InfoNu.nl > Sport > Balsport > Hockey Pro League dames 2019 live op tv en livestream

Hockey Pro League dames 2019 live op tv en livestream

Hockey Pro League dames 2019 live op tv en livestream In 2019 wordt de Hockey Pro League gehouden. Deze competitie voor landenteams vervangt de Hockey World League (HWL). De damesteams van Nederland en België nemen deel aan deze competitie. De wedstrijden van de Nederlandse en Belgische vrouwen zijn live op tv te volgen. Daarnaast zijn deze wedstrijden ook via een livestream op het internet te bekijken. Hoe zien het programma en het speelschema voor de Nederlandse dames eruit bij deze Hockey Pro League? Op donderdag 27 juni en zaterdag 29 juni 2019 wordt in Amstelveen het finaletoernooi gespeeld van Hockey Pro League voor dames. Op zaterdag 29 juni 2019 wordt de finale Nederland-Australië live uitgezonden op tv en via de livestream.

Hockey World League

Sinds 2012 organiseerde de FIH (Féderation Internationale de Hockey) de Hockey World League. Er bestond zowel een Hockey World League voor mannen als één voor vrouwen. Via deze competities konden landenteams zich kwalificeren voor de grote mondiale toernooien: de Olympische Spelen en de wereldkampioenschappen.

Vervanger: Hockey Pro League

Met ingang van 2019 is de Hockey World League (HWL) vervangen door de Hockey Pro League. Dit is een competitie voor de beste landenteams ter wereld. Hierbij is er ook weer een herentoernooi en een damestoernooi. Aan de eerste editie van de Hockey Pro League 2019 doen zowel bij de heren als de dames negen landen mee. De landenploegen spelen in eerste instantie onderling een competitie, met wedstrijden die gehouden worden in de loop van een half jaar (van januari tot en met juni 2019). Vervolgens mogen de vier beste ploegen van de de competitie door naar het finaletoernooi, waarin gestreden wordt om de eindzege van de Hockey Pro League voor dames 2019. Via deze competitie kunnen de teams zich overigens ook kwalificeren voor het Olympische dameshockeytoernooi.

Programma Nederland: Hockey Pro League voor dames 2019

Hoe ziet het programma van het Nederlands vrouwenteam eruit bij de Hockey Pro League 2019? Hieronder vindt u een overzicht van de wedstrijden van de Nederlandse hockeyvrouwen. In dit schema vindt u de uitslagen van Nederland in de Hockey Pro League voor vrouwen 2019.

Wedstrijden Nederland:

 • 27 januari: Nieuw-Zeeland - Nederland 0-1
 • 2 februari: Australië - Nederland 1-0
 • 16 februari: Verenigde Staten - Nederland 0-5
 • 24 februari: Argentinië - Nederland 1-2
 • 3 maart: China - Nederland 1-2
 • 10 april: Nederland - China 6-0
 • 14 april: Nederland - Verenigde Staten 7-1
 • 26 april: Duitsland - Nederland 0-1
 • 1 juni: Nederland - Groot-Brittannië 2-0
 • 4 juni: Nederland - Duitsland 2-1
 • 8 juni: België - Nederland 1-2
 • 9 juni: Nederland - België 2-0
 • 12 juni: Nederland - Nieuw-Zeeland 3-2
 • 15 juni: Groot-Brittannië - Nederland 0-1
 • 20 juni: Nederland - Argentinië 2-1
 • 23 juni: Nederland - Australië 3-1
 • 27 juni, halve finale: Nederland-Duitsland 2-1
 • 29 juni, finale: Nederland-Australië 2-2 (Nederland wint na shoot-outs)

Programma België Hockey Pro League voor dames 2019

Hoe ziet het programma van de Belgische hockeyvrouwen eruit bij de Hockey Pro League voor vrouwen 2019? Hieronder vindt u het wedstrijdschema en de uitslagen van het Belgische team.

Wedstrijden België

 • 26 januari: Argentinië - België 2-0
 • 1 februari: Nieuw-Zeeland - België 0-1
 • 3 februari: Australië - België 1-2
 • 29 maart: Verenigde Staten - België 1-1
 • 7 april: België - China 4-1
 • 10 april: België - Verenigde Staten 2-1
 • 19 mei: Groot-Brittannië - België 2-0
 • 25 mei: China - België 3-3 (shoot outs: 4-5)
 • 30 mei: België - Groot-Brittannië 4-1
 • 2 juni: België - Duitsland 0-4
 • 8 juni: België - Nederland 2-1
 • 9 juni: Nederland - België 2-0
 • 12 juni: Duitsland - België 2-1
 • 16 juni: België - Nieuw-Zeeland 0-3
 • 19 juni: België - Australië 1-0
 • 23 juni: België - Argentinië 1-2

Live op tv: Hockey Pro League 2019

De wedstrijden van Nederland en België in de Hockey Pro League voor dames 2019 worden live op tv uitgezonden door respectievelijk Ziggo Sport Totaal en Telenet Play Sports. Deze omroepen zenden ook het herentoernooi live uit.

Live op tv in Nederland: Ziggo Sport

Alle wedstrijden van het Nederlandse vrouwenteam op de Hockey World League 2019 worden dus live op tv uitgezonden door Ziggo Sport Totaal. De meeste uitzendingen vinden plaats op het open net Ziggo Sport (kanaal 14, gratis te bekijken voor alle abonnees van digitale tv bij Ziggo). Wedstrijden die uitgezonden worden op de 'open zender' Ziggo Sport worden doorgaans ook op de betaalzender Ziggo Sport Select uitgezonden. Zodra er meer info bekend is over de live tv-uitzendingen, dan wordt die informatie hier gemeld.

Live op tv: Nieuw-Zeeland - Nederland op zondag 27 januari 2019

Op zondag 27 januari 2019 wordt door Ziggo Sport Totaal (tv en livestream) de eerste wedstrijd van de Nederlandse hockeyvrouwen uitgezonden: Nieuw-Zeeland - Nederland. Deze live-uitzending begint in de nacht van zaterdag op zondag om 2u30 op de zender Ziggo Sport (kanaal 14). Behalve de wedstrijden van het damestoernooi zendt Ziggo Sport Totaal op tv en per livestream ook de wedstrijden van het herentoernooi live uit. In de vroege ochtend van zondag 27 januari is vanaf circa 4u15 de herenwedstrijd Nieuw-Zeeland - Nederland live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14).

Live: Australië-Nederland, 2 februari

Op zaterdag 2 februari wordt de wedstrijd Australië-Nederland live op tv en per livestream uitgezonden door Ziggo Sport Totaal. De live tv-uitzending begint 's ochtends om 6u40 op de zender Ziggo Sport (kanaal 14) en op Ziggo Sport Select.

Live op tv: Verenigde Staten-Nederland op 16 februari 2019

De wedstrijd tussen het damesteam van de USA en het Nederlandse dameshockeyteam wordt ook live uitgezonden door Ziggo Sport. De live tv-uitzending van Verenigde Staten-Nederland vindt plaats in de nacht van zaterdag 16 februari op zondag 17 februari. De live-uitzending begint om 0u50 op zowel Ziggo Sport (kanaal 14) als ook op Ziggo Sport Select. Daarnaast kan men deze wedstrijd van de Nederlandse hockeyvrouwen tegen de Verenigde Staten van Amerika ook bekijken op een livestream van de Ziggo Sport Totaal Go App.

Live op tv: Argentinië-Nederland op 24 februari 2019

De wedstrijd tussen het damesteam van de Argentinië en het Nederlandse dameshockeyteam wordt ook live uitgezonden door Ziggo Sport. De live tv-uitzending van Argentinië-Nederland begint om 22u30 op de abonneezender Ziggo Sport Extra. Vervolgens is de uitzending van Argentinië-Nederland vanaf 22u50 ook live te zien op zowel Ziggo Sport (kanaal 14, het 'open net') als ook op Ziggo Sport Select. Daarnaast kan men deze wedstrijd van de Nederlandse hockeyvrouwen tegen de Argentinië ook bekijken op een livestream die verzorgd wordt door Ziggo Sport Totaal.

Live op tv: China-Nederland op 3 maart 2019

Op de ochtend van zondag 3 maart 2019 wordt om 7u00 de wedstrijd China-Nederland live uitgezonden. De wedstrijd China-Nederland is te zien op Ziggo Sport (kanaal 14, voor alle abonnees van digitale tv bij Ziggo) en op de zender Ziggo Sport Select (voor abonnees van Ziggo Sport Totaal). Daarnaast kan men die wedstrijd ook bekijken op de livestream van Ziggo Sport Totaal.

Live op tv: Nederland-China op 10 april 2019

Op de avond van woensdag 10 april 2019 wordt de wedstrijd Nederland-China live op tv en online via de livestream uitgezonden. De live tv-uitzending begint om 18u30. De wedstrijd Nederland-China is live te zien op zowel Ziggo Sport (kanaal 14), als op Ziggo Sport Select (de abonneezender). Ook kan men de wedstrijd Nederland-China bekijken op de livestream van Ziggo Sport Totaal.

Live op tv: Nederland-Verenigde Staten op 14 april

Op zondag 14 april speelt Nederland tegen het nationale hockeyteam van Amerika. De wedstrijd Nederland-Amerika is ook weer live te zien. Hoe laat begint de live-uitzending van Nederland-Verenigde Staten? De live-uitzending van Nederland-Amerika begint op 14 april 's middags om 15u55. De live tv-uitzending van Nederland-Verenigde Staten vindt plaats op de abonneezender Ziggo Sport Extra. Ook is de live tv-uitzending van Nederland-USA op 14 april te zien op Ziggo Tv (digitaal kanaal 13). Daarnaast is het echter ook mogelijk om op die zondagmiddag 14 april naar de hockeywedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten van Amerika te kijken op de livestream van de Ziggo Sport Go App.

Live op tv: Duitsland-Nederland op 26 april

Op vrijdag 26 april wordt de Hockey Pro League-wedstrijd Duitsland-Nederland live op tv uitgezonden. De interland Duitsland-Nederland wordt live uitgezonden op de tv-zender Ziggo Sport (kanaal 14). Tegelijkertijd is Duitsland-Nederland ook live te zien op de zender Ziggo Sport Select (abonneezender). Ook kan men op 26 april online naar de wedstrijd Duitsland-Nederland kijken via de livestream van de Ziggo Sport Go App.

Live op tv: Nederland - Groot Brittannië op 1 juni

Op zaterdag 1 juni 2019 wordt de interland Nederland - Groot-Brittannië live op tv uitgezonden. Hoe laat begint de uitzending en op welke zender is Nederland - Groot-Brittannië te zien? De live tv-uitzending van Nederland - Groot-Brittannië begint om 17u55. De live-uitending is op die avond van 1 juni te zien op de zender Ziggo Sport (kanaal 14). Tegelijkertijd is de wedstrijd live te zien op de abonneezender Ziggo Sport Select. Ook kan men op 1 juni 2019 online naar de wedstrijd Nederland - Groot-Brittannië kijken via de livestream van de Ziggo Sport Go App.

Wel Groot-Brittannië, niet Engeland

In sommige overzichten staat vermeld dat Nederland op 1 juni tegen Engeland speelt, doch dit is niet het geval. De tegenstander is het gezamenlijke team van heel Groot-Brittannië en dus niet de ploeg van alleen Engeland. Dit heeft onder meer te maken met de kwalificatie voor de Oympische Spelen, waar niet het team van Engeland, maar wel het gezamenlijke team van Groot-Brittannië aan meedoet.

Live op tv: Nederland-Duitsland op 4 juni

Op dinsdag 4 juni 2019 wordt de wedstrijd Nederland-Duitsland live uitgezonden. De live-uitzending van Nederland-Duitsland begint om 17u25. Men kan op 4 juni live naar Nederland Duitsland kijken op de zenders Ziggo Sport 14 en Ziggo Sport Select. Eveneens is het mogelijk om deze dameshockeywedstrijd te bekijken op een livestream van de Ziggo Sport Go App.

Live op tv: België-Nederland op 8 juni

Op zaterdag 8 juni 2019 wordt de wedstrijd België-Nederland live uitgezonden. De wedstrijd België-Nederland is live op tv en online via de livestream te volgen bij Ziggo Sport Totaal en Telenet Play Sports. Op zaterdag 8 juni begint de live tv-uitzending van Nederland-België om 15u30 in Nederland op Ziggo Sport (kanaal 14). In België begint de live tv-uitzending van België-Nederland op datzelfde moment op de zender Play Sports 1. Ook is het mogelijk om deze dameshockeywedstrijd tussen België en Nederland te bekijken op een livestream van de Ziggo Sport Go App. Daarnaast is er ook een livestream van België-Nederland beschikbaar bij Telenet Play Sports.

Live op tv: Nederland-België op 9 juni

Op zondag 9 juni 2019 wordt de wedstrijd Nederland-België live uitgezonden. Ook deze wedstrijd van Nederland en België wordt live op tv en online via een livestream uitgezonden door onder meer Play Sports en Ziggo Sport Totaal. In tegenstelling tot de wedstrijd van zaterdag 8 juni wordt de wedstrijd van zondag 9 juni niet uitgezonden op het 'open net' van Ziggo Sport (kanaal 14). De wedstrijd Nederland-België wordt op 9 juni live uitgezonden op de abonneezender Ziggo Sport Extra. (Men dient een abonnement op het hele tv-pakket van Ziggo Sport Totaal te hebben om deze zender te kunnen ontvangen.) De live tv-uitzending van Nederland-België begint op Ziggo Sport Extra om 13u25. De live tv-uitzending op Telenet Play Sports begint om 13u30. Later op de middag is op beide zenders ook de herenwedstrijd Nederland-België te bekijken. Ook is het mogelijk om de dameshockeywedstrijd (en de herenwedstrijd) tussen België en Nederland te bekijken op een livestream van de Ziggo Sport Go App. Daarnaast is er ook een livestream van België-Nederland beschikbaar bij Telenet Play Sports.

Live op tv: Nederland - Nieuw-Zeeland op 12 juni

Op woensdag 12 juni 2019 wordt de interland Nederland - Nieuw-Zeeland live op tv uitgezonden. Deze live tv-uitzending begint om 19u25. De wedstrijd Nederland - Nieuw-Zeeland is op 12 juni live te zien op de zender Ziggo Sport 14, Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Docu. Ook kan men op de avond van 12 juni naar Nederland - Nieuw-Zeeland kijken op een livestream van Ziggo Sport Totaal.

Live op tv: Groot-Brittannië - Nederland op 15 juni

Op zaterdag 15 juni 2019 speelt Nederland een uitwedstrijd tegen Groot-Brittannië. Ook de wedstrijd Groot-Brittannië - Nederland wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is op zaterdagmiddag 15 juni vanaf 17u00 te zien op de abonneezender Ziggo Sport Extra (voor de abonnees van Ziggo Sport Totaal). Daarnaast kan men de wedstrijd tussen Nederland en Groot-Brittannië echter ook live bekijken op het 'open net' van Ziggo Tv (digitaal kanaal 13). Die laatstgenoemde zender is automatisch te bekijken door iedereen met digitale tv bij Ziggo. Verder is de wedstrijd Groot-Brittannië - Nederland op 15 juni ook online te volgen op een livestream van Ziggo Sport Totaal.

Live op tv: Nederland-Argentinië op 20 juni

Op donderdag 20 juni 2019 spelen de hockeyvrouwen van Nederland tegen Argentinië. De wedstrijd Nederland-Argentinië wordt live op tv uitgezonden. De live tv-uitzending begint op 20 juni om 19u25 op de zender Ziggo Sport 14. Tegelijkertijd kan men Nederland-Argentinië ook live bekijken op de abonneezender Ziggo Sport Select. Ook is de wedstrijd Nederland-Argentinië op 20 juni live online te volgen via een livestream van Ziggo Sport Totaal.

Live op tv: Nederland-Australië op 23juni

Op zondag 23 juni 2019 wordt Nederland-Australië live op tv uitgezonden door Ziggo. De live tv-uitzending van Nederland-Australië is bij hen op de middag van 23 juni op twee zenders te bekijken. De wedstrijd wordt tegelijkertijd uitgezonden op Ziggo Sport Docu en op Ziggo Tv (digitaal kanaal 13). De zender Ziggo Sport Docu is te ontvangen door iedereen met een abonnement op het complete zenderpakket Ziggo Sport Totaal. De zender Ziggo Tv (kanaal 13) is te ontvangen door iedereen die digitale televisie bij Ziggo heeft. Anders dan het merendeel van de Nederlandse wedstrijden van de Hockey Pro League zendt me deze hockeywedstrijd op zondag 23 juni 2019 niet live uit op de reguliere zender van Ziggo Sport (digitaal kanaal 14), aangezien men op die zender op zondagmiddag live de Formule 1 GP van Frankrijk 2019 uitzendt.

De live tv-uitzending van de dameshockeywedstrijd Nederland-Australië begint op de zenders Ziggo Sport Docu en Ziggo Tv (kanaal 13) om 14u55. Daarnaast kan men op zondag 23 juni 2019 vanaf 14u55 ook online Nederland-Australië kijken op de livestream van Ziggo Sport Totaal.

Finaletoernooi (Grand Final) in Amstelveen live op 27 juni en 29 juni 2019

Het Finaletoernooi van de Hockey Pro League voor dames wordt ook live uitgezonden door Ziggo Sport Totaal (tv en livestream). Aan deze Finaleronde doen de vier beste teams mee. Dit eindtoernooi van de dames wordt gehouden van 27 juni tot en met 29 juni in het Wagener Stadion te Amstelveen.

27 juni: halve finale Nederland-Duitsland live op tv

Op donderdag 27 juni wordt de halve finale van het eindtoernooi tussen Nederland en Duitsland live op tv uitgezonden door Ziggo Sport op kanaal 14 (het open net voor abonnees van digitale tv bij Ziggo) en op de zender Ziggo Sport Select (voor abonnees van Ziggo Sport Totaal). Daarnaast is deze wedstrijd ook live te zien op de livestream van Ziggo Sport Totaal.

Donderdag 27 juni: halve finales live op tv en livestream

 • 17u00, halve finale: Argentinië-Australië live op Ziggo Sport 14 en livestream
 • 20u00, halve finale: Nederland-Duitsland live op Ziggo Sport 14 en livestream

29 juni: finale Nederland-Australië live

Hieronder vindt u het overzicht van de live tv-uitzendingen van de finale en troostfinale van het finaletoernooi. De troostfinale is niet live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14), maar op de abonneezender Ziggo Sport Docu. Dit komt doordat men op die middag op het open net de kwalificatie live uitzendt van de Formule 1 GP van Oostenrijk (Red Bull Ring).

De live tv-uitzending van de finale Nederland-Australië is op zaterdag 29 juni vanaf 17u00 live te zien op de tv-zenders Ziggo Sport 14 (voor iedereen met digitale tv bij Ziggo) en Ziggo Sport Select (voor abonnees van Ziggo Sport Totaal). Daarnaast is op die zaterdagmiddag de finale Nederland-Australië ook live te zien op de livestream van Ziggo Sport Totaal.

Zaterdag 29 juni: finale en troostfinale live op tv en livestream

 • 14u30, troostfinale: Argentinië-Duitsland live op Ziggo Sport Docu en livestream
 • 17u00, finale: Nederland-Australië live op Ziggo Sport 14 en livestream

Live op tv in België: Telenet Play Sports

In België zijn de uitzendrechten van dit toernooi (live tv en livestream) in handen van Telenet Play Sports. Zij zenden alle wedstrijden op tv uit op de abonneezenders van Play Sports. Het Belgische Telenet Play Sports zendt behalve de Pro League van de dames ook Hockey Pro League voor de heren live uit op tv en via hun livestream.

Live op tv: Argentinië - België op zaterdag 26 januari 2019

Op de avond van zaterdag 26 januari 2019 wordt de eerste wedstrijd van de Belgische vrouwen in deze competitie live op tv en per livestream uitgezonden door Telenet Play Sports. Hun live-uitzending begint om 23u50 op de tv-zender Play Sports 2 (en op hun livestream). Eerder op die avond kan men kijken naar de Belgische heren tegen de Argentijnse heren tijdens hun interland op de Hockey Pro League voor de heren.

Live op tv: Verenigde Staten - België op vrijdag 29 maart 2019

Op vrijdag 29 maart 2019 wordt de wedstrijd tussen België en de Verenigde Staten van Amerika live uitgezonden door Play Sports. Hun live-uitzending begint op vrijdagavond om 23u59 op de zender Play Sports 1 en op hun livestream.

Livestream Hockey Pro League 2019 voor Nederland:

Van alle wedstrijden van Nederland op de Hockey Pro League wordt een livestream door de Ziggo Sport Totaal Go App beschikbaar gesteld. Via de livestream kan men de wedstrijden van de Hockey Pro League online bekijken op een smartphone, laptop, of andere computer. De livestream begint tegelijkertijd met de live-uitzending op televisie. Deze livestream is beschikbaar voor abonnees van die applicatie. Voor mensen zonder abonnement zijn de wedstrijden via de livestream bij Ziggo Sport ook via 'pay per view' (PPV) te bekijken. Wedstrijden die op het 'open net' (kanaal 14) worden uitgezonden, zijn daarentegen ook live te bekijken via een livestream op de reguliere Ziggo Go App.

Livestream hockey Pro League 2019 voor België:

De wedstrijden van België zijn per livestream te bekijken bij Telenet Play Sports. Deze livestream begint telkens tegelijk met hun live tv-uitzendingen van deze hockeycompetitie. De livestream bevindt zich op hun website. Om bij deze hockeywedstrijden de officiële livestream van Play Sports te bekijken op een computer of smartphone, dient men een abonnement op die dienst te hebben. Wie geen vast abonnement wil hebben, kan echter ook een livestream bekijken met een dagpas.

Lees verder

© 2015 - 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
WK hockey 2018 dames: speelschema en uitslagenWK hockey 2018 dames: speelschema en uitslagenDe veertiende editie van het wereldkampioenschap hockey wordt gehouden van 21 juli 2018 tot en met 5 augustus 2018. Het…
EK Hockey 2019: opzet, teams, uitslagen en speelschemaEK Hockey 2019: opzet, teams, uitslagen en speelschemaTussen 16 augustus 2019 en 24 augustus 2019 vindt het EK hockey voor de mannen plaats. Tegelijkertijd vindt het EK voor…
Finale Nations League 2019, live op tv en livestreamFinale Nations League 2019, live op tv en livestreamIn juni 2019 wordt het eindtoernooi gespeeld van de UEFA Nations League 2019. Hieraan doen vier teams mee. De eerste hal…
EK volleybal voor dames 2019 live op tv en livestreamEK volleybal voor dames 2019 live op tv en livestreamOp vrijdag 23 augustus 2019 begint het Europees kampioenschap volleybal voor vrouwen. De finale wordt gespeeld op zondag…
WK 2019: Nederland Nieuw-Zeeland, live op tv en livestreamWK 2019: Nederland Nieuw-Zeeland, live op tv en livestreamOp dinsdag 11 juni 2019 speelt Nederland op het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal tegen Nieuw-Zeeland. Dit is voor beid…
Bronnen en referenties
 • https://en.wikipedia.org/wiki/2014%E2%80%9315_Women%27s_FIH_Hockey_World_League
 • http://www.fih.ch/events/hockey-world-league/hockey-world-league-final-rosario-2015-w/
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Rosario_(Argentini%C3%AB)

Reageer op het artikel "Hockey Pro League dames 2019 live op tv en livestream"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Peter En Lineke Matla, 30-06-2017 13:43 #2
Met dank aan de accuratesse en het snel geven van de uitslagen + data en tijden van de uitzending via Ziggo.
Mvgr,
Opa en Oma van Fréderique Matla, speelster van Nederland. Reactie infoteur, 30-06-2017
Hartelijk dank voor uw reactie!

Moda (infoteur), 21-06-2017 20:31 #1
Goed verhaal, en ben erg blij met de uitzenddata en -tijden. En complimenten voor de accuraatheid qua bijhouden - NL heeft amper van Schotland gewonnen en je hebt het al in je InfoNu-artikel verwerkt! Chapeau!

Met vriendelijke groet,

Monique Cremer
mede-hockeyfan en mede-infoteur Reactie infoteur, 22-06-2017
Dank!

Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 29-06-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Balsport
Bronnen en referenties: 3
Reacties: 2
Schrijf mee!