InfoNu.nl > Sport > Overige sport > Indoor Brabant: 8 - 11 maart 2018

Indoor Brabant: 8 - 11 maart 2018

Indoor Brabant: 8 - 11 maart 2018 De Brabanthallen worden van 8 tot en met 11 maart 2018 wederom omgetoverd tot het walhalla van de paardensport tijdens Indoor Brabant. Dit vierdaagse evenement bestaat uit tal van spring- en dressuurwedstrijden, waaronder Wereldbekerwedstrijden. Indoor Brabant is een perfect uitje voor liefhebbers van de paardensport, maar ook voor bijvoorbeeld zakelijke doeleinden is een bezoek een aanrader. Indoor Brabant behoort tot de topevents op het hippische gebied van Nederland.

Indoor Brabant

Wie van paardensport houdt moet van 8 tot en met 11 maart 2018 aanwezig zijn in De Brabanthallen in Den Bosch. Deze dagen staan namelijk geheel in het teken van de paardensport, met name de springsport en de dressuursport. Tijdens het hippische evenement vinden onder andere meerdere (internationale) wedstrijden plaats. Zo worden bijvoorbeeld de Reem Acra FEI World Cup™ Dressuur en de Rolex FEI World Cup™ Springen georganiseerd. Het evenement wordt elk jaar door ruim 70.000 toeschouwers bezocht. Ook wordt het evenement op televisie uitgezonden, onder andere via NOS en Eurosport.

Kaartverkoop Indoor Brabant

Tickets voor Indoor Brabant kunnen onder andere via de website van Indoor Brabant worden besteld. Er kan worden gekozen voor tickets voor het gehele evenement (passe-partout voor alle dagen), tickets voor één hele dag en tickets voor dagdelen. Kinderen jonger dan 16 jaar krijgen korting op de entree.

Zakelijke kaarten en arrangementen

Indoor Brabant wordt goed bezocht door het bedrijfsleven, bijvoorbeeld om te netwerken of te vergaderen. Naast de gewone entreekaarten bestaan er daarom ook zakelijke arrangementen. Gekozen kan worden tussen business seats, een statafel, een skybox, een loge en een hospitality unit. Bij de zakelijke arrangement behoren meerdere toegangsbewijzen en VIP-parkeerkaarten.

Openingstijden 2018

Het evenement bestaat uit tientallen programma’s. Onderstaand volgen per dag de starttijden van het openingsprogramma en sluitingsprogramma:
  • Donderdag 8 maart: openingsprogramma 19.00 uur
  • Vrijdag 9 maart: openingsprogramma 11.00 uur, middagprogramma 15.30 uur, avondprogramma 18.45 uur
  • Zaterdag 10 maart: openingsprogramma 9.00 uur, middagprogramma 13.00 uur, avondprogramma 19.00 uur
  • Zondag 11 maart: openingsprogramma 9.30 uur, sluitingsprogramma 13.00 uur

Contactgegevens

De adres- en contactgegevens van het congrescentrum De Brabanthallen zijn als volgt:
  • Adres: Diezekade 2
  • Postcode: 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
  • Telefoon: 043-3521500
  • Emailadres: info@indoorbrabant.nl

Bereikbaarheid

Het evenement vindt plaats in het congrescentrum De Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. De stad Den Bosch wordt ontsloten door de autosnelwegen A2 en A 59. De Brabanthallen zijn het snelst te bereiken via de A59 (afrit 46 Engelen). Na deze afrit worden De Brabanthallen aangegeven middels de borden naast de weg. Parkeren is geen probleem aangezien er bij de Brabanthallen meer dan 4.000 parkeerplaatsen zijn gelegen. De kosten voor een parkeerkaart bedragen € 8,- per dag. Ook met het openbaar vervoer zijn De Brabanthallen prima bereikbaar. Wie met de trein komt reist het beste naar treinstation Den Bosch. Vanaf dit NS station is het nog circa 15 minuten lopen naar het congrescentrum. Busreizigers kunnen recht voor de ingang uitstappen bij bushalte De Brabanthallen.

Lees verder

© 2014 - 2019 Advies-eb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Welke pretparken zijn open in de winter?Welke pretparken zijn open in de winter?De meeste pretparken in Nederland en de rest van Europa zijn in de winter gesloten. Sommige parken zijn echter ook in de…
Karten: overzicht alle kartbanen (indoor en outdoor)Karten is een populaire vrijetijdsbesteding. Het geeft je de kans om lekker te scheuren en het is nog legaal ook. De mog…
Het hele jaar door skien en snowboardenNederland is niet het land van de bergen. Toch binden veel Nederlanders elk jaar weer de skies of het snowboard onder ti…
Bronnen en referenties
  • www.indoorbrabant.com

Reageer op het artikel "Indoor Brabant: 8 - 11 maart 2018"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Advies-eb
Laatste update: 17-01-2018
Rubriek: Sport
Subrubriek: Overige sport
Special: Grote evenementen
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!