Schaatsen live op tv en livestream, de kalender 2019-2020

Schaatsen live op tv en livestream, de kalender 2019-2020 Schaatsen is de populairste wintersport in Nederland. Daarom wordt er in het seizoen 2019-2020 weer veel schaatsen live op tv uitgezonden. Met name de kampioenschappen zijn live op tv te zien: het EK afstanden, het WK afstanden, het WK sprint en het WK allround. Ook diverse wedstrijden van de World Cup zijn live op tv te zien. Dat geldt ook voor kwalificatiewedstrijden voor de World Cups. Daarnaast is er ook veel schaatsen live online via een stream te bekijken. Zo is er bij de meeste grote kampioenschappen en World Cups een livestream beschikbaar. Ook zijn veel marathons online via een livestream te bekijken. Het EK kunstschaatsen en WK kunstschaatsen zijn eveneens live te volgen. Ook het EK shorttrack, het WK shorttrack en de Wereldbekerfinale Shorttrack in Dordrecht worden live uitgezonden. Hoe ziet de schaatskalender eruit in het seizoen 2019-2020?

Marathonschaatsen: KPN Marathon Cup

De eerste marathon cup werd georganiseerd in de winter van 1972/1973. Oorspronkelijk heette dit klassement de KNSB Cup. Later heeft deze cup verschillende naamsponsoren gehad: Unox (van 1996 t/m 2000), Essent (2001 t/m 2007) en DSB (2009/2010). Van 2007 tot en met 2009 bestond er naast de KNSB Cup ook een apart marathonklassement dat door Essent gesponsord werd. Sinds 2010 is KPN de naamsponsor van de Marathon Cup.

Winnaars

De succesvolste schaatsers in de geschiedenis van de Marathon Cup zijn Co Giling, Richard van Kempen en Jan Maarten Heideman. Deze drie schaatsers slaagden er vier maal in om dit klassement te winnen. De voormalige wereldkampioen allround-schaatsen Oleg Bozjev was in 1991 de eerste niet-Nederlander die erin slaagde om het marathonklassement te winnen. De tweede buitenlander die dit klassement won was de Fransman Cédric Michaud. Hij won de cup in 2002/03 en 2005/06.

Livestream KPN Marathon Cup

Wedstrijden die meetellen voor de KPN Marathon Cup zijn dikwijls live op het internet te zien via een stream. Het is het ideaal om elke marathon via een livestream uit te zenden. Helaas is bij voorgaande seizoenen gebleken dat dit niet altijd mogelijk is. Waar vindt men de livestreams van de schaatsmarathons? De livestream van de KPN Marathon Cup is zowel te vinden via de website Schaatsen.nl en via het YouTube-channel van Schaatsen.nl. Ook het NK marathon op kunstijs is live online via een livestream te volgen. Dit NK wordt op 1 januari 2020 in Enschede verreden. Daarnaast wordt dat NK echter ook live op tv uitgezonden door de NOS.

Kalender KNSB: KPN Marathon Cup 2019-2020

 • 19 oktober 2019: Amsterdam
 • 26 oktober 2019: Den Haag
 • 2 november 2019: Deventer
 • 9 november 2019: Heerenveen
 • 26 november 2019: Haarlem
 • 7 december 2019: Alkmaar
 • 14 december 2019: Utrecht
 • 21 december 2019: Breda
 • 1 januari 2020: NK marathonschaatsen op kunstijs
 • 4 januari 2020: Heerenveen
 • 11 januari 2020: Groningen
 • 18 januari 2020: Amsterdam
 • 8 februari 2020: Hoorn
 • 15 februari 2020: Tilburg
 • 29 februari 2020: Leeuwarden

Live op tv: NK marathon op kunstijs (1 januari 2020)

Op 1 januari 2020 wordt het NK marathonschaatsen op kunstijs gehouden. Dit NK wordt live op tv uitgezonden door NOS Studio Sport. Deze live tv-uitzending begint om circa 15u50 op de zender NPO1 (Nederland 1). Dit NK schaatsen is ook live te volgen via een livestream op de website van de NOS. Eveneens kan men dit NK marathonschaatsen 2020 volgen op de middag van 1 januari volgen via een livestream op de NOS-app.

Langebaanschaatsen live op tv en livestream: schaatskalender 2019-2020

Hoe ziet de schaatskalender eruit in het seizoen 2019-2020? Er wordt in dit seizoen het EK afstanden 2020 gehouden. Dit toernooi vindt voortaan altijd plaats in de even jaren. Daarentegen worden er in dit seizoen geen EK allround of EK sprint gehouden (die toernooien worden sinds de hervorming van de schaatskalender in de oneven jaren verreden).

Schaatsen op tv en livestream

De uitzendrechten van de grote schaatsevenementen zijn in Nederland van oudsher altijd in handen van de publiek omroep NOS. Dat is ook in het seizoen 2019-2020 zo. In principe zendt de NOS sowieso bij het schaatsen de WK's, de EK's en de NK's live op tv uit. Ook zenden zij diverse World Cups deels live uit, al heeft dit deels wel te maken met diverse omstandigheden (zoals het overige sportaanbod op die dag, het tijdstip waarop de World Cup Schaatsen plaatsvindt, enzovoort).

Alle sportuitzendingen die op tv te zien zijn, zijn doorgaans ook online via een livestream te bekijken op de website van de NOS. Bij sommige evenementen (zoals World Cups) waarbij zij wel de uitzendrechten hebben, maar die ze om diverse redenen niet live op televisie uitzenden, zendt NOS het wel live het internet uit via een livestream. Vaak neemt men bij de NOS pas relatief laat de beslissing of een bepaald evenement live op tv of via een livestream wordt uitgezonden.

Waar kijkt men schaatsen via een livestream bij NOS Studio Sport? Elke livestream bevindt zich op de website van de NOS in de rubriek 'Sport'. Ook kan men hun livestream vinden via de NOS-app. (Die app is vooral bedoeld voor mensen die het schaatsen per livestream willen bekijken op een tablet of smartphone.) Elke livestream van hun sportuitzendingen is gratis. Zo'n livestream is echter wel geo-restricted. Buiten Nederland is zo'n livestream doorgaans geo-blocked (geblokkeerd). Het is ook mogelijk om de tv-uitzendingen van het schaatsen te bekijken via een livestream op een tv-app, zoals de Go App (Ziggo) of de iTV-app (KPN). Met zo'n tv-app kan men in de hele EU per livestream naar schaatsen kijken. Via zo'n tv-app kan men echter alleen de live tv-uitzendingen van het schaatsen bekijken. Wedstrijden die alleen per livestream worden uitgezonden door de NOS (en niet op tv), zijn via zo'n tv-app van KPN of Ziggo te bekijken. Soms zendt Eurosport ook schaatsen live uit op televisie. Die wedstrijden zijn dan ook per livestream bij hen te bekijken. Om via een livestream van Eurosport naar schaatsen te kunnen kijken, dient men echter wel een abonnement te hebben op de Eurosport Player App.

World Cup Kwalificatie Toernooi te Heerenveen (1, 2 en 3 november) live

Op vrijdag 1 november, zaterdag 2 november en zondag 3 november 2019 wordt in Thialf (Heerenveen) het World Cup Kwalificatie Toernooi gehouden. Voor veel topschaatsers en veel fans is dat het echte begin van het topschaatsseizoen. Tijdens die wedstrijden kunnen de schaatsers startbewijzen verdienen voor de eerste World Cups Schaatsen van het seizoen 2019-2020. Dit toernooi wordt ook op tv uitgezonden door de NOS (deels live en deels in samenvatting). Daarnaast is dit evenement ook via een gratis livestream te bekijken.

Uitzendschema kwalificatiewedstrijden wereldbeker schaatsen op tv

Op vrijdag 1 november begint de tv-uitzending om 20u25 plaats op Nederland 3 (NPO3). Op zaterdag 2 november begint de live tv-uitzending op Nederland 1 (NPO1) om 16u00. (Volgens de oorspronkelijk programmering van de NOS zou die tv-uitzending al om 14u45 beginnen, maar dit bleek niet te kloppen. De tv-uitzending begint in werkelijkheid pas om 16u00; de livestream begint daarentegen wel al om circa 14u40.)

Op zondag 3 november is de live tv-uitzending van deze kwalificatiewedstrijden voor de wereldbeker schaatsen het hoofdonderdeel van de reguliere zondagmiddaguitzending van NOS Studio Sport op Nederland 1 (NPO1) die om 13u10 begint.

Uitzendschema kwalificatiewedstrijden wereldbeker schaatsen via de livestream

Hoe laat begint op deze drie dagen de livestream van deze kwalificatiewedstrijden voor de wereldbeker schaatsen? Op vrijdag 1 november begint de livestream van het schaatsen om 18u00. Op zaterdag begint de livestream om 14u40. Op zondag is de livestream vanaf circa 13u15 te zien. Met name op vrijdag en zaterdag is er dus veel meer op de livestream te zien als op tv. De gratis livestream is op de drie wedstrijddagen onder meer te vinden via de website van de NOS. Ook kan men de gratis livestream van het schaatsen bekijken via de NOS-app.

World Cup Minsk live op 15, 16 en 17 november 2019

De wereldbeker schaatsen in Minsk (Wit-Rusland) wordt verreden van vrijdag 15 november tot en met zondag 17 november 2019. Deze manche van de World Cup is deels op tv en per livestream te zien bij de NOS. Hoe ziet het uitzendschema van de tv-uitzendingen eruit? Van de wedstrijden van vrijdag 15 november wordt 's avonds laat, vanaf circa 0u15, een samenvatting uitgezonden op de zender Nederland 1 (NPO1). Op zaterdag 16 november 2019 is de World Cup van Minsk op tv te zien op NPO1 vanaf 16u30. Op zondag 17 november 2019 is deze World Cup schaatsen een hoofdonderdeel van de reguliere zondagmiddaguitzending van NOS Studio Sport op NPO1.

Livestream World Cup Minsk: van 15 november tot en met 17 november 2019

Deze manche van de wereldbeker schaatsen is ook online per livestream te zien. Op vrijdag 15 november zou de livestream volgens de programmering van de NOS oorspronkelijk om 13u00 beginnen, maar uiteindelijk is dit gewijzigd en begint deze gratis stream om 15u25. Op zaterdag 16 november en zondag 17 november begint de livestream volgens hun programmering wel om 13u00. Dit is een gratis livestream. Deze livestream van wereldbeker schaatsen kan men op die dagen onder meer vinden via de website van de NOS (in de rubriek 'sport'). Ook kan men deze gratis livestream bekijken via de NOS-app.

World Cup Tomaszow Mazowiecki (Polen) van op 22 november tot en met 24 november

Uitzendschema: tv-uitzendingen wereldbeker schaatsen Tomaszow Mazowiecki (Polen)

De wereldbeker schaatsen in Polen (Tomaszow Mazowiecki) wordt verreden op vrijdag 22 november, zaterdag 23 november en zondag 24 november. Ook deze World Cup is grotendeels op tv en per livestream bij de NOS te volgen. Van de openingsdag, vrijdag 22 november, kan men op vrijdagavond laat (om circa 0u20) op de zender NPO1 een uitgebreide samenvatting op tv zien. Op zaterdag 23 november kan men 's middags om 16u50 op NPO1 een uitgebreide samenvatting zien. Op zondag 24 november is deze World Cup schaatsen in Polen één van de hoofdonderdelen van de live tv-uitzending van de NOS (waarin echter ook diverse andere sporten worden uitgezonden, waaronder veldrijden en marathonschaatsen). Die zondagmiddaguitzending begint rond 13u15 op NPO1. De Word Cup van Polen is in de loop van de middag in die uitzending live te zien.

Livestream World Cup Polen (Tomaszow Mazowiecki) van 22 november tot en met 24 november

Deze wereldbeker schaatsen te Polen is ook weer per livestream te volgen. Op vrijdag 22 november begint de livestream om 16u00. Die livestream duurt op die vrijdag tot circa 19u00. Op zaterdag 23 november begint de livestream van het schaatsen om 15u00. Die stream duurt tot circa 17u05. Op zondag 24 november begint de livestream van het schaatsen eveneens om circa 15u00 en duurt tot circa 17u10.

Trachitol Trophy Groningen live op tv en livestream op 24 november 2019

Op zondag 24 november kan men bij de NOS ook live kijken naar de ontknoping van de Trachital Trophy voor de marathonschaatsers. De livestream van de dameswedstrijd begint om circa 14u45. De livestream van de herenwedstrijd begint om 16u15. De ontknopingen van de wedstrijden zijn op tv te zien, als onderdeel van de zondagmiddaguitzending van NOS Studio Sport op NPO1. In die uitzending is ook veel aandacht voor de World Cup Schaatsen die op die middag in Polen wordt gehouden.

World Cup Nur-Sultan (Kazachstan) van 6 december tot en met 8 december 2019

Uitzendschema: tv-uitzendingen wereldbeker schaatsen Kazachstan (Nur-Sultan/Astana)

Op vrijdag 6 december, zaterdag 7 december en zondag 8 december wordt de wereldbeker schaatsen in Kazachstan gehouden. De World Cup vindt daar plaats in Nur-Sultan; dat is de stad die in het verleden 'Astana' heette. De NOS zendt de World Cup schaatsen van Kazachstan elke wedstrijddag op tv uit. De eerste tv-uitzending van deze wereldbekerwedstrijd begint op vrijdag 6 december 2019 om 15u30 op de zender Nederland 1. Hierin zijn uitgebreide samenvattingen van de races van die vrijdag te zien. De tweede tv-uitzending begint op zaterdag 7 december 2019 om 16u30 op Nederland 1. De derde tv-uitzending van deze World Cup is een onderdeel van de grote zondagmiddaguitzending van Studio Sport op zondag 8 december 2019. Hierin is de wereldbekerwedstrijd een hoofdonderdeel, maar in die uitzending is behalve voor het schaatsen ook veel aandacht voor andere sporten (zoals voetbal, zwemmen en veldlopen).

Livestream World Cup schaatsen in Kazachstan van 6 december tot en met 8 december

Er is ook elke dag in Nederland een gratis livestream beschikbaar van deze World Cup Schaatsen in Kazachstan. Op vrijdag 6 december 2019 staat deze livestream gepland om 12u55. Ook op zaterdag 7 december 2019 begint deze gratis livestream van deze manche van Wereldbeker Schaatsen te Nur-Sultan (Kazachstan) volgens de programmering van de NOS om 12u55. Op zondag 8 december 2019 begint de livestream van deze wereldbeker schaatsen om 13u00.

World Cup Nagano (Japan) van 13 december tot en met 15 december 2019

Uitzendschema: tv-uitzendingen wereldbeker schaatsen Nagano (Japan)

Op vrijdag 13 december, zaterdag 14 december en zondag 15 december 2019 wordt er een manche van de wereldbeker schaatsen gehouden in Nagano (Japan). Op vrijdag 13 december is er een tv-uitzending van deze wedstrijd om 16u00 te zien op Nederland 1 (NPO1). Op zaterdag 14 december is de Japanse wereldbekerwedstrijd om 17u00 op NPO1 te zien. Op zondag wordt deze manche van de wereldbeker schaatsen uitgezonden als één van de hoofdonderdelen van de reguliere zondagmiddaguitzending van NOS Studio Sport op NPO1.

Livestream World Cup schaatsen in Nagano (Japan) van 13 december tot en met 15 december

Er is ook een livestream beschikbaar bij de schaatswedstrijden in Nagano (Japan). Die gratis livestream begint op vrijdag 13 december, zaterdag 14 december en zondag 15 december om 8u00 's ochtends voor de kijkers in Nederland. Deze gratis livestream van de World Cup schaatsen te Nagano (Japan) is onder meer te vinden op de website van de NOS en de NOS-app.

NK afstanden live op tv en per livestream: 27, 28 en 29 december

Het Nederlands kampioenschap schaatsen per afstand wordt verreden in Heerenveen op vrijdag 27 december, zaterdag 28 december en zondag 29 december 2019. Dit NK afstanden 2019-2020 is elke dag live op tv en online via de livestream te volgen.

EK afstanden live op tv en via de livestream: 10, 11 en 12 januari

Op vrijdag 10 januari, zaterdag 11 januari en zondag 12 januari wordt het EK afstanden 2020 in Heerenveen gehouden. Dit toernooi is ook weer live te zien op televisie en via een gratis stream op het internet.

NK schaatsen (allround en sprint) live op tv en livestream: 25 en 26 januari

Op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari 2020 wordt in Heerenveen het NK schaatsen (sprint en allround) georganiseerd. Dit evenement is op beide wedstrijddagen deels live op tv te bekijken. Wie dit NK schaatsen integraal wil bekijken, kan alle ritten volgen via een gratis livestream op het internet.

EK Shorttrack: 25 januari en 26 januari live

Op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari wordt het EK shorttrack live uitgezonden op tv en per livestream. Op zaterdag 25 januari begint de livestream van het EK shorttrack bij de NPO om 14u00 en duurt tot circa 18u00. Op zondag 26 januari begint de livestream van dit Europese kampioenschap shorttrack eveneens om 14u00; op die middag duurt de stream tot ongeveer 16u55. Het EK shorttrack is op beide middagen ook een onderdeel van de live tv-uitzending van NOS Studio Sport, waarin eveneens ruimschoots aandacht is voor het NK schaatsen 2020 (langebaanschaatsen: sprint en allround).

World Cup Calgary op 7 februari en 8 februari 2020

World Cup Calgary live op tv

In Calgary (Canada) wordt op vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari een manche verreden van de World Cup Schaatsen. Op beide dagen is de World Cup van Calgary live op tv te zien. Hoe ziet het uitzendschema van de World Cup Calgary eruit? Op vrijdag 7 februari 2020 begint de live tv-uitzending om 20u20 op de zender Nederland 3. Op zaterdag 8 februari begint de live tv-uitzending van de wereldbeker schaatsen om 20u25 op Nederland 3.

Livestream Calgary

Ook kan men de World Cup van Calgary online via een gratis livestream bekijken. De livestream van de World Cup Schaatsen van Calgary begint op beide dagen tegelijkertijd met de live tv-uitzending. De Nederlandse stream van de World Cup Calgary bevindt zich op de site van de NOS. Ook kan men de wedstrijd in Calgary live bekijken via een stream op de NOS-app.

Programma Calgary (Wereldbeker Schaatsen)

Hoe ziet het programma van de wereldbekerwedstrijd in Calgary eruit? Op vrijdag 7 februari rijdt men in Calgary de 500 meter voor mannen, de 1000 meter voor vrouwen, de 1500 meter voor mannen en de 3.000 meter voor vrouwen. Op zaterdag 8 februari 2020 rijdt men in Calgary de 500 meter vrouwen, de 1.000 meter mannen, de 1500 meter vrouwen en de 5.000 meter voor mannen.

WK afstanden: 13 februari tot en met 16 februari

Van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari wordt het WK Afstanden in Salt Lake City (USA) gehouden. Dat wereldkampioenschap schaatsen is ook elke dag live op tv en via de livestream te volgen.

Shorttrack: Wereldbekerfinale Dordrecht live op 15 februari en 16 februari

Op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari wordt in Dordrecht de finale gehouden van de World Cup Shorttrack. Op zaterdag 15 februari is dit live te zien vanaf 14u00 op Nederland 1 (NPO1). Op zondag 16 februari is de wereldbekerfinale shorttrack te Dordrecht één van de hoofdonderdelen van de reguliere zondagmiddaguitzending van Studio Sport (die om 13u10 begint
op NPO1). Op beide dagen is de wereldbekerfinale shorttrack te Dordrecht online te bekijken via een gratis livestream.

Marathonschaatsen in Lulea op 22 februari 2020

Op zaterdag 22 februari 2020 kan men op tv via de zender NPO1 vanaf 17u00 kijken naar het schaatsen in Lulea. Dit is vanaf 16u57 ook te volgen via een gratis stream die onder meer op de site van de NOS te vinden is.

WK schaatsen (allround en sprint) live: 28 februari, 29 februari en 1 maart

In Hamar (Noorwegen) worden gezamenlijk de wereldkampioenschappen sprint en allround gehouden. Dit evenement is live op tv en per livestream te volgen. Dat WK schaatsen 2020 begint op vrijdag 28 februari en duurt tot en met zondag 1 maart.

World Cup Finale Heerenveen live: 7 maart en 8 maart

Op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020 wordt in Thialf (Heerenveen) de ISU World Cup Final gehouden. Op beide dagen is deze wereldbekerfinale deels live op tv te volgen. Op zaterdag 7 maart begint de live tv-uitzending om 15u00 op NPO1 (Nederland 1). Op zondag 8 maart is de finale van de wereldbeker schaatsen het hoofdonderdeel van de reguliere zondagmiddaguitzending van NOS Studio Sport die vanaf 13u10 op NPO1 live wordt uitgezonden. De ISU World Cup Finale is op 7 maart en 8 maart ook online via een gratis livestream te volgen. Die gratis stream is op de wedstrijddagen onder meer te vinden op de site van de NOS. Ook kan men die livestream van de World Cup Finale Heerenveen vinden op de NOS-app. Op zaterdag 7 maart begint de gratis livestream van de wedstrijden bij deze wereldbekerfinale te Heerenveen om 15u00. Op zondag 8 maart begint de gratis livestream van de wedstrijden van de World Cup Final te Heerenveen (Thialf) om circa 14u00.

Kalender Langebaanschaatsen 2019-2020


EK en WK kunstschaatsen live op tv en per livestream

Livestream EK kunstrijden

Ook bij het kunstrijden zijn het EK en WK grotendeels live op tv en online via een livestream te volgen. Het EK kunstrijden 2020 wordt van 20 tot en met 26 januari 2020 gehouden in Graz (Oostenrijk). Dit EK kunstschaatsen is via een livestream te volgen op het online platform ISU Tv. Die livestream is onder meer te vinden via het YouTube-channel van de ISU. Verder is dit EK kunstrijden deels te volgen op tv bij onder meer de ARD en de RAI. Het Nederlandse NOS Studio Sport heeft alleen uitzendrechten voor samenvattingen van dit EK kunstschaatsen.

WK kunstschaatsen live?

Het WK kunstrijden 2020 zou gehouden worden van 16 maart tot en met 22 maart 2020 in Montreal (Canada). Dit WK kunstschaatsen zou live op tv en via de livestream uitgezonden worden. Dit WK is echter afgelast vanwege het coronavirus.

Lees verder

© 2011 - 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Voetbal 2020: Nederland-Italië, live op tv en livestreamVoetbal 2020: Nederland-Italië, live op tv en livestreamOp maandag 7 september 2020 voetbalt Nederland tegen Italië. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de UEFA Nati…
WK schaatsen 2020: allround en sprint, live tv en livestreamWK schaatsen 2020: allround en sprint, live tv en livestreamOp vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart 2020 worden de wereldkampioenschappen schaatsen gehouden. Dit WK vindt…
NK schaatsen 2020 allround en sprint - live tv en livestreamNK schaatsen 2020 allround en sprint - live tv en livestreamOp zaterdag 25 januari en zondag 26 januari 2020 wordt het NK schaatsen gehouden. Bij dit evenement staan zowel de Neder…
Schaatsen: NK afstanden 2019-2020, live op tv en livestreamSchaatsen: NK afstanden 2019-2020, live op tv en livestreamOp vrijdag 27 december 2019 begint het NK afstanden (schaatsen). De slotdag van dit Nederlands kampioenschap is zondag 2…

New York Marathon 2021 - live op tv en livestreamNew York Marathon 2021 - live op tv en livestreamIn november 2021 wordt de marathon van New York gehouden. Dit is de 50e editie van de TCS New York City Marathon. Deze m…
Veldrit Tabor 2020 (wereldbeker), live op tv en livestreamVeldrit Tabor 2020 (wereldbeker), live op tv en livestreamOp zondag 15 november 2020 vindt de veldrit van Tabor (Tsjechië) plaats. Deze cross is een onderdeel van de Telenet UCI…
Bronnen en referenties
 • https://www.schaatsen.nl/kalender/
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Europese_kampioenschappen_schaatsen_allround
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldbeker_schaatsen_2018/2019
 • https://www.schaatsen.nl/kalender/2018/11/world-cup-kwalificatietoernooi/

Reageer op het artikel "Schaatsen live op tv en livestream, de kalender 2019-2020"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

E. A. Polling, 12-11-2018 12:54 #2
Duidelijke berichtgeving omtrent y.v. uitzendingen schaats programma 2018-2019.

Dieuke, 26-10-2018 19:06 #1
Schaatsen live is zo belangrijk voor de aan huis gebonden mens… een toernooi toch van dichtbij te mogen meemaken… super.

Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 11-03-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Overige sport
Bronnen en referenties: 4
Reacties: 2
Schrijf mee!