WK Motorcross: MXGP kalender 2020, live op tv en livestream

WK Motorcross: MXGP kalender 2020, live op tv en livestream Op zondag 1 maart 2020 werd de eerste wedstrijd verreden van het MXGP-seizoen 2020: de GP van Groot-Brittannië in Matterley Basin. Op de kalender van het WK motorcross in de koningsklasse MXGP staan één Nederlandse wedstrijd (de GP van Nederland op 8 maart in Valkenswaard) en drie wedstrijden in België (in oktober in Lommel). De races van het WK motorcross zijn op diverse plekken op het internet online via een livestream te volgen. Daarnaast worden de MXGP-wedstrijden ook live op tv uitgezonden.

Geschiedenis WK motorcross

In 1952 werd er voor het eerst een officieel EK motorcross georganiseerd voor motoren met 500cc. Dit klassement werd dat jaar gewonnen door de Belg Victor Leloup op een Saroléa. In 1957 besloot men om dit EK om te vormen tot een WK motorcross voor de 500cc. De eerste officiële wereldkampioen was dat jaar de Zweed Bill Nilsson op een AJS.

Naast het WK motorcross voor de 500cc kwamen er later ook WK's voor 250cc en 125cc. De 500cc was vanzelfsprekend altijd de koningsklasse van het WK motorcrossen. Later werd de naam van die koningsklasse veranderd in MXGP. De klasse die daaronder zat (de opleidingsklasse, met lichtere motoren) kreeg de naam MX2. Daarnaast is er sinds 2014 ook een officieel WK motorcross voor vrouwen. Dit draagt de naam Women's MX, of ook wel WMX.

Erelijst WK motorcross

De succesvolste motorcrosser aller tijden is de Belg Stefan Everts. Hij pakte in totaal tien wereldtitels in verschillende raceklassen. Op de tweede plek staat de Italiaan Antonio Cairoli met acht wereldtitels. Hoe sterk België traditioneel in de wereld van het motorcrossen is, wordt bewezen door deze wereldranglijst. In de top zeven van succesvolste coureurs aller tijdens is Cairoli de enige coureur die niet uit België afkomstig is.

Programma FIH World Championship Motorcross 2020

Bij het WK motorcross voor de klasse MXGP stonden in het seizoen 2020 oorspronkelijk 20 wedstrijden op de kalender. Vanwege de coronacrisis worden echter niet alle wedstrijden verreden. De openingswedstrijd was op 1 maart in Groot-Brittannië. Hieronder vindt u de kalender van de wedstrijden in de MXPG in 2020.

GP Nederland in Valkenswaard

De tweede wedstrijd van het seizoen vindt op 8 maart plaats in Valkenswaard. Die wedstrijd in Valkenswaard draagt in 2020 de naam 'GP van Nederland'. In diverse voorgaande edities heette deze wedstrijd in Valkenswaard nog de 'GP van Europa'. In het verleden droeg de wedstrijd in Assen de naam 'GP van Nederland'. Deze MXGP-wedstrijd van Assen wordt in 2020 echter niet georganiseerd. Vandaar dat de wedstrijd in Valkenswaard nu de naam 'GP van Nederland' over heeft genomen.

Maart 2020: begin van het seizoen

Maart is een maand waar jaarlijks veel liefhebbers van gemotoriseerde sporten naar uitkijken. Niet alleen wordt in die maand de eerste MXGP-wedstrijd van het seizoen verreden, ook gaat in die maand weer het seizoen van de MotoGP (wegraces) van start (in Qatar). In de maand maart gaat doorgaans ook het Formule 1-seizoen van start.

Coronavirus: herziening kalender

Vanwege het coronavirus zijn in het voorjaar van 2020 veel races afgelast. Men heeft daarom al diverse malen een herziene kalender gemaakt, waarop sommige van die afgelaste races een nieuwe datum hebben gekregen. Bij andere races heeft men nog geen nieuwe datum. Op 3 juli presenteerde men de onderstaande, herzien kalender. Deze kalender is nog steeds enigszins 'onder voorbehoud', zelfs wat betreft de races die al officieel een nieuwe datum hebben gekregen. Het is afhankelijk van de ontwikkeling van de coronacrisis, in hoeverre de onderstaande races daadwerkelijk verreden kunnen worden. Indien er wijzigingen plaatsvinden, dan wordt deze kalender geüpdatet.

Herziene Kalender WK motorcross 2020: wedstrijden MXGP

 • 1 maart: Groot-Brittannië, Matterley Basin
 • 8 maart: Nederland, Valkenswaard
 • 9 augustus: Letland, Ķegums
 • 12 augustus: Riga (Letland)
 • 16 augustus: Kegums (Letland)
 • 6 september: Italië, Faenza
 • 9 september: Faenze (Italië)
 • 13 september: Emilia-Romagna (Italië)
 • 27 september: Lombardije (Italië)
 • 30 september: Citta di Mantova (Italië)
 • 4 oktober: Europa (Italië)
 • 11 oktober: Spanje, Arroyomolinos
 • 18 oktober: Monster Energy Flanders (België), Lommel
 • 21 oktober: Limburg (België), Lommel
 • 25 oktober: GP België, Lommel
 • 1 november: Trentino (Italië)
 • 4 november: Pietramurata (Italië)
 • 8 november: Garda-Trentino (Italië)

Race die mogelijk alsnog een datum op de herziene kalender krijgt:

 • Patagonië (Neuquén) in Argentinië

Jeffrey Herlings

De grote ster van het Nederlandse motorcrossen is Jeffrey Herlings. Hij werd op 12 september 1994 geboren in Geldrop. Herlings debuteerde in 2010 bij het WK in de MX2-klasse, toen hij pas 15 jaar was. Dat jaar won hij in Valkenswaard twee manches van de Grand Prix van Nederland en daarmee werd hij de jongste GP-winnaar aller tijden. Ook won hij in dat debuutseizoen nog de GP van Letland. Dat jaar werd hij al tweede in de eindstand van het WK in de MX2-klasse, terwijl hij nochtans wegens blessureleed een reeks wedstrijden moest missen.

Jeffrey Herlings pakte in 2012, 2013 en 2016 de wereldtitel in de MX2-klasse. Met ingang van 2017 is hij overgestapt naar de koningsklasse van de motorcross, de MXGP-klasse. In dat debuutjaar eindigde Herlings als tweede in de eindstand van het wereldkampioenschap MXGP. In 2018 pakte hij de eindzege in het WK MXGP. In 2019 mist hij wegens blessureleed het begin van het seizoen.

De bijnaam van Jeffrey Herlings is 'The Bullet'. Hij wordt beschouwd als 'The Next Big Thing' in de wereld van de MXGP. Trainers die belangrijk waren bij zijn ontwikkeling waren zijn vader Peter Herlings en de ex-wereldkampioen Joël Smets.

MXGP live op tv en online

De liefhebbers van live motorcross kunnen in 2020 vooral veel online per livestream genieten van de live wedstrijden (zie hieronder). Daarnaast worden er echter ook wedstrijden op live op tv uitgezonden. De uitzendrechten van de MXGP zijn onder meer in handen van Eurosport, Telenet Play Sports en NOS Studio Sport.

Live op tv

Het Vlaamse Telenet Play Sports zendt alle wedstrijden van de MXGP live op tv uit. Om hun live tv-uitzendingen te kunnen bekijken, dient men echter wel een abonnement op Play Sports te hebben. In voorgaande seizoenen waren de races van de kalender van de MXGP en MX2 in Nederland ook live op tv te zien bij Motorsport Tv. Dat is sinds 2019 niet meer het geval. Helaas is deze zender gestopt met uitzenden op televisie in Europa.

Overige zenders: soms live, vaak samenvatting

Met name Eurosport is wel van plan om een behoorlijk aantal wedstrijden live op tv uit te zenden (vooral op Eurosport 2), maar het is wel altijd afhankelijk van voldoende plek in hun programmering. De NOS zal, afhankelijk van de rest van de programmering in de weekends, soms ook een wedstrijd live op tv uitzenden. Het merendeel van de wedstrijden zenden zij echter in samenvatting op tv uit. Voor Eurosport en de NOS geldt overigens wel dat ze proberen om elke WK-wedstrijd online per livestream uit te zenden.

MXGP Groot-Brittannië live op 1 maart

Op zondag 1 maart wordt in Matterley Basin (Groot-Brittannië) de eerste race van de MXGP-kalender verreden. Hoe laat begint de live-uitzending? De eerste manche is live op tv en per livestream te zien bij het Belgische Play Sports 5 om 14u00. De tweede manche is live op tv en per livestream bij hen te zien om 17u00. Deze race is in Nederland te bekijken via een gratis livestream. Die stream wordt verzorgd door de NPO. Ook bij hen begint de live-uitzending van de eerste manche om 14u00 en de tweede om 17u00. Het commentaar bij die gratis stream is van Hans van Loozenoord. Die gratis livestream is wel geo-restricted (en alleen in Nederland te bekijken). Wie een abonnement op de Play Sports Go App heeft, kan de uitzending van Play Sports in de hele EU bekijken. Op de avond van 1 maart 2020 biedt de abonneezender Eurosport2 uitgebreide samenvattingen aan van de races in Matterley Basin. Die beginnen om 21u30. Eerder op de middag kan men bij Eurosport per livestream de MX2 en de MXGP bekijken. Om deze stream van het wereldkampioenschap motorcross bij die sportzender te kunnen bekijken, dient men echter wel een betaald abonnement op de Eurosport Player te hebben.

MXGP Nederland in Valkenswaard live op 8 maart

Op zondag 8 maart staat de GP van Nederland in Valkenswaard op de kalender. De wedstrijd in Valkenswaard is in België weer live te zien bij Telenet Play Sports (tv en livestream). Hoe laat beginnen de live-uitzendingen van de MXGP van Nederland te Valkenswaard? Om 13u00 is de eerste manche van de MXGP te zien op Play Sports 3. De tweede manche van de MXGP van Nederland te Valkenswaard is op die zender live te zien om 16u00. In Nederland is de MXGP van Valkenswaard online via een gratis livestream van de NPO te zien. De livestream van eerste manche in Valkenwaard begint bij hen ook om 13u00, de tweede om 16u00. (De NPO besteedt op die zondag ook op tv aandacht aan de MXGP van Nederland te Valkenwaard, maar dit is niet het hoofonderwerp van hun zondagmiddaguitzending. Die staat vooral in het teken van schaatsen. Wie de manches van de MXGP in Valkenswaard integraal live wil zien, kan op die zondagmiddag bij de NPO dus beter online naar een livestream kijken, dan naar televisie.)

De GP Nederland te Valkenswaard is voor abonnees van de Eurosport Player ook per livestream op die app te volgen. Op de middag van 8 maart zijn enkele races te Valkenswaard van de GP Nederland ook live op tv te zien op de abonneezender Eurosport2. Om 12u00 is de eerste manche van de MX2 bij hen live te zien. De eerste manche van de MXGP is bij hen niet op tv te zien (maar wel online via hun stream). Om 15u00 zenden zij vervolgens de tweede manche van de MX2 live uit op Eurosport2. Vervolgens is om 16u00 op die abonneezender ook de tweede manche van de MXGP live te zien. 's Avonds is er op Eurosport2 vanaf 23u05 een uitgebreide samenvatting te zien van de GP van Nederland te Valkenswaard.

Live op 9 augustus: GP Letland (Ķegums)

GP Letland in Kegums op 9 augustus

De eerste wedstrijd in de MXGP na de 'coronabreak' vindt op zondag 9 augustus plaats in Kegums (Letland). Hoe laat beginnen de manches? Op die zondag wordt de eerste manche van de MXGP verreden om 12u00 (Nederlandse en Belgische tijd). De tweede manche staat om 15u00 op het programma. Beide manches zijn live op tv en per livestream te volgen bij Telenet Play Sports.

Op de tv-zender Eurosport2 (en de livestream van de Eurosport Player) zijn ook de twee manches van de MXGP live te zien. Daaraan voorafgaand zendt Eurosport echter ook nog de manches van de MX2 live uit. Bij de NPO verzorgt men ook weer een gratis livestream van de manches van de MXGP aan. Hun livestream van de eerste manche begint om circa 12u00 (de start is om 12u15), hun stream van de tweede manche begint omstreeks 15u00 (de start is om 15u10). De tweede manche wordt door de NPO ook live op tv uitgezonden als onderdeel van de zondagmiddaguitzending van NOS Studio Sport.

Live op 12 augustus: MXGP Riga (Letland)

Doorgaans vinden MXGP-races op zondagen plaats. Op de herziene kalender (als gevolg van de coronacrisis) is men genoodzaakt om ook op andere dagen races plaats te laten vinden. Zo wordt de GP Riga verreden op woensdag 12 augustus. Bij die race is de eerste manche van de MXGP weer om 12u00 en de tweede manche om 15u00. Deze beide manches zijn weer live op televisie en via de livestream te volgen bij Telenet Play Sports. Bij Eurosport zijn de eerste manches van de MX2 en MXGP live op tv (Eurosport2) en via de livestream te bekijken. De tweede manches zijn bij hen alleen online via een livestream te bekijken. De NPO biedt op die woensdag weer een (gratis) livestream aan van de beide manches van de MXGP.

Live op 16 augustus: MXGP Kegums (Letland)

Op zondag 16 augustus vindt er wederom een race plaats in Letland. Ook hierbij geldt als tijdschema voor de MXPG: eerste manche om 12u00, tweede manche om 15u00 (Nederlandse en Belgische tijden). Dit is ook weer live op tv en via de livestream bij Play Sports te zien. Bij Eurosport zijn wederom de eerste manches (MX2 en MXGP) op tv en livestream te zien en de tweede manches alleen via de livestream. De NPO biedt wederom een gratis livestream.

Live op 16 augustus: MotoGP en Formule 1

Op de middag van zondag 16 augustus staan er ook diverse andere interessante evenementen op de kalender. Op die zondagmiddag kan men ook live op tv en per livestream kijken naar de MotoGP in Oostenrijk. Eveneens is het mogelijk om die middag live op tv of via een livestream te kijken naar de Formule 1 GP van Spanje.

Live op 6 september: MXGP Italië (Faenza)

Op zondag 6 september staat de GP van Italië op de kalender. Hoe laat beginnen de uitzending van de manches van de MXGP op die zondag? De eerste manche is te zien vanaf circa 13u00, de tweede manche is te bekijken vanaf circa 16u00. De wedstrijden van de koningsklasse worden weer live op tv en via de livestream uitgezonden door Telenet Play Sports. Bij Eurosport zijn de eerste manches van de MXGP en MX2 live op tv en via de livestream te zien. De tweede manches zijn bij hen alleen via de livestream te bekijken. Bij de NPO biedt men een gratis livestream van de MXGP aan voor kijkers in Nederland.

Live op 9 september: wederom in Faenze (Italië)

Ook op woensdag 9 september staat er een MXGP-wedstrijd in Faenze op de kalender. Op die woensdag is ook de eerste manche van de MXGP om 13u00 en de tweede om 16u00. Deze zijn allebei live op tv en via de livestream bij Play Sports te zien. Bij de NPO biedt men weer een gratis livestream aan. Op die gratis stream is de eerste manche om 13u15 te zien en de tweede om 16u10. Bij Eurosport zijn de manches van de MXGP en de MX2 live op tv (Eurosport2) en via de livestream (Eurosport Player) te bekijken. Bij deze wedstrijd op woensdag 9 september in Faenza gaat helaas de Nederlander Jeffrey Herlings niet van start, als gevolg van een blessure die hij opliep tijdens de trainingen.

Live op 13 september: Emilia-Romagna (Italië)

Op zondag 13 september staat de MXGP van Emilia-Romagna (Italië) op de kalender. Hoe laat beginnen de live-uitzendingen in Nederland en België? Net als bij de voorgaande Italiaanse races begint ook bij deze wedstrijd de eerste manche van de MXGP om 13u00 en de tweede om 16u00. Wederom zijn beide manches live op tv en via de livestream te bekijken bij Telenet Play Sports. De NPO biedt voor kijkers in Nederland een gratis livestream aan van die manches van de koningsklasse MXGP. Bij Eurosport zijn de manches van de MXGP live op tv (op abonneezender Eurosport2) en via de livestream te bekijken. Ook zijn bij hen per livestream de wedstrijden van de MX2 te zien.

Live op 27 september: Lombardije (Italië)

Op zondag 27 september staat er wederom een Italiaanse race op de kalender: de MXGP van Lombardije. Die vindt plaats in Montava. Hoe laat beginnen bij dat evenement de live-uitzendingen voor de fans in Nederland en België? Om 13u00 begint de eerste manche van de MXGP, om 16u00 de tweede manche. Telenet Play Sport zendt beide manches weer live uit op televisie en via de livestream. Ook is er weer een gratis livestream van de NPO beschikbaar. Eurosport zendt via hun stream (voor abonnees) zowel de MXGP als de MX2 live uit.

Live op 30 september: Montava (Italië)

Op woensdag 30 september staat er weer een wedstrijd op de kalender: de MXGP van de Citta di Montava. Deze wedstrijd wordt verreden op hetzelfde circuit als de GP Lombardije en de GP Europa. Hoe laat beginnen de manches? Op 30 september begint de eerste manche van de MXGP weer om 13u00 en de tweede om 16u00. Telenet Play Sports biedt weer een live tv-uitzending aan voor kijkers in België en een livestream voor de gehele EU (via de Play Sports Go App). Ook de NPO biedt weer een livestream aan, die geheel gratis is voor kijkers in Nederland. Door Eurosport worden de MX2 en MXGP online via een livestream uitgezonden voor hun abonnees.

Live op 4 oktober: Europa (Montava)

Op zondag 4 oktober 2020 wordt de MXGP van Europa verreden. Deze race vindt in 2020 plaats in Montava (Italië). Deze wedstrijd is ook weer live op tv en per livestream te zien bij Telenet Play Sports. Ook Eurosport zendt dit weer uit per livestream (bij hen is behalve de MXGP ook de MX2 te zien). Deze race is op zondag 4 oktober 2020 weer via een gratis livestream bij de NPO in Nederland te zien. Hoe laat beginnen de manches? De eerste manche van de MXGP is weer om 13u00, de tweede om 16u00.

Live op 11 oktober: Spanje (Arroyomolinos)

Op zondag 11 oktober staat de MXGP Spanje op de kalender. Deze race wordt verreden in Arroyomolinos. Hoe laat zijn de manches live op tv en via de livestream te zien in Nederland en België? De eerste manche van de MXGP is om 13u00, de tweede manche is om 16u00. Beide manches zijn live op tv en per livestream te zien bij Play Sports. De NPO biedt een gratis livestream aan voor de kijkers in Nederland. De MXGP en MX2 zijn bij Eurosport per livestream te bekijken door abonnees van hun Player-app.

18 oktober: MXGP Vlaanderen (Lommel)

Op zondag 18 oktober wordt de Monster Energy Flanders GP verreden in Lommel. Dit is de eerste van drie races op de kalender die in Lommel plaatsvinden. Hoe laat beginnen de live-uitzendingen van de MXGP? De eerste manche is live op tv en per livestream bij Telenet Play Sports te zien om 13u00. De tweede manche is live op televisie en via een livestream op het internet te zien om 16u00. De NPO biedt voor de Nederlanders wederom een gratis livestream van de MXGP aan. Eurosport biedt streams aan van zowel de koningsklasse (MXGP) als voor de MX2.

21 oktober live: MXGP Limburg (België - Lommel)

Op woensdag 21 oktober 2020 wordt er in Lommel een tweede race gehouden van dit wereldkampioenschap motorcross. De officiële naam van die wedstrijd is de GP Limburg. De eerste manche van de MXGP is vanaf 13u00 te zien, de tweede manche vanaf circa 16u00. Deze wedstrijd is ook weer live op tv en via de livestream te zien bij Telenet Play Sports. De NPO biedt weer een gratis livestream aan. Ook zijn de races weer via een stream bij Eurosport te volgen.

Live op 25 oktober: MXGP België (Lommel)

In oktober 2020 staan er in totaal drie races in Lommel (België) op de kalender. De derde en laatste wedstrijd vindt plaats op 25 oktober. Deze draagt de naam MXGP België. Hoe laat beginnen de manches? Wederom beginnen die bij de hoofdklasse om 13u00 en 16u00. Telenet Play Sports zendt het weer live op tv en per livestream uit voor hun abonnees. Ook Eurosport zendt het live uit via een stream voor abonnees. Voor kijkers in Nederland is er weer een gratis livestream beschikbaar bij de NPO.

Livestream MXGP: NOS, Eurosport en Play Sports

Livestream MXGP

De wedstrijden van het WK motorcross zijn in 2020 weer live op het internet te bekijken via diverse livestreams. Met zo'n livestream kan men de wedstrijden van de MXGP bekijken op een smartphone of computer.

België: Livestream MXGP bij Telenet Play Sports

De manches van de MXGP zijn online te volgen via een livestream van Telenet Play Sports. Hun livestream begint tegelijkertijd met hun live tv-uitzendingen. De stream is te vinden op de site van deze sportomroep. Om die livestream te kunnen bekijken, dient men echter wel een abonnement op die dienst te hebben.

Livestream MXGP via Play Sports Go App (EU)

Het is ook mogelijk om de MXGP per livestream te bekijken op de Play Sports Go App. Elke stream van elke race is op die app in de hele EU te bekijken. Ook bij hen begint de stream tegelijkertijd met de live tv-uitzendingen van Telenet. Men hoeft echter niet een abonnement op Telenet Tv te hebben om via die app een livestream te kunnen bekijken. Met die app kan men ook een puur digitaal abonnement nemen. Wanneer men geen vast abonnement heeft, kan men alsnog een livestream van de MXGP bij hen bekijken door via de Telenet Play Sports Go App een dagpas of weekendpas te kopen.

NPO livestream

De manches van de MXGP worden in Nederland per livestream uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep (NPO). Hun livestream bevindt zich op de wedstrijddagen op de website van de NOS. Ook kan men deze livestream vinden via de NOS-app. Het is een gratis livestream. van de MXGP Voor de gratis stream van de NOS geldt overigens wel dat deze livestream geo-rectricted is. Dit houdt in dat men de gratis livestream van de NOS officieel alleen in Nederland kan bekijken. Voor andere landen is de livestream van de MXGP-races op hun site 'geo-blocked' (geblokkeerd).

Livestream MXGP bij Eurosport

Ook Eurosport biedt een livestream aan bij het WK motorcross. Hun livestream van de races bevindt zich op de Eurosport Player App. Zij zenden per livestream niet alleen de wedstrijden van de MXGP live uit op hun Eurosport Player. Ook heel wat wedstrijden van de klasse MX2 zijn per livestream bij hen te zien. Om de livestream van Eurosport te bekijken dient men echter wel een abonnement op de Eurosport Player te hebben. Verder is het WK motorcross online ook te volgen via diverse internationale livestreams met Engelstalig commentaar. Die zijn onder meer te vinden bij de websites van Motorsport Tv en MX-GP Tv.

Livestream MXGP bij Sporza? In 2020 niet

Jarenlang werd alle wedstrijden van de MXGP in België ook uitgezonden via een gratis livestream van Sporza. Op elke wedstrijddag was die gratis livestream te vinden op hun site. (Deze gratis livestream was overigens wel geo-restricted. Buiten België mocht men deze gratis livestream niet bekijken.) Helaas is Sporza met ingang van 2019 ermee gestopt om van elke wedstrijd in de MXGP een gratis livestream aan te bieden op hun site. Ook in 2020 bieden zij niet standaard een gratis livestream aan bij deze races. Belgische liefhebbers van motorcross moeten dus voortaan voor een livestream terecht bij Telenet Play Sports.

Livestream gemotoriseerde sporten: MotoGP en Formule 1

Naast het motorcrossen van de MXGP, zendt Eurosport in het seizoen 2020 ook de wegracen van de MotoGP uit op tv en per livestream. De openingswedstrijd van het MotoGP-seizoen vindt in maart plaats in Qatar. Het Formule 1-seizoen 2020 is in België live op tv en per livestream te volgen bij Play Sports. In Nederland is het Formule 1-seizoen 2020 live op tv en via de livestream te bekijken bij Ziggo Sport. Daarnaast kan men in beide landen de Formule 1 volgen via een livestream op de F1 Tv Pro-app.

Lees verder

© 2017 - 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
1e etappe Vuelta 2020, live op tv en livestream1e etappe Vuelta 2020, live op tv en livestreamDe openingsrit van de Vuelta Ciclista a Espana 2020 wordt verreden op dinsdag 20 oktober. De start van die eerste etappe…
Voetbal 2020: PSV-Granada CF, live tv en livestreamVoetbal 2020: PSV-Granada CF, live tv en livestreamOp donderdag 22 oktober 2020 wordt de wedstrijd PSV-Granada CF gespeeld. Dit is een wedstrijd in de groepsfase van de Eu…
Giro Rosa 2020: stream, startlijst en parcoursGiro Rosa 2020: stream, startlijst en parcoursOp vrijdag 11 september 2020 begint de Giro Rosa, de Ronde van Italië voor vrouwen. Dit is de belangrijkste rittenkoers…
Veldrit: Ambiancecross Dendermonde 2020 live tv & livestreamVeldrit: Ambiancecross Dendermonde 2020 live tv & livestreamOp zondag 27 december 2020 wordt de 'Charles Ambiancecross' verreden. Het parcours van deze veldrit bevindt zich in Dend…

Formule 1: GP Spanje 2020, live op tv en livestreamFormule 1: GP Spanje 2020, live op tv en livestreamOp zondag 16 augustus 2020 wordt de Formule 1 GP van Spanje verreden. Deze Grand Prix vindt plaats op het Circuit de Cat…
Dodelijke ongelukken tijdens de Dakar Rally 1978 - 2020Dodelijke ongelukken tijdens de Dakar Rally 1978 - 2020De Dakar Rally is een woestijnrally voor auto's, vrachtwagens, quads en motoren. De rally die ook bekend is onder de naa…
Bronnen en referenties
 • http://www.mxgp-assen.com/interface/pdf/2017MXGP_TIMESCHEDULE.pdf
 • http://www.mxgp-assen.com/meer/171/Commissaris+van+de+Koning+stort+eerste+zand
 • http://www.mxgp-tv.com/user/login?redirect_url=%2Fmxgp-mx2
 • https://en.wikipedia.org/wiki/2017_FIM_Motocross_World_Championship
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Motocross_World_Championship
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Herlings

Reageer op het artikel "WK Motorcross: MXGP kalender 2020, live op tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 18-10-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Racesport
Bronnen en referenties: 6
Schrijf mee!