Boksen: Anthony Joshua-Kubrat Pulev, live tv en livestream

Boksen: Anthony Joshua-Kubrat Pulev, live tv en livestream In 2020 vindt er een wereldtitelgevecht plaats in het zwaargewicht boksen tussen Anthony Joshua (Groot-Brittannië) en Kubrat Pulev (Bulgarije). Oorspronkelijk zou dit georganiseerd worden in juni, maar wegens de coronacrisis is het verplaatst naar een latere datum in het jaar. Dit gevecht gaat om wereldtitel bij de bonden WBA (Super), IBO, IBF en WBO. De strijd om het wereldkampioenschap boksen tussen Anthony Joshua en Kubrat Pulev wordt live op tv uitgezonden. Ook is dit titelgevecht 'Joshua vs Pulev' via een livestream online te bekijken.

Nieuwe datum: 12 december

In het voorjaar van 2020 zijn bijna alle sportevenementen afgelast vanwege het coronavirus. Op 19 maart werd bekend dat ook het gevecht van Joshua tegen Pulev afgelast wordt. Hoogstwaarschijnlijk is de nieuwe datum 12 december 2020. Oorspronkelijk zou het evenement plaatsvinden in het Tottenham Hotspur Stadium te Londen (Groot-Brittannië). Waarschijnlijk vindt het echter plaats op een andere locatie, namelijk de O2 Arena in Londen.

Biografie Anthony Joshua

Jeugd

De volledige naam van Anthony Joshua is Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua. Hij werd geboren op 15 oktober 1989 in Watford (Engeland). Zijn moeder komt uit Nigeria. Zijn vader is een Brit met Ierse en Nigeriaanse roots. Hoewel Anthony Joshua dus geboren werd in Engeland, bracht hij ook een deel van zijn jeugd door in Nigeria. Hij verhuisde terug naar Engeland toen hij naar de middelbare school moest, maar hij is altijd een sterke band met Nigeria blijven voelen. In z'n tienerjaren blonk Joshua als sporter vooral uit in atletiek. Daarnaast voetbalde hij veel.

Amateurbokser

Op z'n achttiende begon Joshua met boksen, op aanraden van een neef. Anthony bleek een buitengewoon groot talent te zijn. Al heel snel kreeg hij aanbiedingen om profbokser te worden. Hij sloeg die aanbiedingen in deze fase van z'n carrière echter af.
Joshua betoogde dat hij niet in de eerste plaats voor het geld bokste, maar vooral voor de sportieve eer. Zijn hoogste doel was Olympisch kampioen worden. Gezien de strikte scheiding die er in die tijd nog heerste tussen amateurboksen en profboksen, zou hij niet mee kunnen doen aan de Olympische Spelen van 2012, als hij een profbokser zou zijn. Aan het Olympische bokstoernooi mochten toen immers alleen amateurs deelnemen.

Olympische Spelen 2012

De Olympische Zomerspelen van 2012, die in Londen werden gehouden, waren dus het eerste grote doel in de carrière van Anthony Joshua. In het jaar daarvoor (2011) won hij zilver op het WK boksen voor amateurs. Op het Olympische bokstoernooi van 2012 realiseerde Anthony zijn grote droom: hij won de gouden medaille in de gewichtsklasse Superheavyweight. In de finale won hij overigens slechts nipt (na een hertelling) van Roberto Cammarelle.

Profbokser

Nu Joshua het grote doel van zijn amateurcarrière had behaald, ging hij zich voorbereiden op een overstap naar het profboksen. Op 3 oktober 2013 maakte hij in de O2 Arena te Londen zijn profdebuut. Anthony versloeg zijn tegenstander reeds in de eerste ronde middels een TKO (Technische Knock-Out). Dit was het begin van een indrukwekkende reeks zeges. In de eerste veertien profpartijen van Joshua haalde geen enkele tegenstander het einde van de derde ronde; meestal gingen ze al in de eerste of tweede ronde knock-out. In zijn vijftiende partij had hij voor het eerst een tegenstander die langer dan drie ronden overeind kon blijven staan: Dillian Whyte. Maar ook deze Brit ging uiteindelijk na zeven van de geplande twaalf ronden knock-out.

IBF-wereldtitel

Het zestiende profgevecht van Joshua was zijn eerste officiële wereldtitelgevecht. Hij vocht op 9 april 2016 tegen wereldkampioen Charles Martin om de wereldtitel bij de bond IBF. Joshua won de wedstrijd overtuigend, door in de tweede ronde Martin knock-out te slaan. In de daaropvolgende periode verdedigde Joshua zijn wereldtitel ook nog succesvol tegen Dominci Breazeale (juni 2016) en Eric Molina (december 2016).

Gedoe tussen boksbonden

Binnen de bokswereld is er altijd veel gedoe tussen de verschillende bonden (zoals IBF, WBO, WBA en WBC), die allemaal hun eigen regels (en economische redenen) hebben, waarmee ze bepalen welke boksers wel of niet recht hebben op wereldtitelgevechten. Soms is daarom in een bepaalde gewichtsklasse bij al die verschillende bonden iemand anders wereldkampioen. Vaak werken een aantal bonden echter wel samen om grote titelgevechten te organiseren, waarbij dan de winnaar de gezamenlijke wereldkampioen van de organiserende bonden wordt. Maar vervolgens ontstaat er daarna vaak weer ruzie tussen die bonden, over de vraag tegen wie hun gezamenlijke kampioen z'n volgende gevecht moet vechten.

IBF

Hoewel de IBF doorgaans een buitengewoon prestigieuze bond is binnen de bokswereld, had de IBF-titel in het zwaargewicht juist in het jaar 2016 (toen Joshua hem won) wat minder glans. Dit kwam mede door Tyson Fury, die toen eigenlijk nog de onbetwiste wereldkampioen boksen in het zwaargewicht was (hij had de titel bij een groot aantal prominente bonden). Eind 2015 had Fury vrijwillig afstand genomen van de IBF-titel, omdat hij zich niet kon en niet wilde houden aan de contractuele verplichtingen van de IBF (Hij wilde niet dat de IBF bepaalde wie zijn volgende tegenstander was). De overige wereldtitels die Fury bij andere bonden had, behield hij toen nog wel.

Tyson Fury

Het was de bedoeling dat er in oktober 2016 een groot titelgevecht zou plaatsvinden van Tyson Fury (wereldkampioen bij de bonden WBO, The Ring, IBO en WBA). Zijn tegenstander zou de levende bokslegende Wladimir Klitschko uit Oekraïne zijn. Klitschko had in 2015 (na een ongeslagen periode van elf jaar) al zijn wereldtitels verloren aan Tyson Fury in een titelgevecht dat Fury op punten won.

Klitschko aasde op revanche, hij wilde wederom tegen Fury vechten en z'n titels terugwinnen, maar hij zou die kans uiteindelijk niet krijgen. Het grote titelgevecht in oktober 2016, Fury - Klitschko, zou niet plaatsvinden. Fury werd in het jaar 2016 gekweld door psychische en fysieke problemen, en daarbij kreeg hij ook nog te maken met een dopingaffaire. Fury moest besluiten om al z'n wereldtitels op te geven en gaf in eerste instantie ook aan dat hij per direct z'n bokscarrière beëindigde (al kwam hij daar later op terug).

Anthony Joshua-Wladimir Klitschko

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de winnaar van de wedstrijd Fury - Klitschko het in een volgend titelgevecht op zou nemen tegen IBF-wereldkampioen Anthony Joshua. Toen de wedstrijd Fury - Klitschko niet doorging, werd er besloten dat Klitschko het op zou nemen tegen Anthony Joshua in een nieuw titelgevecht.

De wedstrijd Joshua-Klitschko vond plaats op 29 april 2017. Het werd één van de meeste memorabele bokswedstrijden sinds vele jaren. Beide boksers leken op verschillende momenten in de wedstrijd te wankelen. Uiteindelijk won Joshua deze strijd om het WK boksen in de elfde ronde middels een Technische Knock-Out (TKO). Hierdoor behield Joshua zijn IBF-wereldtitel en won de titels van diverse andere prestigieuze bonden, die vacant waren sinds Fury afstand van moest doen.

Geen rematch Joshua-Klitschko

Na het spectaculaire titelgevecht Joshua - Klitschko, werd er in de bokswereld gehoopt op een rematch tussen deze boksers. De Oekraïner twijfelde hier echter over en vroeg bedenktijd. Hij is al 41 jaar en was eigenlijk van plan om een punt achter zijn bokscarrière te zetten. Diverse plannen voor een rematch, waaronder voorstellen uit Nigeria en Wales, wees Klitschko reeds vroeg af. Er kwam ook een groot aanbod uit Las Vegas, dat zowel qua financiën als qua prestige zeer interessant leek, maar ook dit werd uiteindelijk door Klitschko afgewezen. Begin augustus 2017 maakte deze bokslegende bekend dat hij definitief een punt achter zijn carrière had gezet.

Takam

Toen duidelijk werd dat niet Klitschko de volgende tegenstander van Joshua zou zijn, werd door de boksbonden bepaald dat zijn volgende uitdager Kubrat Pulev moest zijn. De datum en locatie werden hiervoor reeds vastgesteld en er werden 70.000 tickets voor verkocht. Wegens de blessure van Pulev kan dit gevecht in oktober 2017 uiteindelijk echter niet doorgaan. In plaats daarvan vocht Joshua op die geplande datum tegen de Fransman Carlos Takam. De Brit won dit gevecht in de tiende ronde middels een 'technische knock-out' en behield zo dus zijn wereldtitel in het zwaargewicht boksen.

Joseph Parker

Op 31 maart 2018 vocht Anthony Joshua een wereldtitelgevecht tegen Joseph Parker. Joshua zegevierde op punten (unanieme jurybeslissing). De wedstrijd tussen beide boksgrootheden begon zeer afwachtend. Na een paar ronden ging Joshua meer initiatief nemen en begon Parker wat meer risico te nemen. In het merendeel van de ronden scoorde Joshua de meeste punten, maar in het midden van de wedstrijd waren er ook een paar ronden waarin Parker sterker scoorde. Uiteindelijk was deze wedstrijd over het algemeen wat minder spectaculair dan vooraf was gehoopt. Joshua heeft door zijn zege de wereldtitel bij vier bonden: hij behield de titels van de WBA, IBO en IBF, en daarnaast nam hij de titel van de WBO over van Parker. Hoewel Parker in deze wedstrijd dus zijn titel kwijt raakte, heeft hij toch een opvallende prestatie geleverd: hij is de eerste profbokser die de volle 12 ronden tegenover Joshua overeind is blijven staan. Al zijn voorgaande tegenstanders gingen onderuit via een k.o. (knock-out) of een t.k.o. (technische knock-out).

Alexander Povetkin

Op zaterdag 22 september 2018 verdedigde Joshua met succes zijn wereldtitels tegen de Rus Alexander Povetkin. De Brit had het nochtans zwaar in zijn gevecht tegen Povetkin. In de eerste ronde incasseerde hij bijvoorbeeld reeds een sterke treffer van de Rus op z'n neus; in de daaropvolgende ronden lekte er ook regelmatig bloed uit de neus van de Brit. Rondenlang leek Povetkin zeer effectieve reacties te hebben op de aanvallen van de Britse bokser. Volgens heel wat bokskenners stond Povetkin na zes ronden eigenlijk qua werkelijk rake treffers zelfs voor op Joshua. Alles veranderde echter in de zevende ronde. Kortstondig leek Joshua wat minder de aanval te zoeken dan in voorgaande rondes en wat afwachtender te boksen. En toen gebeurde het. Joshua sloeg ineens op een geweldige wijze toe. Twee keer kort na elkaar ging Povetkin neer, waarna de scheidsrechter geheel terecht besloot om het gevecht te stoppen, zodat Joshua het dus officieel via een 'technische knock-out' won.

Gevechten van Joshua tegen Ruiz in 2019

Wedstrijd Ruiz-Joshua in juni 2019

In juni 2019 nam Andy Ruiz het in de Madison Square Garden op tegen de regerende veelvoudige wereldkampioen Joshua. Hoewel Ruiz in de loop der jaren een indrukwekkend palmares had opgebouwd, leken velen hem voorafgaand aan het gevecht niet erg veel kans te geven. Sterker nog: heel wat mensen beschouwden dit duel tegen Andy Ruiz Jr. voor Joshua slechts als een soort 'tussendoortje', voorafgaand aan een toekomstige topwedstrijd van Joshua tegen bijvoorbeeld Fury of Wilder. Tot verbijstering van velen won Ruiz de wedstrijd op indrukwekkende wijze via een technische knock-out in de zevende ronde.

Rematch Ruiz-Joshua (op 7 december 2019)

Anthony Joshua heeft op 7 december 2019 in Saoedie-Arabië zijn wereldtitels in het zwaargewicht boksen heroverd. Hij versloeg Andy Ruiz op punten via een unanieme jurybeslissing: alle drie de juryleden gaven de zege aan Joshua. Twee juryleden vonden dat Joshua gewonnen had met een totaalscore van 118-110. Eén jurylid vond dat Joshua gewonnen had met een totaalscore van 119-109. Na afloop van de wedstrijd, nog in de ring, bespraken de twee boksers dat ze beiden graag in de toekomst nog een derde keer tegen elkaar willen vechten.

Statistieken Anthony Joshua

Hij heeft een lengte van 198 centimeter en zijn reach is 208 centimeter. Zijn bekendste bijnaam is 'AJ'. Een andere bijnaam van hem is 'Femi'. Dit is een afkorting van zijn tweede naam: 'Oluwafemi'. In zijn profcarrière heeft hij 23 wedstrijden gevochten. 20 keer won hij via een knock-out. Twee keer won hij op punten. Eén keer leed hij een nederlaag. Dat was tegen Andy Ruiz in juni 2019.

Biografie Kubrat Pulev

Kubrat Venkov Pulev werd geboren op 4 mei 1981 in Sofia (Bulgarije). Zijn bijnaam is Kobrata ('de cobra'). Jarenlang was Pulev een succesvolle amateurbokser. In 2004 won Pulev de EU-tiel in de gewichtsklasse 'Heavyweight'. Daarna stapte Pulev over naar de gewichtklasse 'Super-heavyweight' (de zwaarste gewichtsklasse in het amateurboksen). In die klasse won Pulev in 2005 zilver bij de EU-kampioenschappen en brons bij het WK boksen. Kubrat Pulev werkte met veel hoop toe naar de Olympische Spelen van 2008. Daar werd Pulev echter tot verrassing van velen reeds in de eerste ronde uitgeschakeld.

In 2009 stapte Kubrat Pulev over naar het profboksen. Hij heeft sindsdien 29 profpartijen gebokst, waarvan hij er 28 won (waarvan 14 via een knock-out). De enige nederlaag die Pulev ooit als profbokser leed was in 2014 tegen de bokslegende Wladmir Klitschko. Kubrat Pulev heeft een lengte van 194 centimeter. Pulev heeft een 'reach' van 202 centimeter. In 2017 zou Pulev al eens tegen Anthony Joshua om de wereldtitel boksen. Toen moest Pulev het gevecht echter afzeggen, omdat hij in de aanloop daar naartoe een blessure opliep.

Live op tv: Anthony Joshua-Kubrat Pulev (WK boksen zwaargewicht, 20 juni 2020)

Nederland: Joshua-Pulev live op tv bij RTL7?

Op welke zender kan men live naar Anthony Joshua-Kubrat Pulev kijken? In Nederland wordt het wereldtitelgevecht van deze twee zwaargewichten waarschijnlijk weer live uitgezonden door RTL7. Zodra dit definitief bekend is, wordt dit hier gemeld. Ook wordt hier t.z.t. gemeld hoe laat de live tv-uitzending begint.

RTL7 is sowieso een zender die al jarenlang regelmatig aandacht besteedt aan boksen. Zo zond die zender veel wedstrijden van Klitschko live op tv uit bij RTL7 Fight Night. Ook waren diverse voorgaande wereldtitelgevechten van Anthony Joshua allemaal live op tv te zien bij RTL7 Fight Night. Daarnaast zonden zij onder meer ook de World Boxing Super Series live uit op televisie.

Live op televisie in overige landen: WK boksen 'Joshua vs Pulev'

In het Verenigd Koninkrijk wordt de bokswedstrijd Anthony Joshua en Kubrat Pulev live op televisie uitgezonden door Sky Sports Box Office. In tegenstelling tot diverse voorgaande wedstrijden van Anthony Joshua wordt dit titelgevecht tegen Kubrat Pulev in Duitsland helaas niet uitgezonden door RTL Deutschland. In veel landen is het gevecht van 'AJ' tegen Pulev op tv alleen bij betaalzenders te zien. Daarom moeten Nederlandse boksfans erg blij zijn, dat het in Nederland waarschijnlijk weer geheel gratis op RTL7 te zien is. In België zijn de uitzendrechten (tv en livestream) van het WK boksen tussen Joshua en Pulev waarschijnlijk weer in handen van de betaalzender Eleven Sports. In veel Latijns-Amerikaanse landen kan men het gevecht tussen Joshua en Pulev live op tv bekijken bij ESPN. In Baltische landen wordt de live tv-uitzending van deze strijd om het WK boksen tussen Pulev en 'AJ' verzorgd door TVPlaySports+. In Rusland is dit titelgevecht tussen de zwaargewicht boksers live te zien bij Match Tv.

Livestream Anthony Joshua vs Kubrat Pulev (20 juni 2020)

Livestream Box Office (PPV)

De strijd om het WK boksen tussen Anthony Joshua en Kubrat Pulev is op zaterdag 20 juni 2020 ook te zien via diverse livestreams op het internet. Daaronder is de officiële, betaalde livestream (pay per view) van Sky Sports. De stream is beschikbaar via 'Sky Sports Box Office'. Dit is vanzelfsprekend een Engelstalige livestream. Een voordeel van deze livestream is dat men hiermee ook de gehele 'undercard' live kan bekijken, dus het voorprogramma. Een ander voordeel is natuurlijk dat men met die livestream online ook via een smartphone, tablet of laptop live naar het evenement kan kijken. Zo'n livestream van Sky Sport Box Office is echter wel prijzig. Voor zo'n groot boksevenement kost zo'n livestream dikwijls enkele tientallen Britse ponden. De livestream van zo'n Nederland heeft niet echt een grote 'pay per view'-cultuur voor tv of livestreams. In Engeland is een dergelijk bedrag relatief normaal voor een livestream van een groot evenement. In de Verenigde Staten is er nog een veel grotere 'pay per view'-cultuur voor tv en livestreams. Daar geven fans bij grote boksevenementen (zoals bij gevecht van Floyd Mayweather Jr.) soms zelfs circa 100 euro uit voor een livestream. In de USA is de wedstrijd Joshua-Pulev overigens te bekijken via een livestream van DAZN. Ook in veel andere landen is er een livestream op DAZN te vinden, waaronder Duitsland, Italië, Oostenrijk, Brazilië, Canada en Spanje. In de meeste Spaanstalige Latijns-Amerikaanse landen is de livestream van de titanenstrijd Anthony Joshua - Kubrat Pulev te vinden op de app WatchESPN. In Scandinavische landen is de strijd om het WK boksen in het zwaargewicht tussen Pulev en Joshua op 20 juni 2020 via een livestream te bekijken op Viaplay. In de Baltische staten wordt de livestream van het gevecht tussen 'AJ' en Pulev verzorgd door TVPlaySports+. In Turkije kan men deze strijd om het WK boksen in het zwaargewicht bekijken via een livestream van SSport+.

Livestream RTL7?

Is Joshua vs Pulev ook te bekijken via een livestream die door RTL7 online beschikbaar wordt gesteld? Hoewel RTL7 wel de beschikking heeft over een platform waarom zij livestreams van sportevenementen zoals dartswedstrijden online zetten (RTL XL Premium), stellen zij bij de bokswedstrijden die ze live op tv uitzenden helaas doorgaans geen livestream beschikbaar op een site van RTL. Bij voorgaande grote bokswedstrijden was dat bij hen althans niet het geval.

Livestream boksen via Go App (hele EU)

Men kan de wedstrijd Anthony Joshua - Kubrat Pulev waarschijnlijk wel weer via een livestream op de Go App (online tv) bekijken. Dat is een app waarmee mensen op hun smartphone, tablet of computer via een livestream naar tv kunnen kijken. Het is een livestream-dienst van Ziggo. Via die app kan men dus ook op zaterdag 20 juni 2020 per livestream naar de strijd om het WK boksen tussen Joshua en Pulev kijken. Iedereen die digitale tv heeft bij Ziggo, kan deze app gebruiken om per livestream naar televisie (en dus ook naar deze strijd om het WK boksen) te kijken. Zo'n livestream op die app kan men niet alleen thuis of in Nederland gebruiken. Als klant van Ziggo kan men hiermee in de hele EU per livestream naar tv kijken. Behalve per livestream tv kijken, kan men de app ook gebruiken om een week lang een uitzending via een stream terug te kijken. Wie dus de live-uitzending van deze strijd om het WK boksen op 20 juni heeft gemist, kan deze app ook gebruiken om de titelstrijd later via een stream terug te kijken.

Livestream WK boksen via iTV

Voor klanten van KPN is het mogelijk om deze bokswedstrijd per livestream te bekijken op de iTV-app.Via die app kan men bij KPN naar een groot aantal zenders kijken. Om op die app per livestream naar tv te kunnen kijken, dient men wel een abonnement te hebben op Interactieve Tv van KPN. Via die app kan men dezelfde zenders per livestream bekijken als men op tv kan kijken. Het hangt dus van het tv-pakket van iemand af, welke zenders hij of zij per livestream op die app kan bekijken. RTL7 zit echter in het basispakket en kan dus elke klant van interactieve tv bij KPN op deze app per livestream bekijken. Elke livestream op die app is ook (net als bij de Ziggo Go App) in de hele EU te bekijken. De iTV-app is bedoeld voor mensen die per livestream op een smartphone naar tv willen kijken. Ook is deze app bruikbaar indien men per livestream op een tablet naar televisieprogramma's wil kijken.

Livestream boksen via site Interactieve Tv

Klanten van KPN kunnen ook per livestream naar tv kijken via de site van Interactieve Tv. Indien men daarop inlogt kan men per computer eveneens dezelfde zenders per livestream bekijken, als men thuis op een televisietoestel kan ontvangen. (Men dient dus wel een abonnement op Interactieve Tv bij KPN te hebben om deze livestream-dienst te kunnen gebruiken.) Tot de zenders die men via die site per livestream kan bekijken behoort vanzelfsprekend ook RTL7. Zo kan men dus via deze site per livestream op de avond van 7 december 2019 kijken naar titelgevecht in het zwaargewicht boksen tussen 'AJ' en Pulev. De site is vooral bedoeld voor mensen die per livestream op een desktop computer of laptop naar televisie willen kijken. Die site is ook te gebruiken om daarmee een livestream op een smartphone of tablet te bekijken, maar hiervoor kan men toch beter de hierboven genoemde iTV-app gebruiken. Die app is namelijk geoptimaliseerd voor het gebruik van een livestream op smartphones of tablets.

Livestream boksen via Canal Digitaal Tv App

Voor klanten van Canal Digitaal is het ook mogelijk om deze strijd om het WK boksen in het zwaargewicht tussen Pulev en 'AJ' te bekijken per livestream, indien men althans een abonnement heeft waartoe ook RTL7 behoort. Men kan deze wedstrijd dan per livestream bekijken op de Canal Digitaal Tv App.

Livestream WK boksen via NLziet

Het is ook mogelijk om deze strijd om het WK boksen (zwaargewicht) tussen Joshua en Pulev op 20 juni 2020 te bekijken middels een livestream op de NLziet-app. Via die app kan men namelijk per livestream onder meer naar RTL7 kijken. Men dient wel een abonnement op die dienst te hebben om op die app per livestream naar tv te kunnen kijken. Elke livestream op de NLziet-app (en dus ook de stream van deze strijd om het WK boksen tussen 'AJ' en Pulev) kan men in de hele EU bekijken.

Vechtsport live op tv of via de livestream in december 2019

Kickboksen live op tv of via een livestream

Welke andere grote vechtsportevenementen kan men volgen op televisie of met een livestream op het internet? Op 20 juni 2020 kan men live op tv of via een livestream kijken het vechtsportgala 'Badr Hari is Back - Glory in Ahoy Rotterdam'. Het hoofdgevecht van dat evenement is de wedstrijd Badr Hari-Benjamin Adegbuyi.

Mogelijk vindt er later in 2020 ook een derde ontmoeting plaats tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Indien dat het geval is, wordt ook dat gevecht in Nederland live op tv en via een gratis livestream uitgezonden door Veronica en Kijk.

MMA live op tv of via een gratis livestream

Bij Talpa zendt men behalve het kickboksen van Glory ook de grote evenementen van UFC (MMA) live uit op tv en via een gratis livestream. Die evenementen van de UFC zijn ook in de hele EU via een livestream te bekijken via de Vlaamse Play Sports Go App, maar dan dient men wel een abonnement op die dienst te hebben.

Lees verder

© 2017 - 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Boksen 2021: Anthony Joshua-Tyson Fury, live tv & livestreamBoksen 2021: Anthony Joshua-Tyson Fury, live tv & livestreamIn 2021 vinden er twee gevechten plaats tussen Tyson Fury en Anthony Joshua. Deze twee Britse zwaargewichten zijn de gro…
Slottoernooi Europa League 2020, live op tv en livestreamSlottoernooi Europa League 2020, live op tv en livestreamHet slottoernooi van de UEFA Europa League 2020 wordt gespeeld in augustus. Het vindt plaats in Duitsland. De duels van…
Sevilla-Manchester United, live tv en livestream (2020)Sevilla-Manchester United, live tv en livestream (2020)Op zondag 16 augustus 2020 speelt Manchester United tegen Sevilla FC. Dit is een halve finale in de UEFA Europa League.…
Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)Op donderdag 24 september 2020 wordt de wedstrijd Willem II-Glasgow Rangers gespeeld. Dit is een duel in de voorronde va…

Kickboksen: Glory 76 - Badr vs Benny, live tv en livestreamKickboksen: Glory 76 - Badr vs Benny, live tv en livestreamOp zaterdag 7 november 2020 wordt het vechtsportgala Glory 76 georganiseerd. Dit is het eerste evenement van Glory Kickb…
Straatvechter Kimbo SliceStraatvechter Kimbo SliceVele vechtsportliefhebbers kennen Kevin Ferguson als Kimbo Slice. Een straatvechter die zich heeft weten te manifesteren…
Bronnen en referenties
 • http://boxrec.com/boxer/659461
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Joshua
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Wladimir_Klitschko
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Yoruba_people
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Deontay_Wilder
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Boxing_at_the_2012_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_super_heavyweight
 • https://www.anthonyjoshua.com/stats/
 • http://boxrec.com/records
 • https://www.anthonyjoshua.com/ko/
 • https://www.rtl.nl/adverterenbij/proposities/rtl-7-fight-night/Woa3iygAACoAPqlZ
 • http://radio.nl/819825/rtl-7-fight-night-presenteert-de-rematch-ruiz-vs-joshua

Reageer op het artikel "Boksen: Anthony Joshua-Kubrat Pulev, live tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 01-09-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Vechtsport
Bronnen en referenties: 11
Schrijf mee!