InfoNu.nl > Sport > Voetbal > Nederlands elftal (mannen-vrouwen): tv-uitzendingen/internet

Nederlands elftal (mannen-vrouwen): tv-uitzendingen/internet

Nederlands elftal (mannen-vrouwen): tv-uitzendingen/internet De NOS zendt de WK kwalificatie wedstrijden van Oranje voor het WK 2018 rechtstreeks uit. Nederland speelt de volgende wedstrijden: 6 september 2016 Zweden - Nederland, 7 oktober 2016 Nederland - Wit-Rusland, 10 oktober 2016 Nederland - Frankrijk, 13 november 2016 Luxemburg - Nederland, 25 maart 2017 Bulgarije - Nederland, 9 juni 2017 Nederland - Luxemburg, 31 augustus 2017 Frankrijk - Nederland, 3 september 2017 Nederland - Bulgarije, 7 oktober 2017 Wit-Rusland - Nederland, 10 oktober 2017 Nederland - Zweden. Oefenwedstrijden: 1 september 2016 Nederland - Griekenland, 9 november 2016 Nederland - België, 28 maart 2017 Nederland - Italië, 31 mei 2017 Marokko - Nederland, 4 juni 2017 Nederland - Ivoorkust. SBS6 zendt de oefenwedstrijden uit. De NOS zendt het EK voetbal 2017 vrouwen uit. Alle wedstrijden van het Nederlands elftal worden uitgezonden: 16 juli 2017 Nederland - Noorwegen, 20 juli 2017 Nederland - Denemarken, 24 juli 2017 Nederland - België.

De eerst volgende wedstrijd is tegen Zweden in Amsterdam


Live wedstrijden bij NOS / SBS 6 2016-2017

De NOS heeft weer de uitzendrechten van de EK- en WK-kwalificatieduels van het Nederlands elftal voor de komende vier jaar verkregen. Het gaat om de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2016 en het WK 2018. De wedstrijden zijn te zien op NPO3 en op NOS.nl. SBS 6 zendt de oefenduels uit.

WK kwalificatiewedstrijden - NOS 2016-2017

Tijdens de WK kwalificatiewedstrijden wordt beslist welke landen gaan deelnemen aan het WK 2018 in Rusland. Aan dat WK doen 32 landen mee. Rusland heeft zich als gastland al automatisch geplaatst. Nederland heeft zich niet weten te kwalificeren. Het is als derde geëindigd in de poule achter Frankrijk en Zweden.

 • Dinsdag 6 september 2016 Zweden - Nederland - om 20.45 uur
  • De wedstrijd eindigt in een gelijkspel: 1-1. Een doelpunt van Bas Dost wordt aan het einde van de wedstrijd afgekeurd omdat hij een klein duwtje geeft aan een Zweedse speler. Voor de rust heeft Oranje al de leiding moeten nemen, maar het zijn de Zweden die de 1-0 maken. Nederland krijgt veel kansen en heeft veel balbezit. Davy Klaassen heeft de 1-0 op de slof maar de Zweedse doelman keert de bal. Even later kopt Klaassen de bal richting het doel en zijn er schoten van Janssen en Sneijder op het Zweedse doel. Vlak voor rust scoort Zweden dankzij een blunder van Kevin Strootman. Hij geeft de bal knullig weg op de rand van het strafschopgebied. Berg maakt vervolgens een mooie lob en scoort zo. Na rust kunnen de Zweden zelfs op 2-0 komen door geklungel van Janmaat maar de bal treft het net niet. Daarna komen er kansen voor Oranje. Klaassen lijkt raak te koppen maar Olsen haalt de bal uit de hoek. Het is uiteindelijk Wesley Sneijder die in de rebound na een schot van Janmaat raak schiet: 1-1. Er komen nog meer kansen. Op het einde scoort Dost de 2-1 maar het doelpunt wordt afgekeurd vanwege duwen.
 • Vrijdag 7 oktober 2016 Nederland - Wit-Rusland - om 20.45 uur
  • Een klinkende overwinning voor Oranje: 4-1. In de Kuip maakt Oranje indruk tegen het sterk verdedigend spelende Wit-Rusland. Stekelenburg staat voor het eerst in de basis sinds 2012. Rick Karsdorp debuteert uitstekend. Er komen al snel kansen voor Oranje. Strootman schiet net naast en Janssens schot kan ternauwernood gekeerd worden door de Wit-Russische doelman. Quincy Promes maakt het eerste doelpunt na een kwartier voetballen. Het doelpunt van Virgil van Dijk wordt afgekeurd vanwege buitenspel. Promes scoort daarna opnieuw met een volley. Tot aan de rust blijft het 2-0 hoewel de Wit-Russen nog behoorlijke kansen krijgen. Vlak na rust scoort Wit-Rusland alsnog. Davy Klaassen treft vervolgens doel uit de rebound na een schot van Janssen op de paal. Het mooiste doelpunt komt op naam van Vincent Janssen die vanaf 16 meter in de kruising schiet. Hij wordt daarna gewisseld voor Bas Dost maar deze kan geen vijfde doelpunt maken. Oranje neemt de leiding in de poule na de overwinning.
 • Maandag 10 oktober 2016 Nederland - Frankrijk - om 20.45 uur
  • Ondanks het dappere optreden van Oranje tegen de Fransen blijft een verrassing uit. Nederland verliest de wedstrijd met 1-0. De Fransen zijn vanaf het begin af aan gevaarlijk. Kevin Gameiro maakt het de Oranje verdediging behoorlijk lastig. Eerst kan hij nog tegengehouden worden door Virgil van Dijk. Later kan hij wel uithalen maar staat Maarten Stekelenburg op de goede plek om de bal tegen te houden. Maar op een zwabberend schot van Pogba gaat Stekelenburg juist wel de mist in. Het wordt 1-0 voor de Fransen. Dankzij een goede actie van Vincent Janssen wordt een strafschop voor Nederland versierd. Maar de scheidsrechter denkt daar anders over. Geen penalty voor Nederland dus. Na rust gaat Oranje strijdvaardig verder. Een schot van Vincent Janssen belandt in het zijnet. Ook de ingevallen Memphis Depay krijgt een goede kans na een dieptepass van Davy Pröpper. Toch domineert Frankrijk de tweede helft. Gameiro krijgt een kans maar die wordt gestopt door Stekelenburg. Pogba heeft met een kopbal de 2-0 kunnen maken, maar opnieuw staat Stekelenburg goed te keepen. Invaller Bas Dost kan niet veel doen tegen de Franse verdediging. Er komt nog wel een goede kans voor Depay. Zijn inzet met links wordt gestopt door de Franse keeper. Door het verlies van Oranje staat Oranje nu derde in de poule.
 • Zondag 13 november 2016 Luxemburg - Nederland - om 18.00 uur
  • Dankzij Memphis Depay wint Oranje van Luxemburg. Het duurt lang voordat Nederland op voorsprong komt. Arjen Robben is de gevaarlijkste man bij Oranje. Hij komt al snel met een waarschuwingsschot na een combinatie met Bart Ramselaar. Het baltempo ligt laag maar toch komen er kansen voor Nederland. Davy Klaassen kopt over een leeg doel. Na een half uur schiet Arjen Robben alsnog op voorsprong. Vlak voor rust komt Luxemburg toch weer op gelijke hoogte. Brenet maakt een fout bij de verdediging van Daniel Da Mota. Maxime Chanot benut de penalty. In de rust worden Robben en Sneijder gewisseld. Robben is geblesseerd geraakt en Sneijder speelt niet al te best. Depay en Berghuis komen in het veld. Depay blijkt al snel succesvol. Met een kopbal treft hij doel na een uitstekende voorzet van Blind. Daarna komen er niet veel meer kansen voor beide partijen. Dankzij een vrije trap van Depay wordt het toch nog 3-1 voor Oranje. Met deze overwinning klimt Oranje naar de tweede plek in de poule.
 • Zaterdag 25 maart 2017 Bulgarije - Nederland - om 20.45 uur
  • Oranje maakt in de strijd om een WK-ticket een flinke uitglijder. Er wordt met 2-0 van Bulgarije verloren. Danny Blind kiest voor debutant De Ligt in de verdediging. Deze maakt al in de 5de minuut een fout waardoor Delev kan scoren. In de 20ste minuut maakt De Ligt opnieuw een fout, samen met Martins Indi en keeper Zoet, en kan Delev opnieuw scoren met een fraai afstandsschot. Ondanks dat Oranje veel balbezit heeft wordt daar vrijwel niets mee gedaan. Strootman verliest vaak de bal. In de eerste helft krijgt alleen Dost een grote kans die net mis schiet. Na rust worden De Ligt en Wijnaldum vervangen door debutant Hoedt en Sneijder. Promes en Robben krijgen kansen, maar het zit niet mee voor Oranje. Halverwege de tweede helft wordt Oranje moedeloos en kan het onheil niet meer worden afgewend.
 • Vrijdag 9 juni 2017 Nederland - Luxemburg - om 20.45 uur
  • Dankzij 5-0 winst op Luxemburg is Oranje in WK-kwalificatiegroep A een plaats gestegen en staat nu derde. Bulgarije heeft verloren van Wit-Rusland (2-1) en is gezakt naar de vierde plaats. Zweden wint van Frankrijk (2-1) en staat nu eerste. Nederland speelt op een enkele korte fase na een puike eerste helft. Oranje zet druk en krijgt via Robben en Janssen al vroeg kansen. Wanneer de druk iets minder wordt voor Luxemburg scoort Nederland toch via Robben op aangeven van Hoedt. Sneijder maakt via een assist van Depay de 2-0 in zijn 131ste interland (een record) en op zijn verjaardag. Oranje kan na rust de draad van de eerste helft niet helemaal oppakken. Het tempo ligt lager en Luxemburg dringt zich vaker op op de Nederlandse helft. Het krachtsverschil blijft echter groot en de kansen voor Oranje blijven komen via Sneijder en Robben met een mooie slalom. Het is echter Wijnaldum die scoort uit de rebound vanaf de rand van het strafschopgebied. Promes maakt er 4-0 van na een mooie voorzet van De Vrij. Janssen benut nog een penalty en zorgt voor een 5-0 eindstand.
 • Donderdag 31 augustus 2017 Frankrijk - Nederland - om 20.45 uur
  • Het Nederlands elftal heeft in Saint-Denis kansloos met 4-0 verloren van een superieur Frankrijk. Oranje kan zich nog steeds plaatsen voor het WK van volgend jaar, maar de kans daarop is minimaal. Het uitgebalanceerde Franse team bleek een klasse beter dan een vooral in de eerste helft uiterst pover Oranje. De bal werd veelal snel ingeleverd bij de Fransen, die heersten op het middenveld. Griezmann tekende voor de 1-0 door na een eentweetje met Giroud de bal tussen de benen van Cillessen heen binnen te schieten. De Fransen verzuimden om hun overwicht voor de rust te bekronen met meer goals. Schoten van Coman en Pogba werden gestopt en Kurzawa schoot over. Oranje probeerde na de pauze (met Vilhena als vervanger van Sneijder) het tij te keren, maar beter werd het spel niet. Opvallend genoeg kreeg het pas als tiental (Strootman kreeg zijn tweede gele kaart na een charge op Griezmann) zijn eerste grote kans: Robbens kopbal werd door Umtiti onschadelijk gemaakt. Kort daarna voorkwam Cillessen onheil bij een inzet van Pogba, maar de 2-0 kon niet uitblijven. Uitblinker Lemar zorgde daarvoor met een schitterend schot. Met de moed der wanhoop viel Oranje nog aan en Robben raakte zelfs de lat. De Fransen profiteerden echter optimaal van de ruimte die ze kregen en Lemar en Mbappé maakten de afstraffing compleet.
 • Zondag 3 september 2017 Nederland - Bulgarije - om 18.00 uur
  • Het Nederlands elftal heeft de hoop op deelname aan het WK van volgend jaar in Rusland levend gehouden. Na het echec van Parijs greep Oranje tegen Bulgarije in Amsterdam de laatste strohalm: 3-1. Oranje, drie dagen terug op alle fronten afgetroefd, drong de Bulgaren nu direct terug. De frisse start, met veel beweging en een hoog baltempo, leverde al snel de 1-0 op. Blind zette vanaf de achterlijn voor, Pröpper tikte na 7 minuten raak. Bulgarije kwam er amper uit, maar bij de eerste goede aanval kopte Kostadinov op de paal. Op Oranje leek die waarschuwing een verlammende uitwerking te hebben. De flitsende opening kreeg geen vervolg en tot de rust lukte er weinig meer. Oranje ging, ook gezien het mogelijk allesbepalende doelsaldo (Zweden stond bij rust in Borisov al met 3-0 voor), na de rust op jacht naar meer doelpunten. Het ontbrak de ploeg daarbij aan echte overtuiging en finesse, maar de 2-0 viel wel. Die was, uit een vlotlopende aanval, haast identiek aan de eerste, Weer zette Blind voor, maar nu tikte Robben in. Ruim een minuut later was de marge weer één. Na een vrije trap keek iedereen toe hoe Kostadinov de bal op de kruin kreeg. Helemaal 'los' ging Advocaats ploeg ook daarna niet, al werd het dankzij Promes nog wel 3-1. Zijn voorzet op Pröpper was bijna niet te missen. Maar ja, ook Zweden maakte er in Wit-Rusland nog een bij.
 • Zaterdag 7 oktober 2017 Wit-Rusland - Nederland - om 20.45 uur
  • In Borisov kwam Oranje moeizaam op gang en pas halverwege de eerste helft waren de eerste kansen een feit. Nadat Blind naast had geschoten en Janssen de lat had geraakt, opende Pröpper de score op aangeven van Robben, die de bal na een pass van Babel op hem had teruggelegd. In het vervolg van de eerste helft kreeg Nederland kansen om afstand te nemen. Janssen miste er een aantal en de onzeker keepende Tsjernik werd op de proef gesteld bij een schot van Vilhena en een dwarrelende voorzet van Janmaat. Oranje begon na rust aardig, maar snel volgde de domper. Cillessen voorkwam nog onheil bij een schot van Balanovitsj, maar boog voor een inzet van Volodko. In de slotfase scoorde Robben (penalty na een charge van Signevitsj op Dost) en Depay (vrije trap). Wit-Rusland was tussendoor kansrijk via Janoesjkevitsj en Karnitsky, maar de Nederlandse zege kwam niet in gevaar, al was die slechts een dun pleistertje op een open wond.
 • Dinsdag 10 oktober 2017 Nederland - Zweden - om 20.45 uur
  • Het Nederlands elftal heeft zich als verwacht niet geplaatst voor de play-offs om de laatste vier Europese WK-tickets. Oranje won in Amsterdam met 2-0 van Zweden, maar het verschil had groter (zeven treffers of meer) moeten zijn. De Zweden trokken zich terug op eigen helft en keken toe hoe Nederland de bal rondspeelde. Dat leidde tot niets, tot Lindelöf de bal tegen zijn eigen hand schoot. De panenka van Robben mislukte volledig, maar de bal caramboleerde via doelman Olsen wel het doel in: 1-0. Oranje werd sterker en gevaarlijker en Babel, Wijnaldum en Janssen misten wat geluk bij kleine kansjes. Tete had van dichtbij moeten scoren. Vlak voor rust nam Robben zijn ploeg opnieuw bij de hand: vanaf de rand van de zestien joeg hij een voorzet van Babel in een keer langs Olsen:2-0. Met Dost voor Janssen hervatte Oranje na rust de zoektocht naar goals, maar na een knappe volley van Wijnaldum op de vuisten van Olsen doofde het vuurtje langzaam uit. Robben was niet meer zo dwingend aanwezig, acties lukten niet meer en een slippertje van Blind leidde bijna tot de 2-1 van Forsberg (over). Het spel van Oranje werd moeizamer en Zweden bleef vastgekleefd aan de eigen helft. Dost en Robben schoten nog op doel, maar zonder succes. Eén goede helft was onvoldoende voor de gedroomde 7-0.

Oefenduels - SBS6 2016-2017

 • 1 september 2016 Nederland - Griekenland - om 20.45 uur
  • De generale repetitie van Oranje tegen Griekenland, als voorbereiding op de wedstrijd tegen Zweden, werd onnodig verloren. Aanvankelijk speelden de Nederlandse vedetten een frivole wedstrijd. De spelers van Oranje vonden elkaar eenvoudig. Jetro Willems-Quincy Promes konden elkaar op de linkerkant makkelijk vinden. Vincent Janssen was steeds goed aanspeelbaar in de punt van de aanval. De 1-0 voor Oranje kwam dan ook behoorlijk snel. Steven Berghuis profiteerde van Grieks balverlies. Hij bediende Janssen met een dieptepass. Die kapte zijn directe tegenstander uit en Wijnaldum kon vervolgens scoren. Het ging mis met Oranje toen Bruma een fout maakte in de verdediging. Konstantinos Mitroglou kwam geheel vrij te staan en kopte de bal binnen. Na rust ging Oranje opnieuw in de aanval. Maar steeds vond het een Griek op haar pad of werd er naast geschoten. Oranje verdiende wel een doelpunt, maar het waren die Grieken die voor de tweede keer konden scoren. Zoet redde nog een schot van Mitroglou maar in de rebound schoot Gianniotas raak. Oranje kon in het slotoffensief niets meer uitrichten. Het verlies tegen Griekenland was het vijfde thuisverlies op rij. Eerder werd verloren van Frankrijk 2-3, Tsjechië 2-3, IJsland 0-1, Verenigde Staten 3-4.
 • 9 november 2016 Nederland - België - om 20.45 uur
  • Voor de zevende keer op rij kon Oranje niet winnen van de Belgen. Nederland trad al gehavend aan vanwege blessures. Tijdens de wedstrijd kwamen er nog nieuwe blessures bij. Stijn Schaars kreeg last van zijn kuit. Vincent Janssen moest geblesseerd het veld verlaten omdat hij tegen de Belgische doelman op botste. En Jeremain Lens kon niet verder vanwege een hamstringblessure. Janssen speelde -tot het moment dat hij het veld moest verlaten- een aardige wedstrijd maar kon zijn acties niet afrondden. De Belgen speelden op de counter en waren af en toe gevaarlijk zoals met een kopbal van Mertens die net over het doel ging. Oranje kwam met 1-0 voor dankzij een benutte penalty van Klaassen. Nederland kreeg die penalty omdat Jan Verthongen Lens aan zijn shirt trok waardoor deze viel in het strafschopgebied. In de tweede helft maakten voor Nederland Brenet en Ramselaar hun debuut. In het laatste kwartier regende het kansen aan beide zijden. Yannick Carrasco scoorde voor de Belgen via het lichaam van Joël Veltman. Stekelenburg wist een tweede doelpunt van de Belgen te voorkomen.
 • 28 maart 2017 Nederland - Italië - om 20.45 uur
  • Ook met interim-bondscoach Fred Grim op de bank verliest Oranje. Italië wint met 2-1 van Nederland. Het elftal is op vier plaatsen gewijzigd in vergelijking tot de de wedstrijd tegen Bulgarije wanneer Blind nog coach is. Wesley Hoedt vervangt Matthijs de Ligt. Maar net als De Ligt tegen Bulgarije gaat Hoedt tegen Italië in de mist. Bij de 1-1 kopt Hoedt de bal in de voeten van de trefzekere Éder en bij de 1-2 verliest hij Leonardo Bonucci uit het oog, die direct van dichtbij scoort. Oranje komt wel op 1-0 voorsprong dankzij een eigen doelpunt via twee Italianen. Dit gebeurt in de eerste helft. Verder zijn er geen hoogtepunten. Alleen Memphis Depay brengt wat leven in de brouwerij door over het veld te zwerven en met de bal aan de haal te gaan. Maar vaak verliest hij de bal. In de tweede helft heeft Sneijder nog twee kansen maar het wordt geen 2-2.
 • 31 mei 2017 Marokko - Nederland - om 19.30 uur
  • Nederland won met 1-2. Doelpuntenmakers: 0-1 Promes (22); 0-2 Janssen (68); 1-2 Boussoufa (72).
 • 4 juni 2017 Nederland - Ivoorkust - om 19.30 uur
  • Nederland won ruim met 5-0. Doelpunten: 1-0 Veltman (13); 2-0 Robben (32); 3-0 Veltman (36); 4-0 Klaassen (69); 5-0 Janssen (75).
 • 9 november 2017 Schotland - Nederland
 • 14 november 2017 Roemenië - Nederland

EK 2017 vrouwen in Nederland - NOS

De NOS zendt het EK voetbal vrouwen uit. Niet alle wedstrijden worden uitgezonden (een derde van alle duels) op NPO 1, maar in ieder geval wel de wedstrijden van Nederland. Op NOS.nl en NPO Sport worden wel alle wedstrijden uitgezonden. Het EK voetbal wordt in Nederland gehouden. Nederland speelt in groep A tegen Noorwegen, Denemarken en België.


Speelschema Nederland - Kwalificatie WK vrouwenvoetbal 2019 - FOX Sport

 • 24 oktober 2017: Nederland-Noorwegen
 • 24 november 2017: Slowakije-Nederland
 • 28 november 2017: Nederland-Ierland
 • 6 april 2018: Nederland-Noord Ierland
 • 10 april 2018: Ierland-Nederland
 • 8 juni 2018: Noord Ierland-Nederland
 • 12 juni 2018: Nederland-Slowakije
 • 4 september 2018: Noorwegen-Nederland

Eurosport

Ook Eurosport brengt verslag van wedstrijden van Oranje. Maar dat is niet rechtstreeks. Het gaat om herhalingen (samenvattingen) een dag later. Verslaggevers zijn Frank Kramer, Edward van Cuilenborg en Ragnar Niemeijer.

Samenvattingen - NOS Sportjournaal en Studio Sport

NOS Sportjournaal en Studio Sport verzorgen samenvattingen uit van alle wedstrijden van Oranje. Het gaat hierbij zowel om de kwalificatiewedstrijden, de oefenduels als de wedstrijden van het eindtoernooi. Ook vinden nog interviews plaats met spelers en de coach.

Praatprogramma's - NOS Studio Voetbal en RTL Voetbal International

NOS Studio Voetbal

In NOS Studio Voetbal wordt, zodra het Nederlands elftal moet spelen of gespeeld heeft, met gasten gepraat over de wedstrijd en wedstrijden van andere landen. Het programma wordt gepresenteerd door Tom Egberts. In het seizoen 2016/2017 wordt o.a. gebruik gemaakt van de volgende gasten: Co Adriaanse, Bert van Marwijk, Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen, e.a.

RTL Voetbal International

In het programma RTL Voetbal International praat Wilfred Genee met de vaste gasten Johan Derksen en René van der Gijp over de wedstrijden die Oranje speelt. Naast deze drie mannen is er ook plek voor een vierde gast. Deze wisselt nogal eens. Vaak zijn het Johan Boskamp, Hans Kraaij jr, Emile Schelvis en Wim Kieft.

Hoewel in beide programma's over voetbal gepraat wordt, wordt NOS Studio Voetbal als meer serieus beschouwd dan Voetbal International waarbij nogal vaak lol wordt getrapt. Bij dat laatste programma is ook publiek aanwezig.

Internet

Website NOS

Op de website van de NOS zijn ook wedstrijden van Oranje te zien. Het gaat dan om de kwalificatie wedstrijden en wedstrijden van het eindtoernooi. Bovendien zijn op de website van de NOS ook de statistische gegevens van de wedstrijden (m.u.v. de oefenduels) te zien: opstelling, scheidsrechter, toeschouwers, gele en rode kaarten, wissels, etc. Tegenwoordig houdt de NOS ook een live blog bij van alle voetbalwedstrijden van Oranje.

Lees verder

© 2013 - 2017 Etsel, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Uitzending gemist downloaden met GemistDownloaderUitzending gemist downloaden met GemistDownloaderTegenwoordig kijkt men veel programma's terug via uitzendinggemist. Het is een ideale manier om je favoriete programma's…
WK kwalificatieduel: Andorra - Nederland 10 september 2013WK kwalificatieduel: Andorra - Nederland 10 september 2013Na de zomerstop hervat ook het Nederlands voetbalelftal weer de geplande kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioen…
WK Kwalificatieduel: Estland - Nederland op 6 september 2013WK Kwalificatieduel: Estland - Nederland op 6 september 2013Het Nederlands elftal speelt mee in de kwalificatierondes voor het WK voetbal 2014. De kwalificatieronde begon voor Nede…
Wedstrijden Oranje - EK 2012 (Groepsfase)In 2012 wordt het Europees kampioenschap voetbal gehouden in Polen en Oekraïne. Wie zijn de tegenstanders van het Nederl…
Play-offs kwalificatie EK 2016 in FrankrijkPlay-offs kwalificatie EK 2016 in FrankrijkHet Europees Kampioenschap voetbal wordt in 2016 in Frankrijk gehouden. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: TanteLoe, Pixabay (bewerkt)
 • NOS
 • RTL
 • Wikipedia

Reageer op het artikel "Nederlands elftal (mannen-vrouwen): tv-uitzendingen/internet"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Reactie

Rutger Koolhaas, 10-06-2014 21:29 #1
Goeden dag,

voor mijn werk moet ik 3 weken naar Abu Dhabi. Is het mogelijk om vanuit daar ook live de uitzendingen te volgen? Het blijkt altijd dat je vanuit het buitenland dit niet kan. Is hier een oplossing voor?

vriendelijke groeten
Rutger Koolhaas Reactie infoteur, 11-06-2014
Dag,

Er is inderdaad een oplossing voor: Virtual Private Network en Hola Unblocker.

Lees hier: http://computertotaal.nl/internet-thuis/nooit-meer-geblockte-streaming-conent-62196

Groet,

Etsel

Infoteur: Etsel
Laatste update: 19-10-2017
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Special: Oranje
Bronnen en referenties: 4
Reacties: 1
Schrijf mee!