InfoNu.nl > Sport > Voetbal > Voetbal 2019: Lille-Ajax, live op tv en livestream

Voetbal 2019: Lille-Ajax, live op tv en livestream

Voetbal 2019: Lille-Ajax, live op tv en livestream Op woensdag 27 november 2019 speelt Ajax in de UEFA Champions League tegen de club Lille OSC uit Frankrijk. De voetbalwedstrijd tussen Ajax en Lille OSC wordt live op tv uitgezonden. Ook kan men deze Champions League-wedstrijd van Ajax via een gratis livestream online bekijken. Het duel wordt gespeeld in Lille. Hoe laat is de aftrap van het duel tussen deze clubs uit Nederland en Frankrijk? Waar kan men een livestream van de wedstrijd Lille-Ajax vinden? Op welke tv-zender kan men live naar de ontmoeting tussen AFC Ajax en Lille OSC kijken?

AFC Ajax

De officiële oprichting van Ajax vond plaats op 18 maart 1900. De club komt echter voort uit een "officieuze" voetbalvereniging, die al in 1893 werd opgericht, maar in 1896 ten onder ging. Die officieuze club heette in eerste instantie Union, maar de naam werd reeds na een paar maanden veranderd in Ajax. Deze Amsterdamse club groeide uit tot één van de succesvolste voetbalclubs aller tijden.

De Amsterdammers wonnen vier keer de belangrijkste Europese Cup (de Europacup I in 1971, 1972 en 1973, en de Champions League in 1995). Dit aantal wordt slechts overtroffen door Real Madrid (dertien keer), AC Milan (zeven keer) en Liverpool (vijf keer). Daarnaast won AFC Ajax twee keer de wereldbeker (in 1972 en 1995), drie keer de Europese Supercup (in 1972, 1973 en 1995), één keer de Europacup II (in 1987) en één keer de UEFA Cup (1992). Naast al die internationale successen werd Ajax ook 33 keer landskampioen van Nederland, won het achttien keer de KNVB Beker en acht keer de Johan Cruijff Schaal. De traditionele rivaal van Ajax in Nederland is Feyenoord. De grote klassieker in de Nederlandse eredivisie is daarom de wedstrijd Ajax-Feyenoord.

Lille OSC

In 1902 werd de Lille Olympique Sporting Club opgericht. Hoe ziet anno 2019 de erelijst van Lille eruit? Drie keer won Lille OSC het Frans landskampioenschap: in 1946, 1954 en 2011. Zes keer won Lille OSC de Coup de France (Beker van Frankrijk): 1946, 1947, 1948, 1953, 1955 en 2011. Bekende Nederlandse spelers die in de loop der jaren voor Lille OSC hebben gespeeld waren Wim van Lent, Patrick Kluivert, Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi. De Nederlandstalige naam van de stad Lille is eigenlijk Rijsel. In Nederland gebruikt men echter doorgaans de Franse benaming 'Lille'. In Belgisch Vlaanderen noemt men deze stad daarentegen meestal Rijsel. (Het gebied waarin Lille ligt, wordt ook Frans-Vlaanderen genoemd. Het oude dialect van de omgeving van Lille lijkt ook erg op het Frans. Van oudsher werkten ook veel Belgische Vlamingen in Lille.)

Wedstrijdinfo Lille OSC-Ajax op 27 november 2019: Hoe laat is de aftrap? Opstelling Ajax?

Hoe laat?

Hoe laat is de aftrap van Lille-Ajax? Die is op woensdag 27 november 2019 om 21u00.

Opstelling Ajax? Opstelling Lille OSC?

Met welke opstelling speelt de club uit Amsterdam? En hoe ziet de opstelling van Lille eruit? Zodra die bekend zijn, vindt u hier de opstellingen van beide ploegen voor deze wedstrijd in de Champions League.

Live op tv: Lille OSC-Ajax (27 november 2019)

Welke zender?

De wedstrijd van Ajax tegen Lille is live te zien (op tv en livestream) bij Veronica Tv en bij Ziggo Sport Totaal.

Hoe laat live op Veronica Tv?

De live tv-uitzending van de wedstrijd Lille-Ajax begint op woensdag 27 november 2019 om 20u30 op de zender Veronica Tv. De aftrap van dit duel in Lille is om 21u00.

Live tv-uitzending Ziggo Sport Totaal?

Is er ook een live tv-uitzending van Lille OSC-Ajax bij Ziggo Sport Totaal op 27 november 2019? En op welke zender van dit concern is dit live te zien? Hun live tv-uitzending van dit duel tegen Lille begint op 27 november om 20u50 op de abonneezender Ziggo Sport Voetbal. Deze live tv-uitzending van de 'Amsterdamse Godenzonen' tegen Lille is bij hen dus alleen maar te zien voor abonnees van het complete zenderpakket van Ziggo Sport Totaal. Ook veel andere wedstrijden van de Champions League zijn bij hen live op tv te zien (en online via de livestream).

Voetbal live op tv

Live Europees voetbal

Welke andere interessante wedstrijden zijn er live op tv en via een livestream te bekijken? Op donderdag 7 oktober spelen drie Nederlandse clubs in de Europa League. Zo kan men op die avond het duel Feyenoord-Young Boys (Europa League) live op tv en via een gratis livestream bekijken. Op diezelfde avond kan men ook live kijken naar LASK Linz-PSV (Europa League). Op de donderdagnamiddag wordt al het duel Astana-AZ(Europa League) live uitgezonden op tv en per livestream.

Live duels van de eredivisie

Op zondag 10 november kan men live op tv en per livestream kijken naar een reeks interessante wedstrijden in de eredivisie. Op die middag wordt Ajax-FC Utrecht gespeeld. Ook kan men op die zondagmiddag live kijken naar de wedstrijd: Willem II-PSV. Die beide duels zijn onder meer te zien op tv of via een livestream bij FOX Sports en Play Sports. In de namiddag van die zondag wordt de wedstrijd Feyenoord-RKC Waalwijk. Die is live op tv en per livestream te zien voor abonnees van FOX Sports, maar ook van KPN Interactieve Tv.

Live Oranje Leeuwinnen en Oranje Heren

Op de namiddag van vrijdag 8 oktober staat er een interland van de Oranje Leeuwinnen op het programma: Turkije-Nederland (EK-kwalificatie). Dat duel is live op tv en via een gratis livestream te zien via Talpa Broadcasting (het moederbedrijf van onder meer SBS en Kijk). Op 8 oktober spelen de Oranje Leeuwinnen wederom een belangrijk duel: Nederland-Slovenië (EK-kwalificatie). Ook dat is live op tv en per livestream te zien bij Talpa Broadcasting. Vervolgens spelen op 16 november de Oranje heren onder leiding van Ronald Koeman weer een interland:Noord-Ierland - Nederland (EK-kwalificatie). Dat duel van de heren is live op tv en via een gratis livestream te zien bij de NPO (Nederland). Ook is het live te zien bij Eleven Sports (België).

Livestream Lille-Ajax (27 november 2019)

Gratis livestream van Lille OSC-Ajax

De wedstrijd van de Amsterdamse club tegen Lille wordt via een gratis livestream uitgezonden door Veronica. Op die livestream kan men ook live de voorbeschouwing zien. Hun livestream van dit duel tegen Lille begint op woensdag 27 november dus om 20u30. De gratis livestream is onder meer te vinden via de site van Veronica. Ook is de livestream te bekijken via het mediaplatform Kijk. Eveneens is er een link naar de livestream te vinden via de site van Veronica Inside. Op de app van Veronica Inside bevindt zich ook een link naar de gratis livestream van Lille-Ajax.

Inloggen bij livestream van Veronica of Kijk

Om een livestream van Veronica te bekijken, dient men doorgaans wel in te loggen op hun site. Men kan bij die livestream van Veronica inloggen via een account van het mediaplatform Kijk. Indien men echter niet zo'n account heeft, dan is het ook mogelijk om bij die gratis livestream in te loggen via een Facebook-account.

Livestream Veronica

De wedstrijd van Ajax in het hoofdtoernooi van de Champions League 2019-2020 zijn via een gratis livestream (en op tv) bij Veronica te bekijken. Veronica biedt vaak voor kijkers in Nederland vaak een gratis livestream aan van sportwedstrijden die zij uitzenden. Zij zenden via een gratis livestream bijvoorbeeld veel interlands van de Oranje Leeuwinnen uit. De vechtsportgala's van de UFC zijn ook via een gratis livestream bij hen te zien. De evenementen van Glory Kickboxing zijn bij hen eveneens live via een legale, officiële en gratis livestream te bekijken. Op zaterdag 21 december 2019 is bijvoorbeeld ook het gevecht Rico Verhoeven-Badr Hari via een gratis livestream bij hen te bekijken.

Livestream wedstrijd Lille-Ajax via Go App (hele EU)

Men kan ook via een livestream op de Go App (online tv) naar de wedstrijd van de Amsterdammers tegen Lille kijken op de avond van woensdag 27 november 2019. Met deze app kan men per livestream in EU-landen naar de tv-zenders uit hun Ziggo-pakket kijken. Zo kan men als abonnee van VodafoneZiggo dus ook per livestream naar de live-uitzending van deze wedstrijd tegen Lille kijken van Veronica Tv. Deze app is geheel gratis voor abonnees van digitale tv bij Ziggo. Dit is dus ook erg handig voor klanten van Ziggo die op 27 november op vakantie zijn buiten Nederland, in een ander EU-land. Zij kunnen via deze app op die avond alsnog geheel legaal via een livestream naar de Nederlandse tv-uitzending van de wedstrijd van de Amsterdamse club tegen Lille kijken. De livestream van de wedstrijd is te vinden op de Ziggo Go App op kanaal 8. Met deze app kan men de wedstrijd van de Amsterdamse club tegen Lille niet alleen per livestream bekijken. Ook kan men een week lang de wedstrijd van de clubs uit Nederland en Lille op die app via een stream terugkijken. Dat terugkijken van de live-uitzending van het duel via een stream kan op die app een week lang (dus van 27 november tot en met 3 december). De livestream (en de stream voor het terugkijken) op deze Go App zijn alleen bedoeld voor abonnees van Ziggo. Hoewel deze wedstrijd dus wel gratis live op tv is te zien voor klanten van andere tv-aanbieders, is deze livestream op die app voor hen helaas dus niet beschikbaar.

Livestream Ajax-Lille op Ziggo Sport Totaal

Bij de wedstrijd Ajax-Lille OSC wordt een livestream door Ziggo Sport Totaal beschikbaar gesteld. Hun officiële livestream van deze Champions League-wedstrijd bevindt zich op de avond van woensdag 27 november 2019 op de Ziggo Sport Go App. De stream van de wedstrijd in de voorronde van de Amsterdamse club tegen Lille is op deze app op woensdag oktober te vinden op het kanaal waarop ze de match ook op tv uitzenden. Men dient een abonnement op die app te hebben om die livestream te kunnen bekijken. Wie geen abonnement heeft maar deze officiële livestream van deze wedstrijd van de Nederlandse en Spaanse club wil bekijken, kan deze stream kopen via PPV (Pay Per View). De livestream van de wedstrijd Ajax-Lille begint om 20u50. De optie om die PPV-stream bij Ziggo Sport Totaal te kopen bij het duel tegen Lille zal niet erg populair zijn, gezien het feit dat er elders een gratis livestream te vinden is van dit duel. Als men een abonnement heeft op de Ziggo Sport Go App, dan kan men op die app ook heel veel andere Champions League-duels per livestream bekijken.

Livestream NPO Start? Neen

Is het ook mogelijk om deze voetbalmatch van de Amsterdamse club tegen Lille via een livestream te bekijken op de tv-app van NPO Start? Neen, daarop is geen livestream beschikbaar van dit duel van de Amsterdammers tegen Lille. De Nederlandse publieke omroep (NPO) beschikt namelijk niet meer over de uitzendrechten (live tv en livestream) van wedstrijden van de Champions League.

Livestream Lille-Ajax via NLziet in november 2019?

Is de wedstrijd van de Amsterdammers tegen Lille is in november 2019 ook via een livestream te bekijken op de app van NLziet? Ja, op die app kan men per livestream onder meer naar de tv-zenders van Talpa kijken en dus kan men hierop ook naar de live-uitzending van Veronica Tv kijken van dit duel tegen Lille. Men dient wel een abonnement op die app te hebben om deze livestream te kunnen bekijken.

Livestream Lille OSC-Ajax via iTV-app

Voor klanten van interactieve tv bij KPN is het ook mogelijk om deze wedstrijd tegen Lille live te bekijken via een livestream op de iTV-app. Met die tv-app kan men namelijk als klant van KPN per livestream naar veel zenders kijken, waaronder ook Veronica Tv. De iTV-app is vooral geschikt voor tv-kijken op een smartphone. Indien men als abonnee van KPN deze voetbalwedstrijd uit de Champions League via een livestream op een laptop of desktop computer wil bekijken, dan kan men hiervoor inloggen op de site van Interactieve Tv.

Livestream België: Proximus

De online uitzendrechten voor de livestreams van de Champions League zijn in België onder meer in handen van 'Proximus 11'. Zij zenden dus ook de wedstrijd in de voorronde Ajax-Lille via een livestream uit in november. Men dient een specifiek abonnement bij Proximus te hebben om deze livestream te kunnen bekijken. Daarnaast is deze livestream van deze match van Ajax en Lille ook geo-restricted. De stream van de wedstrijd tussen de club uit Amsterdam en Lille is bij Proximus is bedoeld voor kijkers in België. Hun livestream begint op 27 november om 20u50.

Lille OSC-Ajax live bij de NPO: radio en liveblog

De Nederlandse publieke omroep (NOS Studio Sport) heeft niet de uitzendrechten voor live tv en livestream van deze wedstrijd van de Amsterdammers tegen Lille, maar dit duel is bij hen wel live op de radio (Langs de Lijn op NPO Radio 1). Ook is de match tegen Lille live te volgen via een blog (liveticker) op de site van de NOS. Op de avond van 27 november kan men op tv bij de NOS ook een samenvatting van deze wedstrijd bekijken in het programma Nieuwsuur op de zender NPO2 (Nederland 2).

Vorige poulewedstrijden van Ajax in de Champions League 2019-2020

Eerste poulewedstrijd: op 17 september tegen Lille

Op dinsdag 17 september 2019 speelde Ajax zijn eerste poulewedstrijd in het Champions Leauge-seizoen 2019-2020. Ajax won deze wedstrijd tegen Lille met 3-0. De scheidsrechter was Jovanovic (Servië). Er waren 52.840 teschouwers. Dit duel werd live op tv en via een gratis livestream uitgezonden door Veronica Tv. Ook was dit duel tegen Lille live te zien (op tv en per livestream) bij Ziggo Sport Voetbal.

Uitslag Ajax-Lille OSC: 3-0

Goals Ajax: Promes (18), Alvarez (50) en Tagliafico (62)

Gele kaarten:

 • Ajax: Onana
 • Lille OSC: Sanches

Opstelling Ajax:

Onana, Dest, Veltman, Blind, Tagliafico, Alvarez, Promes, Martinez (Ekkelenkamp/88), Ziyech (Lang/77), Tadic en Neres (Huntelaar/83).

Opstelling Lille OSC:

Maignan, Celik, Fonte, Dos Santos, Bradaric, Sanches (Araujo/63), André, Soumaré (Xeka/77), Bamba, Ikoné (Yazici/63) en Osimhen.

Tweede poulewedstrijd: op 2 oktober tegen Valencia

Op 2 oktober speelde de club uit Amsterdam zijn tweede poulewedstrijd. De tegenstander was Valencia uit Spanje. De scheidsrechter was Orsato uit Italië. De club uit Amsterdam won met 0-3. In de 25e minuut van deze wedstrijd miste Parejo van Valencia een penalty. Het duel was live op tv en per livestream te zien bij Veronica Tv en Ziggo Sport Voetbal.

Uitslag Valencia-Ajax: 0-3

 • Goals Valencia: geen
 • Goals Ajax: Ziyech (8), Promes (34) en Van de Beek (67)

Gele kaarten:

Valencia: Costa,Lee en Garay
Ajax: Veltman, Tagliafico, Martinez, Onana, Promes en Blind.

Opstelling Valencia (en wissels):

Cillessen, Wass, Garay, Gabriel Paulista, Costa, Torres (Tsjerysjev/76), Coquelin (Correia/70), Parejo, Guedes, Gomez (Lee/57) en Rodrigo.

Opstelling Ajax (en wissels)

Onana, Dest, Veltman, Blind, Tagliafico, Alvarez, Van de Beek (Siem de Jong/88),Martinez, Ziyech (Huntelaar/85), Tadic en Promes (Neres/81).

Derde poulewedstrijd: op 23 oktober 2019 tegen Chelsea

De wedstrijd tussen de clubs uit Amsterdam en Chelsea FC begon op woensdag 23 oktober om 18u55. De scheidsrechter was Ovidiu Hategan uit Roemenië. Ajax verloor met 0-1 van Chelsea. Er waren 52.482 toeschouwers aanwezig in het stadion van Chelsea. Dit duel van de Amsterdammers tegen Chelsea was ook live op tv en via een gratis livestream te zien bij Veronica Tv. Abonnees van Ziggo Sport Totaal konden dit duel van de Amsterdamse club tegen Chelsea bij die sportomroep eveneens live op tv en per livestream bekijken.

Uitslag Ajax-Chelsea: 0-1

Goal Chelsea: Batshuayi (86)

Gele kaarten:

 • Ajax: Tadic en Martinez
 • Chelsea: Zouma

Opstelling Ajax (en wissels)

Onana, Dest, Veltman (Huntelaar/89), Blind, Tagliafico, Alvarez (Siem de Jong/89), Van de Beek, Martinez, Ziyech, Tadic en Promes (Neres/74).

Opstelling Chelsea (en wissels)

Arrizabalaga, Azpilicueta, Zouma, Tomori, Alonso, Kovacic, Jorginho, Mount, Willian (Pulisic/66), Abraham (Batshuayi/71) en Hudson-Odoi (James/90).

Vierde poulewedstrijd (tegen Chelsea FC op 5 novmeber)

De aftrap van dit duel was op dinsdag 5 november 2019 om 21u00. De scheidsrechter bij dit duel was Gianluca Rocchi (Italië). De VAR was zijn landgenoot Paolo Valeri.Dit duel was live op tv en per grattis livestream te zien bij Veronica en Kijk. Abonnees van Ziggo Sport Totaal konden dit duel ook volgen op tv en per livestream bij Ziggo Sport Voetbal.

Uitslag Chelsea-Ajax: 4-4

 • Goals Chelsea: Jorginho (4/penalty en 71/penalty), Azpilicueta (63) en James (74)
 • Goals Ajax: Abraham (2/eigen doelpunt), Promes (20), Arrizabalaga (35/eigen doelpunt) en Van de Beek (55)

Kaarten

 • Gele kaarten Chelsea: Tomori en Azpilicueta
 • Gele kaart Ajax: Promes
 • Rode kaarten Ajax: Blind (68/2x geel) en Veltman (69/2 x geel)

Opstelling Chelsea (en wissels)

Arrizabalaga, Azpilicueta, Zouma, Tomori, Alonso (James/46), Willian, Jorginho, Mount (Hudson-Odoi/60), Kovacic (Batshuayi/87), Pulisic en Abraham.

Opstelling Ajax (en wissels)

Onana, Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico, Van de Beek, Ziyech (Alvarez/72), Martínez, Neres (Schuurs/72), Tadic en Promes.

Voorgaande wedstrijden: kwalificatie via playoffs, Ajax tegen APOEL Nicosia

Eerste wedstrijd: APOEL Nicosia-Ajax op 20 augustus

Op dinsdag 20 augustus 2019 speelde de Amsterdams club op Cyprus zijn eerste wedstrijd in de playoffs tegen APOEL Nicosia. De scheidsrechter bij dit duel was Mateu Lahoz (Spanje). De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Dit duel werd ook live op tv en via een gratis livestream uitgezonden door Veronica. Eveneens was deze playoff live op tv en per livestream te volgen bij Ziggo Sport Totaal.

Opstelling Apoel Nicosia (en wissels)

Belec, Merkis, Ioannou, Joaozinho (Vidigal/82), Bezjak (Jakolis/68), Souza, Gentsoglou, Matic, Mihajlovic, Tamari en Pavlovic (Hallenius/68).

Opstelling Ajax (en wissels)

Onana, Mazraoui, Veltman, Martinez, Tagliafico, Marin (Dest/62), Van de Beek, Blind, Ziyech, Tadic en Neres (Huntelaar/72).

Kaarten:

 • Gele kaarten Apoel: Gentsoglou en Bezjak
 • Gele kaarten Ajax: Marin,Veltman, Martinez, Tagliafico en Tadic.
 • Rode kaart Ajax: Mazraoui (80/2xg)

Tweede wedstrijd: Ajax-APOEL Nicosia (28 augustus 2019)

De aftrap van dit duel was op woensdag 28 augustus 2019 om 21u00. De scheidsrechter bij deze wedstrijd was Zwayer uit Duitsland. Er waren 53.103 toeschouwers aanwezig bij dit duel in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Dit duel was ook weer live te zien op Veronica tv en via een gratis livestream. Daarnaast was het duel live op tv en per livestream te zien bij Ziggo Sport Totaal. De Amsterdamse club won deze wedstrijd met 2-0 en de Amsterdamse club plaatste zich hierdoor voor de poulefase (het hoofdtoernooi) van de UEFA Champions League 2019-2020.

Uitslag Ajax-Apoel Nicosia: 2-0

Goals Ajax: Alvarez (43) en Tadic (80)

Opstelling Ajax (en wissels)

Onana, Dest, Veltman, Blind, Tagliafico, Alvarez (Marin/89), Ziyech (De Wit/87), Martinez, Neres, Huntelaar en Tadic.

Opstelling Nicosia (en wissels)

Belec, Jakolis (De Vincenti/64), Merkis, Ioannou, Joãozinho, Mihajlovic, Tamari (Vidigal/72), Matic (Hallenius/78), Souza, Bezjak en Pavlovic.

Gele kaarten

 • Ajax: Alvarez en Veltman
 • Apoel Nicosia: Mihajlovic, Merkis, Souza, Jakolis, Joãozinho en Bezjak.

Voorgaande voorronde: Ajax tegen PAOK

Uitwedstrijd: Paok Saloniki-Ajax op 6 augustus 2019

Op dinsdag 6 augustus 2019 werd in Griekenland de eerste wedstrijd tussen deze twee ploegen gespeeld in de playoffs voor de Champions League. Dit duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Ook die eerste wedstrijd werd door Ziggo Sport live uitgezonden op tv en via een livestream.

Uitslag PAOK Saloniki-Ajax: 2-2

 • Goals PAOK: Akpom (32) en Léo Matos (39)
 • Goals Ajax: Ziyech (10) en Huntelaar (57)

Gele kaarten:

 • PAOK: Léo Matos
 • Ajax: Mazraoui

Opstelling PAOK (en wissels)

Paschalakis, Léo Matos, Crespo, F.Varela, Giannoulis, Jabá (Stoch/79), Esiti, El Kaddouri, Biseswar (Douglas/72), Pelkas (Limnios/64) en Akpom.

Opstelling Ajax (en wissels)

Onana, Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Mazraoui (Marin/82), Van de Beek, Blind, Ziyech (Neres/82), Dolberg (Huntelaar/33) en Tadic.

Thuiswedstrijd: Ajax-Paok Saloniki op 13 augustus 2019

Op dinsdag 13 augustus 2019 speelde Ajax de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki. De scheidsrechter was Pawson (Engeland).
De Amsterdams club won met 3-2. Tadic miste in de 32e minuut van dit duel een penalty. Er waren 53.942 toeschouwers in de Johan Cruijf Arena.Deze wedstrijd werd ook live op tv en per livestream uitgezonden door Ziggo Sport.

Uitslag Ajax-PAOK: 3-2

 • Goals Ajax: Tadic (43/penalty, 85/penalty) en Tagliafico (79)
 • Goals PAOK: Biseswar (23 en 93)

Gele kaarten

 • Ajax: Martinez, Dest en Onana.
 • PAOK: Pelkas, El Kaddouri, Paschalakis, Giannoulis en Leo Matos.

Opstelling Ajax (en wissels)

Onana, Mazraoui, Veltman, Martinez, Tagliafico, Marin (Dest/46), Van de Beek (De Wit/89), Blind, Ziyech, Tadic en Neres (Huntelaar/78).

Opstelling PAOK (en wissels)

Paschalakis, Léo Matos, F. Varela, Crespo, Giannoulis, Jabá (Limnios/71), Esiti (Misic/82), El Kaddouri, Biseswar, Pelkas (Swiderski/63) en Akpom.

Lees verder

© 2013 - 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Speelschema Ajax seizoen 2019-2020Speelschema Ajax seizoen 2019-2020Ajax doet in het seizoen 2019-20 mee aan de voorronde van de Champions League, de TOTO KNVB beker en natuurlijk de Eredi…
Voetbal 2019: Ajax-Feyenoord, live op tv en livestreamVoetbal 2019: Ajax-Feyenoord, live op tv en livestreamOp zondag 27 oktober 2019 wordt de wedstrijd Ajax-Feyenoord gespeeld in de Nederlandse eredivisie. Dit duel vindt plaats…
Champions League 2019-20: speelschema en uitslagenChampions League 2019-20: speelschema en uitslagenOp 25 juni 2019 start een nieuw Champions League-seizoen met de voorbereidende ronde van de kwalificatie. De kwalificati…
Damesvoetbal 2019: Nederland-Rusland, live tv en livestreamDamesvoetbal 2019: Nederland-Rusland, live tv en livestreamHet Nederlands vrouwenvoetbalteam speelt op dinsdag 8 oktober 2019 tegen Rusland. Dit is een kwalificatiewedstrijd voor…
Finale Champions League 2019, live tv en livestreamFinale Champions League 2019, live tv en livestreamOp zaterdag 1 juni 2019 wordt de finale gespeeld van de Champions League. De wedstrijd gaat tussen twee Engelse teams: L…
Bronnen en referenties
 • http://en.wikipedia.org
 • http://www.uefa.com
 • http://nl.wikipedia.org

Reageer op het artikel "Voetbal 2019: Lille-Ajax, live op tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 06-11-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!