InfoNu.nl > Sport > Voetbal > WK 2014: overzicht tv-programma's en tijden

WK 2014: overzicht tv-programma's en tijden

WK 2014: overzicht tv-programma's en tijden In de aanloop naar en tijdens het wereldkampioenschap voetbal 2014 in Brazilië zijn er veel programma's op de televisie. De tv-programma's zijn gericht op het WK voetbal 2014 en de onderwerpen die aan bod komen tijdens de programma's variëren van de wedstrijden, voetbal in zijn algemeenheid tot overige zaken rondom het WK 2014 in Brazilië. Welke programma's zijn er allemaal en wanneer worden de programma's uitgezonden op tv?

Overzicht tv-programma's rondom het WK voetbal 2014

  • RTL Boulevard tijdens het WK
  • Johnny in Oranje
  • VI Oranje vanuit het Kurhaus
  • Harry from Holland
  • Hart van Nederland tijdens het WK
  • Andy van der Meijde bij Shownieuws
  • De WK wedstrijden live op tv bij de NOS

RTL Boulevard tijdens het WK voetbal 2014

Tijdens dit WK voetbal zal Ronald de Boer als deskundige fungeren bij RTL Boulevard. Ronald de Boer is zelf ook deelnemer geweest van WK en EK voetbal dus Ronald de Boer weet waar hij over praat. Tijdens het WK voetbal is RTL Boulevard, iedere dag om 18.30 uur te zien bij RTL 4.

Johnny in Oranje

Johnny de Mol is sinds 11 mei 2014 al een aantal weken iedere woensdagavond te zien op RTL 4. Op de vooravond van het WK voetbal in Brazilië gaat Johnny tijdens dit programma bij de spelers van het Nederlands elftal langs om poolshoogte te nemen. Johnny in Oranje is tot en met de vooravond van het WK iedere woensdagavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.

VI Oranje vanuit het Kurhaus in Scheveningen

Op maandag 9 juni 2014 nemen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer plaats aan tafel in het Kurhaus tijdens het programma VI Oranje. De heren van VI Oranje zullen tot 13 juli 2014 doorgaan met het programma VI Oranje in het Kurhaus in Scheveningen. Bij VI Oranje komen tijdens het WK voetbal verschillende gasten aan tafel uit de showbizz, politiek en sport om te praten over het Nederlands elftal en allerlei andere zaken rondom het WK voetbal. VI Oranje is te zien van maandag 9 juni t/m donderdag 13 juli vanaf 22.30 uur op RTL 7. Daarnaast is VI Oranje van donderdag 13 juni t/m zondag 22 juni ook te zien tussen 19.50 uur en 20.30 uur, eveneens op RTL 7. Vanaf maandag 23 juni is VI Oranje te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Harry from Holland

Harry Vermeegen bezoekt tijdens dit programma de landen waartegen het Nederlands elftal speelt. De landen die Harry Vermeegen bezoekt zijn de tegenstanders van Oranje: Spanje, Chili en Australië omdat Oranje bij deze landen in de poulefase zit tijdens het WK voetbal. Harry from Holland is iedere maandag te zien om 21.40 uur op RTL 7.

Hart van Nederland tijdens het WK

Het team van Hart van Nederland reist af naar Brazilië om verslag te doen van het WK voetbal. De verslaggevers van Hart van Nederland richten zich voornamelijk op de voetbalsupporters van het Nederlands elftal. Zo zullen de verslaggevers van Hart van Nederland meerdere malen te zien zijn vanaf de Oranjecamping in Brazilië om verslag te doen van het Oranjelegioen. Ook zal Hans Kraaij junior dagelijks een brief, met daarin zijn advies voor de bondscoach, voorlezen tijdens Hart van Nederland. Hart van Nederland is dagelijks om 22.30 uur te zien op SBS6.

Analyse door Andy van der Meijde bij Shownieuws

Andy van der Meijde zal meerdere malen per week het WK voetbal analyseren bij Shownieuws. Andy van der Meijde heeft het EK 2004 meegemaakt met het Nederlands elftal. Shownieuws is dagelijks te zien na Hart van Nederland op SBS6.

De WK wedstrijden live op tv bij de NOS

Op donderdag 12 juni om 20.30 zullen de eerste officiële beelden van het WK voetbal in Brazilië uitgezonden worden door de NOS. Tot en met 13 juli 23.55 zal de NOS alle wedstrijden van het WK voetbal uitzenden. De talkshow van de NOS, studio Brasil, zal dagelijks te zien zijn van 17.30 tot middernacht. Omdat er door het tijdsverschil ook een aantal WK wedstrijden in de nacht worden gespeeld, op basis van Nederlandse tijd, zal de NOS iedere ochtend een moment terugblikken naar wat er allemaal is gebeurd op het WK in Brazilië.

Lees verder

© 2014 - 2019 Infoq, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Tour de France 2014: live op tv, tv-programma's en tijdenTour de France 2014: live op tv, tv-programma's en tijdenDe Tour de France 2014 is op tv goed te volgen. De etappes zijn zowel in Nederland als België iedere dag live op tv. Daa…
MotoGP 2014 Qatar: Programma, uitslag, tvMotoGP 2014 Qatar: Programma, uitslag, tvHet MotoGP 2014 gaat officieel van start in het weekend van 20 tot en met 23 maart 2014. Op donderdag 20 maart, zijn de…
EK kwalificatie Jong Oranje 2015 op tv en via live streamsEK kwalificatie Jong Oranje 2015 op tv en via live streamsVeel voetballiefhebbers zijn geïnteresseerd in de voetbalwedstrijden die op Europees niveau worden gespeeld. In Nederlan…
Het EK 2013 onder de 21 jaar, live op tvHet EK 2013 onder de 21 jaar, live op tvHet Europees Kampioenschap Voetbal voor spelers onder de 21 jaar wordt gehouden van 5 tot en met 8 juni in Israël. Neder…
Gratis Online Televisie (TV) kijken op je PC (Live)Gratis Online Televisie (TV) kijken op je PC (Live)Hoe geweldig is dat: gratis online televisie kijken op je PC via internet! Het kan nu zelfs live of praktisch live. Je k…
Bronnen en referenties
  • Spits

Reageer op het artikel "WK 2014: overzicht tv-programma's en tijden"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Infoq
Laatste update: 24-06-2014
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!