InfoNu.nl > Sport > Voetbal > Voetbal 2019: FC Porto-Feyenoord, live op tv en livestream

Voetbal 2019: FC Porto-Feyenoord, live op tv en livestream

Voetbal 2019: FC Porto-Feyenoord, live op tv en livestream Op donderdag 12 december speelt Feyenoord een wedstrijd in de Europa League. De tegenstander van de Nederlandse club is FC Porto uit Portugal. Deze Europese wedstrijd van Feyenoord wordt live op tv uitgezonden. Ook kan men de wedstrijd Porto-Feyenoord online via een livestream volgen. Op welke zender wordt deze wedstrijd uit de Europa League live uitgezonden? Waar kan men een livestream vinden van deze wedstrijd van Feyenoord tegen FC Porto? Hoe zien de erelijsten van Feyenoord en Porto eruit?

Feyenoord

Deze Zuid-Rotterdamse voetbalclub werd opgericht op 19 juli 1908 in het koffiehuis 'De Vereeniging' aan de Oranjeboomstraat te Rotterdam. Dat koffiehuis bevond zich in de wijk Feijenoord. Oorspronkelijk noemden ze hun nieuwe voetbalvereniging overigens Wilhelmina, als eerbetoon aan de toenmalige koningin. Om diverse redenen veranderde de club echter binnen enkele jaren diverse malen van clubnaam. Uiteindelijk nam men in 1912 de naam Feijenoord aan. Men behield die schrijfwijze tot aan 1971. Toen werd de clubnaam veranderd in Feyenoord (dus met een 'y' in de plaats van een 'ij'). Mede vanwege de grote internationale successen van de Rotterdamse club, besloot men de schrijfwijze met name voor het internationale publiek te vergemakkelijken.

De Kuip: Stadion Feijenoord

Sinds 1937 is 'Stadion Feijenoord' de thuisbasis van deze Rotterdamse club. In de volksmond wordt dit stadion doorgaans 'De Kuip' genoemd. Het stadion is in de loop der jaren diverse malen grondig gerenoveerd. Sinds 1994 heeft dit stadion een capaciteit van 51.117 toeschouwers.

Er is dikwijls onduidelijkheid over de schrijfwijze van de officiële naam van het stadion: is dit 'Stadion Feyenoord' of 'Stadion Feijenoord'. In de publiciteit noemt men het stadioncomplex doorgaans 'Stadion Feyenoord'. Die spelling gebruikt men zelfs op de hekken voor het stadion en op het briefpapier. Toch is de officiële naam van het stadion nog altijd Stadion Feijenoord (met dus de oude spelling, met een ij in plaats van een y). Bij de Kamer van Koophandel staat het bedrijf achter het stadion ook nog altijd ingeschreven als 'Stadion Feijenoord NV.

Erelijst Feyenoord

Feyenoord behoort samen met PSV en Ajax tot de traditionele 'Top Drie' van het Nederlandse profvoetbal. 15 keer won Feyenoord het landskampioenschap. De KNVB Beker werd door hen 13 keer gewonnen. Vier keer won Feyenoord de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord was in 1970 de eerste Nederlandse club die de Europa Cup I (de voorloper van de Champions League) won. In dat jaar won Feyenoord ook de Wereldbeker voor Clubteams. Tot de overige grote internationale successen van Feyenoord behoren de twee eindzeges in de UEFA Cup (1974 en 2002).

FC Porto

De Futebol Clube do Porto (FC Porto) werd opgericht in 1893. De bijnaam van FC Porto is Os Dragões. Porto speelt haar thuiswedstrijden daarom in een stadion genaamd het 'Estádio do Dragão' (Drakenstadion). Hoe ziet anno 2019 de erelijst van FC Porto eruit? 28 keer won FC Porto het landskampioenschap. 16 keer won FC Porto de Beker van Portugal. Porto heeft ook een indrukwekkende internationale erelijst. Het won de Europa Cup I in 1987 en de Champions League in 2004. Zowel in 1987 als in 2004 won FC Porto ook de wereldbeker voor clubteams. In 2003 en 2011 won Porto de Europa League. In 1987 zegevierde de Portugese club in de strijd om de UEFA Super Cup.

Wedstrijdinfo FC Porto-Feyenoord op 12 december 2019: Hoe laat? Opstelling Feyenoord?

Hoe laat?

Hoe laat begint dit duel van de Rotterdamse club tegen Porto? De aftrap is op donderdag 12 december 2019 om 21u00. (De eerstvolgende wedstrijd van de Rotterdamse club hierna is de eredivisie wedstrijd Feyenoord-PSV op 15 december.)

Opstelling Feyenoord? Opstelling FC Porto?

Met welke opstelling speelt de club uit Rotterdam in deze laatste poulewedstrijd in de Europa League tegen de Portugese club? Met welke opstelling gaat Porto van start in deze wedstrijd op 12 december 2019? Hier vindt u t.z.t. de opstellingen van beide ploegen voor deze Europa League-wedstrijd.

FC Porto-Feyenoord live op tv (12 december 2019)

Welke zender?

De uitzendrechten (live tv en livestream) van de Europa League zijn in handen van RTL Nederland en FOX Sports. Het duel van de Rotterdamse club tegen FC Porto is live te zien op de zender RTL7 en op een abonneezender van FOX Sports.

Hoe laat is Porto-Feyenoord live te zien bij RTL7?

Hoe laat begint de live tv-uitzending? Op RTL7 zendt men die avond zowel PSV als Feyenoord uit. De voorbeschouwing op beide wedstrijden begint op 12 december 2019 om 18u00. De wedstrijd van Feyenoord tegen Porto begint om 21u00. Daarvoor is het duel van PSV live te zien.

Hoe laat bij FOX Sports?

Om 20u55 begint de live tv-uitzending van dit duel van de Rotterdams club tegen FC Porto op FOX Sports 2. Op die dag is bij FOX Sports ook live op tv en per livestream Manchester United-AZ te bekijken. Dat is op kanaal 1 te zien en kunnen daarom veel klanten van KPN dus 'gratis' op tv en via een 'gratis livestream' bekijken. (Dit duel is overigens ook live op televisie en per livestream bij Play Sports te zien.) Op die avond kan men bij FOX Sports ook live op tv en per livestream het duel van PSV bekijken (dat is op het tweede kanaal te zien, net als het duel van de Rotterdamse club).

Voetbal live op tv

Welke andere interessante voetbalevenementen zijn in deze periode live op tv (en via een livestream) te bekijken? In december wordt het WK voetbal voor clubs 2019 gespeeld (met onder meer Liverpool FC). Dat is deels live op tv en via een gratis livestream te zien bij de NOS. Ook Sporza zendt dit toernooi deels live uit op televisie en online via een gratis livestream. Op 1 december kan men live op tv of via een livestream kijken naar de eredivisiewedstrijd Feyenoord-PEC Zwolle. Op 10 december kan men de wedstrijd Ajax-Valencia (Champions League) live op tv bekijken bij Veronica en via een gratis livestream bij Kijk. Ook kunnen abonnees van Ziggo Sport Totaal dit duel bij hen live op tv of via een livestream bekijken. Op 18 december kan men live op tv en per livestream kijken naar de Spaanse topper FC Barcelona-Real Madrid (El Clasico).

Livestream FC Porto-Feyenoord op 12 december 2019 (Europa League)

Livestream Porto-Feyenoord op FOX Sports

Een officiële livestream wordt verzorgd door FOX Sports. Met hun livestream kan men dit duel van Feyenoord tegen FC Porto via een smartphone of op een computer bekijken. Die livestream bevindt zich op de avond van 12 december 2019 op de FOX Sports Go App. Men dient een abonnement op die dienst te hebben om deze livestream op die app te kunnen bekijken. Op die avond kan men ook per livestream bij hen het Europese duel van PSV bekijken. De wedstrijd van AZ in de Europa League is eveneens per livestream op die app te bekijken.

Livestream Feyenoord-Porto via Go App

Het is om via een livestream op de Go App (online tv) op 12 december naar de Europese wedstrijd van Feyenoord tegen Porto te kijken. Dit is een dienst van Ziggo, waarmee men online (via een livestream) naar tv kan kijken. Hiermee kan men in de hele Europese Unie per livestream naar tv kijken. RTL7 behoort tot de zenders die men als klant van Ziggo automatisch per livestream op deze app kan bekijken. Zo kan men als voetbalfan dus ook op vakantie in een ander EU-land via de livestream de Nederlandse uitzending van deze voorrondewedstrijd bekijken. De livestream is ook beschikbaar in enkele landen buiten de EU, waaronder Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. In de meeste landen buiten de Europese Unie is elke livestream op deze app (en dus ook de stream van de live-uitzending van deze voetbalwedstrijd) geo-blocked. Men kan niet alleen via de livestream naar tv kijken op die app, men kan elke uitzending (en dus ook de uitzending van deze Europa League-wedstrijd van deze Rotterdamse club tegen FC Porto) achteraf ook online een week via een stream terugkijken. Behalve in de EU, kan men als klant van Ziggo ook in diverse andere landen via deze app per livestream tv kijken. Onder de landen waar men via livestream op deze app dus ook dit duel kan bekijken zijn Noorwegen, IJsland, Frans-Guyana en Martinique.

Livestream Europa League bij Play Sports (hele EU)

Deze Europese wedstrijd wordt mogelijk ook per livestream uitgezonden door Telenet Play Sports. Zij zonden eveneens diverse voorgaande Europese wedstrijden van Feyenoord per livestream uit. Ook diverse Europese wedstrijden van AZ en PSV zonden zij per livestream uit. Zo is het ook mogelijk om bij hen op 12 december 2019 om via een livestream naar Manchester United-AZ kijken.

Play Sports is de sportomroep van het Vlaamse Telenet. Tv-klanten van deze omroep kunnen bij hen de livestream op de site van Play Sports bekijken. Het is echter ook mogelijk om een puur digitaal abonnement te nemen op de Play Sports Go App, waarmee men hun hele aanbod aan sportwedstrijden per livestream kan bekijken. Zo'n livestream is dan in de hele Europese Unie te bekijken op een smartphone of tablet. Waaruit bestaat het aanbod van evenementen die per livestream bij hen te zien zijn? Behalve wedstrijden uit de Europa League, zenden zij vooral veel wedstrijden uit de Belgische voetbalcompetitie per livestream uit. Ook zenden ze per speelronde dikwijls één of twee topwedstrijden uit de Nederlandse eredivisie per livestream uit. Zo was bij hen per livestream ook PSV-Ajax te bekijken. Behalve veel voetbal, zenden zij ook veel formule 1, veldrijden, motorsport en hockey per livestream uit. Het is ook mogelijk om de Play Sports Go App voor één etmaal uit te proberen. Men kan een dagpas kopen, waarmee men 24 uur lang elke livestream van deze Vlaamse dienst kan bekijken. Eveneens is het mogelijk om een weekendpas bij hen te kopen, waarmee men een weekend lang elke livestream kan bekijken.

Livestream NLziet

Het is eveneens mogelijk om de live tv-uitzending van deze wedstrijd van de club uit Rotterdam-Zuid tegen Porto via een livestream op de NLziet-app te bekijken. Met die app kan namelijk online per livestream naar diverse Nederlandse tv-zenders kijken, waaronder RTL7. Men moet dan wel een betaald abonnement op die app hebben, om hiermee via een livestream naar televisie te kunnen kijken.

Livestream iTV

Voor klanten van KPN is het mogelijk om deze wedstrijd van de Rotterdamse stadionclub tegen Porto via een livestream te bekijken op de iTV-app. Deze app is bedoeld om live via een stream naar tv te kijken op een smartphone of tablet. RTL7 zit in het standaardpakket van zenders die alle klanten van interactieve tv bij KPN online via een livestream kunnen bekijken. Deze app is qua opties om per livestream op een smartphone of tablet naar tv te kijken grotendeels vergelijkbaar met de Go App van Ziggo. Men kan ook op de iTV-app in de heel EU per livestream naar tv kijken.

Livestream Interactieve Tv (KPN)

Wanneer men als klant van KPN deze wedstrijd van de Rotterdamse stadionclub tegen Porto via een livestream op een desktop computer of laptop wil bekijken, dan kan men dat doen via een livestream op de KPN-site van Interactieve Tv. Via die site en die app kan men dus online per livestream onder meer naar de zender RTL7 kijken. Elke livestream op die site en die app is voor klanten van KPN in de gehele EU te bekijken. In de meeste overige landen is elke livestream op zowel de iTV-app als op de site van Interactieve Tv geo-blocked (geblokkeerd).

Livestream Porto-Feyenoord op RTL XL?

RTL XL biedt online ook weleens een livestream aan bij een voetbalwedstrijd die zij live op tv uitzenden. Dit is echter niet altijd het geval. De grote vraag voorafgaand aan dit duel was dan ook: bieden zij wel of niet een livestream aan van dit Europacup-duel van Feyenoord tegen Porto bij RTL XL? Waarschijnlijk is er inderdaad een livestream op de site van RTL te vinden (via de zoekfunctie) waarmee de live-uitzending van het Europees voetbal bekeken kan worden. Men hoeft dan niet een betaald abonnement op RTL XL te hebben om deze livestream te kunnen. Ook een registratie is niet verplicht om deze stream te kunnen bekijken: het is een openbare livestream. Anders dan bij overige voorgaande Europese wedstrijden heeft men overigens geen gratis livestream op hun voetbalplatform VTBL.

Poulewedstrijden van Feyenoord in de Europa League 2019-2020

Eerste poulewedstrijd tegen Glasgow Rangers

Op 19 september speelde Feyenoord de eerste poulewedstrijd tegen Glasgow Rangers. Feyenoord verloor met 1-0. De scheidsrechter was Mateu Lahoz uit Spanje. Tavernier miste in deze wedstrijd een penalty. Dit duel werd in Nederland live op tv en via een livestream uitgezonden door RTL7 en FOX Sports. In België was dit del live op tv en via een livestream te volgen bij Play Sports.

Uitslag Glasgow Rangers-Feyenoord 1-0

Goal Glasgow Rangers: Ojo (24)

Gele kaarten:

 • Glasgow Rangers: Morelos, Helander, Kamara en Goldson.
 • Feyenoord: Fer, Tapia en Haps.

Opstelling Glasgow Rangers (en wissels)

A. McGregor, Tavernier, Goldson, Helander, Barisic, Kamara (Aribo/82), Davis, Jack, Ojo (Barker/74), Morelos en Arfield (King/90).

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Karsdorp, Ié, Botteghin, Haps, Fer, Kökcü (Narsingh/65), Tapia, Berghuis, Sinisterra (Toornstra/86) en Larsson (Jörgensen/78).

Tweede poulewedstrijd tegen FC Porto

Op donderdag 3 oktober 2019 speelde de club uit Rotterdam zijn tweede poulewedstrijd. De tegenstander was Porto. De scheidsrechter was Karasev (Rusland). Er waren 41.000 toeschouwers. De wedstrijd was in Nederland live op tv en per livestream te zien bij RTL7 en FOX Sports. Ook werd dit duel live op tv en per livestream uitgezonden door het Vlaamse Play Sports.

Uitslag Feyenoord-FC Porto: 2-0

Goals Feyenoord: Toornstra (49) en Karsdorp (80)

Gele kaarten:

 • Feyenoord: Fer, Sinisterra, Botteghin en Tapia.
 • FC Porto: geen

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Karsdorp (Geertruida/86), Botteghin, Ié, Haps, Tapia, Toornstra, Fer, Berghuis, Sinisterra (Narsingh/83) en Larsson (Senesi/83).

Opstelling FC Porto (en wissels)

Marchesin, Manafa, Pepe, Marcano, Telles, Otavio, D. Pereira (Silva/81), Nakajima (Díaz/53), Uribe, Maréga en Zé Luís (Tiquinho Soares/62).

Derde poulewedstrijd op 24 oktober tegen Young Boys:

Op donderdag 24 oktober 2019 speelde de Rotterdamse club de uitwedstrijd tegen Young Boys. De aftrap van deze wedstrijd was om 18u55. De scheidsrechter was Jakob Kehlet uit Denemarken. Feyenoord verloor met 2-0. Er waren 27.641 toeschouwers. Dit duel was weer live op tv en per livestream te zien bij RTL7 en FOX Sports. In tegenstelling tot de voorgaande duels van de Rotterdamse club werd dit duel niet live op tv of per livestream uitgezonden door Play Sports.

Uitslag Young Boys-Feyenoord: 2-0

Goals Young Boys: Assale (14/penalty) en Nsame (28/penalty)

Gele kaarten:

 • Young Boys: Sörensen
 • Feyenoord: Ié, Vermeer, Fer, Berghuis en Haps.

Opstelling Young Boys (en wissels)

V. Ballmoos, Janko, Sörensen, Zesiger, Lotomba, Fassnacht (Garcia/86), Aebischer, Lustenberger (Gaudino/42), Ngamaleu, Assale (Bürgy/66) en Nsame.

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Geertruida, Ié (Botteghin/37), Senesi, Malacia (Haps/81), Kökcü (Narsingh/74), Fer, Toornstra, Berghuis, Sinisterra en Larsson.

Vierde poulewedstrijd: op 7 november 2019 tegen Young Boys

Op donderdag 7 november werd de vierde poulewedstrijd gespeeld. De tegenstander was Young Boys. De aftrap was om 21u00. De scheidsrechter is Pawel Gil uit Polen. Dit duel was live op tv te zien bij RTL7 en ook via een gratis livestream bij RTL XL. Eveneens was dit duel bij FOX Sports (voor abonnees van die dienst) live op tv en per livestream te zien. Dit duel was daarentegen bij Play Sports niet live op tv of per livestream te zien.

Uitslag Feyenoord-Young Boys: 1-1

 • Goal Feyenoord: Berghuis (18/penalty)
 • Goal Young Boys: Spielmann (71)

Gele kaarten:

 • Feyenoord: Berghuis, Kökcü, Sinisterra en v.d. Heijden.
 • Young Boys: Nsame, Ngamaleu en Lustenberger

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Karsdorp, Ié (Senesi/75), V.d. Heijden, Haps, Toornstra, Kökcü, Tapia, Berghuis, Jörgensen en Sinisterra (Larsson/75).

Opstelling Young Boys (en wissels)

V. Ballmoos, Garcia, Sörensen, Zesiger, Lotomba (Janko/68), Fassnacht, Aebischer, Lustenberger, Ngamaleu (Spielmann/68), Nsame en Assale (Mambimbi/86).

Vijfde poulewedstrijd: op 28 november tegen Glasgow Rangers

Op donderdag 28 november speelde de Rotterdamse club een thuiswedstrijd tegen Glasgow Rangers. De scheidsrechter was Skomina (Slo). Er waren 47.500 toeschouwers. Dit duel was live op tv (en per livestream) te zien bij RTL7. Ook konden abonnnees van FOX Sports en Play Sports dit duel bij die omroepen live op tv en via een livestream volgen.

Uitslag Feyenoord-Glasgow Rangers: 2-2

 • Goals Feyenoord: Toornstra (33) en Sinisterra (68)
 • Goals Glasgow Rangers: Morelos (53 en 65)

Gele kaarten:

Glasgow Rangers: Kamara en Jack

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Marsman, Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia, Toornstra (Ayoub/85), Fer, Kökcü, Berghuis, Sinisterra en Larsson (Narsingh/69).

Opstelling Glasgow Rangers (en wissels)

A. McGregor, Tavernier, Goldson, Helander, Barisic, Kamara, Davis, Jack, Ojo (Arfield/77), Morelos en Kent.

Laatste voorronde: Feyenoord in de playoffs tegen Hapoel Beer Sheva

Eerste wedstrijd: Feyenoord-Hapoel Beer Sheva op 22 augustus 2019

Op donderdag 22 augustus speelde Feyenoord thuis zijn eerste wedstrijd tegen het Israëlische Hapoel Beer Sheva. De Rotterdamse club won met 3-0. De scheidsrechter was Treimanis (Letland). Er waren 35.000 toeschouwers. Deze wedstrijd was live te zien op de tv-zender SBS9 en via een gratis livestream bij Kijk.nl.

Uitslag Feyenoord-Hapoel Beer Sheva: 3-0

Goals Feyenoord: Larsson (33) en Fer (56 en 78)

Gele kaarten:

 • Feyenoord: Tapia en Haps
 • Hapoel Beer Sheva: Hasselbaink en Bitton

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Karsdorp, Lé, Botteghin, Haps, Fer (Burger/88), Kökcü, Tapia, Berghuis, Narsingh en Larsson (Sinisterra/73).

Opstelling Hapoel Beer Sheva (en wissels)

Setkus, Bitton, Vitor (Sabag/80), Taha, Goldberg, Keltjens (Marin/68), Kabha, Shamir, Safouri, Hasselbaink en Zrihan (Sahar/64).

Tweede wedstrijd: Hapoel Beër Sheva-Feyenoord (29 augustus)

Op donderdag 29 augustus speelde Feyenoord zijn tweede wedstrijd in de laatste voorronde voor de UEFA Europa League 2019. De aftrap van dit duel was om 19u30. Feyenoord won met 0-3 en plaatste zich voor de poulefase van de Europa League. In de 81e minuut van deze wedstrijd miste Bannis een penalty voor Feyenoord. De scheidsrechter was Mazeika uit Litouwen. Dit duel was live op tv te zien bij Veronica Tv en via een gratis livestream bij Kijk.

Uitslag Hapoel Beer Sheva-Feyenoord: 0-3

Goals Feyenoord: Kökcü (46), Berghuis (52) en Burger (61)

Opstelling Hapoel Beer Sheva (en wissels)

Setkus, Bitton, Vitor (Yosefi/50), Taha, Goldberg (Keltjens/45+2), Maman, Kabha, Sabag, Marin, Sahar (Shamir/63) en Safouri.

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps (Malacia/77), Fer (Bannis/69), Kökcü (Burger/58), Tapia, Berghuis, Narsingh en Larsson.

Kaarten:

 • Geel voor Beer Sheva: Kabha en Safouri
 • Rood voor Beer Sheva: Maman (41e minuut)
 • Geel voor Feyenoord: Fer

Voorlaatste voorronde Feyenoord tegen Dinamo Tblisi

Eerste wedstrijd: Feyenoord-Dinamo Tblisi (op 8 augustus)

De eerste wedstrijd tussen de clubs uit Rotterdam en Tblisi vond plaats op 8 augustus 2019. Feyenoord won dat duel thuis overtuigend met 4-0. De scheidsrechter bij die wedstrijd was Boiko uit Oekraïne. Die eerste wedstrijd was bij Veronica live op tv en via een gratis livestream te bekijken.

Uitslag Feyenoord-Dinamo Tblisi: 4-0

Goals Feyenoord: Sinisterra (42), Koboeri (81/eigen doelpunt), Berghuis (85/penalty) en Narsingh (87).

Kaarten:

 • Geel Feyenoord: Tapia en Haps
 • Geel Tblisi: Koechianidze, Koetalia en Kimadze
 • Rood Tblisi: Sjoelaja (79/2 x geel)

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Nieuwkoop (Geertruida/46), Botteghin, V.d. Heijden, Haps, Tapia (Burger/77), Kökcü, Fer, Sinisterra (Narsingh/72), Berghuis en Larsson.

Opstelling Dinamo Tblisi (en wissels)

Perales, Roechaja, Mongil, Adeva, Koboeri, Kimadze, Koechianidze (Kardava/77), Papava, Ninoea, Sjengelia (Sjoelaja/46), Koetalia en Kavtaradze.

Tweede wedstrijd: Dinam Tblisi-Feyenoord op 15 augustus

Op donderdag 14 augustus speelde Feyenoord de uitwedstrijd in Tblisi. Hierbij waren slechts 140 toeschouwers aanwezig. Dinamo Tblisi moest van de UEFA namelijk voor straf zonder publiek spelen. De enige supporters die binnen mochten waren 140 fans van Feyenoord, die reeds kaarten voor de wedstrijd hadden gekocht, voordat het verbod was afgekondigd. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor de club uit Rotterdam zich plaatste voor de volgende voorronde van de Europa League. De scheidsrechter bij dit duel was Stegemann uit Duitsland. Dit duel was live op tv te zien bij Veronica. Ook verzorgden zij een gratis livestream van dit duel. Die gratis livestream was te zien op de websites van Veronica en Kijk.

Uitslag Dinamo Tblisi-Feyenoord: 1-1

 • Goal Dinamo Tblisi: Sjengelia (52)
 • Goal Feyenoord: Botteghin (57)

Gele kaarten

 • Dinamo Tblisi: Papava, Kavtaradze, Sjysjka en Sjengelia.
 • Feyenoord: Geertruide en Berghuis.

Opstelling Dinamo Tblisi (en wissels)

Perales, Mongil Adeva, Jalil, Koboeri (Sjysjka/37), Roechaja, Papava, Ninoea, Kimadze (Azarovi/80), Sjengelia, Kavtaradze (Lasjvili/68) en Kardava.

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Geertruida, Botteghin (Kelly/70), V.d. Heijden, Haps (Malacia/69), Tapia, Kökcü, Burger, Narsingh, Berghuis (Bannis/79) en Larsson.

Lees verder

© 2016 - 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Speelschema Feyenoord seizoen 2019-2020Speelschema Feyenoord seizoen 2019-2020Ondanks de derde plaats in de competitie van het seizoen 2018-19 lijkt de schwung eruit bij Feyenoord. In 2018 werd de b…
Voetbal 2019: Feyenoord-PSV, live op tv en livestreamVoetbal 2019: Feyenoord-PSV, live op tv en livestreamOp zondag 15 december 2019 wordt de competitiewedstrijd Feyenoord-PSV gespeeld. Men kan deze wedstrijd tussen de clubs u…
Voetbal 2019: Ajax-Willem II, live op tv en livestreamVoetbal 2019: Ajax-Willem II, live op tv en livestreamOp vrijdag 6 december 2019 voetbalt Ajax tegen Willem II. Dit is een competitiewedstrijd in de Nederlandse eredivisie. D…
Finale Nations League 2019, live op tv en livestreamFinale Nations League 2019, live op tv en livestreamIn juni 2019 wordt het eindtoernooi gespeeld van de UEFA Nations League 2019. Hieraan doen vier teams mee. De eerste hal…
Voetbal 2019: AZ-Ajax, live op tv en livestreamVoetbal 2019: AZ-Ajax, live op tv en livestreamOp zondag 15 december 2019 spelen AFC Ajax en AZ tegen elkaar in de Nederlandse eredivisie. Deze competitiewedstrijd wor…
Bronnen en referenties
 • http://www.knvb.nl/competities/knvb-beker
 • https://www.rijnmond.nl/nieuws/173519/Feyenoord-ADO-op-donderdag-1-november
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/KNVB_beker_2018/19_%28mannen%29

Reageer op het artikel "Voetbal 2019: FC Porto-Feyenoord, live op tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 09-12-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!