InfoNu.nl > Sport > Voetbal > Feyenoord-Heracles Almelo, live op tv en livestream (2019)

Feyenoord-Heracles Almelo, live op tv en livestream (2019)

Feyenoord-Heracles Almelo, live op tv en livestream (2019) Op zondag 20 oktober 2019 wordt de wedstrijd Feyenoord-Heracles Almelo gespeeld. Dit duel vindt plaats in stadion De Kuip te Rotterdam. De wedstrijd Feyenoord-Heracles Almelo is live op tv en online via een livestream te volgen. Hoe laat is de aftrap van het duel Feyenoord-Heracles Almelo? Op welke tv-zender kan men live kijken naar deze wedstrijd tussen de clubs uit Almelo en Rotterdam? Waar vindt men een livestream van Feyenoord-Heracles? Hoe zien de erelijsten van deze twee clubs eruit?

Feyenoord

In de zomer van 1908 werd er in Rotterdam een voetbalclub opgericht onder de naam Wilhelmina. Een jaar later veranderde men de naam van deze club in HFC. Vervolgens veranderde men nogmaals van naam en ging de club RVV Celeritas heten. In 1912 besloot men pas om hun voetbalvereniging de naam Feijenoord te geven. In 1970 vond er nog één kleine wijziging plaats in de clubnaam: met het oog op de internationale uitstraling van de club veranderde men de officiële schrijfwijze van de clubnaam van Feijenoord in Feyenoord.

Erelijst van Feyenoord

In 1924 won Feyenoord voor het eerst het Nederlands landskampioenschap. De club groeide op den duur uit tot één van de vaste topclubs van Nederland, naast Ajax en PSV. Hoe ziet anno 2019 de erelijst van Feyenoord eruit? 15 keer won de club het landskampioenschap, 13 keer won Feyenoord de KNVB Beker en 4 keer won men de Johan Cruijff Schaal. Ook boekte Feyenoord grote internationale successen: in 1970 won het als eerste Nederlandse club de Europa Cup I. Ook won Feyenoord twee keer de UEFA Cup en één keer de Wereldbeker.

Heracles Almelo

In het voorjaar van 1903 werd de voetbalclub Heracles Almelo opgericht. Deze club is vernoemd naar de Griekse halfgod Heracles. Hoe ziet anno 2019 de erelijst van Heracles Almelo eruit? Twee keer won Heracles het Nederlandse landskampioenschap: in 1927 en in 1941. In 2012 haalde Heracles Almelo de finale van de KNVB Beker. Daarin verloor Heracles echter met 3-0 van PSV.

Wedstrijdinformatie: Uitslag en statistieken

De aftrap van dit duel van Feyenoord tegen Heracles was op de middag van zondag 20 oktober 2019 om 16u45. De scheidsrechter was Manschot. Er waren 37.000 toeschouwers. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. De eerstvolgende competitiewedstrijd voor de club uit Rotterdam hierna is de klassieker Ajax-Feyenoord (27 oktober) .

Uitslag Feyenoord-Heracles Almelo: 1-1

 • Goal Feyenoord: Toornstra (14)
 • Goal Heracles: Kiomourtzoglou (63)

Gele kaarten:

 • Feyenoord: Fer,Senesi en Ié
 • Heracles: Kiomourtzoglou, V.d. Buijs en Jakubiak

Opstelling Feyenoord (en wissels):

Vermeer, Karsdorp, Ié, Senesi, Haps, Toornstra (Narsingh/84), Kökcü (Burger/62), Fer, Berghuis, Jörgensen en Sinisterra.

Opstelling Heracles Almelo (en wissels):

Blaswich, Bakboord (Breukers/92), V.d. Buijs, Knoester, Czyborra, Merkel, Mauro Junior (Cijntje/85), Kiomourtzoglou, Konings, Dessers en Dos Santos (Jakubiak/79).

Feyenoord-Heracles Almelo live op tv (20 oktober 2019)

Welke zender?

Op welke zender vindt de live tv-uitzending van Feyenoord-Heracles plaats? De uitzending vindt plaats op FOX Sports 1. Abonnees van FOX Sports kunnen dit duel live op tv bekijken. Ook abonnees van interactieve tv bij KPN kunnen de wedstrijd Feyenoord-Heracles 'gratis' bekijken (op digitaal kanaal 14). Wie geen abonnement bij FOX Sports of KPN heeft, kan bij zijn of haar tv-provider een dagpas kopen waarmee men deze wedstrijd live op tv kan bekijken

Feyenoord-Heracles Almelo gratis live bij FOX Sports voor KPN-abonnees?

Sinds 23 juli 2019 is één zender van FOX Sports 'gratis' te ontvangen in het standaard tv-pakket van iedereen die bij KPN interactieve tv heeft. Die 'gratis zender' is FOX Sports 1, waarop dit duel van de club uit Rotterdam Zuid tegen Heracles live te zien is. Het bevindt zich bij abonnees van KPN op digitaal kanaal 14.

Feyenoord-Heracles live bij Telenet Play Sports? Neen

Wordt dit duel van de club uit Rotterdam-Zuid tegen Heracles in België live op tv uitgezonden door Telenet Play Sports? Neen, die sportomroep zendt dit duel niet live uit.

Sport live op tv 20 otober 2019

Op zondag 20 oktober kunnen sportminnende tv-kijkers ook live genieten van een aantal andere interessante sportevenementen. Op die zondagmiddag wordt de World Cup Cyclocross Bern verreden. Die is live op tv te zien bij onder meer Eurosport en Play Sports. Er wordt een gratis livestream aangeboden van die wedstrijd voor de kijkers in Nederland, op de site van de NOS. Op die dag kan men bij Ziggo Sport live op tv en via een livestream kijken naar het WK rugby 2019 uitgezonden.

Voetbal live op tv

Welke topvoetbalwedstrijden kan men in deze periode live op tv of online via een livestream volgen? Op woensdag 23 oktober 2019 kan men Ajax-Chelsea FC (Champions League) live op tv bekijken bij Veronica. Bij dat duel wordt ook een gratis livestream geproduceerd door Talpa (die onder meer op de sites van Veronica en Kijk te zien is). Op donderdag 24 oktober kan men live kijken naar Young Boys-Feyenoord (Europa League). Dat duel wordt op tv en per livestream uitgezonden door RTL7 en FOX Sports. Er is bij dat duel ook een gratis livestream te vinden bij RTL XL.

Op 26 oktober kan men live op tv en per livestream kijken naar FC Barcelona-Real Madrid (Primera Division). Een dag later, op 27 oktober, staat de grote klassieker van de Nederlandse eredivisie op het programma Ajax-Feyenoord. Dat duel is live op tv en per livestream te zien bij FOX Sports en Play Sports. Op 8 november speelt het Nederlands dameselftal een interland: Turkije-Nederland (EK-kwalificatie). Die wedstrijd is live op tv en via een gratis livestream te zien bij zenders en sites van Talpa Broadcasting.

Livestream Feyenoord-Heracles Almelo op 20 oktober 2019

Livestream Feyenoord-Heracles bij FOX Sports

Er wordt een livestream van Feyenoord-Heracles beschikbaar gesteld door FOX Sports. Met deze livestream kan men de wedstrijd tussen deze clubs live bekijken op een computer of smartphone. Hun officiële livestream bevindt zich op de middag van zondag 20 oktober 2019 op de FOX Sports Go App in kanaal 1. Hoe laat begint de livestream? De livestream begint tegelijkertijd met de live tv-uitzending. Is dit een gratis livestream van Feyenoord-Heracles Alemalo? Men dient een abonnement op deze dienst te hebben om de stream op deze app te kunnen gebruiken, dus neen dit is niet een gratis livestream. Is het ook mogelijk om bij FOX Sports deze livestream via PPV (Pay Per View) te verkrijgen? Of kan men een dagpas kopen bij FOX Sports om deze livestream van het duel van deze Rotterdamse club tegen Heracles te bekijken? Neen, het is anno 2019 niet meer mogelijk om via PPV een livestream van FOX Sports te verkrijgen. Ook is het niet meer mogelijk om een dagpas voor de livestream van FOX Sports te kopen. Het is daarentegen nog wel mogelijk om zo'n dagpas voor digitale tv te verkrijgen, om zo op20 oktober naar Feyenoord-Heracles te kunnen kijken.

Livestream Play Sports? Neen

Wordt de wedstrijd van het Rotterdamse team tegen Heracles door Play Sports ook per livestream uitgezonden? Neen, zij zenden dit duel niet via een livestream uit. Telenet Play Sports zendt meestal van elke ronde van de eredivisie wee wedstrijden per livestream uit. Op 27 oktober zenden zij via de livestream bijvoorbeeld Ajax-Feyenoord uit. Men kan zo'n livestream vinden op hun Play Sports Go App. Elke livestream van hen kan men in de hele Europese Unie bekijken. Men dient dan wel een abonnement op deze Vlaamse sportomroep te hebben. Wie niet een vast abonnement wil hebben op die dienst, kan een dagpas kopen (een abonnement voor één etmaal, waarmee men dus 24 uur elke livestream van hen kan bekijken).

Livestream via Go App?

Is het wel mogelijk om deze voetbalwedstrijd tussen de club uit Rotterdam zuid en Heracles op 20 oktober 2019 te bekijken via een livestream de Ziggo Go App? In theorie is het wel mogelijk om de wedstrijd Feyenoord-Heracles via een livestream op die app te bekijken. Daarvoor geldt echter dat men zowel een abonnement op digitale tv van Ziggo moet hebben, als ook een abonnement op FOX Sports. Alleen bij een combinatie van die twee abonnementen is het in theorie mogelijk om deze wedstrijd per livestream op de Ziggo Go App te bekijken. In de praktijk is het voor abonnees van FOX Sports echter praktischer om deze wedstrijd op de FOX Sports Go App te bekijken.

Livestream Feyenoord-Heracles Almelo bij iTV-app of Interactieve Tv?

Is het mogelijk om bij de KPN op donderdag 6 oktober op de iTV-app via een livestream naar het duel Feyenoord-Heracles Almelo te kijken? Ja, men kan die livestream bekijken indien men een abonnement heeft op Interactieve Tv bij KPN. Via die iTV-app kan men online per livestream naar dezelfde zenders kijken als die men thuis op tv kan ontvangen. En aangezien FOX Sports 1 bij KPN in het standaard zenderpakket zit, kan men als abonnee dus automatisch (zonder iets bij te betalen) naar deze 'gratis livestream' kijken.

Deze app is gemaakt om per livestream op een smartphone of tablet naar de tv-zenders uit het pakket van KPN te kijken. Wanneer men het duel Feyenoord-Heracles op een desktop computer (of laptop of notebook) per livestream wil bekijken, dan is het technisch gezien handiger om dat te doen via de KPN-site van Interactieve Tv.

Voorgaande eredivisiewedstrijd van Feyenoord (tegenstander: Fortuna Sittard)

Op zondag 6 oktober speelde de club uit Rotterdam-Zuid zijn voorgaande eredivisiewedstrijd. De tegenstander was Fortuna Sittard. Feyenoord verloor met 4-2. De scheidsrechter was Van Boekel. Er waren 8.511 toeschouwers. Dit eredivisieduel was live op tv en per livestream te zien bij FOX Sports. Met welke opstelling speelde Feyenoord? En hoe zag de opstelling van Fortuna eruit? Hieronder vindt u de opstellingen en statistieken.

Uitslag Fortuna Sittard-Feyenoord: 4-2

 • Goals Fortuna Sittard: Ciss (2 en 34), Harries (43) en Sambou (46).
 • Goals Feyenoord: Haps (27) en Berghuis (66).

Gele kaarten:

 • Fortuna Sittard: Passlack, Karjalainen en Harries.
 • Feyenoord: Larsson en Toornstra.

Opstelling Fortuna Sittard (en wissels)

Koselev, Cox, Ninaj, Harries, Essers (Raitanen/69), Passlack, Tekie, Smeets, Ciss, Diemers (El Ablak/92) en Sambou (Karjalainen/81).

Opstelling Feyenoord (en wissels)

Vermeer, Karsdorp, Botteghin (Kökcü/77), Ié, Haps, Toornstra, Tapia (Jörgensen/54), Fer, Berghuis, Sinisterra en Larsson (Narsingh/64).

Lees verder

© 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Eredivisie seizoen 2019/20: speelschema, teams en speeldataEredivisie seizoen 2019/20: speelschema, teams en speeldataHet 64ste seizoen van de eredivisie start op vrijdag 2 augustus 2019 en eindigt op zondag 10 mei 2020. In 32 weken tijd…
Speelschema Feyenoord seizoen 2019-2020Speelschema Feyenoord seizoen 2019-2020Ondanks de derde plaats in de competitie van het seizoen 2018-19 lijkt de schwung eruit bij Feyenoord. In 2018 werd de b…
Voetbal 2019: Ajax-Feyenoord, live op tv en livestreamVoetbal 2019: Ajax-Feyenoord, live op tv en livestreamOp zondag 27 oktober 2019 wordt de wedstrijd Ajax-Feyenoord gespeeld in de Nederlandse eredivisie. Dit duel vindt plaats…
Voetbal 2019: De Graafschap-Sparta, live tv en livestreamVoetbal 2019: De Graafschap-Sparta, live tv en livestreamOp dinsdag 28 mei 2019 speelt De Graafschap tegen Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd vindt plaats in stadion 'De Vijverber…
Maak kennis met: Feyenoorder Rick KarsdorpMaak kennis met: Feyenoorder Rick KarsdorpRick Karsdorp is een betaald voetballer die als rechtsachter speelt die uitkomt voor de Nederlandse topclub Feyenoord. S…
Bronnen en referenties
 • https://nos.nl/artikel/2289018-knvb-schrapt-plan-voor-zondagavondduels-in-eredivisie.html
 • https://www.foxsports.nl/abonneren/fox-sports-go/
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Feyenoord
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Sparta_Rotterdam

Reageer op het artikel "Feyenoord-Heracles Almelo, live op tv en livestream (2019)"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 20-10-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 4
Schrijf mee!