Voetbal 2020: KAA Gent-Dynamo Kiev, live op tv en livestream

Voetbal 2020: KAA Gent-Dynamo Kiev, live op tv en livestream Op woensdag 23 september 2020 wordt er een wedstrijd gespeeld tussen Dyanom Kiev en KAA Gent. Dit is een wedstrijd in de voorrondes van de Champions League. Het duel tussen deze clubs uit Oekraïne en België wordt live op tv uitgezonden. Ook kan men het duel KAA Gent-Dynamo Kiev op het internet via een livestream volgen.

FC Dynamo Kiev

In 1927 werd de voetbalclub Dynamo Kiev opgericht in de Sovjet-Unie. Hoe ziet anno 2020 de erelijst van Dynamo Kiev eruit? De club werd 13 keer landskampioen in de Sovjet-Unie. Negen keer won Dynamo Kiev de USSR Cup. Nadat de Sovjet-Unie begin jaren negentig uit elkaar viel, werd Dynamo Kiev 15 keer landskampioen van Oekraïne. Twaalf keer voor Dynamo Kiev de beker van Oekraïne. De grootste internationale successen boekte Dynamo Kiev in 1975 en 1986: beide jaren won de club de Europacup II. Bij die beide grote Europese zeges was de legendarische Valeri Lobanovsky de trainer van Dynamo Kiev.

KAA Gent

Deze vereniging werd al in 1864 opgericht in Gent, maar was oorspronkelijk een atletiekvereniging. Dat is nog altijd te zien aan de naam: de afkorting AA staat voor Atletiek Associatie. Sinds 1900 wordt er bij bij AA Gent ook gevoetbald. AA Gent werd één keer Belgisch kapmioen: in 2015. Drie keer won AA Gent de Beker van België: in 1964, 1984 en 2010. De bijnaam van AA Gent is "De Buffalo's". Net als KV Mechelen draagt AA Gent ook het predicaat 'Koninklijk'. De officiële naam van de club is daarom KAA Gent. In de volksmond noemt men de club echter meestal AA Gent.

Wedstrijdinfo KAA Gent-Dynamo Kiev: Hoe laat? Opstelling?

Hoe laat?

Hoe laat is de aftrap van KAA Gent-Dynamo Kiev? Die is op de avond van woensdag 23 september 2020 om 21u00.

Opstelling AA Gent? Opstelling Dynamo Kiev?

Voorafgaand aan dit duel vindt u hier de opstellingen van de ploegen uit België en Oekraïne.

Live op tv: KAA Gent-Dyamo Kiev, welke zender en hoe laat?

Live in België: VTM2

In Vlaanderen zijn de uitzendrechten (live tv en livestream) in handen van VTM2. Hun live-uitzending van de wedstrijd tussen KAA Gent en Dynamo Kiev begint om 20u35. (De commerciële tv-zender VTM2 droeg tot eind augustus 2020 de naam Q2.)

Voetbal bij VTM

VTM zendt niet alleen veel interessante wedstrijden uit Champions League uit. Ook kunnen voetballiefhebbers bij hen op televisie en via een gratis livestream kijken naar de Rode Duivels. Op donderdag 8 oktober zenden zij België - Nieuw-Zeeland (oefenwedstrijd) bijvoorbeeld uit. Op zondag 11 oktober is de interland Engeland-België (Nations League) bij hen te zien.

Live op tv in Nederland: KAA Gent-Dynamo Kiev bij Ziggo Sport en SBS6

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Champions League (live tv en livestream) in handen van Talpa en Ziggo Sport Totaal. Bij Talpa is de wedstrijd live te zien op SBS6. Hun live tv-uitzending begint op woensdag 23 september om 20u30.

Op die avond is de wedstrijd live op tv te zien bij Ziggo Sport Totaal. Op welke zender van hen is dit duel te zien? En hoe laat begint de live-uitzending? De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Extra. Om die zender te kunnen ontvangen, dient men een abonnement te hebben op het zenderpakket Ziggo Sport Totaal. Men kan dit zenderpakket bij de tv-provider Ziggo kopen, maar het is ook mogelijk om dat zenderpakket als 'gratis bonus' te kiezen, wanneer men abonnementen combineert van Ziggo (televisie en internet) en Vodafone (mobiele telefonie).

Livestream KAA Gent-Dynamo Kiev 23 september 2020

Gratis livestream KAA Gent-Dynamo Kiev

Dit duel is via een gratis livestream te bekijken bij de streamingdienst Kijk. Met zo'n livestream kan men deze voetbalmatch dus live op een computer (of smartphone) bekijken. De streamingdienst Kijk is een onderdeel van Talpa. De livestream van de wedstrijd KAA Gent-Dynamo Kiev begint om 20u30. De livestream van dit voetbalduel bevindt zich op de website van Kijk. Eveneens is die livestream op 23 september van KAA Gen-Dynamo Kiev op hun app te bekijken.

Livestream KAA Gent-Dynamo Kiev bij Ziggo Sport Totaal

Ook wordt dit duel uitgezonden via een livestream op de Ziggo Sport Go App. De livestream van dit duel tussen Dynamo Kiev en KAA Gent begint op de avond van 23 september 2020 tegelijkertijd met hun live tv-uitzending. Dat houdt in dat de livestream om 20u55 begint. De livestream bevindt zich op die avond op het kanaal Select. Is dit een gratis livestream van dit duel uit de Champions League? Neen, dit is niet een gratis livestream van dit duel tussen Dynamo Kiev en KAA Gent. Om zo'n livestream op die applicatie te kunnen bekijken, dient men een abonnement op die dienst te hebben. Voetballiefhebbers die geen abonnement op die dienst willen, maar alleen deze match live willen zien bij deze dienst, kunnen de livestream van deze wedstrijd kopen via de optie PPV (Pay Per View) op de website van deze sportomroep.

Livestream KAA Gent-Dyamo Kiev via Go App (hele EU)

Het is ook mogelijk om dit Europese duel via een livestream op de reguliere Go App (online tv) te bekijken op 23 september 2020. Via die app zijn de live tv-uitzendingen van Talpa en Ziggo te zien. Die app is een streamingdienst van Ziggo. Dat is dus een andere applicatie dan de hierboven genoemde Sport App. Via de 'gewone' app van deze tv-provider kan men online alle zenders per livestream bekijken, die men ook thuis in zijn televisiepakket heeft. Zo'n livestream kan men in de hele EU bekijken. Men hoeft niets bij te betalen als klant van Ziggo om via die app per livestream naar deze zenders te kunnen kijken.

Livestream KAA Gent-Dynamo Kiev VTM2

Het is ook mogelijk om via een livestream op de site van VTM dit duel per livestream te bekijken. Die livestream is geo-restricted: hij is op die site alleen in België te bekijken. Via de VTM-Go App is dit duel ook per livestream in de rest van de EU te zien.

Livestream iTV-app

Voor abonnees van Interactieve Tv bij KPN is dit duel uit de voorronde van de Champions League per livestream te zien op de iTV-app. Met die app is de livestream in de hele EU te bekijken. Ook is deze wedstrijd voor klanten van KPN te bekijken via een livestream op de site van Interactieve Tv. Die livestream van KAA Gent-Dynamo Kiev is op die website eveneens in alle landen van de Europese Unie te bekijken.

Lees verder

© 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Voetbal 2020: Dynamo Kiev-AZ, live op tv en livestreamVoetbal 2020: Dynamo Kiev-AZ, live op tv en livestreamOp dinsdag 15 september 2020 speelt AZ in de voorrondes van de Champions League tegen Dynamo Kiev. Deze wedstrijd vindt…
Voetbal 2020: NS Mura-PSV, live tv en livestreamVoetbal 2020: NS Mura-PSV, live tv en livestreamOp donderdag 24 september 2020 wordt de wedstrijd NS Mura-PSV gespeeld. Dit is een wedstrijd in de derde voorronde van d…
Zesdaagse van Gent 2020Zesdaagse van Gent 2020Van dinsdag 17 november tot en met zondag 22 november 2020 staat de 78e editie van de Zesdaagse van Gent op de kalender.…
Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)Op donderdag 24 september 2020 wordt de wedstrijd Willem II-Glasgow Rangers gespeeld. Dit is een duel in de voorronde va…

Voetbal 2020: Chelsea-Liverpool FC, live tv en livestreamVoetbal 2020: Chelsea-Liverpool FC, live tv en livestreamOp zondag 20 september 2020 wordt in de Premier League de wedstrijd gespeeld tussen Liverpool FC en Chelsea. De Engelse…
Jupiler Pro League (België): alle kampioenen tot en met 2020Jupiler Pro League (België): alle kampioenen tot en met 2020Sinds 1895 wordt in België profvoetbal gespeeld. In de nazomer van 2020 begint men voor de 118e keer een competitie, die…
Bronnen en referenties
  • https://sporza.be/nl/2020/03/12/slotdag-zonder-fans-geen-voetbal-in-beveren-en-leuven-en-geen-bekerfinale~1584007426357/
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/RSC_Anderlecht
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Truidense_VV

Reageer op het artikel "Voetbal 2020: KAA Gent-Dynamo Kiev, live op tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 23-09-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!