Real Valladolid-FC Barcelona, live tv en livestream (2020)

Real Valladolid-FC Barcelona, live tv en livestream (2020) Op zaterdag 11 juli 2020 wordt de voetbalwedstrijd tussen Real Valladolid en FC Barcelona gespeeld in de Spaanse Primera Division. De wedstrijd Real Valladolid-FC Barcelona is in veel landen, waaronder Nederland en België, live te bekijken op televisie. Ook kan men dit duel van FC Barcelona tegen Real Valladolid online volgen via een livestream.

Primera Division en het coronavirus

Net als veel andere voetbalcompetities werd ook de Spaanse Primera Division in maart 2020 gestaakt vanwege de coronacrisis. Spanje werd heel zwaar getroffen door dit virus. Net als diverse andere topcompetities (in Duitsland, Engeland en Italië), wil men in Spanje desondanks toch de competitie uitspelen. De wedstrijden vinden in de zomer van 2020 plaats zonder publiek.

FC Barcelona

FC Barcelona werd opgericht in 1899. Hoe ziet anno 2020 de erelijst van FC Barcelona eruit? Deze Catalaanse club werd 30 keer kampioen van Spanje en won 26 keer de Spaanse beker (Copa del Rey). Vijf keer won FC Barcelona de Champions League: in 1992, 2006, 2009, 2011 en 2015. Drie keer won FC Barcelona het WK voor clubteams: in 2009, 2011 en 2015. De Europacup II werd vier keer door FC Barcelona gewonnen. FC Barcelona won vijf keer de Europese Supercup.

Real Valladolid

In de zomer van 1928 ontstond de voetbalclub Real Valladolid als gevolg van een fusie tussen de voetbalverenigingen Clup Deportivo Espaniol en Real Union Deportiva. De grootste prijs die Real Valladolid in haar historie won was de Copa de la Liga in 1984. In 1949 stond Real Valladolid in de finale van de Spaanse beker (Copa Del Rey), maar verloor toen. Een Nederlander die voor Valladolid speelde was Haris Medunjanin. Sinds 2018 is de Braziliaanse ex-topspits Ronaldo de eigenaar van Valladolid.

Wedstrijdinfo: Real Valladolid-FC Barcelona (11 juli 2020)

Hoe laat?

Hoe laat vindt op zaterdag 11 juli de aftrap plaats van dit duel? Dit duel van Barcelona begint om 19u30.

Opstelling Real Valladolid? Opstelling FC Barcelona?

Met welke opstelling speelt Real Valladolid? En hoe ziet de opstelling van FC Barcelona eruit? Voorafgaand aan deze Spaanse competitiewedstrijd worden op de avond van 11 juli 2020 hier de opstellingen van deze twee teams geplaatst.

Opstelling Valladolid

Masip; Moyano, Kiko, Sánchez, García; Plano, Fede, Fernández, Alcaraz, Pérez en Guardiola

Opstelling Barcelona

Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets; Vidal, Puig, Roberto; Messi en Griezmann

Real Valladolid-FC Barcelona live op tv (11 juli 2020)

Real Valladolid-FC Barcelona live in Nederland

In Nederland zijn de uitzendrechten (tv en livestream) van de Spaanse hoogste voetbaldivisie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden dit duel dus ook live op tv uit op zaterdag 11 juli 2020. Bij welke zenders van hen is dit te zien? Hoe laat beginnen hun live-uitzendingen?

Hoe laat en welke zender in Nederland?

In Nederland wordt dit duel live uitgezonden door Ziggo Sport Totaal op de Ziggo Sport 14 (het 'open net' voor alle abonnees van Ziggo tv) en op Select (voor abonnees van Ziggo Sport Totaal. De live tv-uitzending begint op zaterdagavond om 20u15.

Internationaal voetbal op televisie bij Ziggo Sport

In juli 2020 zendt men bij Ziggo Sport heel wat voetbal live op tv en per livestream uit. Zij hebben de uitzendrechten van diverse topcompetities die na de 'coronabreak' weer op gang komen, waaronder de Premier League en La Liga.

Real Valladolid-Barcelona live op tv bij Eleven Sports

In diverse landen is deze Spaanse voetbalwedstrijd ook live op tv te zien bij Eleven Sports. Tot die landen behoort België. Hun live tv-uitzending begint om 19u30.

Live op tv bij Telenet Play Sports

In Vlaanderen is dit Spaanse voetbalduel ook live op tv te zien bij Telenet Play Sports. Hun live tv-uitzending begint om 19u25.

Livestream Real Valladolid-FC Barcelona (11 juli 2020)

Livestream Ziggo Sport Totaal

Op 11 juli kan men via een livestream van Ziggo Sport Totaal online naar dit Spaanse duel kijken. Met zo'n livestream kan men de wedstrijd tussen Barcelona en Valladolid dus bekijken op een desktop computer, laptop, tablet of smartphone. De livestream van de wedstrijd begint om 21u25. De officiële Nederlandse livestream van dit duel uit 'La Liga' is te vinden op de Ziggo Sport Go App. Met name veel liefhebbers van buitenlands voetbal en Formule 1, die geen tv-abonnement hebben bij Ziggo, hebben wel een abonnement op die livestream-app. Zij kunnen automatisch via die app per livestream naar dit Spaanse duel kijken. Als men toch deze Spaanse competitiewedstrijd via die app wil bekijken, maar er geen betaald abonnement op heeft, dan is het mogelijk om de livestream van dit duel te kopen middels PPV (Pay Per View) op de website van Ziggo Sport Totaal.

Livestream Valladolid-Barcelona via Go App

Het is eveneens mogelijk om via een livestream op de Go App (online tv) naar dit Spaanse competitieduel te kijken op vijrdag 11 juli 2020. Via die app kunnen alle abonnees van Ziggo online tv kijken en ook 'gratis' per livestream naar het kanaal 14 kijken, aangezien dat in het standaard zenderpakket zit. Elke livestream op die app (en dus ook de live tv-uitzending van dit duel uit 'La Liga') kan door abonnees van Ziggo in de hele EU bekeken worden. Achteraf kan men zo'n live-uitzending van 'La Liga' op die app ook via een stream een week lang terugkijken.

Livestream Valladolid-Barcelona via Eleven Sports

Dit Spaanse duel kan ook per livestream bij Eleven Sports Network bekeken worden. Dit is een internationale sportomroep, die via de livestream onder meer de Bundesliga, La Liga, het Belgische voetbal en de UFC uitzendt. Hun livestream van deze wedstrijd van FC Barcelona begint op vrijdag 11 juli 2020. Om zo'n livestream bij hen te kunnen bekijken, dient men een abonnement op die internationale sportomroep te hebben.

Livestream Real Valladolidl-Barcelona bij Telenet Play Sports

Met een livestream van Telenet Play Sports kan ook gekeken worden naar de wedstrijden uit de Spaanse voetbalcompetitie. Hun livestream begint bij dit duel om 21u55. De tv-abonnees van Telenet Play Sports kunnen op de site van die Belgische sportomroep inloggen en de livestream van dit duel opzoeken. Bij deze sportomroep kunnen abonnees behalve veel voetbal via de livestream ook veel cyclocross, hockey en Formule 1 kijken.

Livestream FC Barcelona via Play Sports Go App (hele EU)

Ook met een livestream op de Play Sports Go App kan men dit Spaanse duel op 5 juli 2020 bekijken. Die livestream van Real Valladolid-FC Barcelona begint op die donderdagavond eveneens om circa 21u25 Met die app is elke livestream van deze sportomroep in elk land van de EU te bekijken. Om zo'n livestream te kunnen ontvangen dient men wel een digitaal abonnement op die app te hebben. Wie alleen op 5 juli de livestream wil bekijken, kan ervoor kiezen om een 'dagpas' bij hen te kopen. Dit is een abonnement voor één etmaal, waarmee dus 24 uur lang elke livestream van Play Sports bekeken kan worden.

Livestream FOX Sports? Livestream KPN?

Is het ook mogelijk om dit duel bij FOX Sports per livestream te bekijken? Biedt ook de KPN zo'n livestream voor dit duel? In Nederland is dit duel alleen via de livestream te bekijken indien men een aanvullend abonnement op Ziggo Sport heeft. FOX Sports (en haar partner KPN) hebben de live-uitzendrechten (tv en livestream) van 'La Liga' niet.

Lees verder

© 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Real Madrid-Deportivo Alaves, live tv en livestream (2020)Real Madrid-Deportivo Alaves, live tv en livestream (2020)Op vrijdag 10 juli 2020 speelt Real Madrid tegen de Baskische club Deportivo Alavas. Dit is een competitiewedstrijd in d…
Voetbal 2020: Nederland-Spanje, live op tv en livestreamVoetbal 2020: Nederland-Spanje, live op tv en livestreamOp woensdag 11 november 2020 speelt het Nederlands elftal tegen Spanje. Dit is een oefenwedstrijd. Deze interland vindt…
Slottoernooi Champions League 2020, live op tv en livestreamSlottoernooi Champions League 2020, live op tv en livestreamIn augustus 2020 wordt het slottoernooi gespeeld van de Champions League 2019-2020. Dit toernooi vindt plaats in Lissabo…
Manchester United-Chelsea, live tv en livestream (2020)Manchester United-Chelsea, live tv en livestream (2020)Op zaterdag 18 juli 2020 speelt Manchester United tegen Chelsea. Dit is een halve finale in het toernooi om de FA Cup. H…

Finale FA Cup 2020, live op tv en livestreamFinale FA Cup 2020, live op tv en livestreamOp zaterdag 1 augustus 2020 wordt de finale van de FA Cup gespeeld. Deze finale vindt plaats in het Wembley Stadium te L…
Juventus-Atalanta Bergamo, live op tv en livestream (2020)Juventus-Atalanta Bergamo, live op tv en livestream (2020)Op zaterdag 11 juli 2020 speelt Juventus FC een uitwedstrijd tegen Atalanta Bergamo. Dit is een competitiewedstrijd in d…
Bronnen en referenties
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Sevilla_FC
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Real_Betis
  • https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367919/officieel-la-liga-hervat-op-11-juni-met-derby-sevilla-real-betis/

Reageer op het artikel "Real Valladolid-FC Barcelona, live tv en livestream (2020)"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 11-07-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!