Club Brugge-Borussia Dortmund, live tv en livestream (2020)

Club Brugge-Borussia Dortmund, live tv en livestream (2020) Op woensdag 4 november 2020 speelt Club Brugge tegen Borussia Dortmund. Dit is een wedstrijd in de poulefase van de Champions league. Het voetbalduel tussen Club Brugge en Borussia Dortmund is in België en Nederland live op tv te bekijken. Ook is de wedstrijd Club Brugge-Lazio Roma op het internet te bekijken via een livestream.

Club Brugge

In de 19e eeuw was er een tamelijk grote Engelse gemeenschap in de Vlaamse plaats Brugge. Die Engelsen introduceerden daar toen de voetbalsport. Een gevolg daarvan was de oprichting van Club Brugge op 13 november 1891. Club Brugge is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de succesvolste voetbalclubs van België. Hoe ziet de erelijst van Club Brugg er anno 2020 uit? Elf keer werd de Beker van België door Club Brugge gewonnen. Vijftien keer won Club Brugge het Belgische landskampioenschap. Eveneens vijftien keer won Club Brugge de Belgische Super Cup. De thuiswedstrijden van Club Brugge vinden plaats in het Jan Breydelstadion.

Borussia Dortmund

Op 19 december 1909 werd deze voetbalclub in Dortmund opgericht. 'Borussia' is de Latijnse naam voor Pruisen. In de eerste decennia van zijn bestaan was Borussia Dortmund nog geen erg succesvolle voetbalclub. Pas in de jaren vijftig ging Borussia tot de Duitse top behoren. Het eerste hoogtepunt was het winnen van de Duitse titel in 1956. Sindsdien is Borussia Dortmund één van de grootste clubs van Duitsland gebleven.

Erelijst Borussia Dortmund

Hoe ziet anno 2020 de erelijst van Borussia Dortmund eruit? Acht keer won Borussia Dortmund het landskampioenschap. Vier maal won Borussia Dortmund de Duitse beker (DFB Pokal). De club behaalde ook grote internationale successen. In 1966 won Borussia Dortmund de Europacup II. In 1997 won Borussia de UEFA Champions League. In datzelfde jaar won Borussia Dortmund ook de Wereldbeker voor Clubs.

Wedstrijdinfo Club Brugge-Borussia Dortmund: Hoe laat? Opstelling?

Hoe laat?

Hoe laat is de aftrap van deze wedstrijd van Brugge tegen Borussia in de Champions League? Die is op de avond van woensdag 4 november 2020 om 21u00.

Opstelling Club Brugge? Opstelling Borussia Dortmund?

Hoe zien de opstelling van beide teams eruit voor dit duel in de Champions League op 4 november 2020? Voorafgaand aan dit duel in de Champions League worden hier de opstellingen geplaatst van de clubs uit Dortmund (Duitsland) en Brugge (België).

Live op tv: Club Brugge-Borussia Dortmund (4 november 2020)

Champions League Club Brugge-Borussa Dortmund live op tv in België: hoe laat en welke zender?

In Vlaanderen wordt dit duel live op tv uitgezonden door de commerciële zender VIER. De live tv-uitzending van Club Brugge-Borussia Dortmund begint bij hen op woensdag 4 november om circa 20u30. De aftrap van het duel is live te zien om 21u00.

Club Brugge-Borussia Dortmund ive op tv in Nederland: hoe laat en welke zender?

In Nederland wordt dit duel tussen de Belgische club en het team uit Dortmund live op tv uitgezonden door Ziggo Sport Totaal. Hoe laat begint hun live-uitzending en op welke zender vindt die plaats? Hun live tv-uitzending (en livestream) van Club Brugge-Borussia Dortmund begint om 20u55 en vindt plaats op de zender Ziggo Sport Extra. De wedstrijd is dus niet live te zien op het 'gratis' tv-kanaal Ziggo Sport 14.

Wat is het verschil tussen deze tv-zenders? De zender Ziggo Sport 14 is een 'open kanaal' dat alle klanten van digitale tv bij VodafoneZiggo 'gratis' kunnen bekijken (op het digitale kanaal 14). De tv-zenders Sport Docu, Sport Select en Sport Extra zijn kanalen die alleen te bekijken zijn door abonnees van het totale zenderpakket van Ziggo Sport Totaal. Dat zenderpakket kan men kopen, maar het is ook mogelijk om het als 'gratis optie' te kiezen bij combinaties van diverse producten van VodafoneZiggo.

Livestream Club Brugge-Borussia Dortmund (4 november 2020)

Livestream Club Brugge-Dortmund bij Vier

Er wordt op woensdag 4 novembereen livestream van Club Brugge-Borussia Dortmund aangeboden door de omroep VIER. Met zo'n livestream is deze wedstrijd uit de Champions League live op een computer of smartphone te bekijken. De livestream van de Champions League-wedstrijd Club Brugge-Dortmund begint tegelijkertijd met hun live tv-uitzending. Deze livestream van de wedstrijd tussen het Belgische team en de ploeg uit Duitsland begint op 4 november dus om circa 20u30. Op de livestream is dus ook hun voorbeschouwing te bekijken. Het is een gratis livestream. Om hun gratis livestream te kunnen bekijken, dient men wel een gratis account van VIER te hebben. De gratis livestream op hun is geo-restricted en mag men alleen in België bekijken. De livestream bevindt zich op de site van VIER in de tv-gids. Ook op andere plekken van de site van VIER zijn links naar deze gratis livestream te vinden.

Livestream Club Brugge-Borussia Dortmund bij Ziggo Sport Totaal

Er wordt op woensdag 4 november 2020 ook een livestream door Ziggo Sport Totaal verzorgd van deze voetbalwedstrijd. Met zo'n livestream kan men dit uel op een computer of smartphone bekijken. Deze sportomroep biedt zijn officiële livestream aan op de Ziggo Sport Go App. Daar begint de livestream om 20u55 (net als hun live tv-uitzending). Om de livestream op die app te kunnen gebruiken, dient men een abonnement op die dienst te hebben. Doch indien men geen vast abonnement heeft en toch dit duel live online (via een stream) bij hen wil bekijken, dan is het wel mogelijk om een livestream te kopen middels PPV (Pay Per View) op de site van Ziggo Sport Totaal. Ook elke andere livestream van hun uitzendingen is via PPV bij hen te verkrijgen.

Livestream Club Brugge-Dortmund via Go App (hele EU)

Dit duel is op 4 november echter ook te bekijken via een livestream op de Go App (online tv). De livestream van Brugge-Lazio begint ook op die app om 20u55. Die 'reguliere' Go App waarop deze livestream zich bevindt moet men niet verwarren met de hierboven genoemde Ziggo Sport Go App. Op de reguliere Go App kan elke klant van Ziggo al zijn tv-zenders live online (per livestream) bekijken. Zo'n livestream is in de heel EU te zien. (Ook in sommige landen buiten de EU is zo'n livestream te bekijken, doch in de meeste landen buiten Europa is deze stream niet te gebruiken.) Zonder aanvullend abonnement kan men als reguliere klant van digitale tv bij VodafoneZiggo qua sportzenders van Ziggo Sport Totaal echter alleen per 'gratis' livestream naar het Ziggo Sport-kanaal 14 kijken. Voor de livestream van overige kanalen van die sportomroep is een aanvullend abonnement nodig. Dit duel is live online via de livestream van kanaal Voetbal te bekijken. Niet voor alle abonnees van Ziggo is dit dus een 'gratis livestream'. Men dient wel de beschikking te hebben over het zenderpakket 'Ziggo Sport Totaal' om die livestream op deze app te kunnen bekijken. Dit pakket is te koop, maar is ook te kiezen als gratis bonus voor klanten van Ziggo. Op het 'gratis' open kanaal 14 is per livestream op die avond het 'switch-programma' van de Champions League te bekijken.

Stream Club Brugge-Dortumnd via iTV?

Is dit duel uit de Champions League tussen het Belgische team en Borussia ook live te bekijken via een livestream op de iTV-app van KPN? Zij bieden in hun standaardpakket geen tv-zender aan die deze wedstrijd live uitzendt. Klanten van KPN dienen een aanvullend abonnement te hebben (bijvoorbeeld op Ziggo Sport Totaal) om deze wedstrijd live op televisie of via een livestream te kunnen bekijken.

Lees verder

© 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Club Brugge-KV Mechelen, live op tv en livestream (2020)Club Brugge-KV Mechelen, live op tv en livestream (2020)Op zaterdag 31 oktober 2020 wordt het duel tussen Club Brugge en KV Mechelen gespeeld. Dit is een wedstrijd in de Belgis…
Club Brugge vs Anderlecht, onderlinge duels sinds 2004Club Brugge vs Anderlecht, onderlinge duels sinds 2004Club Brugge - Anderlecht is al decennia lang dé klassieker in het Belgische voetbal tussen de twee Belgische ploegen met…
Champions League 2020-21: speelschema en uitslagenChampions League 2020-21: speelschema en uitslagenHet Champions League-seizoen 2020-21 ziet er anders uit dan de jaren daarvoor. Door de uitbraak van het coronavirus star…
RB Leipzig - Paris Saint-Germain live tv & livestream (2020)RB Leipzig - Paris Saint-Germain live tv & livestream (2020)Op dinsdag 18 augustus 2020 speelt Paris Saint-Germain tegen RB Leipzig. Dit is een wedstrijd in de halve finales van de…

Voetbal 2020: FC Barcelona-Dynamo Kiev live tv en livestreamVoetbal 2020: FC Barcelona-Dynamo Kiev live tv en livestreamOp woensdag 4 november 2020 wordt de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Dynamo Kiev gespeeld in de UEFA Champions L…
Atalanta - Paris Saint-Germain, live tv & livestream (2020)Atalanta - Paris Saint-Germain, live tv & livestream (2020)Op woensdag 12 augustus 2020 speelt Paris Saint-Germain tegen Atalanta Bergamo. Dit is een wedstrijd in de kwartfinale v…
Bronnen en referenties
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/SD_Eibar
  • https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367919/officieel-la-liga-hervat-op-11-juni-met-derby-sevilla-real-betis/
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid_CF

Reageer op het artikel "Club Brugge-Borussia Dortmund, live tv en livestream (2020)"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 28-10-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!