De Brazil Butt Lift Workout, voor mooie strakke billen

De Brazil Butt Lift Workout, voor mooie strakke billen Heb jij altijd al gedroomd van mooie strakke billen, benen en buik? Dan is de Brazil Butt Lift Workout waarschijnlijk wel wat voor jou. Het is een heel eenvoudig fitnessprogramma welke je thuis via een dvd kan volgen. De Brazil Butt Lift Workout bestaat in totaal uit drie dvd's en is ontworpen door Leandro Carvalho. Het trainingsprogramma duurt 30 dagen. Je verbrandt vet en je billen worden steviger. In deze workouts train je ook je been- en buikspieren. Vele topmodellen in de wereld volgen de programma's van Leandro Carvalho. Met deze dvd's heb je thuis ook de kans om een mooi lichaam te krijgen. Ideaal om deze training te volgen vlak voor de zomer, zodat je zomers mooi in je bikini kan rondlopen.

De potloodtest

Hoe weet je of je deze workout nodig hebt? Dat kun je heel simpel met een potlood uittesten. Pak een potlood en stop deze onder je bil. Blijft het potlood hangen dan heb je een workout nodig en valt het potlood dan zijn je billen al gelift.

Wat train je allemaal?

  • Je verminderd het vet op je heupen, maar ook je lovehandles verminderen.
  • Je traint je billen strak, zodat je mooie rond billen krijgt.
  • Doordat je vrij veel beweegt met je benen train je deze ook mooi strak.

Hoe ziet een training eruit?

Een training is opgebouwd uit verschillende delen. Soms doe je cardio, vaak is dit door middel van dansen. Daarnaast train je je onderlichaam door middel van spierversterkende oefeningen. Er zijn verschillende versies beschikbaar, het is maar net wat jij wilt en wat jou doel is. Zo is er de Classic Solution, The Pear Solution, Flat Solution en To The Big Solution. Elk deel bevat onderstaande namen en werkingen.

Bum Bum

Dit is een vrij intensieve training waarbij je flink wat vet verbrand door cardiotraining. Daarnaast doe je enkele zeer goede spieroefeningen. Deze training duurt zo'n 35 minuten.

High & Tight

Met de training pak je voornamelijk je probleemzones aan. Denk hierbij aan de lovehandles, de heupen, bovenbenen en natuurlijk de billen. Je traint in dit programma met enkelgewichten voor een nog beter resultaat. Deze training duurt 35 minuten.

Sculpt

Met deze training train je je hele lichaam. Het duurt zo'n 50 minuten, maar is een zeer effectieve workout waarbij je hele lichaam in vorm komt.

Cardio Axe

Dit is een 30 minuten durende cardiotraining. Met deze danceworkout verbrand je vet waardoor je lichaam nog strakker wordt. Vet zet zich namelijk om in spiermassa.

Tummy Tuck

Dit zijn de buikspieroefeningen. Ze duren 15 minuten en je krijgt er een mooi strak buikje van.

Voor wie is deze workout geschikt?

Iedereen kan deze workout doen. Het is vrij simpel om te volgen en de oefeningen zijn simpel en voor elk lichaam geschikt. Het is ideaal als je geen zin of tijd heb om naar de sportschool te gaan. Je moet wel doorzettingsvermogen hebben, want je traint thuis achter de televisie. Het dan makkelijk om iets anders te gaan doen of het een keer over te slaan. Als je dit programma gaat volgen is goede voeding erg belangrijk. Probeer weinig vette dingen te eten voor de beste resultaten. Als je de originele training koopt zit er ook een boek bij met recepten en handige tips. Als je klaar bent met de trainingen is het belangrijk om ook daarna te blijven trainen en gezond te blijven eten voor een lang blijvend resultaat.

De Brazil Butt Lift Workout is eigenlijk ontstaan uit P90X. P90X is ook een training voor thuis achter de televisie. Deze wordt door zowel mannen als vrouwen gebruikt. De Brazil Butt Lift Workout wordt voornamelijk gebruikt door vrouwen. De maker van dit programma heet Beachbody en heeft nog vele andere trainingsprogramma's.
© 2011 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Strakke billen met de 30 day butt challengeStrakke billen met de 30 day butt challengeWil jij jezelf eens goed uitdagen en tegelijkertijd werken aan je billen? Met de 30 day butt challenge ben je dertig dag…
BBB: buik, billen en benen: huidverzorgingBBB: buik, billen en benen: huidverzorgingHet probleemgebied voor veel vrouwen zijn de billen, de buik en de benen. Vet kan zich makkelijk ophopen en het is een g…
Buikspieroefeningen: buikspieren trainen voor een sixpackBuikspieroefeningen: buikspieren trainen voor een sixpackIedereen wil graag een strakke buik of een sixpack. Een goedgetrainde buik ziet er niet alleen mooi uit, maar de buik is…
BBB: De buik trainen met de meest effectieve oefeningenDe billen, buik en benen zijn voor veel vrouwen een probleemgebied. Tijdens het opbouwen van een mooi slank figuur is ee…

Skiën en snowboarden in NederlandNederland staat met haar hoogste punt op 333 meter (boven NAP), dat we dan ook nog moeten delen met de Belgen en de Duit…
5 kilometer hardlopen  hoe houd je het vol?5 kilometer hardlopen hoe houd je het vol?Hardlopen is een van de populairste sporten in Nederland. Wekelijks stappen miljoenen Nederlanders in hun hardloopschoen…
Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 08-08-2011
Rubriek: Sport
Subrubriek: Sportieve activiteiten
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.