Teamers - Communicatiemiddel amateurvoetbal

Teamers - Communicatiemiddel amateurvoetbal Heb je een voetbal team waarbij spelers nooit weten waar, wanneer, met wie en hoe laat ze moeten voetballen of trainen? Teamers is een communicatieprogramma voor het amateurvoetbal om je aankomende trainingen en wedstrijden op te plaatsen. Daarnaast kan je evenementen van en voor je team toevoegen en kan je mededelingen plaatsen over belangrijk zaken rondom jou elftal.

Wat is Teamers

Teamers is een communicatieprogramma voor het amateurvoetbal. Het geeft je de mogelijkheid om gedurende een seizoen alle wedstrijden, trainingen, evenementen, mededelingen, verslagen en statistieken te plaatsen. Daarnaast kan elk lid van het team een persoonlijke pagina aanmaken waarbij iets over de speler geschreven kan worden en een afbeelding kan worden geplaatst. Ook de mogelijkheid om een berichtje achter te laten bij de wedstrijden, trainingen, etc. is mogelijk. Zo ontstaat er een leuke sfeer die het team via internet persoonlijk met elkaar in contact houdt. Het grote voordeel van Teamers is dat het gebruiksgemak erg hoog ligt. Met een aantal klikken van je muis kan je al laten weten of je aanwezig/afwezig bent bij de eerst volgende wedstrijd, training, etc.

Teamleden

Onder het kopje 'Mijn Team' vind je al je teamleden die deel uitmaken van jou elftal. Op deze verzamelde pagina kan je elk teamlid persoonlijk aanklikken om te kijken welke informatie hij of zij heeft toegevoegd op zijn profiel. Zo is het onder andere mogelijk je algemene gegevens te noteren (adres, verjaardag, telefoonnummer, etc.). Daarnaast kan elk teamlid ook een eigen biografie schrijven. Het is dus mogelijk om je teamleden kennis te laten maken met wat jij in je 'voetbalcarrière' al hebt bereikt. Tevens kan je aangeven op welke positie jij speelt in jou team (sterkeeper, af en toe scorende spits, naast de dug-out, etc.).

Wedstrijden, Training en Evenementen

Onder het kopje 'Mijn Seizoen' staat wellicht de belangrijkste informatie. Wanneer worden de trainingen gegeven, wedstrijden gespeeld en evenementen georganiseerd. Bij 'Wedstrijden' staat aangegeven welke wedstrijden er al gespeeld zijn en welke nog gespeeld moeten worden. Het handige van deze pagina is dat je meteen kan zien of je voor de wedstrijd wel voldoende spelers hebt. Je kan aangeven of je aanwezig bent, afwezig bent of aanwezig maar niet spelend. Daarnaast kan je dit nog toelichten doormiddel van een berichtje te plaatsen onder aan de pagina. Dit geldt hetzelfde voor de 'Trainingen' en de 'Evenementen'.

Uitslagen, statistieken en beurten

Na iedere wedstrijd is het mogelijk om de uitslag in te vullen, doelpuntenmakers en wedstrijdverslagen toe te voegen. Dit kan zowel voor de competitie, beker als vriendschappelijk. Het kopje 'beurten' is erg uniek in dit programma. Je kan zodoende bijhouden wie van de spelers er al gereden hebben, de tenues hebben gewassen, wie er zijn gewisseld tijdens de wedstrijden, wie er nog moeten betalen voor de teampot en zelfs wie er al een keer gefloten heeft. Dit geeft een extra dimensie aan het hele programma en maakt het vooral leuker om bij te houden.

Nieuws

Onder het kopje 'Nieuws' heb je de mogelijkheid om je teamgenoten op de hoogte te houden van allerlei ontwikkelingen rondom jou team. Zou kan je aangeven wat de nieuwe competitie indeling gaat zijn, nieuws feiten over de verschillende tegenstanders in je competitie, blessureleed, nieuwe trainer, beker indeling, uitje met het team, waar de ballen zijn gebleven, etc. Het leuke aan dit is dat ieder lid van het team hier iets kan plaatsen. Voor alle andere delen van het programma is het alleen mogelijk voor de beheerder om iets aan te passen en/of toe te voegen.

Eigen ervaring met Teamers

Als lid van een voetbalteam maken wij gretig gebruik van Teamers. Al onze wedstrijden, trainingen, evenementen en mededelingen staan geplaatst op Teamers. Het gebruik van Teamers is heel makkelijk en erg gebruiksvriendelijk. Als er nieuwe wedstrijden, trainingen, etc. worden toegevoegd dan wordt je per mail op de hoogte gehouden om je eigen aan of af te melden. Hierdoor ben je altijd up to date en hoef je niets te missen. Het contact met je teamleden buiten de geplande wedstrijden en trainingen wordt hierdoor verhoogd wat het juist makkelijker maakt om ook buiten het team met elkaar af te spreken. Zelfs afspraken voor wie er moet wassen, rijden, etc. wordt geplaatst op Teamers en hoeft niet tijdens trainingen en wedstrijden nog eens te worden besproken zodat je het gezellig over voetbal kan hebben onder het genot van een drankje.
© 2011 - 2023 Jerommeke31, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wielrennen: de vijf continentale circuitsWielrennen: de vijf continentale circuitsMeestal gaat de aandacht over wegwielrennen in de media uit naar de wedstrijden uit de World Tour-categorie. Maar er zij…
Winnaars van de Rinus Michels Award (2004-2020)Winnaars van de Rinus Michels Award (2004-2020)Rinus Michels, de trainer die in 1988 Europees Kampioen werd met Nederland, heeft een eigen prijs, die uitgereikt wordt…
Wedstrijdboksen en gewichtsklassenWedstrijdboksen en gewichtsklassenBoksen is een tactische sport waar snelheid centraal staat. Wat ook erg belangrijk is, is de positie van de voeten, ogen…
Spellen voor op het strandBij lekker weer kiezen veel mensen ervoor om een bezoek aan het strand te brengen. Op het strand is er veel ruimte en du…

Grootste uitslag Nederlands elftal ooit: 11-0 (San Marino)nieuws uitgelichtGrootste uitslag Nederlands elftal ooit: 11-0 (San Marino)Op 3 september 2011 schrijft het Nederlandse voetbalelftal geschiedenis. De langverwachte overwinning met meer dan 9 doe…
Herstel bij herhaling van sprints - Belangrijk bij voetbalHerstel bij herhaling van sprints - Belangrijk bij voetbalTijdens een voetbalwedstrijd worden de beslissende momenten vaak gemaakt door middel van snelle en korte sprint acties.…
Jerommeke31 (92 artikelen)
Gepubliceerd: 06-08-2011
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.