Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)

Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020) Op donderdag 24 september 2020 wordt de wedstrijd Willem II-Glasgow Rangers gespeeld. Dit is een duel in de voorronde van de UEFA Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in Tilburg. Het duel tussen Willem II en Glasgow Rangers is in Nederland live op tv te bekijken. Ook is dit duel uit de voorronde van de Europa League via een livestream te volgen.

Willem II

In augustus 1896 werd deze Tilburgse club opgericht. De oorspronkelijk naam van deze voetbalclub was Tilburgia. Na anderhalf jaar werd de naam echter veranderd in Willem II. Deze clubnaam is een eerbetoon aan koning Willem II (1792-1849). Deze koning had een sterke band met Tilburg. Koning Willem II had in Tilburg zijn militaire hoofdkwartier. In maart 1849 overleed deze koning Willem II ook in Tilburg.

Erelijst van Willem II

Hoe ziet de erelijst van Willem II eruit? Deze Brabantse club heeft een rijke historie. Drie keer werd Willem II landskampioen: in 1916, in 1952 en in 1955. Twee keer won Willem II de KNVB Beker: in 1944 en 1963. Een ander hoogtepunt in de clubgeschiedenis van Willem II was dat de club in 1999 de Champions League haalde.

Glasgow Rangers

In februari 1872 werd de voetbalclub Glasgow Rangers opgericht. Hoe ziet anno 2020 de erelijst van Glasgow Rangers eruit? De club won maar liefst 54 keer het landskampioenschap van Schotland. 33 keer won Glasgow Rangers de Scottish Cup (Beker van Schotland). Glasgow Rangers speelt zijn thuiswedstrijden in het Ibrox Stadium. Anno 2020 is de officiële naam van de club Rangers FC. In de volksmond wordt de club doorgaans echter nog altijd de Glasgow Rangers genoemd.

Wedstrijdinfo: Willem II-Glasgow Rangers op 24 september 2020

Hoe laat

Wanneer is de aftrap van dit duel van het Nederlandse Willem II tegen de Schotse grootmacht Glasgow Rangers in de voorronde van de UEFA Europa League? De aftrap is om 19u00.

Opstelling Willem II? Opstelling Glasgow Rangers?

Voorafgaand aan deze wedstrijd in de Europa League worden hier de opstellingen gemeld.

Willem II-Glasgow Rangers live op tv in Nederland (24 september 2020)

Welke zender?

Deze wedstrijd tussen Willem II en Glasgow Rangers is in Nederlandweer live op tv te zien bij RTL7.

Hoe laat live?

Hoe laat begint de live tv-uitzending? De live tv-uitzending van het duel van de club uit Tilburg tegen de Glasgow Rangers begint op donderdag 24 september om 18u30.

FOX Sports live?

Dit duel is niet live op tv te zien bij FOX Sports.

Europa League live op tv in België?

In België zijn de live-uitzendrechten (live tv en livestream) van de Europa League in handen van Telenet Play Sports. Zij zenden dit duel waarschijnlijk echter niet live op televisie uit.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers (24 september 2020)

Livestream Willem II-Glasgow Rangers via Go App (hele EU)

Het is ook mogelijk om dit duel via een livestream op de Go App (online tv) te bekijken. Met die app kan men live online (dus via een livestream) op een smartphone of computer naar tv kijken. Dit is een streamingdienst van Ziggo. Men kan als abonnee bij hen op die app elke tv-zender per livestream bekijken, die men ook thuis op het televisietoestel kan bekijken. Wedstrijden die op RTL7 worden uitgezonden zijn voor de klanten van Ziggo dus via een 'gratis livestream' op die app te bekijken, want die zender behoort tijdelijk tot het basispakket. Elke livestream is in de hele EU te gebruiken. (Ook in diverse landen buiten de EU, waaronder Groot-Brittannië, IJsland en Noorwegen kan men live naar zo'n livestream kijken.)

Livestream Willem II-Glasgow Rangers via NLZIET

Er is ook een livestream van NLZIET bij deze wedstrijd beschikbaar van dit duel tussen de clubs uit Nederland en Schotland. Via die app kan men de tv-uitzendingen van de zenders van RTL Nederland, Talpa en de NPO bekijken. Er is dus ook een livestream van RTL7 beschikbaar op die app. Men dient wel een abonnement te hebben op die dienst om deze livestream van dit Europese duel daarop te kunnen bekijken. Zo'n livestream is in de hele Europese Unie te bekijken.

Livestream Willem II-Rangers FC bij FOX Sports? Neen

In Nederland wordt er geen livestream van deze wedstrijd verzorgd door FOX Sports. De wedstrijden uit het hoofdtoernooi van de Europa League zijn wel per livestream te bekijken op de FOX Sports Go App. Om zo'n livestream te kunnen bekijken, dient men bij die sportomroep wel een abonnement te hebben.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers bij Telenet Play Sports?

In België wordt de livestream van de wedstrijden van de Europa League verzorgd door Telenet Play Sports. Zo'n livestream van hen is via de Play Sports Go App in de hele EU te bekijken. Verzorgen zij ook een livestream van dit duel in de voorronde? Neen, helaas verzorgen zij niet een livestream van alle wedstrijden in de voorronde en ook geen stream voor dit duel.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers bij RTL?

Doorgaans biedt RTL ook een gratis livestream aan van duel die ze op televisie uitzenden. Ook dit duel is waarschijnlijk weer via een livestream van hen op de site van RTLXL te bekijken. Zo'n livestream is doorgaans via de zoekfunctie bij hen te vinden.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers via iTV-app

Er is ook een livestream beschikbaar op de iTV-app van KPN van wedstrijden van de Europa League. De livestream van wedstrijden van RTL7 kunnen daarop alle abonnees van Interactieve Tv bij KPN bekijken. Via die app kunnen klanten van interactieve tv bij KPN 'gratis' per livestream naar dezelfde tv-zenders kijken als ze thuis kunnen ontvangen. De livestream bevindt zich op kanaal 14.

Lees verder

© 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Old Firm: Glasgow Rangers tegen CelticOld Firm: Glasgow Rangers tegen CelticOld Firm: de wedstrijd die er in Schotland toe doet. De wedstrijd tussen de eeuwige rivalen Glasgow Rangers en Celtic wo…
Slottoernooi Europa League 2020, live op tv en livestreamSlottoernooi Europa League 2020, live op tv en livestreamHet slottoernooi van de UEFA Europa League 2020 wordt gespeeld in augustus. Het vindt plaats in Duitsland. De duels van…
Voetbal 2020: NS Mura-PSV, live tv en livestreamVoetbal 2020: NS Mura-PSV, live tv en livestreamOp donderdag 24 september 2020 wordt de wedstrijd NS Mura-PSV gespeeld. Dit is een wedstrijd in de derde voorronde van d…
Sevilla-Manchester United, live tv en livestream (2020)Sevilla-Manchester United, live tv en livestream (2020)Op zondag 16 augustus 2020 speelt Manchester United tegen Sevilla FC. Dit is een halve finale in de UEFA Europa League.…

Records van de Eredivisie: doelpunten (tot en met 2019/20)Records van de Eredivisie: doelpunten (tot en met 2019/20)In Nederland wordt sinds het seizoen 1956-57 gevoetbald in de Eredivisie. Sindsdien bracht de competitie bijzondere en s…
RB Leipzig - Paris Saint-Germain live tv & livestream (2020)RB Leipzig - Paris Saint-Germain live tv & livestream (2020)Op dinsdag 18 augustus 2020 speelt Paris Saint-Germain tegen RB Leipzig. Dit is een wedstrijd in de halve finales van de…
Bronnen en referenties
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Werder_Bremen
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Bayer_04_Leverkusen
  • https://sporza.be/nl/2020/05/07/bundesliga-publiceert-kalender-start-op-16-mei-met-onder-meer-d~1588852515044/
  • https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367059/bundesliga-maakt-programma-bekend-16-mei-aftrap/

Reageer op het artikel "Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Wil, 08-09-2020 21:35 #1
Is het al bekend op welke zender Progres Niederkorn- Willem II wordt uitgezonden. Reactie infoteur, 10-09-2020
Nadat daar enige tijd onduidelijkheid over was, blijkt uiteindelijk gelukkig dat de wedstrijd live te zien is bij RTL7.

Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 21-09-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 4
Reacties: 1
Schrijf mee!