Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)

Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020) Op donderdag 24 september 2020 wordt de wedstrijd Willem II-Glasgow Rangers gespeeld. Dit is een duel in de voorronde van de UEFA Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in Tilburg. Het duel tussen Willem II en Glasgow Rangers is in Nederland live op tv te bekijken. Ook is dit duel uit de voorronde van de Europa League via een livestream te volgen.

Glasgow Rangers

In februari 1872 werd de voetbalclub Glasgow Rangers opgericht. Hoe ziet anno 2020 de erelijst van Glasgow Rangers eruit? De club won maar liefst 54 keer het landskampioenschap van Schotland. 33 keer won Glasgow Rangers de Scottish Cup (Beker van Schotland). Glasgow Rangers speelt zijn thuiswedstrijden in het Ibrox Stadium. Anno 2020 is de officiële naam van de club Rangers FC. In de volksmond wordt de club doorgaans echter nog altijd de Glasgow Rangers genoemd.

Wedstrijdinfo: Willem II-Glasgow Rangers op 24 september 2020

De aftrap van dit duel van het Nederlandse Willem II tegen de Schotse grootmacht Glasgow Rangers in de voorronde van de UEFA Europa League was om 21u00.

Uitslag Willem II-Glasgow Rangers: 0-4

Goals Rangers: Tavernier (22/penalty), Kent (25) en Helander (55 en 71)

Gele kaarten:

  • Willem II: Nelom, Pavlidis en Llonch
  • Glasgow Rangers: Barisic en Morelos

Opstelling Willem II (en wissels):

Ruiter, Nelom, Holmen, Peters(v.d.Bogert/73), Köhn, Saddiki (Köhlert/60),Saglam, Llonch, Nunnely (Yeboah/60), Pavlidis en Tresor.

Opstelling Glasgow Rangers (en wissels):

A. McGregor, Tavernier, Goldson, Helander, Barisic (Bassey/74), Arfield, Kamara, Davis, Kent (Jones/72), Morelos (Itten/79) en Hagi.

Willem II-Glasgow Rangers live op tv in Nederland (24 september 2020)

Welke zender?

Deze wedstrijd tussen Willem II en Glasgow Rangers is in Nederlandweer live op tv te zien bij RTL7.

Hoe laat live?

Hoe laat begint de live tv-uitzending? De live tv-uitzending van het duel van de club uit Tilburg tegen de Glasgow Rangers begint op donderdag 24 september om 20u30.

FOX Sports live?

Dit duel is niet live op tv te zien bij FOX Sports.

Europa League live op tv in België?

In België zijn de live-uitzendrechten (live tv en livestream) van de Europa League in handen van Telenet Play Sports. Zij zenden dit duel waarschijnlijk echter niet live op televisie uit.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers (24 september 2020)

Livestream Willem II-Glasgow Rangers via Go App (hele EU)

Het is ook mogelijk om dit duel via een livestream op de Go App (online tv) te bekijken. Met die app kan men live online (dus via een livestream) op een smartphone of computer naar tv kijken. Dit is een streamingdienst van Ziggo. Men kan als abonnee bij hen op die app elke tv-zender per livestream bekijken, die men ook thuis op het televisietoestel kan bekijken. Wedstrijden die op RTL7 worden uitgezonden zijn voor de klanten van Ziggo dus via een 'gratis livestream' op die app te bekijken, want die zender behoort tijdelijk tot het basispakket. Elke livestream is in de hele EU te gebruiken. (Ook in diverse landen buiten de EU, waaronder Groot-Brittannië, IJsland en Noorwegen kan men live naar zo'n livestream kijken.)

Livestream Willem II-Glasgow Rangers via NLZIET

Er is ook een livestream van NLZIET bij deze wedstrijd beschikbaar van dit duel op 24 september tussen de clubs uit Nederland en Schotland. Via die app kan men de tv-uitzendingen van de zenders van RTL Nederland, Talpa en de NPO bekijken. Er is dus ook een livestream van RTL7 beschikbaar op die app. Men dient wel een abonnement te hebben op die dienst om deze livestream van dit Europese duel daarop te kunnen bekijken. Zo'n livestream is in de hele Europese Unie te bekijken.

Livestream Willem II-Rangers FC bij FOX Sports? Neen

In Nederland wordt er geen livestream van deze wedstrijd verzorgd door FOX Sports. De wedstrijden uit het hoofdtoernooi van de Europa League zijn wel per livestream te bekijken op de FOX Sports Go App. Om zo'n livestream te kunnen bekijken, dient men bij die sportomroep wel een abonnement te hebben.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers bij Telenet Play Sports?

In België wordt de livestream van de wedstrijden van de Europa League verzorgd door Telenet Play Sports. Zo'n livestream van hen is via de Play Sports Go App in de hele EU te bekijken. Verzorgen zij ook een livestream van dit duel in de voorronde? Neen, helaas verzorgen zij niet een livestream van alle wedstrijden in de voorronde en ook geen stream voor dit duel.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers bij RTL?

Doorgaans biedt RTL ook een gratis livestream aan van duel die ze op televisie uitzenden. Ook dit duel is waarschijnlijk weer via een livestream van hen op de site van RTLXL te bekijken. Zo'n livestream is doorgaans via de zoekfunctie bij hen te vinden.

Livestream Willem II-Glasgow Rangers via iTV-app

Er is ook een livestream beschikbaar op de iTV-app van KPN van wedstrijden van de Europa League. De livestream van wedstrijden van RTL7 kunnen daarop alle abonnees van Interactieve Tv bij KPN bekijken. Via die app kunnen klanten van interactieve tv bij KPN 'gratis' per livestream naar dezelfde tv-zenders kijken als ze thuis kunnen ontvangen. De livestream bevindt zich op kanaal 14.

Lees verder

© 2020 - 2024 Fjodorboekanski, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Old Firm: Glasgow Rangers tegen CelticOld Firm: Glasgow Rangers tegen CelticOld Firm: de wedstrijd die er in Schotland toe doet. De wedstrijd tussen de eeuwige rivalen Glasgow Rangers en Celtic wo…
Europa League live op tv en livestreamEuropa League live op tv en livestreamDe duels van de UEFA Europa League en de Conference League zijn live op televisie te zien bij diverse omroepen in Nederl…
Voetbal 2021: Olympiakos-PSV, live tv en livestreamVoetbal 2021: Olympiakos-PSV, live tv en livestreamIn de Europa League speelt PSV in februari 2021 tegen Olympiakos Piraeus uit Griekenland. De thuiswedstrijd PSV-Olympiak…
Voetbal 2021: Tsjechië-België, live tv en livestreamVoetbal 2021: Tsjechië-België, live tv en livestreamIn 2021 spelen België en Tsjechië tegen elkaar in de kwalificatiecyclus voor het wereldkampioenschap voetbal. De wedstri…

Records van de Eredivisie: doelpunten (tot en met 2020-21)Records van de Eredivisie: doelpunten (tot en met 2020-21)In Nederland wordt sinds het seizoen 1956-57 gevoetbald in de Eredivisie. Sindsdien bracht de competitie bijzondere en s…
Voetbal 2021: België-Wales, live op tv en livestreamVoetbal 2021: België-Wales, live op tv en livestreamDe nationale voetbalteams van België en Wales spelen in 2021 tegen elkaar in het kader van de kwalificatie voor het WK v…
Bronnen en referenties
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Werder_Bremen
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Bayer_04_Leverkusen
  • https://sporza.be/nl/2020/05/07/bundesliga-publiceert-kalender-start-op-16-mei-met-onder-meer-d~1588852515044/
  • https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367059/bundesliga-maakt-programma-bekend-16-mei-aftrap/
Reactie

Wil, 08-09-2020
Is het al bekend op welke zender Progres Niederkorn- Willem II wordt uitgezonden. Reactie infoteur, 10-09-2020
Nadat daar enige tijd onduidelijkheid over was, blijkt uiteindelijk gelukkig dat de wedstrijd live te zien is bij RTL7.

Fjodorboekanski (511 artikelen)
Laatste update: 27-09-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.