Voetbal 2021: Olympiakos-PSV, live tv en livestream

Voetbal 2021: Olympiakos-PSV, live tv en livestream In de Europa League speelt PSV in februari 2021 tegen Olympiakos Piraeus uit Griekenland. De thuiswedstrijd PSV-Olympiakos is op 25 februari 2021. De uitwedstrijd Olympiakos-PSV was op 18 februari. De wedstrijden tussen Olympiakos en PSV zijn live op tv te zien. Ook kan men deze duels tussen Olympiakos en PSV online bekijken via een livestream.

PSV

In 1913 werd PSV opgericht in Eindhoven. Oorspronkelijk was PSV een sportvereniging voor personeel van Philips. Later mochten ook mensen lid worden die geen werknemers waren bij dat elektronicabedrijf. Hoe ziet anno 2020 de erelijst van PSV eruit? 24 won PSV het Nederlands landskampioenschap. Negen keer pakte PSV de beker. Elf keer won PSV de Johan Cruijff Schaal. Eén keer won PSV de Europacup I. Ook won de club uit Eindhoven één keer de UEFA Cup.

Olympiakos Piraeus

De volledige naam van deze Griekse voetbalclub is Olympiakos Syndesmos Filathlon Peiraios. De sportclub Olympiakos werd opgericht in het voorjaar van 1925. Binnen enkele jaren groeide Olympiakos Piraeus uit tot de sterkste en populairste club van Griekenland. Hoe ziet de erelijst van Olympaikos Piraeus er anno 2021 uit? 45 keer won Olympiakos de landstitel in Griekenland. 28 keer won het de Beker van Griekenland. Vier maal werd door Olympiakos de Supercup van Griekenland door hen gewonnen.

Datum: PSV-Olympiakos op 25 februari 2021

De twee wedstrijden in de Europa League tussen Olympiakos Piraeus en PSV Eindhoven vinden plaats in februari 2021. De eerste wedstrijd (Olympiakos-PSV) vone plaats op donderdag 18 februari 2021. De tweede wedstrijd (PSV-Olympiakos Piraeus) wordt in het Philips Stadion te Eindhoven gespeeld op donderdag 25 februari 2021.

Hoe laat?

Op donderdag 25 februari 2021 is de aftrap om 21u00. Op donderdag 18 februari 2021 is de aftrap om 18u55.

PSV-Olympiakos live op tv op 25 februari 2021

Welke zender?

De uitzendrechten (live tv en livestream) van dit duel zijn in handen van RTL Nederland en ESPN. Door RTL wordt dit duel live uitgezonden op RTL7. Bij ESPN (het voormalige FOX Sports) zendt men het live uit op kanaal 2.

PSV-Olympiakos live op tv bij Telenet Play Sports?

Is dit Europese duel van de Eindhovense club tegen Olympiakos ook live op tv te zien bij Telenet Play Sports? Ja, zij zenden dit duel tussen PSV en Olympiakos live uit op tv en ook online via de livestream. Zij zenden op die avond ook diverse andere duels van de Europa League op hun livestream uit.

Livestream PSV-Olympiakos (25 februari 2021)

Livestream wedstrijden van PSV tegen Olympiakos bij Go App (hele EU) 0

Via een livestream op de Go App (online tv) kan men naar de wedstrijd tussen de club uit Griekenland en PSV kijken. Ziggo biedt aan haar abonnees ook zo'n dienst waarmee zij via een 'gratis livestream' online naar televisie kunnen kijken: de Ziggo Go App. Is het op die app ook mogelijk om per livestream naar de duels tussen PSV en Olympiakos te kijken? Ja, de live-uitzending van RTL7 is voor alle Ziggo-klanten te ontvangen. Via de Go App van Ziggo kan men alleen per livestream naar de tv-zenders kijken die men ook op televisie kan ontvangen. Hoe groter uw tv-pakket is, hoe meer zender u dus per livestream op die applicatie kunt bekijken. (Wie dus een aanvullend abonnement kan de wedstrijd ook bij ESPN bekijken.) Zo'n livestream is op die applicatie niet alleen in Nederland te bekijken. Ook in veel andere Europese landen is zo'n livestream op de Go App te ontvangen. Sowieso kan de livestream van de Go App in elk EU-land gebruikt worden. Daarnaast is zo'n livestream onder meer in Noorwegen, IJsland en Liechtenstein te ontvangen.

Livestream PSV-Olympiakos bij ESPN

Er wordt ook een livestream van deze Europese duels aangeboden door ESPN Sports. Die livestream begint tegelijkertijd met hun live tv-uitzendingen. Om hun stream op de ESPN-Sports Go App live te kunnen bekijken, dient men een abonnement bij hen te hebben.

Livestream PSV-Olympiakos (25 februari 2021) bij Telenet Play Sports

De wedstrijd van PSV tegen Olympiakos is ook live online (via een livestream) te bekijken bij Telenet Play . Zij bieden op die avond onder meer ook een livestream aan van het Europa League-duel van Ajax. Play Sports is een Vlaamse sportomroep. Zij zenden doorgaans per livestream veel wedstrijden van Ajax en PSV uit. Bieden zij dan een gratis livestream? De livestream van Telenet Play Spors is alleen door abonnees van hen te bekijken, dus het is niet een gratis stream. Hun online live-uitzendingen (per livestream) zijn op de Play Sports Go App in de hele EU te bekijken. Wie geen vast abonnement bij hen heeft kan voor hun livestream een dagpas kopen.

Livestream NLZIET

Deze wedstrijden worde ook uitgezonden via een livestream van de streamingdienst NLZIET. Met zo'n livestream van hen kan men de wedstrijden van de Eindhovense club in de Europa League live op een smartphone of computer bekijken. RTL7 behoort tot de zenders die hierop per livestream te zien zijn. Zo'n livestream is dan te vinden op de site van NLZIET. Ook is de livestream te vinden op de NLZIETapp. Die livestream is in elk EU-land te bekijken. Om de livestream van NLZIET te kunnen bekijken dient u een abonnement op die app te hebben. In tegenstelling tot voorrondewedstrijden verzorgt de streamingdienst Kijk niet bij deze duels van de Eindhovense club in het hoofdtoernooi een gratis livestream.

Livestream PSV-Olympiakos en Oympiakos-PSV bij RTL

Doorgaans biedt RTL een gratis livestream van zo'n Europese wedstrijd van PSV aan op haar site. Indien ze zo'n gratis livestream aanbieden, dan is die te vinden via de zoekfunctie bij RTL XL.

Stream via iTV-app (met abonnement bij KPN)

Voor mensen met een abonnement op interactieve tv bij KPN, is er een livestream van de duels van PSV beschikbaar op de iTV-app. Via die app kan elke klant alle zenders per livestream bekijken die hij of zij ook op televisie thuis kan ontvangen. Zo kunnen ze via die stream dus live naar deze duels op RTL7 kijken. Voor klanten van Interactieve Tv bij KPN is dit in de praktijk een soort 'gratis livestream'. Die 'gratis livestream' van deze wedstrijd is voor hen in de hele EU te bekijken. Via die appicatie kan achteraf ook een stream van het duel terugkijken.

Lees verder

© 2020 - 2024 Fjodorboekanski, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Europa League live op tv en livestreamEuropa League live op tv en livestreamDe duels van de UEFA Europa League en de Conference League zijn live op televisie te zien bij diverse omroepen in Nederl…
Voetbal 2021: Lille-Ajax live op tv en livestreamVoetbal 2021: Lille-Ajax live op tv en livestreamAFC Ajax speelt in de UEFA Europa League tegen Lille OSC uit Frankrijk. Op donderdag 25 februari speelt de Amsterdams cl…
Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)Willem II-Glasgow Rangers, live op tv en livestream (2020)Op donderdag 24 september 2020 wordt de wedstrijd Willem II-Glasgow Rangers gespeeld. Dit is een duel in de voorronde va…
Hockey Pro League dames live op tv en livestreamHockey Pro League dames live op tv en livestreamDe Hockey Pro League is een competitie voor landenteams. De damesteams van Nederland en België nemen deel aan deze compe…

Records van de Eredivisie: doelpunten (tot en met 2020-21)Records van de Eredivisie: doelpunten (tot en met 2020-21)In Nederland wordt sinds het seizoen 1956-57 gevoetbald in de Eredivisie. Sindsdien bracht de competitie bijzondere en s…
Voetbal 2021: België-Wales, live op tv en livestreamVoetbal 2021: België-Wales, live op tv en livestreamDe nationale voetbalteams van België en Wales spelen in 2021 tegen elkaar in het kader van de kwalificatie voor het WK v…
Bronnen en referenties
  • https://nos.nl/artikel/2333093-alle-seinen-op-groen-de-bal-gaat-op-16-mei-weer-rollen-in-de-bundesliga.html
  • https://sporza.be/nl/2020/05/07/bundesliga-publiceert-kalender-start-op-16-mei-met-onder-meer-d~1588852515044/
  • https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367059/bundesliga-maakt-programma-bekend-16-mei-aftrap/
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Borussia_Dortmund
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/FC_Schalke_04
Fjodorboekanski (511 artikelen)
Laatste update: 25-02-2021
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 5
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.