Een strak lichaam in 30 dagen

Een strak lichaam in 30 dagen Droom jij ook al tijden van een strak lichaam? Het is nu mogelijk om een mooi lichaam te krijgen in slechts 30 dagen. Je moet er wel hard voor werken, maar het resultaat mag er zeker zijn. 30 dagen lang train je je suf. Je zult zeker veel gaan zweten, maar uiteindelijk pas jij weer in die te kleine broek of die mooie bikini. Je zult zeker resultaten zien. Het programma heet 30 Day Shred en is ontwikkeld door Hollywood trainster Jillian Michaels.

Hoe werkt het?

Iedere dag train je een half uurtje. Dat kan gewoon bij je thuis, want het 30 Day Shred programma is te koop op dvd. De 30 minuten durende workout neemt je mee naar het volgende level. In een half uur worden krachttraining en cardio met elkaar afgewisseld. 30 Day Shred bevat 3 levels. Je begint op level 1 en dat 10 dagen lang. Na 10 dagen ga je over naar level 2, ook dit level volg je 10 dagen. De laatste 10 dagen van de 30 Day Shred volg je op level 3.

Maar let op, na deze 30 dagen moet je wel blijven trainen. Je kan het 30 Day Shred programma blijven volgen, dat hoeft niet meer iedere dag, maar wel drie keer per week. Je kan natuurlijk ook lid worden van een sportschool of lekker gaan wandelen. Het is belangrijk dat je in ieder geval na die 30 dagen actief blijft, want anders zit je oude gewicht er zo weer aan.

Wat heb je nodig?

Je hebt gewichtjes nodig van 1,5 tot 2,5 kilo. Een sportmatje is ook prettig, omdat je ook oefening op de grond moet doen. Je moet ook voldoende bewegingsruimte hebben op de plek waar je deze workouts gaat uitvoeren. Natuurlijk heb je ook doorzettingsvermogen nodig, want het is heel makkelijk om na een paar dagen te stoppen met de 30 Day Shred.

Voeding

Zoals bij elke training is het ook belangrijk om op je voeding te letten. Dus niet meer snoepen en snacken, maar gezond eten en voldoende water drinken.

Opmeten

Voordat je met de 30 Day Shred begint moet je jezelf gaan opmeten. Je meet onder andere het dikste deel van je armen, het dikste deel van je benen en je taille. Het opmeten is aan te raden, omdat je na de 30 dagen trainen de resultaten kunt zien, omdat je dan weer gaat meten.

Resultaten

Je zult zeker resultaten zien. Misschien dat je weinig gewicht verliest, want met de 30 Day Shred bouw je voornamelijk spiermassa op. Je verbrandt zeker vet en je zult zien dat je na 30 dagen een paar centimeters mist. Maar onthoudt, om de resultaten te behouden, leef een gezonde levensstijl met veel water, gezonde voeding en beweging.

Dvd's

De dvd's van de 30 Day Shred zijn onder andere te koop bij Bol.com. Er staan ook verschillende video's op Youtube. Die zul je dus eerst kunnen bekijken om te zien of deze workout wat voor jou is.

Werkt het ook echt?

Dat het 30 Day Shred programma werkt is wel bewezen als je op internet zoekt naar de vele resultaten. Sinds begin 2013 is de 30 Day Shred erg populair. Heel veel mensen hebben deze workout al gevolgd, met goede resultaten. Als je op Google zoekt naar de resultaten van de 30 Day Shred krijg je ontzettend veel resultaten met voor en na foto's. Volg het programma ook echt elke dag en eet gezond.
© 2014 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
30 Day Shred: Een maand lang trainen30 Day Shred is een programma van Jillian Michaels, die ook wel bekend is van 'The Biggest Loser' en 'Losing it with Jil…
Jillian Michaels’ 30 Day ShredJillian Michaels’ 30 Day ShredDe 30 Day Shred is een work-out programma dat je thuis kunt volgen om sneller fit te worden. Het programma is ideaal voo…
Shred in 30 days: tipsShred in 30 days is een workout die geschikt is voor beginners, maar ook voor de gevorderde sporter. Deze workout traint…
P90X, een strak lichaam in 90 dagenP90X, een strak lichaam in 90 dagenP90X is een hardcore fitness- en cardioprogramma waarmee je je lichaam in slechts 90 dagen strak traint. Het programma b…

Beginnen met sportenBeginnen met sportenSporten is goed voor iedereen. Laat u niet tegenhouden om met een nieuwe sport te gaan beginnen. Sporten kunt u leren en…
Prijzengeld Olympische medaille, Olympische Spelen 2018Prijzengeld Olympische medaille, Olympische Spelen 2018Tijdens de Olympische Spelen van 2018 in de Zuid-Koreaanse stad Pyeongchang worden er op 102 medailleonderdelen, gouden,…
Bronnen en referenties
  • www.jillianmichaels.com
Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 17-02-2014
Rubriek: Sport
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.