Tennis: US Open live op tv en livestream

Tennis: US Open live op tv en livestream Het US Open wordt jaarlijks gehouden in de nazomer. Het evenement vindt plaats op het tennispark van Flushing Meadows (New York). Het toernooi begint in 2021 op maandag 30 augustus. De finale van het heren enkelspel wordt gespeeld op zondag 12 september 2021. Het US Open 2021 is in Nederland en België live op tv te volgen. Ook kan men de wedstrijden van het US Open 2021 online per livestream bekijken. Hoe laat beginnen de live-uitzendingen? Hoe kan men het US Open 2021 via een livestream bekijken? Hoe is de geschiedenis verlopen van dit Amerikaanse Grand Slam-toernooi?

Geschiedenis: US Open (tennis)

De eerste editie van dit toernooi werd gehouden in 1881. In die begintijd werd het georganiseerd in Newport en er werd alleen een herentoernooi gehouden. Officieel was dit evenement toen nog het U.S. National Championship Tennis. Het overgrote merendeel van de deelnemers was in die periode Amerikaan, maar toch haalde bij de eerste editie een niet-Amerikaanse deelnemer de finale. Dat was de Brit William Glyn, die woonachtig was in Amerika. Hij verloor de finale overigens van de Amerikaan Richard Sears.

Internationalisering

In 1903 was de Brit Laurence Doherty de eerste niet-Amerikaan die erin slaagde om dit toernooi te winnen. De tweede niet-Amerikaan was de legendarische Fransman René Lacoste, die zegevierde in 1926 en 1927. In die jaren twintig van de twintigste eeuw was het toernooi inmiddels uitgegroeid tot een echt internationaal evenement en was er ook een damestoernooi aan gekoppeld. Het toernooi had in de tussentijd ook een nieuwe locatie gekregen: het tennispark in Forest Hills, in Queens (New York). Dat zou tot 1977 de vaste locatie van het evenement blijven.

Ondergrond US Open: gras, gravel en hardcourt

Oorspronkelijk werd dit tennistoernooi op grasbanen gespeeld. Gras was in de 19e eeuw en de eerste helft van de 20e eeuw de logische ondergrond waarop veruit de meeste toptoernooien in het tennis werden gespeeld. Gras heeft echter veel nadelen als ondergrond bij het tennis. Grasbanen slijten snel, het onderhoud is duur en arbeidsintensief. Daarnaast stuitert een tennisbal minder hoog op een grasbaan dan op andere ondergronden, wat voor velen het tennisplezier vermindert. Daarom zijn er in de tweede helft van de twintigste eeuw allerlei andere ondergronden sterk opgekomen in de wereld van het tennis, die het gras uit het overgrote merendeel van de tennisparken hebben verjaagd.

Ook in het tennispark van Forest Hills, waar het US Open werd gespeeld, vond zo'n revolutie plaats. Tot en met 1974 werd er tennis gespeeld op gras, maar met ingang van 1975 waren de grasbanen vervangen door gravel. In 1978 verhuisde het US Open Tennis naar een ander tennispark: Flushing Meadows. De banen hebben daar hardcourt als ondergrond. Dat tennispark is sindsdien de vaste locatie van het toernooi gebleven en de ondergrond van het US Open is sindsdien ook altijd hardcourt gebleven. Een opvallende prestatie leverde Jimmy Connors. Hij is de enige speler die erin slaagde om het US Open op alle drie de ondergronden te winnen: gras, gravel en hardcourt.

Coronavirus: geen publiek in 2020, wel weer bij US Open 2021

In 2020 deden er heel wat toppers niet mee aan het US Open, onder meer mede vanwege het coronavirus (namens Nederland ontbrak dat jaar bijvoorbeeld Kiki Bertens). Ook mocht er geen publiek aanwezig zijn bij die editie. Bij het US Open 2021 zijn wel weer de meeste wereldtoppers aanwezig en mag er ook weer publiek aanwezig zijn. Het totale prijzengeld van dit tennistoernooi is ruim 50 miljoen dollar.

Programma Nederlanders en Belgen op het US Open 2021 (tennis)

Hoe ziet het programma van dit toernooi eruit voor deelnemers uit België, zoals Elise Mertens? En welke partijen staan op het programma voor deelnemers uit Nederland, zoals Arantxa Rus? Hieronder vindt u de programma's van de Nederlanders en Belgen. Alle partijen van de Nederlanders en Belgen zijn vanzelfsprekend via een livestream van Eurosport te volgen. Ook probeert men de programmering in beide landen op tv zo aan te passen, dat de meeste partijen in het enkelspel van Nederlanders en Belgen bij respectievelijk EurosportNL en Eurosport België te zien zijn.

Programma Elise Mertens

De Belgische tennisster Elise Mertens is als vijftiende geplaatst bij het dames enkelspel op dit Amerikaanse Grand Slam-toernooi. Het US Open 2021 behoort tot de grote doelen van Elise Mertens in de tweede helft van dit seizoen. Elise Mertens speelde in de eerste ronde tegen Rebecca Peterson (Zweden). Mertens won dit duel. Op 1 september speelde zij in de tweede ronde tegen Grammatikopoulou (Griekenland). Mertens won in drie sets. In de derde ronde won Elise Mertens van Jabeur uit Tunesië.

Achtste finale: Elise Mertens-Aryna Sabalenka live op 5 september

In de achtste finale speelt Elise Mertens tegen de als tweede geplaatste wereldtopper Aryna Sabalenka. De wedstrijd van Elise Mertens tegen Aryna Sabalenka wordt in New York gespeeld op 5 september 2021. Het is dan de derde wedstrijd die plaatsvindt in het Louis Armstrong Stadium. Het duel van Elise Mertens tegen Aryna Sabalenka was live op tv te zien bij Eurosport België en online via de livestream van Eurosport. Helaas verloor Mertens deze wedstrijd.

Overige Belgen: o.a. Greet Minnen

Alison Van Uytvanck speelde in de openingsronde tegen Paula Badosa (Spanje, 24e geplaatst). De Belgische verloor in twee sets. David Goffin (27e geplaatst) speelde in het heren enkelspel tegen Mackenzie McDonald uit de Verenigde Staten. De Belg werd uitgeschakeld. Greet Minnen won in de openingsronde van Podoroska. In de tweede ronde won Minnen van Samsonova. In de derde ronde speelde Greet Minnen tegen Andreescu. De Belgische tennisster verloor in twee sets.

Programma Arantxa Rus (Nederland)

In de weken voorafgaand aan dit Grand Slam-toernooi toonde Arantxa Rus een goede vorm op diverse kleine toernooien. Sinds het afscheid van Kiki Bertens is Arantxa Rus de vaandeldraagster van het tennis in Nederland. Arantxa Rus speelde in de eerste ronde van het US Open 2021 tegen Belinda Bencic. Die Zwitserse is als elfde geplaatst. De Nederlandse verloor dit duel.

Programma Tallon Griekspoor (Nederland)

Tallon Griekspoor speelde in de eerste ronde tegen Jan-Lennard Struff (Duitsland). Op dinsdag 31 augustus won de Nederlander dit duel. In de tweede ronde speelde Griekspoor tegen Djokovic. Deze wedstrijd verloor hij.

Programma Botic van de Zandschulp (Nederland)

De Nederlander Botic van de Zandschulp moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Spanjaard Carlos Taberner. Van de Zandschulp won die wedstrijd. In de tweede ronde van Van de Zandschulp van Casper Ruud. In de derde ronde won Van de Zandschulp van de Argentijn Bagnis. In de vierde ronde (achtste finales) moest Van de Zandschulp het opnemen tegen de Argentijn Diego Schwartzman. Wanneer vond de wedstrijd van Botic van de Zandschulp tegen Diego Schwartzman plaats? Het duel werd op zondag 5 september 2021 gespeeld. Hoe laat begon dit duel van Van de Zandschulp? De wedstrijd van Van de Zandschulp begon om 17u00 (Nederlandse tijd). Van de Zandschulp won de wedstrijd in vijf sets.

Kwartfinale Van de Zandschulp-Daniil Medvedev op 7 september 2021

In de kwartfinale speelde de Nederlander Van de Zandschulp tegen de Russische wereldtopper Daniil Medvedev. Wanneer vond deze kwartfinale plaats? Het duel Van de Zandschulp-Medvedev werd op dinsdag 7 september gespeeld, als eerste wedstrijd op het programma van het Arthur Ashe Stadium. Hoe laat begon de kwartfinale Van de Zandschulp-Medvedev? Deze wedstrijd van de Nederlander Botic van de Zandschulp tegen de Rus Daniil Medvedev stond gepland om 18u00 CET (Nederlandse tijd). Het duel van Botic van de Zandschulp tegen Medvedev was live op tv te zien bij Eurosport 1 (Nederland). Ook was de kwartfinale Van de Zandschulp-Medvedev per livestream te zien bij Eurosport. Helaas verloor de Nederlander in vier sets.

Murray tegen Tsitsipas

Op de openingsdag van het US Open (30 augustus 2021) staat er een zeer interessante wedstrijd op het programma: de befaamde Britse veteraan Murray neemt het op tegen de Griekse wereldtopper Tsitsipas. Dit is de tweede wedstrijd die op 30 augustus gespeeld wordt in het Arthur Ashe Stadium (het Centre Court). Het duel is live op tv en per livestream bij Eurosport te zien. Tsitsipas pakte de overwinning

Programma Novak Djokovic

In de eerste ronde speelde Novak Djokovic (Servië) tegen een qualifier: Holger Rune uit Denemarken. Djokovic speelde die wedstrijd op dinsdag 31 augustus op het Centre Court (Arthur Ashe Stadium) te New York. Hoe laat begon dit duel? Het begin van de wedstrijd was rond 1u00 in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse en Belgische tijd). Djokovic won. In de tweede ronde won Djokovic van de Nederlander Griekspoor. In de derde ronde won Djokovic van Nishikori. In de achtste finale speelt Djokovic tegen Booksby. Deze wedstrijd staat gepland als derde duel in het Arthur Ashe Stadium op dinsdag 6 september. Dit duel was voor de kijkers in Nederland en België live te zien in de nacht van dinsdag 6 september op woensdag 7 september, vanaf circa 01u00. Djokovic won. In de kwartfinale speelde hij tegen Berrettini. Djokovic pakte wederom de zege. In de halve finale speelde Djokovic tegen Alexander Zverev (Duitsland, 4). Deze wedstrijd werd gespeeld op op vrijdag 10 september 2021. Djokovic won. Zo plaatste hij zich voor de finale. Daarin kan hij geschiedenis schrijven door 'De Grand Slam' te winnen (oftewel: alle Grand Slam-toernooien in één jaar winnen).

12 september 2021 live: finale Djokovic-Medvedev

De finale Djokovic-Medvedev is voor kijkers in Nederland en België op zondag 12 september 2021 te bekijken om circa 22u00 (de voorbeschouwing begint om circa 21u30). De finale Djokovic-Medvedev is live op tv te zien bij de zender Eurosport 1. Ook is deze finale van Djokovic tegen Daniil Medvedev online te bekijken via de livestream van Eurosport.

Programma halve finales en finale US Open 2021

Wanneer worden de halve finales en finales in het enkelspel gespeeld? Als gevolg van het tijdsverschil tussen Nederland en New York zijn de halve finales van het dubbelspel in Nederland 's avonds te zien en zijn de halve finales van het enkelspel pas 's nachts live te zien. Op de laatste donderdag van het toernooi (9 september) kan men live kijken naar de halve finales in het dames enkelspel. Hoe laat is dit live te zien? De live-uitzending van de halve finales van de dames staat in de nacht van 9 op 10 september om 0u30 CET (Nederlandse en Belgische tijd) op het programma. Op de laatste vrijdag (10 september) staan de halve finales van het heren enkelspel op het programma. Hoe laat beginnen de halve finales van de heren? De eerste halve finale (Auger-Aliassime tegen Medvedev) begint om circa 20u10. De tweede halve finale (Djokovic tegen Zverev) staat gepland om circa 01u00.

Finale dames enkelspel: hoe laat in 2021?

Op de laatste zaterdag van het toernooi wordt de finale van het dames enkelspel gespeeld. Deze finale gaat tussen de tieners Leylah Fernandez en Emma Raducanu. Hoe laat begint die finale van het US Open 2021? De uitzending begint op zaterdagavond om circa 21u30 met een voorbeschouwing. De finale zelf begint om circa 22u00. De finale is live op tv te zien bij Eurosport 1. Ook kan men hem live online bekijken via een stream van Eurosport. De overwinning in deze finale is door Emma Raducanu behaald in twee sets.

Finale heren enkelspel US Open: hoe laat begint de uitzending?

Op de slotdag van het toernooi vindt bij het US Open (tennis) de finale van het heren enkelspel plaats. De live-uitzending van de finale van het heren enkelspel is op die avond live te zien vanaf circa 21u30 (Nederlandse tijd). Eerst is er een voorbeschouwing te zien. De finale begint om 22u00. De live-uitzending is te zien op Eurosport 1 en een livestream van Eurosport.

Datum loting?

Wanneer was de loting van het hoofdtoernooi? De loting van het US Open 2021 was op vrijdag 27 augustus.

US Open live op tv in 2021: Eurosport

Op welke zender is het hoofdtoernooi van het US Oen in Nederland en België live te zien? Voor beide landen zijn de uitzendrechten van het US Open (live tv en livestream) in handen van Eurosport. Zij zenden het US Open live uit op hun zenders Eurosport 1 en Eurosport 2. Eurosport 1 is het hoofdnet dat in de meeste standaard tv-pakketten zit. Eurosport 2 zit bij de meeste Nederlandse en Vlaamse tv-kijkers niet in het standaardpakket, maar het is meestal wel beschikbaar in een extra tv-pakket. Bij diverse voorgaande edities kon men in de week voorafgaand aan het hoofdtoernooi op deze sportomroep genieten van live-uitzendingen (tv en livestream) van het kwalificatietoernooi. In 2020 was er geen kwalificatietoernooi vanwege het coronavirus. Bij het US Open 2021 is er wel weer een kwalificatietoernooi dat deels bij hen live op tv te zien is (en online geheel via een livestream).

Uitzendschema Eurosport: Tennis US Open 2021

Vanwege het grote tijdsverschil tussen Nederland en de Verenigde Staten vinden veel live tv-uitzendingen van het US Open 2021 voor de Nederlandse en Vlaamse kijkers 's avonds en 's nachts plaats. Hieronder vindt u uitzendschema's voor dit tennistoernooi voor de kijkers in Nederland en België.

US open 2021: eerste week

Hoe laat beginnen de live-uitzendingen in de eerste week van het US Open 2021? Hieronder vindt u het uitzendschema van het US Open bij Eurosport (live tv en stream). De afkorting E1 staat voor Eurosport 1. De afkorting E2 staat voor Eurosport 2. De live-uitzendingen van het US open beginnen in deze week op hun hoofdnet wat later dan op hun tweede net. Dit komt doordat in deze week de Vuelta de prioriteit krijgt boven het US Open 2021.

US Open 2021 live bij Eurosport, uitzendschema 1e week: hoe laat?

 • Ma. 30 augustus 2021: 16u50 op E2 en livestream, 17u30 op E1
 • Di. 31 augustus 2021: 16u49 op E2 en livestream, 18u10 op E1
 • Wo. 1 september 2021: 16u50 op E2 en livestream, 18u11 op E1
 • Do. 2 september 2021: 16u49 op E2 en livestream, 18u10 op E1
 • Vr. 3 september 2021: 16u50 op E2 en livestream, 18u10 op E1
 • Za. 4 september 2021: 16u49 op E2 en livestream, 18u11 op E1
 • Zo. 5 september 2021: 16u50 op E2 en livestream, 21u25 op E1

US Open 2021: tweede week (schema onder voorbehoud)

Hoe laat beginnen de uitzendingen in de tweede week van het US Open? Hieronder vindt u een voorlopig uitzendschema van het US Open (tennis). Let op: dit schema van de tweede week van het US Open is nog onder voorbehoud. Dit wordt in de loop van deze tweede week van het US Open (tennis) nog geüpdatet.

US Open 2021 live bij Eurosport, uitzendschema 2e week: hoe laat?

 • Ma. 6 september 2021: 16u45 op E1, E2 en livestream
 • Di. 7 september 2021: 17u45 op E1, E2 en livestream
 • Wo. 8 september 2021: 17u45 op E1, E2 en livestream
 • Do. 9 september 2021: 16u30 op E2 en livestream, 17u55 op E1
 • Vr. 10 september 2021: 16u45 op E1, E2 en livestream
 • Za. 11 september 2021: 21u30 op E1 en livestream (finale dames enkelspel)
 • Zo. 12 september 2021: 21u30 op E1 en livestream (finale heren enkelspel)

Live op tv bij Sporza?

In het verleden werd het US Open in België ook vaak live op tv uitgezonden door de publieke omroep VRT (Sporza). Het US Open 2021 is echter niet live op tv te zien bij Sporza. Ook het Nederlandse NOS Studio Sport zond soms wedstrijden live op tv uit (met name bij Nederlandse successen) van de US Open. De NOS heeft in 2021 en 2022 echter ook niet de live-uitzendrechten (tv en livestream) van dit toernooi.

Livestream US Open 2021 (Tennis)

Livestream US Open 2021 op Eurosport Player

Het US Open is online te volgen via een livestream van Eurosport. Hiermee kan men dus op een computer (tablet, smartphone, laptop, enzovoort) live naar de US Open 2021 kijken. De stream bevindt zich op elke wedstrijddag op de Eurosport Player App. Om een livestream op die app te bekijken, dient men echter wel een (betaald) abonnement te hebben op deze dienst van Eurosport. De Eurosport Player App biedt per livestream doorgaans zeer interessante opties voor de fanatieke fans van het tennis. Zo kan men via die app ook alle partijen van het US Open 2021 per livestream bekijken, die niet op televisie worden uitgezonden. Ook wedstrijden uit het dubelspel zijn via zo'n livestream te zien. Eveneens zijn via zo'n livestream alle wedstrijden van het kwalificatietoernooi bij hen te zien. Niet alleen in 2021 zijn alle wedstrijden via zo'n livestream te volgen. Ook voor het US Open 2022 heeft men zo'n livestream-contract. Eveneens bij de editie van het US Open 2023 is in principe elk duel via de livestream te bekijken. Andere Grand Slam-toernooien zijn evneneens via zo'n livestream te volgen. Eurosport Player biedt ook aparte abonnementen aan voor tennisfans die graag via een livestream naar toptennis kijken. Met zo'n abonnement kan men elk Grand Slam-toernooi in het tennis via de livestream bekijken en hoeft men daarvoor dus niet een compleet 'Player-abonnement' te nemen. Zo kan men dus via de livestream elke wedstrijd van elk Grand Slam-toernooi in het tennis bekijken.

Livestream US Open Tennis 2021 via Go App (live in de hele EU)

Ook via een livestream op de Go App (online tv) kan men naar de live tv-uitzendingen van Eurosport bij dit US Open 2021 kijken. Die app is van VodafoneZiggo. Hiermee kan men echter alleen via de livestream de wedstrijden zien die live op tv te zien zijn. De overige wedstrijden, die alleen op de Eurosport Player per livestream te zien zijn, kan men niet via een stream op de Ziggo Go App bekijken. Het voordeel van de livestreams op de Go App is wel, dat klanten van Ziggo niets hoeven te betalen om deze dienst te kunnen gebruiken. Voor hen is dit in de praktijk dus een 'gratis livestream' waarmee men online de belangrijkste wedstrijden van dit US Open kan bekijken. Elke livestream van het US Open Tennis op die app is in de hele EU te bekijken. Ook in sommige landen buiten de Europese Unie is zo'n livestream te bekijken. Tot de overige landen waar zo'n livestream legaal bekeken kan worden behoren Noorwegen, Groot-Brittannië, Martinique, IJsland, Frans-Guyana en Liechtenstein.

Livestream kwalificatietoernooi US Open 2021

Het is ook mogelijk om via een livestream van Eurosport naar het kwalificatietoernooi van het US Open 2021 te kijken. Dit kwalificatietoernooi begint op 24 augustus 2021. De livestream is te vinden op de Eurosport Player en begint dagelijks om 19u00. Op die app kan men als abonnee kiezen welk duel van het kwalificatietoernooi van het US Open 2021 per stream live wil bekijken.

Livestream US Open 2021 bij NLziet? Neen

Is het mogelijk om de tenniswedstrijden van het US Open 2021 live te bekijken op de NLziet-app? Neen, de zenders die meewerken aan dat mediaplatform (Talpa, NPO en RTL Nederland) hebben niet de live uitzendrechten (tv en livestream) van het US Open (tennis) 2021. Eurosport behoort niet tot de omroepen die via een livestream te bekijken zijn op die populaire tv-app.

Livestream iTV-app in 2021

Mede vanwege het succes van de Ziggo Go App heeft KPN ook een soortgelijke app voor haar klanten ontwikkeld. Deze is bedoeld voor klanten die een abonnement op interactieve tv hebben. Zij hoeven niets bij te betalen om deze app te mogen betalen; voor hen is dit in de praktijk dus ook een soort 'gratis livestream' van de topwedstrijden van dit tennistoernooi. Zo'n livestream van de tv-uitzendingen is voor de KPN-klanten in de hele EU te bekijken. De iTV-app kunnen mensen op hun smartphone downloaden om zo dus op die telefoon per livestream naar tv te kunnen kijken. KPN-klanten die liever de livestream op een desktop computer of laptop bekijken, kunnen inloggen op de site van Interactieve Tv van KPN en daarop live via een stream naar de uitzendingen van dit tennistoernooi kijken.

Livestream US Open 2021 bij Discovery+

Via een livestream van Discovery Plus zijn ook de live tv-uitzendingen van Eurosport bij het US Open 2021 te bekijken. Discovery is namelijk het moederbedrijf van deze sportomroep. Om hun livestream van het US Open 2021 te kunnen bekijken, dient u wel een abonnement op Discovery Plus te hebben.

Livestream Sporza in 2021? Neen

Bij voorgaande edities van het US Open Tennis, toen Sporza dit evenement op tv uitzond, boden zij online ook een gratis livestream aan van hun uitzendingen. Deze gratis livestream was overigens wel geo-restricted (alleen in België mocht men die gratis stream van het tennis in Flusing Meadows officieel bekijken). In 2021 heeft Sporza echter niet de live-uitzendrechten (live tv en online stream) van dit evenement, met als gevolg dat zij dus ook niet zo'n gratis livestream meer aan kunnen bieden aan hun Belgische kijkers. Sinds de gloriedagen van het Belgische tennis bij de dames voorbij is (met grootheden zoals Henin en Clijsters aan de wereldtop), zenden zij deze sport sowieso minder vaak live uit op tv en via een livestream.

Livestream NPO (NOS Studio Sport)? Neen

NOS Studio Sport biedt doorgaans ook vaak een gratis livestream aan van grote sportevenementen op hun site. Ook zijn hun live tv-uitzendingen via een gratis livestream bij hen te bekijken op NPO Start. Is er bij hen ook een gratis livestream te vinden van het US Open Tennis 2021? Neen, zij hebben niet de uitzendrechten (live tv en livestream) van dit evenement in 2021, 2022 en 2023, en kunnen dus niet een gratis stream aanbieden.

Lees verder

© 2012 - 2021 Fjodorboekanski, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Tennis: wedstrijden Kiki Bertens live op tv en livestreamTennis: wedstrijden Kiki Bertens live op tv en livestreamKiki Bertens werd in 1991 geboren in Wateringen. In 2009 werd zij tennisprof. In de loop der jaren groeide zij uit tot e…
Tennis: wedstrijden Kim Clijsters live op tv en livestreamTennis: wedstrijden Kim Clijsters live op tv en livestreamKim Clijsters behoort tot de grootste sportheldinnen die Vlaanderen voort heeft gebracht. Vele jaren behoorde zij tot de…
Kiki Bertens: biografie en resultatenKiki Bertens: biografie en resultatenDe Nederlandse tennisster Kiki Bertens werd geboren op 10 december 1991. Ze begon te tennissen toen ze zes jaar oud was.…
EK indoor atletiek, live op tv en livestreamEK indoor atletiek, live op tv en livestreamDe Europese kampioenschappen indoor atletiek worden gehouden sinds 1970. Deze indoor kampioenschappen atletiek worden li…

Tennis: Wimbledon live op tv en livestreamTennis: Wimbledon live op tv en livestreamAl sinds 1877 bestaat het tennistoernooi op de grasbanen van Wimbledon. Dit toernooi is op diverse tv-zenders live te vo…
Tennis: Australian Open live op tv en livestreamTennis: Australian Open live op tv en livestreamHet Australian Open is traditioneel het eerste Grand Slam-tennistoernooi van het jaar. Dit toernooi werd voor het eerst…
Bronnen en referenties
 • https://en.wikipedia.org/wiki/US_Open_(tennis)
 • https://derotsmedia.com/2015-wie-zendt-welke-tenniswedstrijd-uit/
Fjodorboekanski (511 artikelen)
Laatste update: 12-09-2021
Rubriek: Sport
Subrubriek: Tennis
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.