Giro d'Italia 2020, live op tv en livestream

Giro d'Italia 2020, live op tv en livestream In 2020 wordt de 103e editie verreden van de Ronde van Italië. Deze Giro d'Italia zou oorspronkelijk in mei plaatsvinden, maar vanwege het coronavirus is deze ronde naar het najaar verplaatst. De openingsrit is op zaterdag 3 oktober 2020. Alle etappes van de Giro 2020 zijn live op tv te zien bij Eurosport. Ook is het mogelijk om elke etappe op internet via een livestream te bekijken.

Coronavirus: Giro in het najaar, virtuele evenementen in het voorjaar

Als alternatief werden er in het voorjaar van 2020 diverse virtuele evenementen georganiseerd door de RCS (organisatie van de Giro). Van medio april tot medio mei organiseerden ze een virtuele Giro d'Italia voor teams. Vervolgens organiseerden ze eind mei de 'Challenge of Stars'. Dit was een virtuele wedstrijd die ook live op tv en via de livestream werd uitgezonden. Aan dat virtuele evenement deden onder meer Thomas de Gendt, Chris Froome en Vincenzo Nibali mee.

Giro d'Italia 2020: start op 3 oktober

Parcours Giro 2020

Op 3 oktober 2020 gaat gelukkig alsnog de 'echte' Giro van start. Hoe ziet het parcours van de Giro d'Italia 2020 eruit? Er zijn 21 etappes opgenomen in het rittenschema. Deze koers vertrekt niet uit Hongarije, zoals men oorspronkelijk van plan was (toen de koers nog in het voorjaar gepland stond). De start is op Sicilië. Daar wordt op 3 oktober de openingstijdrit van Monreale naar Palermo verreden.

Ook de tweede, derde en vierde etappe worden op het eiland Sicilië verreden. Vervolgens gaat het peloton naar het vasteland van Italië, waar men circa een week lang vooral veel langs de Adriatische kust rijdt. De derde week is de zwaarste week van deze Giro. Zware beklimmingen in de bergetappes van de slotweek zijn onder meer de Col d'Agnello, de klim naar Sestrière en de Col d'Izoard.

Deelnemers Giro d'Italia 2020

Welke prominente deelnemers staan op de startlijst van de Giro d'Italia 2020? Grote namen op de deelnemerslijst zijn onder meer Vincenzo Nibali, Steven Kruijswijk, Geraint Thomas en Simon Yates.

In 2020 wederom niet live op Sporza

Jarenlang werden alle etappes van de Giro d'Italia live op tv (en online per livestream) uitgezonden door de Vlaamse publieke omroep VRT (Sporza). Met ingang van 2017 kwam er echter een einde aan deze traditie. De Giro wordt georganiseerd door het bedrijf RCS, dat gerelateerd is aan de krant Gazzetta dello Sport. Dit bedrijf organiseert behalve de Giro ook veel andere wielerkoersen. In het seizoen 2017 wilde RCS de uitzendrechten (live tv en livestream) van hun koersen niet per stuk verkopen, maar alleen als één groot pakket.

Pakket van RCS

Hoewel het Vlaamse Sporza gewend is om heel veel wielerkoersen op tv uit te zenden, had men toch geen interesse om werkelijk al die koersen van RCS in Vlaanderen op tv te brengen. Dit heeft ook mede te maken met het feit dat Sporza van de Vlaamse overheid de opdracht heeft gekregen om te bezuinigen. Uiteindelijk heeft men dus moeten besluiten om niet dat hele pakket van de RCS te kopen, zodat Sporza sinds 2017 niet de uitzendrechten heeft van Giro d’Italia, maar ook niet van andere grote Italiaanse koersen zoals Milaan-San Remo. Van die koersen is er dus ook geen livestream beschikbaar op de website van het Belgische Sporza.

Met ingang van 2018 is die regeling met betrekking tot de uitzendrechten van de Italiaanse wielerwedstrijden overigens wel iets minder radicaal geworden. Voor sommige koersen kunnen andere omroepen in 2018 namelijk sublicenties kopen bij Eurosport. Zo kocht Sporza uitzendrechten van de Strade Bianche 2018 (tv en livestream) en de Vlaamse commerciële omroep VTM kocht uitzendrechten van Milaan-San Remo 2018 (tv en stream). Bij de grootste Italiaanse koers, de Giro d'Italia, is het echter niet mogelijk om in Nederland of België een sublicentie te kopen en heeft Eurosport nog steeds het monopolie op de live-uitzendingen (televisie en livestream).

NOS Studio Sport

De Nederlandse publieke omroep (NPO) had doorgaans veel minder interesse in de Giro dan het Vlaamse Sporza. NOS Studio Sport zond diverse malen echter wel de etappes van de Giro live op tv uit die in de weekends werden verreden. Daarnaast was er bij diverse edities van de Giro ook een gratis livestream van elke etappe beschikbaar op de website van de NOS. Sinds 2017 kan de NOS echter, net als Sporza, geen etappes van de Giro meer live op tv of via een livestream op de website kunnen uitzenden.

NOS: geen live tv of livestream, wel live radio-updates en samenvattingen op tv

Hoewel de NOS bij de Giro 2020 niet de uitzendrechten heeft voor live tv of livestream, besteden zij toch nog behoorlijk wat aandacht aan deze Ronde van Italië. Zo is er tijdens elke etappe een liveticker (blog) te lezen op de website van de NOS, waarmee men het koersverloop kan volgen. Daarnaast zijn er ook elke middag op Radio 1 regelmatig live updates te horen over het koersverloop.

Giro 2020 exclusief live op tv bij Eurosport

Voor Nederland en Vlaanderen zijn de uitzendrechten van de Giro d'Italia sinds 2017 dus exclusief in handen van Eurosport. Deze omroep profileert zich als 'The Home of Cycling' en zendt heel veel wielerkoersen live op tv uit, waaronder dus ook alle koersen van de RCS waarvan beelden beschikbaar zijn. Het exclusiviteitscontract van Eurosport met de Giro in Nederland en België geldt in principe tot en met het seizoen 2020.

Commentatoren Eurosport bij Giro 2020

Wie zijn de commentatoren van Eurosport bij de Giro d'Italia 2020? De commentator tijdens de etappes van de Giro d'Italia is weer de Belg Jeroen Vanbelleghem. Zijn co-commentator is wederom de Nederlandse ex-profwielrenner Karsten Kroon.

Uitzendschema Giro d'Italia 2020

Hoe laat beginnen de live-uitzendingen?

Hieronder vindt u het voorlopige uitzendschema (live tv en stream) van de eerste week van de Giro d'Italia 2020. 'E1' in dit schema is een afkorting van 'Eurosport 1'. 'E2' is een afkorting van 'Eurosport 2'. Enige tijd waren er hardnekkige geruchten dat een zeer groot deel van de Giro alleen te zien zou zijn op de abonneezender Eurosport 2. De oorzaak hiervan waren uitgelekte "voorlopige uitzendschema's" van deze sportomroep, waarop het leek dat men de voorkeur gaf tijdens de middaguitzendingen op het hoofdnet aan Roland Garros boven de Giro d'Italia. Dit blijkt gelukkig echter grotendeels niet te kloppen: men heeft alsnog besloten om aan de Giro d'Italia meestal de voorkeur te geven in de middagprogrammering. Helaas zijn sommige etappes van de Giro d'Italia in het weekend (met name op zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober) wel alleen live op tv bij de abonneezender Eurosport 2 te zien zijn (en online via de stream).

'Under construction': updates tijdens de Ronde van Italië

Het onderstaande uitzendschema van de Giro d'Italia is deels dus nog 'onder voorbehoud'. Bij de sportzender Eurosport kunnen elke dag nog wijzigingen plaatsvinden in het uitzendschema. Tijdens de Giro d'Italia wordt dit schema daarom zeer regelmatig geüpdatet. Op den duur vindt u hier daardoor het complete en definitieve uitzendschema (live tv en livestream) van de Ronde van Italië 2020.

Zondag 4 oktober

Op zondag 4 oktober is op Eurosport 1 vanaf 13u00 de etappe uit de Giro d'Italia te zien. Op die dag kan men online per livestream kijken naar de klassieker Luik-Bastenaken-Luik. Oorspronkelijk werd er een gezamenlijke tv-uitzending van die twee koersen gemeld in de programmagidsen, maar in de praktijk staat de uitzending grotendeels in het teken van de Ronde van Italië, met soms updates van Luik-Bastenaken-Luik. Na afloop van rit in de Ronde van Italië wordt op televisie wel de finale getoond van Luik-Bastenaken-Luik. Doch wie dus integraal die Waalse klassieker wil volgen, kan per livestream kijken naar Luik-Bastenaken-Luik.

Woensdag 7 oktober

Op woensdag 7 oktober zendt Eurosport behalve de etappe uit de Giro d'Italia ook de Brabantse Pijl 2020 live uit. De tv-uitzending van die Belgische wedstrijd begint bij deze sportomroep om circa 16u30 (na afloop van de etappe in de Giro d'Italia), de livestream begint om 15u30.

Zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober

Op zaterdag 10 oktober is de etappe van de Giro d'Italia niet live te zien op het hoofdnet Eurosport 1, maar wel op de abonneezender Eurosport 2 en op de livestream van Eurosport. Ook op zondag 11 oktober is de live-uitzending van de etappe in de Giro d'Italia alleen maar op die abonneezender en op een livestream te zien. Dit komt doordat het een erg druk weekend is op de sportkalender, met veel grote evenementen die live op tv worden uitgezonden, waaronder Roland Garros en de MotoGP.

Lange samenvattingen van de etappes van 10 en 11 oktober zijn later nog wel te bekijken op het hoofdnet van deze sportomroep (Eurosport 1). Op zaterdag 10 oktober staat die tv-uitzending van de samenvatting gepland om 20u05. Op zondag 11 oktober is een uitgebreide samenvatting van de bergrit op Eurosport 1 gepland om 19u05. Die tijdstippen van de samenvattingen op 10 en 11 oktober zijn echter nog wel zeer sterk onder voorbehoud: hoe laat ze exacte beginnen is afhankelijk van het verloop van de tennispartijen op Roland Garros. Als het tennis uitloopt, beginnen deze wieleruitzendingen op de avonden van zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober dus later. Op zondag 11 oktober kan men overigens bij Sporza live op tv (of via een gratis stream) naar een ander topwielerwedstrijd kijken: Gent-Wevelgem 2020.

Uitzendschema: eerste week Giro d'Italia 2020 live bij Eurosport

 • Zaterdag 3 oktober (tijdrit): 13u10 live op Eurosport 1 (tv) en livestream
 • Zondag 4 oktober (heuvelrit): 12u35 op livestream, 13u00 op tv
 • Maandag 5 oktober (bergrit, finish op Etna): 12u25 op E1 en livestream
 • Dinsdag 6 oktober (heuvelrit): 12u10 op E1 en livestream
 • Woensdag 7 oktober (middengebergte): 12u25 op E1 en livestream
 • Donderdag 8 oktober (heuvelrit): 12u15 op E1 en livestream
 • Vrijdag 9 oktober (vlak): 12u55 op E1 en livestream
 • Zaterdag 10 oktober (heuvelrit): 12u25 op E2 en livestream
 • Zondag 11 oktober (bergrit): 12u25 op de livestream, 13u30 op E2

Maandag 12 oktober: rustdag

Op maandag 12 oktober wordt er geen etappe verreden; op die dag hebben de renners een rustdag.

Tweede week Giro d'Italia 2020 live (tv en stream)

Hieronder staat het uitzendschema (tv en livestream) van de tweede week van de Giro d'Italia. Oorspronkelijk stonden diverse uitzendingen van de Giro in deze week nog gepland om Eurosport 2, maar die zijn uiteindelijk allen verhuisd naar het hoofdnet. Op zondag 18 oktober heeft men een gezamenlijke uitzending over de Ronde van Italië en de Ronde van Vlaanderen 2020. Wie integraal live één van die twee koersen wil volgen, kan dat online via een stream van de Eurosport Player doen.

Uitzendschema: tweede week Giro d'Italia 2020 live bij Eurosport

 • Dinsdag 13 oktober (heuvelrit): 12u25 live op E1 (tv) en livestream
 • Woensdag 14 oktober (vlak): 12u25 op E1 en livestream
 • Donderdag 15 oktober (heuvelrit): 12u25 op E1 en livestream
 • Vrijdag 16 oktober (vlak, heuvelachtige finale): 12u25 op E1 en livestream
 • Zaterdag 17 oktober (tijdrit): 12u25 op E1 en livestream
 • Zondag 18 oktober (bergrit): Vanaf 9u45 Ronde van Vlaanderen & Italië op E1 en livestream

Maandag 19 oktober: rustdag

Op maandag 19 oktober hebben de renners hun tweede rustdag in deze rittenkoers.

Derde week Giro d'Italia 2020 (live televisie en stream)

Hoe laat beginnen de live-uitzendingen (tv en livestream) van de Giro d'Italia in de derde week? Hieronder vindt u een voorlopig schema van die week. Dit schema van de Giro d'Italia is nog enigszins onder voorbehoud. Indien er wijzigingen in de programmering plaatsvinden, dan wordt dit schema van de uitzendingen van de Giro geüpdatet. Tijdens deze derde week worden de wielerfans op deze sportomroep overigens tijdens de televisie-uitzendingen van de Italiaanse ronde ook dikwijls op de hoogte gehouden van het koersverloop in de Ronde van Spanje 2020. Doorgaans zendt men na de finish van de Italiaanse etappes ook nog de finales van de Vuelta uit (waarvan de finish namelijk meestal wat later op de middag is).

Uitzendschema: derde week Giro d'Italia 2020 live bij Eurosport

 • Dinsdag 20 oktober (heuvelrit): 12u25 live op E1 (tv) en livestream
 • Woensdag 21 oktober (bergrit): 12u25 op E1 en livestream
 • Donderdag 22 oktober (bergrit): 12u25 op E1 en livestream
 • Vrijdag 23 oktober (vlak): ingekorte etappe, pas vanaf ca. 14u30 op E1 en livestream
 • Zaterdag 24 oktober (bergrit): 12u25 op E1 en livestream
 • Zondag 25 oktober (tijdrit): livestream vanaf 13u15, live op Eurosport 1 (tv) vanaf circa 14u00

Livestream Giro d'Italia 2020

Livestream Eurosport

De Giro d'Italia 2020 is live op het internet te volgen via een livestream van Eurosport. Er is elke dag een stream van de Giro d'Italia beschikbaar op de Eurosport Player, waarmee men de etappes live kan volgen op een smartphone of een computer. De livestream begint vaak tegelijk met live tv-uitzending. Bij sommige etappes van de Giro d'Italia 2020 begint de livestream echter eerder dan de live tv-uitzending. Om de livestream van Eurosport te kunnen bekijken, dient men echter wel een betaald abonnement op de Eurosport Player App te hebben.

Via die app kan men gedurende het hele wielerseizoen ook allerlei andere wedstrijden per livestream volgen. Niet alleen de wedstrijden die Eurosport op tv live uitzendt, maar ook diverse andere wedstrijden zijn online per livestream op die app te volgen.

Livestream Giro in Nederland en Vlaanderen: exclusieve rechten Eurosport

In theorie zijn ook op diverse andere websites livestreams te vinden van de Giro d'Italia 2020, waaronder bij de Italiaanse RAI. Zulke andere officiële livestreams van de Giro d'Italia zijn echter geo-restricted, in verband met de uitzendrechten. Dit houdt in dat die andere officiële streams 'geo-blocked' (geblokkeerd) zijn voor Nederland en België. Net als op tv heeft Eurosport ook online (livestream) de exclusieve rechten voor Nederland en Vlaanderen.

Alternatief: livestream Giro d'Italia 2020 via Go App (hele EU)

Men kan de etappes van de Giro 2020 ook via een livestream op de Go App (online tv) bekijken. Dit is een geheel legaal alternatief voor mensen die op het internet per livestream naar de Giro of naar andere evenementen van Eurosport willen kijken en die geen abonnement op de Eurosport Player hebben. Deze dienst heette oorspronkelijk de Horizon-app. De dienst is bedoeld voor alle klanten van digitale tv bij VodafoneZiggo. Hiermee kan men alle zenders uit het tv-pakket van Ziggo online via een livestream bekijken. Zo kan men dus ook per livestream naar Eurosport 1 kijken op de middagen dat zij de Giro live uitzenden. Elke livestream (en dus ook de stream van de live-uitzendingen van de Giro d'Italia) is in de gehele EU live te bekijken. Buiten de Europese Unie is de app (en dus de livestream) in de meeste landen 'geo-blocked' (geblokkeerd).

Behalve de livestream, biedt deze app ook de mogelijkheid om een week lang de tv-uitzending van elke Giro-etappe via een stream terug te kijken. Veel klanten van Ziggo gebruiken deze app reeds veelvuldig om via de livestream tv te kijken. Vooral vaak gebruikt men hem op vakantie, doch ook wordt hij bijvoorbeeld veel gebruikt om tijdens een uitje op zondagmiddag toch nog via de livestream de Formule 1 te kijken. Er zijn aan deze app geen extra kosten verbonden. Voor kijkers die deze streamingdienst reeds gebruiken, is dit dus eigenlijk een gratis livestream van de Giro d'Italia 2020.

Livestream vergelijking: Go App versus Eurosport

Voor de zeer fanatieke sportfans is dat echter niet helemaal een gelijkwaardig alternatief met de Eurosport Player livestream. Bij Eurosport bied men per livestream immers vaak langere uitzendingen aan dan op tv. Daarnaast is het zo dat men, zoals hierboven reeds gemeld werd, ook diverse sportwedstrijden bij Eurosport wel per livestream aanbiedt, maar niet op tv. Die zijn dus niet via de stream van zo'n Ziggo-app te bekijken, maar wel via de officiële Eurosport Player App.

Livestream Giro 2020 bij FloBikes: alleen USA en Canada

De Giro d'Italia 2020 wordt ook dagelijks online via een livestream uitgezonden door FloBikes. Die Noord-Amerikaanse livestream is bij deze Italiaanse rittenkoers echter niet een bruikbaar alternatief voor kijkers in België en Nederland. Deze livestream van FloBikes van de Ronde van Italië mag men namelijk alleen in Canada en de Verenigde Staten van Amerika bekijken. Voor kijkers vanuit Europa is deze officiële livestream dus 'geo-blocked'. FloBikes is bij heel wat Europese wielerfans populair omdat men hierop per livestream naar veel veldritten kan kijken; bij grote wegwedstrijden is deze streamingdienst (wegens uitzendrechtenkwesties) echter heel wat minder bruikbaar voor wielerliefhebbers uit Europa.

Livestream Sporza bij Giro 2020? Neen

Bij veel voorgaande edities van de Ronde van Italië bood Sporza op haar website een gratis livestream van de Giro d'Italia aan. Op die stream konden Belgische fans elke etappe van de Giro d'Italia gratis live bekijken. Aangezien Sporza helaas in 2020 niet de live-uitzendrechten van de Giro d'Italia heeft, kan men bij deze editie geen gratis livestream aanbieden van de etappes.

Livestream Giro d'Italia 2020 bij NPO Start? Of op de site van de NOS? Neen

Bij diverse voorgaande edities van de Giro d'Italia kon men vanuit Nederland deels deze rittenkoers bekijken via een gratis livestream van de NPO. Bij de editie van 2020 heeft de NPO (NOS Studio Sport) echter niet de uitzendrechten (live tv en livestream) van de Ronde van Italië. De Giro d'Italia 2020 is daarom dus niet live online via een livestream bij hen te bekijken op de site van NOS Studio Sport. Evenmin hebben zij een livestream op NPO Start.

Livestream Giro d'Italia via iTV

Klanten van Interactieve Tv bij KPN kunnen de Giro d'Italia 2020 live bekijken via een stream op de iTV-app.

Livestream Giro d'Italia via GCN? Alleen abonnees

Dankzij een intensief samenwerkingsverband tussen Eurosport en GCN (Global Cycling Network), zijn de live-uitzendingen van Eurosport ook per livestream bij GCN te zien. Die livestream is echter alleen beschikbaar voor betalend abonnees van de GCN-app.

Livestream Giro d'Italia NLziet? Neen

NLziet is een tv-app die in Nederland een groeiende populariteit heeft. Men kan als abonnee op die app live online (via een livestream) naar een behoorlijk aantal Nederlandse tv-zenders kijken. Daarmee is het voor bepaalde doelgroepen een interessant en goedkoper alternatief voor een regulier tv-abonnement. Is het mogelijk om via een livestream op de NLziet-app naar de Giro d'Italia 2020 te kijken? Neen, er is geen livestream van de Giro d'Italia op die app te vinden. Die Italiaanse ronde wordt in Nederland immers exclusief op tv (en per livestream) uitgezonden door Eurosport. Die zender behoort niet tot de omroepen die samenwerken in dit mediaplatform en men kan Eurosport dus ook niet per livestream op die app bekijken.

Lees verder

© 2017 - 2020 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Giro Rosa 2020: stream, startlijst en parcoursGiro Rosa 2020: stream, startlijst en parcoursOp vrijdag 11 september 2020 begint de Giro Rosa, de Ronde van Italië voor vrouwen. Dit is de belangrijkste rittenkoers…
Gran Piemonte 2020, live op tv en livestreamGran Piemonte 2020, live op tv en livestreamOp woensdag 12 augustus 2020 wordt de Italiaanse klassieker Gran Piemonte verreden. Op de startlijst van Gran Piemonte 2…
1e etappe Vuelta 2020, live op tv en livestream1e etappe Vuelta 2020, live op tv en livestreamDe openingsrit van de Vuelta Ciclista a Espana 2020 wordt verreden op dinsdag 20 oktober. De start van die eerste etappe…
Giro 2020 - 1e etappe, tijdrit: live op tv en livestreamGiro 2020 - 1e etappe, tijdrit: live op tv en livestreamDe eerste etappe van de Giro d'Italia 2020 is een tijdrit. Deze openingsrit wordt verreden op zaterdag 3 oktober. Oorspr…

Deelnemers Vuelta 2020: startlijst met rugnummersDeelnemers Vuelta 2020: startlijst met rugnummersDe 75e editie van de Ronde van Spanje wordt verreden in het najaar van 2020. De start van deze wielerwedstrijd is op 20…
Spiergroei: Verschillende manieren om te bulkenSpiergroei: Verschillende manieren om te bulkenZoals voor menig fitnessfanaat bekend is, zijn er ruw gesplitst twee verschillende schema’s om met je energiebehoefte om…
Bronnen en referenties
 • http://www.wielerupdate.nl/wielernieuws/38683/giro-tot-en-met-2020-exclusief-te-zien-op-eurosport/
 • http://www.wielerflits.nl/nieuws/231239/nos-en-sporza-verliezen-giro-ditalia-aan-eurosport.html
 • http://wielerprikbord.nl/read.php?8,103747,103756
 • http://media.eurosport.com/pressR/

Reageer op het artikel "Giro d'Italia 2020, live op tv en livestream"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Boschco, 29-05-2017 22:10 #6
Jammer dat een nationaal belangrijke sportgebeurtenis, die het belang van schaatswereldbekers, korfbalfinales etc verre overstijgt niet op de publieke omroep wordt uitgezonden. Niet iedereen kan eurosport ontvangen. Dat NPO vervolgens alle nieuwsuitzendingen volstopt met beelden van het heugelijk nieuws maakt het extra navrant. Ook in WNL op maandagochtend wordt er erg veel ruimte gegeven aan analyses. Ik zie liever de sportgebeurtenis. Weer 37 jaar wachten?

Ton, 28-05-2017 20:17 #5
Wie waren de commentatoren vanmiddag bij de Giro? Reactie infoteur, 29-05-2017
Jeroen Vanbelleghem en Bobbie Traksel waren de commentatoren bij de slotetappe.

Gert, 25-05-2017 16:04 #4
Slechte commentatoren. Saai, saai. Een gebrek aan kennis van de wielersport en dan die vervelende onderbrekingen. Neen geef mij maar Sporza, onze Michel Wuyts die weet waarover hij spreekt.

Pietje, 25-05-2017 13:55 #3
Zojuist een 3 kwartier gekeken. Elke 7 à 8 minuten een ellenlang reclameblok. Ik kijk wel naar de samenvatting op NPO. Lang leve de commerciële TV!

Ria, 20-05-2017 14:49 #2
Wie zijn de commentatoren van de Giro 2017?

Willem Vermeulen, 05-05-2017 15:45 #1
Ik mis het verslag van Jose Been, is echt een enorme teleurstelling! Het commentaar van deze twee mannen slaat nergens op: "als je achterin aankomt kan je moeilijk winnen", hoe verzin je het?!

Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 23-10-2020
Rubriek: Sport
Subrubriek: Overige sport
Bronnen en referenties: 4
Reacties: 6
Schrijf mee!