InfoNu.nl > Sport > Kampioenschappen > WK wielrennen 2019 live op tv en livestream

WK wielrennen 2019 live op tv en livestream

WK wielrennen 2019 live op tv en livestream De wereldkampioenschappen wegwielrennen 2019 worden gehouden van zondag 22 september tot en met zondag 29 september. Dit WK wielrennen vindt plaats in de streek Yorkshire (Engeland). Het WK wielrennen 2019 wordt door diverse zenders live op tv uitgezonden. Ook kan men via een livestream het WK wielrennen 2019 online volgen.

Historie: WK wielrennen

Het eerste officiële WK wegwielrennen werd in 1921 georganiseerd. Indertijd was er alleen een officieel WK voor amateurs (heren). Sinds 1927 wordt er ook een WK voor profs (heren) georganiseerd. Pas in 1958 werd er voor het eerst een officieel WK voor dames verreden. In vroeger tijden werden er naast de individuele wegrit tijdens het WK ook ploegentijdritten verreden voor landenploegen (heren amateurs en dames).

In 1994 werd dat WK Ploegentijdrit voor landenploegen vervangen door wereldkampioenschappen op de individuele tijdrit. Vanaf 2013 wordt er naast de wegritten en de individuele tijdritten ook weer een WK Ploegentijdrit georganiseerd. Dat is echter niet meer een ploegentijdrit voor landenteams (zoals vroeger), doch voor sponsorploegen. De andere WK's (wegrit en individuele tijdrit) worden heden ten dage, net als vroeger, nog wel verreden door landenploegen. Het WK ploegentijdrit voor sponsorploegen verdween na 2018 echter van het programma van het WK. Het wordt met ingang van 2019 vervangen door een nieuw type WK ploegentijdrit (met landenteams, waarbij heren- en damesteams elkaar in een soort estafettevorm moeten aflossen).

Programma WK wielrennen 2019 in Yorkshire - Harrogate (Engeland)

Hoe ziet het programma van het WK wielrennen 2019 eruit? Hieronder vindt u het schema van alle wedstrijden. De parcoursen bevinden zich in de streek Yorkshire. De finishlijn van elke wedstrijd ligt in de plaats Harrogate.

WK tijdrijden voor dames: start verlaat wegen weersomstandigheden

Oorspronkelijk zou het WK tijdrijden voor dames elite op dinsdag 24 september van start gaan om 15u50. Vanwege de extreem slechte weersomstandigheden is de start echter uitgesteld naar 16u30.

Programma: wedstrijden WK wielrennen 2019


September 2019: periode met diverse grote WK's in de sportwereld

In de maand september vinden er in de sportwereld diverse grote wereldkampioenschappen plaats. Tegelijkertijd met het WK wielrennen is bijvoorbeeld ook het WK rugby 2019 bezig. Ook begint in deze maand het WK atletiek 2019.

WK wielrennen 2019 live op tv en livestream: welke zenders?

Het WK wielrennen 2019 is in Nederland en België live op tv te zien bij de volgende omroepen: Eurosport, VRT (Sporza) en NOS (Studio Sport). Eurosport en het Vlaamse Sporza zenden waarschijnlijk weer alle wedstrijden van dit WK live op tv en per livestream uit. Het Nederlandse NOS Studio Sport focust zich puur op de wedstrijden van de heren elite en dames elite. Hieronder vindt u info over de live-uitzendingen van Eurosport, Sporza en de NOS bij dit WK wielrennen.

WK wielrennen live op tv bij Eurosport

Historie: Eurosport en het WK wielrennen

Eén van de veelgebruikte reclameslogans van Eurosport is 'Eurosport - the Home of Cycling'. Om die leus kracht bij te zetten, heeft men in de loop der jaren tv-contracten getekend met allerlei wielerkoersen over de hele wereld. Jarenlang zond Eurosport ook het WK wielrennen live uit; in de jaren negentig en de eerste jaren van de 21e eeuw was het zelfs dikwijls de enige zender die alle wedstrijden van het WK wielrennen live op tv uitzond, van de tijdrit voor junior-dames tot en met de wegrit van de profs. Helaas kwam er een einde aan dit tv-contract en verloor Eurosport vervolgens voor enige jaren de uitzendrechten van het WK wielrennen. Voor veel wielerliefhebbers was dit onwennig: juist 'The Home of Cycling', de zender die jaarlijks zoveel wielerwedstrijden live uitzond op tv en livestream, zond in die periode dus niet het WK wielrennen live uit.

Contract met de UCI sinds 2017

In 2017 kwam daar gelukkig verandering in. Eurosport tekende in dat jaar een groot nieuw tv-contract met de internationale wielerbond UCI, waardoor ze voortaan veel evenementen van de UCI live op tv en per livestream konden uitzenden, waaronder ook de wereldbeker veldrijden, het WK veldrijden, het WK baanwielrennen en het WK wegwielrennen. Tot vreugde van velen keerde het WK wegwielrennen in 2017 dus weer terug in de tv-programmering van deze sportzender.

WK wielrennen in 2019 weer op Eurosport

Ook in 2019 wordt het WK wielrennen weer door Eurosport live uitgezonden. Bijna alle wedstrijden van dit wereldkampioenschap wielrennen zijn bij Eurosport live op de tv-zender Eurosport1 te zien. De enige wedstrijd van dit wereldkampioenschap wielrennen die niet live op hun hoofdnet (Eurosport1) wordt uitgezonden is het wereldkampioenschap Mixed Team Relay (Ploegentijdrit). Dat onderdeel van het wereldkampioenschap wielrennen is daarentegen wel live te zien op de zender Eurosport2.

Uitzendschema WK Wielrennen 2019 live bij Eurosport (onder voorbehoud)

 • Zo. 22 september, ploegentijdrit (Mixed Relay): 15u30 op Eurosport2 en livestream
 • Ma. 23 september, tijdrit junior-dames: 11u00 op Eurosport1 en livestream
 • Ma. 23 september, tijdrit junioren: 14u40 op Eurosport1 en livestream
 • Di. 24 september, tijdrit heren beloften: 11u00 op Eurosport1 en livestream
 • Di. 24 september, tijdrit dames elite: ca.16u20 (uitgesteld wegens het weer) op Eurosport1 en livestream
 • Wo. 25 september, tijdrit heren elite: 14u00 op Eurosport1 en livestream
 • Do. 26 september, wegrit junioren: 13u10 op Eurosport1 en livestream
 • Vr. 27 september, wegrit junior-dames: 9u30 op Eurosport1 en livestream
 • Vr. 27 september, wegrit heren beloften: 15u00 op Eurosport1 en livestream
 • Za. 28 september, wegrit dames elite: 12u30 op Eurosport1 en livestream
 • Zo. 29 september, wegrit heren elite: 9u30 op Eurosport1 en livestream

Livestream: Eurosport Player

Alle wedstrijden van het WK wielrennen 2019 worden live uitgezonden via een livestream van Eurosport. Met zo'n livestream kan men live naar het WK wielrennen 2019 kijken op een smartphone, laptop, tablet of andere computer. Die officiële livestream van deze sportomroep bevindt zich op de Eurosport Player. Men dient echter wel een betaald abonnement op die app te hebben, om zo'n livestream te kunnen bekijken. Eurosport presenteert zich online als 'The House of Cycling'. Enorm veel wielerwedstrijden kan men als abonnee van de Eurosport Player per livestream in de loop van het seizoen. Bij de Ronde van Italië heeft deze sportomroep zelfs de exclusieve officiële livestream voor Nederland en Vlaanderen. Bij de Ronde van Frankrijk is deze sportomroep de enige aanbieder van een integrale livestream van alle etappes. Dat houdt in dat men als abonnee van die dienst elke etappe live van start tot finish op hun livestream kan bekijken. Niet alleen de koersen die deze sportomroep live op tv uitzendt, maar ook diverse andere wegkoersen zijn bij hen in de loop van het jaar per livestream te zien. Behalve wegwielerwedstrijden, zijn er ook heel wat veldritten en baanwielerwedstrijden bij hen per livestream te zien.

WK wielrennen 2019 live bij Sporza

In het wielergekke Vlaanderen besteedt de publieke omroep VRT (Sporza) jaarlijks ook veel live aandacht aan het WK wielrennen. In 2019 zendt men wederom alle wedstrijden van het WK wielrennen live op tv en per livestream uit. Hieronder vindt u het uitzendschema van de live-uitzendingen van Sporza voor dit wereldkampioenschap wielrennen. Bij elke uitzending staat vermeld op welke zender de live-uitzending begint. De wegritten van de heren beloften en heren elite verhuizen tijdens de live-uitzending echter wel naar andere zenders (een deel is dan bijvoorbeeld op Canvas te zien, omdat er op VRT één dan bijvoorbeeld een journaal wordt uitgezonden). Naast al deze live-uitzendingen van WK-wedstrijden is er ook een talkshow over dit wielerkampioenschap te zien: Extra Time Koers op donderdag 26 september om 21u20 op Canvas. Voorafgaand aan diverse live-uitzendingen van het WK zijn er bij Sporza op tv ook nog op diverse dagen samenvattingen te zien van andere wielerwedstrijden (op 23 september vanaf 16u00 bijvoorbeeld de wereldbekerveldrit in Waterloo en de Gooikse Pijl, op donderdag 26 april vanaf 16u00 de Omloop van het Houtand).

Integrale live-uitzending van het WK voor heren elite (profs) bij Sporza op 29 september

De wegrit van de profs op zondag 29 september wordt weer integraal (van start tot finish) live uitgezonden door Sporza op tv (en via hun livestream). De live tv-uitzending van die wegrit begint op zondagochtend bij Sporza om 9u00 op de zender VRT één. Om circa 11u00 verhuist de live-uitzending voor enkele uren naar de zender Canvas. Later op de middag (om circa 13u30) keert de live-uitzending echter weer terug naar VRT één, waar de rest van de koers dan te zien is.

WK wielrennen 2019 live bij Sporza (onder voorbehoud)

 • Zo. 22 september: Mixed Team Relay (Ploegentijdrit), 14u15 op VRT één en livestream
 • Ma. 23 september: WK tijdrijden junior-dames, 11u00 op VRT één en livestream
 • Ma. 23 september: WK tijdrijden junioren, 16u30 op VRT één en livestream
 • Di. 24 september: WK tijdrijden heren beloften (U23), 11u00 op VRT één en livestream
 • Di. 24 september: WK tijdrijden dames, ca. 16u20 (uitgesteld vanwege het weer) op VRT één en livestream
 • Wo. 25 september: WK tijdrijden heren elite, 14u00 op VRT één en livestream
 • Do. 26 september: wegrit WK wielrennen junioren, 15u00 op VRT één en livestream
 • Vr. 27 september: wegrit WK wielrennen junior-dames, 10u30 op VRT één en livestream
 • Vr. 27 september: wegrit WK wielrennen beloften, 17u00 op VRT één en livestream
 • Za. 28 september: wegrit WK wielrennen dames elite, 13u30 live op VRT één en livestream
 • Zo. 29 september: wegrit WK wielrennen heren elite, 09u00 live op VRT één en livestream

Livestream Sporza

Het WK wielrennen 2019 is ook online te volgen via een livestream van Sporza (VRT). De livestream begint bij de wegrit van de heren elite (profs) op zondag 29 september 's ochtends om 9u00. Dit is een gratis livestream die men op de wedstrijddagen van dit wereldkampioenschap onder meer kan vinden in de rubriek 'Nu Live' op hun website. Ook kan men de livestream van dit mondiale wielerkampioenschap op de wedstrijddagen via de startpagina van die website. Eveneens is die gratis livestream op elke wedstrijddag te vinden in het menu 'wielrennen' op hun site. In verband met de uitzendrechten is die livestream van Sporza echter wel 'geo-restricted', wat in de praktijk inhoudt dat men alleen in België naar deze gratis livestream van het WK wielrennen 2019 mag kijken.

NOS Studio Sport: live op tv en livestream

Net als Eurosport en Sporza (VRT) heeft ook het Nederlandse NOS Studio Sport de uitzendrechten van het WK wielrennen 2019. Zij zenden de wegritten en tijdritten van de heren elite (profs) en dames elite live op tv uit. Daarnaast zendt de NOS ook deels het wereldkampioenschap ploegentijdrit live uit. De uitzendingen van de NOS bij dit wereldkampioenschap wielrennen zijn live ook online via een livestream op hun website te volgen. Dat is een gratis livestream. Hierbij geldt net als bij Sporza dat deze officieel 'geo-restricted' zijn. In het geval van de NOS betekent dit, dat elke livestream van hen bij dit wereldkampioenschap wielrennen alleen in Nederland te bekijken is. Hun live tv-uitzending van de wegrit van de heren elite (profs) op zondag 29 september is het hoofdonderdeel van de reguliere zondagmiddaguitzending van Studio Sport, die om 13u10 begint (doch waarin dus ook andere sporten worden uitgezonden).

Uitzendschema WK wielrennen 2019 bij de NOS

 • Zo. 22 september: Mixed Team Relay per livestream
 • Di. 24 september: WK tijdrijden dames elite om 16u15 live op tv (NPO2) en per livestream
 • Wo. 25 september: WK tijdrijden heren elite om 14u00 live op tv (NPO1) en per livestream
 • Za. 28 september: Wegrit WK wielrennen dames elite om 14u15 live op tv (NPO1) en per livestream
 • Zo. 29 september: Wegrit WK wielrennen heren elite live op tv (NPO1) en per liestream

Livestream WK wielrennen 2019 via een tv-app

Livestream via Go App

Het is ook mogelijk om het WK wielrennen via een livestream op de Go App (online tv) te bekijken. Via die app kan men online live naar tv-uitzendingen kijken. Men kan hierop live tv-uitzendingen van het WK wielrennen bekijken van diverse omroepen, waaronder Sporza, de NOS en Eurosport. Dit is app van Ziggo. Elke livestream op die app (en dus ook elke stream van dit wielerkampioenschap) kan men in de gehele EU bekijken. Ook in diverse landen buiten de Europese Unie kan men legaal per livestream tv kijken op die app. Tot die overige landen waar men op die app per livestream tv kan kijken, behoren Noorwegen, Martinique, IJsland, Frans-Guyana en Liechtenstein. Met de Go App kan men niet alleen via een stream live naar tv kijken, maar ook een week lang elke uitzending van dit wielerkampioenschap terugkijken.

Livestream via NLziet

Ook kan men dit WK wielrennen online via een livestream op de NLziet-app volgen, indien men een abonnement op die dienst heeft.
Hierop kan men bij dit wereldkampioenschap wielrennen echter alleen de live tv-uitzendingen van de NOS volgen. De live-uitzendingen van Sporza en Eurosport van dit wereldkampioenschap wielrennen zijn niet per livestream op die app te volgen.

Livestream via NPO Start

Het is ook mogelijk om de wereldkampioenschappen wielrennen via een livestream bij NPO Start te bekijken. Zij bieden een gratis livestream aan van de zenders van de publieke omroep van Nederland (NPO). Die livestream is zowel beschikbaar op hun app als op hun site. Met NPO Start kan men dus alleen per gratis livestream naar de live-uitzendingen van de NOS op dit wereldkampioenschap wielrennen kijken en dus niet naar de live-uitzendingen van Sporza en Eurosport bij dit mondiale wielerkampioenschap. Buiten Nederland is elke livestream van NPO Start overigens 'geo-blocked'; men kan dus alleen in Nederland per stream via die app naar de uitzendingen van de NOS van dit mondiaal wielerkampioenschap kijken.

Livestream WK wielrennen via iTV-app

Voor klanten van KPN bestaat er de mogelijkheid om per livestream op een smartphone (of tablet) naar tv te kijken op de iTV-app. Hiermee kan men dus ook per livestream naar de live tv-uitzendingen van de NOS, Eurosport en Sporza kijken bij dit wereldkampioenschap wielrennen. Zo'n livestream op de iTV-app is beschikbaar voor iedereen die hiervoor een geschikt abonnement bij KPN heeft (een regulier abonnement op 'interactieve tv'). Elke livestream op de iTV-app is in de gehele EU te bekijken.

Livestream Interactieve Tv

Klanten van KPN die een abonnement hebben op de dienst 'interactieve tv' kunnen ook via de site van die dienst per livestream naar tv kijken en daarop dus de live-uitzendingen van dit mondiale wielerkampioenschap bekijken. Die site is vooral bedoeld voor mensen die op een desktop computer of laptop per livestream naar tv willen kijken. De hierboven genoemde iTV-app is daarentegen geoptimaliseerd voor mensen die op een smartphone of tablet per livestream tv willen kijken.

Livestream FloBikes

Het is ook mogelijk om bij het Noord-Amerikaanse FloBikes per livestream naar dit wereldkampioenschap wielrennen te kijken. Men dient wel een betaald abonnement op die dienst te hebben om bij hen een stream van dit wereldkampioenschap wielrennen te kunnen bekijken. FloBikes heeft een groeiende populariteit als aanbieder van uitzendingen van wielerkoersen per livestream. Behalve wegwielerwedstrijden bieden zij ook veel veldritten per livestream aan. Vaak is hun livestream echter geo-restricted. Hierdoor kunnen kijkers uit bijvoorbeeld Nederland en België niet altijd die livestream van FloBikes bekijken. FloBikes is een onderdeel van de grote organisatie FloSports, die mondiaal veel sportevenementen online (via een livestream) uitzendt.

Livestream UCI?

De internationale wielerbond UCI biedt ook een livestream aan van de wedstrijden van het WK wielrennen 2019. Dit is in principe een gratis livestream. Hun livestream is echter zeer geo-restricted. Men mag die livestream officieel alleen bekijken in landen waar geen omroep is die de live-uitzendrechten (tv of stream) heeft van dit wereldkampioenschap wielrennen. Hun gratis livestream is dus niet te bekijken in Nederland. Ook in België mag men deze gratis livestream van de UCI officieel niet bekijken.

Deelnemers: startlijst wegritten wereldkampioenschap wielrennen 2019

Welke deelnemers staan allemaal op de startlijsten van de wegritten? En wat natuurlijk altijd handig is wanneer men live op tv of per livestream naar een wielerwedstrijd kijkt: welke rugnummers dragen de deelnemers?

Startlijsten wegritten Yorkshire 2019:


Deelnemers: selecties van Nederland en België voor het WK wielrennen 2019

Hoe zien de Belgische en Nederlandse selecties eruit voor het wereldkampioenschap wielrennen 2019 in Yorkshire? Hieronder vindt u de selecties van Nederland en België voor alle categorieën.

Selectie Nederland voor het WK wielrennen 2019 in Yorkshire

Nederlandse selectie wegritten WK wielrennen 2019

 • Heren elite (profs): Mathieu van der Poel, Dylan van Baarle, Sebastian Langeveld, Bauke Mollema, Niki Terpstra, Jos van Emden, Mike Teunissen en Pieter Weening.
 • Dames elite: Anna van der Breggen, Chantal Blaak, Lucinda Brand, Marianne Vos, Floortje Mackaij, Amy Pieters, Annemiek van Vleuten en Demi Vollering.
 • Heren belfoten (u23): Pascal Eenkhoorn, Marijn van den Berg, Nils Eekhoff, Daan Hoole en Ide Schelling.
 • Junioren (heren): Enzo Leijnse, Axel van der Tuuk, Lars Boven, Casper van Uden en Hidde van Veenendaal.
 • Junior-dames: Lieke Nooijen, Shirin van Anrooij, Femke Gerritse, Silke Smulders en Ilse Pluimers.

Nederlandse selectie WK Ploegentijdrit (Team Mixed Relay):

 • Vrouwen: Lucinda Brand, Amy Pieters en Riejanne Markus
 • Mannen: Koen Bouwman, Bauke Mollema en Jos van Emden

Nederlandse selectie WK tijdrijden 2019

 • Heren elite (profs): Jos van Emden en Dylan van Baarle
 • Dames elite: Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen en Lucinda Brand
 • Heren beloften (U23/espoirs): Nils Eekhoff en Daan Hoole
 • Junioren (heren): Lars Boven en Enzo Leijnse
 • Junior-dames: Shirin van Anrooij, Femke Gerritse en Leonie Bos

Selectie België voor het WK wielrennen 2019 in Yorkshire

Belgische selectie voor de wegritten van het WK wielrennen 2019:

 • Heren elite (profs): Philippe Gilbert, Greg van Avermaet, Remco Evenepoel, Dylan Teuns, Oliver Naesen + nog drie renners.
 • Dames elite: Sofie de Vuyst, Valerie Demey, Kelly van den Steen, Kaat Hannes en Julie van de Velde.
 • Heren beloften (U23/Espoirs): Jasper Philipsen, Brent van Moer, Stan Dewulf, Jens Reynders, Ilan van Wilder en Stan van Tricht.
 • Junioren (heren): Milan Paulus, Ramses Debruyne, Jago Willems en Alex Vandenbulcke.
 • Junior-dames: Gloria van Mechelen, Dina Scavone, Julie de Wilde en Jade Lenaers.

Selectie België voor WK Ploegentijdrit (Mixed Team Relay)

 • Vrouwen: Sofie de Vuyst, Julie van de Velde en Valerie Demey
 • Mannen: Jan Bakelants, Frederik Frison en Senn Leysen

Belgische selectie WK tijdrijden 2019:

 • Heren elite (profs): Victor Campenaerts, Remco Evenepoel en Yves Lampaert
 • Dames elite: Ann-Sophie Duyck en Julie van de Velde
 • Heren beloften (U23/espoirs): Ilan van Wilder en Brent van Moer
 • Junioren (heren): Branko Huys en Lars van Ryckeghem
 • Junior-dames: Julie de Wilde

Uitslagen wegritten 2019:

Junioren:

 1. Quinn Simmons (USA) in 3u38'04"
 2. Alessio Martinelli (Ita) op 56"
 3. Magnus Sheffield (USA) op 1'33"

Junior-dames:

 1. Megan Jastrab (USA) in 2u08'00"
 2. Julie de Wilde (Bel) z.t.
 3. Lieke Nooijen (Ned) z.t.

Beloften:

 1. Samuele Battistella (Ita) in 3u53'52"
 2. Stefan Bissegger (Zwi) z.t.
 3. Tom Pidcock (UK)

De Nederlander Nils Eekhoff kwam bij de wedstrijd van de beloften als eerste over de finish. Na afloop werd hij echter gediskwalificeerd en ging de wereldtitel naar de Italiaan Battistella.

Dames elite:

 1. Annemiek van Vleuten (Ned) in 4:06:05
 2. Anna van der Breggen (Ned) op 2:15
 3. Amanda Spratt (Aus) op 2:28

Heren elite:

 1. Mads Pedersen (Den) 6:27:28
 2. Matteo Trentin (Ita) z.t.
 3. Stefan Küng (Zwi) op 2 sec.

Voorgaande editie: uitslagen wegritten WK wielrennen 2018

Wegrit Junior-dames:

 1. Laura Stigger (Oos)
 2. Marie Le Net (Fra)
 3. Simone Boilard (Can)

Wegrit Junioren:

 1. Remco Evenepoel (Bel)
 2. Marius Mayrhofer (Dui)
 3. Alessandro Fancellu (Ita)

Wegrit Heren Beloften (U23):

 1. Marc Hirschi (Zwi)
 2. Bjorg Lambrecht (Bel)
 3. Jaakko Hanninen (Fin)

Wegrit Dames Elite:

 1. Anna van der Breggen (Ned)
 2. Amanda Spratt (Aus)
 3. Tatiana Guderzo (Ita)

Wegrit Heren Elite (profs):

 1. Alejandro Valverde (Spa)
 2. Romain Bardet (Fra)
 3. Michael Woods (Can)

Lees verder

© 2014 - 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
BK wielrennen 2019, live op tv en livestreamBK wielrennen 2019, live op tv en livestreamOp zondag 30 juni 2019 wordt het Belgisch Kampioenschap wielrennen voor heren elite met contract (profs) en dames verred…
Koolskamp Koers 2019, live op tv en livestreamKoolskamp Koers 2019, live op tv en livestreamOp vrijdag 20 september 2019 wordt de 104e editie verreden van de wielerwedstrijd 'Koolskamp Koers - het Kampioenschap v…
Primus Classic 2019, live op tv en livestreamPrimus Classic 2019, live op tv en livestreamOp zaterdag 21 september 2019 wordt de Primus Classic Impanis - van Petegem verreden. In het verleden heette deze wedstr…
Ster van Zwolle 2019 - live op tv en livestreamSter van Zwolle 2019 - live op tv en livestreamOp zaterdag 23 februari 2019 wordt de 59 editie verreden van de Ster van Zwolle. Deze Overijsselse wielerwedstrijd is tr…
Nokere Koerse 2019, live op tv en livestreamNokere Koerse 2019, live op tv en livestreamOp woensdag 20 maart 2019 wordt de 74 editie van Nokere Koerse - Danilith Classic verreden. Dit is wielerwedstrijd van c…
Bronnen en referenties
 • http://www.touretappe.nl/wk-wielrennen-2014/parcours-wk-wegwedstrijd-ponferrada-2014/
 • http://www.mundialciclismoponferrada.com/home
 • http://nl.wikipedia.org
 • http://www.uci.ch

Reageer op het artikel "WK wielrennen 2019 live op tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 29-09-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Kampioenschappen
Bronnen en referenties: 4
Schrijf mee!