InfoNu.nl > Sport > Voetbal > Voetbal 2019: LASK Linz-PSV, live op tv en livestream

Voetbal 2019: LASK Linz-PSV, live op tv en livestream

Voetbal 2019: LASK Linz-PSV, live op tv en livestream Op donderdag 7 november 2019 speelt PSV in de Europa League tegen LASK Linz uit Oostenrijk. Deze wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. Ook kan men dit duel in de Europa League tussen de clubs uit Noorwegen en Nederland online via een livestream bekijken. Op welke zender wordt deze voetbalwedstrijd tussen PSV en LASK Linz live uitgezonden? Waar vindt men een livestream van het duel LASK-PSV? Welke prijzen hebben de clubs PSV en LASK Linz in de loop der jaren gewonnen?

PSV: Philips Sport Vereniging

Oorsprong

PSV is ontstaan uit het elektronicaconcern Philips. In 1910 werd er een voetbalteam opgericht voor werknemers van Philips: het Philips Elftal. Daarnaast werd er in augustus 1913 een algemene sportvereniging opgericht voor werknemers van het bedrijf: de Philips Sport Vereniging (PSV). In oktober 1913 besloot het Philips Elftal om ook een onderdeel te worden van die algemene sportvereniging. In de eerste jaren mochten alleen werknemers van Philips lid worden van PSV. Vanaf 1928 mochten ook mensen lid worden die niet bij dat elektronicaconcern werkten.

Groei naar de top

Wat ooit begon als een vereniging die zich vooral focuste op breedtesport en als hoofddoel had om arbeiders de kans te geven om in clubverband te sporten, werd tamelijk snel een vereniging die zich ook op topsport richtte. Reeds in 1921 bereikte de club het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. Enkele jaren later degradeerde de club een keer, maar in 1926 promoveerde PSV wederom naar het hoogste niveau. Sindsdien heeft de club altijd in de hoogste divisie van het Nederlandse voetbal gespeeld. In 1929 won PSV voor het eerst het landskampioenschap.

Erelijst PSV

Hoe ziet anno 2019 de erelijst van de voetbalclub PSV eruit? 24 keer won PSV het Nederlands landskampioenschap. Negen keer won PSV de KNVB Beker. Elf keer won PSV de Johan Cruijff Schaal (Nederlandse Supercup). Een hoogtepunt uit de clubgeschiedenis was het winnen van de Europacup I (de voorloper van de Champions League) in 1988. Een andere internationale topprijs die PSV won was de UEFA Cup in 1978.

LASK Linz

In de zomer van 1908 werd de Linzer Sport-Klub opgericht. Deze club veranderde in 1919 zijn naam in Linzer Athletik Sport Klub. De afkorting daarvan is LASK. Doorgaans wordt deze Oostenrijkse club LASK Linz genoemd. LASK Linz won in 1931 het amateurkampioenschap van Oostenrijk. In 1950 werd LASK Linz een profclub. In 1965 was LASK Linz de eerste club van van buiten Wenen die het kampioenschap won in het Oostenrijkse profvoetbal. In datzelfde jaar won LASK Linz ook de Beker van Oostenrijk. Anno 2019 zijn die twee hoofdprijzen uit 1965 overigens nog steeds de enige twee hoofdprijzen die LASK ooit in het profvoetbal heeft gewonnen.

Wedstrijdinfo LASK Linz-PSV (7 november): hoe laat, opstelling?

Hoe laat was de aftrap van dit duel in de Europa League? Die was op donderdag 7 november 2019 om 18u55. De scheidsrechter was Radu Petrescu uit Roemenië. Er waren 14.000 toeschouwers.

Uitslag LASK Linz-PSV: 4-1

 • LASK Linz: Ranftl (56), Frieser (60), Klauss (77 en 82).
 • PSV: Schwaab (5/penalty)

Gele kaarten:

 • LASK: Trauner en Tetteh
 • PSV: Schwaab en Ihattaren

Opstelling LASK Linz (en wissels)

A. Schlager, Wiesinger, Trauner, Filipovic, Ranftl (Renner/81), Holland, Michorl, Potzmann, Goiginger, Raguz (Tetteh/69) en Frieser (Klauss/61).

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadilek, Rosario, Ihattaren, Gutiérrez, Doan (Catic/64), Gakpo en Bruma.

Live op tv: LASK-PSV Europa League (7 november 2019)

Welke zender?

De live-uitzendrechten (televisie en livestream) van de wedstrijden in de Europa League zijn in handen van RTL7 en FOX Sports. Beiden zenden dit duel van de club uit Eindhoven tegen LASK Linz live uit.

Hoe laat begint de live-uitzending bij RTL7?

Op RTL7 begint op donderdag 7 november 2019 de voorbeschouwing om 18u00 op deze Europa League-avond. Men beschouwt voor op de wedstrijden van PSV, en Feyenoord. Het duel van PSV tegen LASK Linz is live te zien vanaf 18u55. Het duel Feyenoord-Young Boys is daarna (vanaf 21u00) live te zien. Na afloop van de duels is er een samenvatting te zien van het duel van AZ.

Hoe laat begint de live tv-uitzending van FOX Sports?

Op de zender FOX Sports 2 begint de live tv-uitzending van het duel van PSV tegen LASK Linz om 18u50. Later op die avond kan men op die zender ook live kijken naar de wedstrijd van Feyenoord. Ook kan men bij FOX Sports in de namiddag van 7 november live op tv en per livestream kijken naar Astana-AZ.

België live op tv bij Play Sports?

Dit duel van de clubs uit Eindhoven en LASK Linz is niet live te zien op Play Sports. Veel voorgaande wedstrijden van de Eindhovense club in de Europa League werden wel live door die Vlaamse sportomroep uitgezonden.

Voetbal live op tv

Welke andere interessante wedstrijden kunnen voetbalfans in deze periode live op televisie of online via een livestream bekijken?
Op zondag 10 november kan men Willem II-PSV (eredivisie) live op tv en per livestream volgen bij FOX Sports. Ook is dat duel live op tv of per livestream te zien bij Play Sports. Op diezelfde zondag kan men ook live op tv en op het internet via een livestream kijken naar Ajax-FC Utrecht (eredivisie). Dat duel is eveneens onder meer te zien bij FOX Sports en Play Sports.

Op 8 november spelen de Nederlandse vrouwen een interland: Turkije-Nederland (EK-kwalificatie). Die wedstrijd is live op tv te zien bij Veronica en kan men via een gratis livestream te zien bij Kijk. Op 16 november speel het Nederlands herenelftal een interland: Noord-Ierland - Nederland (EK-kwalificatie). Dat duel is live op tv te zien bij NOS Studio Sport. Ook biedt de NPO een gratis livestream aan.

Livestream LASK-PSV op 7 november 2019 (Europa League)

Livestream LASK Linz-PSV van FOX Sports

Er wordt een livestream van dit Europese duel verzorgd door FOX Sports. Met zo'n livestream kan men deze Europa League-wedstrijd van PSV tegen LASK Linz op een desktop computer, laptop, smartphone of tablet bekijken. Die livestream is op de avond van donderdag 7 november 2019 te vinden op de FOX Sports Go App. Men dient wel een abonnement op die dienst te hebben om die livestream op die app te kunnen bekijken. Het is anno 2019 niet meer mogelijk om een dagpas voor een livestream bij hen te kopen. Ook is het niet mogelijk om bij hen een livestream te verkrijgen via PPV (Pay Per View). De livestream begint tegelijkertijd met de live tv-uitzending van FOX Sports. Dit houdt in dat deze livestream van het duel van de Nederlandse club tegen LASK Linz dus om circa 18u50 begint. Op diezelfde avond zendt men ook per livestream de Europese wedstrijd van Feyenoord uit. Het Europese duel van AZ is eveneens op die avond per livestream op die app te bekijken.

Livestream via Go App in de hele EU

Het is ook mogelijk om deze wedstrijd te bekijken via een livestream op de Go App (online tv). Op die app kan men via een livestream de zenders bekijken die men ook op tv kan ontvangen. Tot de zenders die men zo per livestream kan bekijken behoort dus ook RTL7, waarop men dit duel van de Eindhovense club tegen LASK Linz uitzendt. Deze app is bedoeld voor klanten van digitale tv bij Ziggo. Zo'n livestream is dan te bekijken binnen de hele EU. Men kan elke livestream op de Go App dus ook in een behoorlijk aantal andere landen bekijken. Dit is erg handig als men bijvoorbeeld vakantie is in een EU-land en op 7 november 2019 toch via een livestream naar de Nederlandse tv-uitzending van de wedstrijd van PSV tegen LASK Linz wil kijken. Elke livestream van deze app is in verband met uitzendrechtenkwesties in de meeste landen buiten de Europese Unie geblokkeerd. Daar kan men dus niet per livestream tv kijken via deze dienst. Tot de landen buiten de EU waar men wel een livestream op die app kan gebruiken, behoren onder meer IJsland, Noorwegen en Martinique. Via die app kan men de tv-uitzendingen overigens niet alleen per livestream bekijken; men kan ze ook een week lang via een stream op die app terugkijken.

Livestream PSV-LASK Linz op Play Sports? Neen

Het is helaas niet mogelijk om dit Europese duel te bekijken via een livestream van Play Sports. Veel voorgaande Europese wedstrijden van de Eindhovense club zonden zij in dit seizoen wel uit via hun livestream. Op die avond van 7 november worden ook niet de Europese wedstrijden van AZ en Feyenoord door hen per livestream uitgezonden. Wel zenden zij per livestream diverse andere wedstrijden uit, waaronder Manchester United-Partizan Belgrado. Play Sports is een Vlaamse sportomroep. Zij zenden veel voetbal, veldrijden, motorcross, hockey en formule 1 live uit op tv en per livestream. Deze sportomroep is een onderdeel van Telenet, een Vlaamse telecom- en tv-aanbieder. Wanneer men in Vlaanderen een tv-abonnement voor Telenet Play Sports heeft, dan kan men via hun website inloggen om elke livestream te bekijken. Het is echter ook mogelijk om een puur digitaal abonnement bij Play Sports te nemen; dan kan men op de Play Sports Go App alle uitzendingen op een smartphone of tablet per livestream bekijken. Elke livestream van hen is in de hele EU te gebruiken. Indien men geen vast abonnement op Telenet Play Sports wil hebben, dan is het ook mogelijk om een dagpas te kopen. Daarmee kan men een etmaal lang elke livestream bekijken bij hen. Bij Play Sports zendt men ook dikwijls interessante eredivisiewedstrijden uit (live op tv en per livestream). Zij zenden op 27 oktober bijvoorbeeld Ajax-Feyenoord per livestream uit.

NLziet livestream?

Kan men deze voetbalwedstrijd op 7 november ook via een livestream op de app NLziet bekijken? Ja, het is ook mogelijk om de wedstrijd van PSV tegen LASK per livestream op de NLziet-app te bekijken. Via die app kan men namelijk per livestream onder meer naar de zender RTL7 kijken waarop deze match live wordt uitgezonden. (RTL7 is namelijk een onderdeel van RTL Nederland en al hun tv-zenders zijn per livestream op de NLziet-app te zien.) Om de livestream van PSV tegen Linz op NLziet te kunnen bekijken, dient men echter wel een abonnement op die app te hebben. Op diezelfde avond kan men op die app ook per livestream naar de wedstrijd van Feyenoord kijken. Op die app kan men echter niet per livestream het duel van AZ bekijken; dat wordt namelijk live uitgezonden op een zender die niet meewerkt aan dit mediaplatform. Dat duel van de club uit Alkmaar is namelijk live op tv en per livestream te zien bij FOX Sports.

Livestream Interactieve Tv

Er bestaat ook de mogelijkheid om deze wedstrijd van PSV tegen LASK Linz per livestream te bekijken bij Interactieve Tv. Deze livestream is bedoeld voor klanten van KPN. Qua opties is deze livestream van PSV-LASK voor KPN-klanten grotendeels vergelijkbaar met de mogelijkheden die men op de Go App biedt voor Ziggo-klanten. Ook via deze dienst van de KPN kan men de wedstrijd van PSV in de hele Europese Unie per livestream bekijken. Bij de site van Interactieve Tv kan men als klant van KPN inloggen, om vervolgens op een laptop of desktop computer per livestream naar bijvoorbeeld RTL7 te kijken. Elke livestream op die site mag men in de hele EU bekijken.

Livestream LASK Linz-PSV via iTV-app (KPN)

Klanten van KPN kunnen echter ook per livestream naar tv kijken op de iTV-app. Die dienst is specifiek bedoeld om per livestream naar tv te kijken op een smartphone of tablet. Ook via die app kan men het standaard zenderpakket ontvangen en men kan daarop dus ook live naar deze wedstrijd op RTL7 kijken. Eke livestream op die app mag men (net als elke stream op de site van Interactieve Tv) in de hele EU gebruiken.

Livestream RTL7?

Biedt RTL7 zelf ook een gratis livestream aan van dit duel? Daarin was men bij voorgaande Europa Leagues niet erg consequent; soms bood men wel een gratis livestream, doch soms ook niet. Waarschijnlijk is er ditmaal toch weer een livestream te vinden te zijn op de website van RTL (XL). Deze livestream van de Eindhovense club tegen Linz is dan ook te gebruiken door mensen die geen betaald abonnement op die dienst hebben. Anders dan bij diverse voorgaande wedstrijden is er daarentegen op VTBL, het voetbalplatform van RTL Nederland, niet een gratis livestream van dit duel.

Livestream LASK-PSV via Proximus

In België wordt de wedstrijd op donderdag 7 november 2019 van PSV tegen LASK Linz ook via een livestream uitgezonden door Proximus. Deze livestream is bedoeld voor abonnees van deze dienst.

Voorgaande poulewedstrijden van PSV

Eerste poulewedstrijd: op 19 september tegen Sporting Lissabon

Op donderdag 19 september speelde PSV zijn eerste poulewedstrijd in de Europa League 2019-2020. De tegenstander was Sporting Portugal. De scheidsrechter was Kruzliak (Slowakije). Er waren 30.000 toeschouwers in het Philips Stadion. Dit duel was in Nederland live op tv en per livestream te zien bij RTL7 en FOX Sports. In België werd het live op tv en per livestream uitgezonden door Play Sports.

Uitslag PSV-Sporting Portugal: 3-2

 • Goals PSV: Malen (20), Coates (25/eigen doelpunt) en Baumgartl (48).
 • Goals Sporting Portugal: B.Fernandes (39/penalty) en Mendes (82).

Gele kaarten:

 • PSV: Rosario.
 • Sporting Portugal: Doumbia, Acuna, B.Fernandes,Neto en Cabral.

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Viergever, Baumgartl, Boscagli, Rosario, Ihattaren (Gakpo/64), Hendrix, Bergwijn, Malen (Sadilek/84) en Bruma (Doan/78).

Opstelling Sporting Portugal (en wissels)

Ribeiro, Rosier, Coates, Neto, Acuna, M.Luis (Mendes/81), Wendel (Camacho/91), B.Fernandes, Doumbia, Vietto (Cabral/64) en Bolasie.

Tweede poulewedstrijd tegen Rosenborg

Op donderdag 3 oktober speelde de club uit Eindhoven zijn tweede groepswedstrijd, de tegenstander was Rosenborg. De scheidsrechter was Umut Meler uit Turkije. Dit duel was in Nederland live op tv en per livestream te zien bij FOX Sports en RTL7. In Vlaanderen werd het live op tv en via de livestream uitgezonden door Play Sports.

Uitslag Rosenborg BK-PSV: 1-4

 • Goal Rosenborg: Adegbenro (70)
 • Goals PSV: Rosario (14), Meling (37/eigen doelpunt) en Malen (41 en 78)

Gele kaarten:

 • Rosenborg: geen
 • PSV: Sadilek

Opstelling Rosenborg (en wissels)

A. Hansen, Meling, Valsvik, Hovland, Trondsen (Tagseth/80), Asen, Lundemo (Konradsen/62), Jensen, Akintola, Johnsen (Söderlund/59) en Adegbenro.

Opstelling PSV (en wissels)

Ruiter, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek, Rosario, Ihattaren (Mitroglou/80), Hendrix (Gutiérrez/72), Doan (Bruma/82), Malen en Bergwijn.

Derde poulewedstrijd, thuiswedstrijd tegen LASK Linz

De wedstrijd tussen PSV en LASK Linz begon op donderdag 24 oktober om 21u00. De scheidsrechter was Chris Kavanagh uit Engeland. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel: 0-0. Er waren 29.000 toeschouwers. Dit duel was live op tv te zien bij RTL7 en via een gratis livestream op RTL XL. Abonnees van FOX Sports konden dit duel bij die sportomroep ook live op tv en via een livestream volgen. Het duel werd, in tegenstelling tot voorgaande Europese wedstrijden van de Eindhovense club, niet live op tv en via een livestream uitgezonden door het Vlaamse Play Sports.

Gele kaarten:

 • PSV: Gutiérrez
 • LASK: Ranftl, Wiesinger en Potzmann

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Viergever, Schwaab, Sadilek, Doan (Bruma/74), Rosario, Gutiérrez, Ihattaren (Thomas/84), Bergwijn en Gakpo (Mitroglou/84).

Opstelling LASK Linz (en wissels)

A. Schlager, Wiesinger, Trauner, Filipovic, Ranftl, Holland, Michorl, Potzmann, Goiginger, Raguz (Klauss/71) en Frieser (Tetteh/60).

Voorgaande Europese wedstrijden: laatste voorronde van de Europa League tegen Apollon Limassol

Eerste wedstrijd PSV-Apollon Limassol (22 augustus)

Op 22 augustus speelde PSV thuis tegen Apollon Limassol. De Eindhovens club won deze eerste wedstrijd met 3-0. De scheidsrechter was Koelbakov (Wit-Rusland). Er waren 17.500 toeschouwers. Dit duel was live op tv te zien bij Veronica en werd door die zender ook online via een gratis livestream uitgezonden.

Uitslag PSV-Apollon Limassol: 3-0

Goals PSV: Ihattaren (47), Gakpo (56) en Dumfries (61).

Gele kaarten

 • PSV: Boscagli en Malen
 • Apollon Limasol: Sachetti

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli (Lato/90), Rosario, Bergwijn, Gutiérrez, Ihattaren (Mitroglou/81), Malen en Gakpo (Hendrix/84).

Opstelling Apollon Limassol (en wissels)

Mall, Joao Pedro, Hector Yuste, C. Kyriakou, Aguirre, Gakpé (Pittas/76), Sachetti, Sardinero (Papoulis/67), S. Markovic, Gianniotas (Pereyra/62) en Zelaya.

Tweede wedstrijd: PSV-Apollon Limasol op 29 augustus 2019

De aftrap was op donderdag 29 augustus 2019 om 19u00. PSV won met 0-4 plaatste zich voor groepsfase van de Europa League. De scheidsrechter was Collum uit Schotland. Dit duel was live op tv te zien bij SBS9. Het werd online via een gratis livestream uitgezonden door Kijk. Hieronder vindt u de statistieken van dit duel.

Uitslag Apollon Limassol-PSV: 0-4

Goals PSV: Ihattaren (72), Mitroglou (76), Malen (78 en 93)

Opstelling Apollon Limassol (en wissels)

Mall, Joao Pedro, Hector Yuste, Szalai, Aguirre, Gakpé, Markovic, Papoulis (Pittas/69), Kyriakou, (Sardinero/61), Gianniotas (Tamba M'Pinda/77) en Zelaya.

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Baumgartl (Schwaab/81), Viergever, Boscagli, Rosario, Gutiérrez, Hendrix (Mitroglou/74), Ihattaren, Malen en Gakpo (Catic/77).

Gele kaarten

 • Apollon Limassol: Kyriakou en Hector Yuste
 • PSV: Hendrix

Voorgaande voorronde Europa League van PSV tegen Haugesund

Eerste wedstrijd: FK Haugesund-PSV (8 augustus)

De club uit Eindhoven won zijn eerste wedstrijd tegen Haugesund. In Noorwegen won men de uitwedstrijd met 0-1. De scheidsrechter was Jug uit Slovenië. Er waren 5.150 toeschouwers. Deze wedstrijd was live op tv te zien op de zender SBS9. Ook kon men deze wedstrijd via een gratis livestream bekijken op de site van Kijk. Eveneens was er een livestream van deze match beschikbaar op de app van Veronica Inside.

Uitslag FK Haugesun-PSV: 0-1

Goal PSV: Bergwijn (24/penalty)

Gele kaarten:

 • FK Haugesund: Bergqvist
 • PSV: Rosario, Malen en Lozano

Opstelling FK Haugesund (en wissels)

Sandvik, Desler, Bergqvist, Hansen, Baardsen Pedersen, Krygård (Grindheim/70), Tronstad, Leite (Nilsen/74), Sandberg, Ibrahim (Koné/57) en Velde.

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek, Gutiérrez (Hendrix/89), Rosario, Pereiro (Gakpo/59), Bergwijn, Malen en Bruma (Lozano/58).

Tweede wedstrijd: PSV-FK Haugesund (15 augustus)

De tweede wedstrijd van de Eindhovense club tegen de club uit Noorwegen werd gespeeld op 15 augustus 2019. De arbiter was Martínez (Spanje). Eén speler kreeg een gele kaart in dit duel: Sadilek. Er waren 24.600 toeschouwers. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel en zo plaatste de club uit Eindhoven zich dus voor de volgende ronde. Dit duel werd live op tv en online via een gratis livestream uitgezonden door Veronica.

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries (Teze/46), Baumgartl, Viergever, Sadilek, Rosario, Bergwijn, Gutiérrez, Bruma (Ihattaren/59), Malen en Gakpo.

Opstelling FK Haugesun (en wissels)

Sandvik, Desler, Bergqvist, Hansen, Baardsen Pedersen, Krygard (Grindheim/75), Tronstad, Leite (Nilsen/85), Sandberg, Koné (Samuelsen/70) en Velde.

Voorgaande Europese wedstrijden van PSV: voorronde Champions League tegen FC Basel

Eerste wedstrijd: PSV-FC Basel (op 23 juli 2019)

De eerste wedstrijd won PSV in Eindhoven dankzij een sterke slotfase met 3-2. Deze wedstrijd was ook live op tv te zien bij Veronica (en online via een gratis livestream). Hoe zag bij deze wedstrijd in de voorronde van de Champions League de opstelling van PSV eruit? En de opstelling van Basel? Hieronder vindt u de opstelling en wissels van beide ploegen. Ook ziet u welke spelers de doelpunten scoorden en wie gele kaarten kregen.

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadilek, Rosario, Bergwijn, Gutierrez, Lozano (Lammers/82), Malen en Bruma (Gakpo/77).

Opstelling FC Basel (en wissels)

Omlin, Widmer, Cömert, Alderete, Xhaka, Frei, Zuffi, Van Wolfswinkel, Alvarez (Pululu/91), Stocker (Okafor/65) en Ajeti (Ademi/89).

Uitslag PSV-FC Basel: 3-2

 • Goals PSV: Bruma (14), Lammers (89) en Malen (93)
 • Goals FC Basel: Ajeti (46e) en Alderete (80e)

Gele kaarten

 • PSV: Bergwijn en Sadilek.
 • FC Basel: Xhaka, Widmer en Ajeti.

Tweede wedstrijd: FC Basel tegen PSV op 30 juli 2019

Op dinsdag 30 juli 2019 speelde PSV zijn tweede wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel. Die wedstrijd was eveneens live te zien op Veronica Tv en via een gratis livestream. Deze match verloor PSV in Zwitserland met 2-1. Hierdoor werd de club uit Eindhoven uitgeschakeld in het kwalificatietoernooi voor de Champions League, maar de club mag als troostprijs nog wel meedoen aan de kwalificatie voor de Europa League.

Uitslag FC Basel-PSV: 2-1

 • Goals FC Basel: Cömert (8) en Van Wolfswinkel (68)
 • Goal PSV: Bruma (23)

Gele kaarten

 • FC Basel: Van Wolfswinkel, Xhaka en Alderete
 • PSV: Sainsbury, Bergwijn en Sadilek

Opstelling FC Basel (en wissels)

Omlin, Widmer, Cömert, Alderete, Xhaka (Petretta/81), Van Wolfswinkel, Alvarez, Zuffi, Frei, Stocker en Ajeti.

Opstelling PSV (en wissels)

Zoet, Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadilek, Gutiérrez, Bergwijn, Rosario, Lozano (Gakpo/76), Malen en Bruma.

Lees verder

© 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Voetbal 2019: Ajax-FC Utrecht, live op tv en livestreamVoetbal 2019: Ajax-FC Utrecht, live op tv en livestreamOp zondag 10 november 2019 spelen AFC Ajax en FC Utrecht tegen elkaar in de Nederlandse eredivisie. Deze competitiewedst…
Speelschema PSV seizoen 2019-20Speelschema PSV seizoen 2019-20In het seizoen 2019-2020 speelt PSV in de voorronde van de Champions League, doet het mee aan de KNVB beker en speelt he…
Europa League 2019-20: speelschema en uitslagenEuropa League 2019-20: speelschema en uitslagenOp 27 juni 2019 start de Europese campagne van de Europa League met de eerste voorronde van de kwalificatie. Exact elf m…
Finale Nations League 2019, live op tv en livestreamFinale Nations League 2019, live op tv en livestreamIn juni 2019 wordt het eindtoernooi gespeeld van de UEFA Nations League 2019. Hieraan doen vier teams mee. De eerste hal…
Voetbal 2019: Ajax-Heracles Almelo, live op tv en livestreamVoetbal 2019: Ajax-Heracles Almelo, live op tv en livestreamOp zaterdag 23 november 2019 voetbalt Ajax tegen Heracles Almelo. Dit is een competitiewedstrijd in de Nederlandse eredi…
Bronnen en referenties
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/AFC_Ajax
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/PSV_(voetbalclub)
 • https://www.playsports.be/ott/onboarding/plans
 • https://www.playsports.be/tv-gids/list/
 • https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Reageer op het artikel "Voetbal 2019: LASK Linz-PSV, live op tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 07-11-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 5
Schrijf mee!