InfoNu.nl > Sport > Vechtsport > Glory 2019: Rico Verhoeven-Badr Hari, live tv en livestream

Glory 2019: Rico Verhoeven-Badr Hari, live tv en livestream

Glory 2019: Rico Verhoeven-Badr Hari, live tv en livestream Op zaterdag 21 december 2019 staan de kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari voor de tweede keer tegenover elkaar in de ring voor een titanengevecht. De eerste wedstrijd tussen deze twee grootheden uit de vechtsportwereld vond plaats op 10 december 2016. Dat gevecht moest in de tweede ronde worden gestaakt vanwege een blessure van Badr Hari. Rico Verhoeven won deze eerste wedstrijd dus officieel via een technische knock-out. Meteen na die partij besloten de beide kickboksers dat er een rematch (herkansing) moet worden georganiseerd. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat die rematch al in 2017 plaats zou vinden. Door diverse redenen moesten de plannen voor dit gevecht echter diverse malen worden uitgesteld. De rematch Rico Verhoeven - Badr Hari wordt op 21 december 2019 live op tv uitgezonden. Daarnaast is 'Rico vs Badr' ook online via een livestream te volgen.

Ricardo 'Rico' Verhoeven

Op 10 april 1989 werd Ricardo 'Rico' Verhoeven geboren in Bergen op Zoom (Noord-Brabant). In het najaar van 2004 debuteerde hij als professionele kickbokser op een vechtsportgala in Beverwijk. In de loop van de daaropvolgende jaren was Rico Verhoeven als profkickbokser actief voor diverse bonden, waaronder K-1, It's Showtime, Superkombat en Glory. Zijn grootste glorie haalde Rico Verhoeven zonder twijfel bij Glory. Bij die bond werd Rico Verhoeven op 10 november 2013 wereldkampioen kickboksen zwaargewicht in de categorie zwaargewicht.

De lengte van Rico Verhoeven is 196 centimeter. Zijn gewicht is circa 114 kilo. In de loop der jaren vocht Verhoeven 65 professionele kickbokwedstrijden, daarvan won hij er 54. Tien maal leed Rico Verhoeven een nederlaag. Eén keer eindigde een wedstrijd van Rico Verhoeven in een 'draw' (gelijkspel); dat was zijn debuutwedstrijd in het najaar van 2004.

Badr Hari

Badr Hari werd op 8 december 1984 in Amsterdam geboren. Zijn beide ouders zijn afkomstig uit de stad Kenita, in het noordwesten van Marokko. Hari heeft een dubbele nationaliteit (Nederlands en Marokkaans). Hari werd reeds op jonge leeftijd beschouwd als een enorm kickbokstalent. Sinds het jaar 2000 is hij actief in de professionele kickbokswereld. Tot en met juni 2005 kwam hij als kickbokser uit voor Nederland. Daarna heeft hij ervoor gekozen om uit te komen voor Marokko.

Statistieken

In totaal vocht hij in de loop der jaren 121 officiële profwedstrijden. Daarvan won hij er 107, waarvan 92 via knock-out. Badr Hari verloor 13 profwedstrijden. Eén keer eindigde een match van Badr Hari in een 'draw' (remise). Hari was een grote ster tijdens de glorietijd van de kickboksbond K-1. Ook was Hari de wereldkampioen zwaargewicht bij de bond 'It's Showtime'. Badr Hari heeft een lengte van 197 centimeter en een gewicht van rond de 110 kilo.

K-1

K-1 was een bond uit Japan en was met name in die regio erg populair. Rond het jaar 2010 kwam de bond K-1 echter in zware financiële problemen. Er kwam een einde aan de leidende positie van deze bond binnen de kickbokswereld. In de daaropvolgende periode ging Badr Hari hardop filosoferen over zijn toekomstplannen; hij was serieus van plan om een einde aan zijn kickbokscarrière te maken en zich op het 'reguliere' boksen te richten. Voor deze bokscarrière zou hij mogelijk naar Amerika verhuizen. Uiteindelijk ging dit door allerlei omstandigheden niet door. Hari werd in 2012 opgepakt door de politie omdat hij zakenman Koen Everink mishandeld zou hebben tijdens Sensation White. In 2015 werd hij hiervoor veroordeeld.

Einde?

In 2015 vocht Badr Hari nog één officiële kickbokswedstrijd. Tijdens de Akhmat Fight Show in Grozny versloeg hij Ismael Londt via een technische knock-out in de derde ronde. In die periode ging het verhaal dat Hari voorlopig en misschien zelfs definitief een punt achter zijn vechtsportcarrière wilde zetten. Na een reeks juridische problemen, privéproblemen en ook problemen met betrekking tot zijn vechtsportcarrière, wilde Hari enige tijd rust om op zoek te gaan 'naar zichzelf'.

Comeback

Rico Verhoeven, de regerende wereldkampioen bij de kickboksbond Glory, daagde echter in het voorjaar van 2016 Badr Hari uit. In het programma Peptalk op de zender Ziggo Sport nam Verhoeven de camera en zei richting Badr Hari: 'Als je nog een keer een afscheidspartijtje wil: let's go.' Hari nam deze uitdaging aan.

Gevecht van de eeuw?

De aankondiging dat er een partij zou plaatsvinden tussen Rico Verhoeven en Badr Hari zorgde in de loop van 2016 voor een enorme hype binnen vechtsportminnend Nederland. Velen noemden deze partij bij voorbaat 'het gevecht van de eeuw'. Het zou de grote strijd worden tussen 'old school' en 'new school'. Hari was immers één van de sterren uit de oude glorietijd van de boksbond K-1. Rico Verhoeven was de wereldkampioen van de bond Glory. Veel kickboksliefhebbers beweerden dat Glory echter niet het hoge niveau en de grote allure had die vroeger K-1 wel zou hebben gehad. Was dit werkelijk zo? Hoe zou de grote Glory-kampioen Rico Verhoeven in de ring presteren tegenover de oude K-1-ster Badr Hari?

Het eerste gevecht Rico-Badr, Glory Collision

Het eerste gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari vond op zaterdag 10 december 2016 plaats in de Duitse stad Oberhausen. Het werd in Nederland live op tv (en per livestream) uitgezonden door Ziggo Sport Totaal. Er keken in Nederland circa een miljoen mensen naar de live tv-uitzending, wat opvallend veel was, aangezien de meerderheid van de Nederlanders deze tv-zender niet kan ontvangen. Hoe verliep het eerste gevecht tussen Badr en Rico? In de eerste ronde leken de beide vechters aan elkaar gewaagd te zijn. In de tweede ronde liep deze wedstrijd echter op een grote ontgoocheling uit. Badr Hari liep een blessure op, waardoor de wedstrijd door de scheidsrechter beëindigd moest worden. Verhoeven won deze wedstrijd officieel dus via een technische knock-out. In de ring, meteen na die eerste wedstrijd, kwamen Rico Verhoeven en Badr Hari echter al met elkaar overeen dat ze nog een volgende wedstrijd zouden gaan vechten, een rematch (herkansing).

Bij het grote publiek was Hari voorafgaand aan het gevecht in Oberhausen natuurlijk al zeer bekend. Rico Verhoeven was daarvoor echter heel wat minder bekend. Mede door de publiciteit rondom dat gevecht is dat veranderd en is Verhoeven een BN'er geworden.

Comeback van Badr Hari bij Glory in 2018

In 2017 zat Badr Hari maandenlang in de gevangenis, om zijn straf uit te zitten voor de mishandeling van Koen Everink. Tijdens de laatste periode van z'n straf mocht hij overdag de gevangenis verlaten om in de sportschool van Mike Passenier te trainen en zich voor te bereiden op een comeback. Ondertussen werd er door zijn management onderhandeld met diverse vechtsportorganisaties voor een toekomstig contract. Uiteindelijk heeft Hari een nieuw contract getekend bij Glory Kickboxing, wat dus een stap leek richting een rematch van 'Badr vs Rico', aangezien Glory de organisatie is waarbij Rico Verhoeven sedert enige tijd exclusief onder contract staat.

3 Maart 2018: Badr Hari-Hesdy Gerges in Ahoy Rotterdam

Badr Hari maakte in het voorjaar van 2018 zijn comeback op het kickbokgala 'Glory 51 - Badr Hari is Back', in Ahoy Rotterdam. In zijn comebackwedstrijd nam hij het op tegen zijn generatiegenoot Hesdy Gerges. Vanzelfsprekend was de match 'Badr Hari - Hesdy Gerges' de hoofdwedstrijd van dit evenement. Hari won deze wedstrijd oorspronkelijk op punten (unanieme jurybeslissing). Ook dit evenement was weer live op tv en per livestream te zien bij Ziggo Sport Totaal.

Dopingaffaire veranderde alles

Badr Hari had een contract met Glory Kickboxing getekend, waarin bepaald is dat hij met ingang van 2018 meerdere wedstrijden bij deze organisatie zou gaan vechten. Er waren onder meer geruchten over wedstrijden tegen Zinedine Hameur-Lain en Jamal Ben Saddik. Uiteindelijk vocht Badr na de wedstrijd tegen Gerges in 2018 geen andere wedstrijden meer. Wat was de reden hiervoor? Lange tijd bleef dat schimmig. Uiteindelijk bleek echter, dat Hari bij de wedstrijd tegen Gerges op doping was betrapt. Het duurde lang tot Badr definitief te horen kreeg hoe lang hij geschorst zou zijn. Uiteindelijk werd in het voorjaar van 2019 bekend tot Badr geschorst was tot december 2019. Kort daarna werd echter ook bekend dat hij een nieuw contract had getekend bij Glory, waardoor hij met ingang van december 2019 drie jaar lang exclusief voor deze vechtsportorganisatie wedstrijden zal vechten.

Wedstrijden Rico Verhoeven

Na zijn overwinning op Badr Hari in december 2016, vocht Verhoeven bij Glory Kickboxing nog vijf officiële partijen, tegen achtereenvolgens Ismael Lazaar, Antonio 'Big Foot' Silva, Jamal Ben Saddik, Mladen Brestovac en Guto Inocente. Verhoeven won al deze wedstrijden. In de meeste partijen heerste Verhoeven op superieure wijze. De moeilijkste partij in deze reeks was de wedstrijd was voor Verhoeven het duel tegen Jamal Saddik. In het begin van dit gevecht leek Verhoeven het erg zwaar te hebben. Uiteindelijk herpakte Verhoeven zich erg sterk en won hij via een knock-out.

Er werd verwacht dat Verhoeven het in 2019 opnieuw in een titelgevecht op zou nemen tegen Jamal Ben Saddik. Deze Belgische Marokkaan verdiende namelijk, als winnaar van het Glory Heavyweight Tournament (december 2018 in Ahoy), het recht op zo'n nieuw wereldtitelgevecht. Glory hoopte dat zo'n titelgevecht 'Rico vs Jamal' in het voorjaar van 2019 plaats zou vinden, of uiterlijk in december 2019. Rico Verhoeven heeft echter aangegeven weinig interesse in dat gevecht te hebben. Veel liever heeft Verhoeven als volgend gevecht de rematch 'Rico vs Badr'. Waarom wil Rico Verhoeven per se dit titanengevecht tegen Badr Hari in 2019 en niet in 2020? Deels heeft dit te maken met de jaarplanning van Rico Verhoeven voor het jaar 2020. Rico Verhoeven heeft grote ambities in de filmwereld. In 2020 is Verhoeven waarschijnlijk meer aan de slag met een film waarin hij acteert (waarbij hij ook één van de producers is). In 2019 kan Rico Verhoeven zich daarom waarschijnlijk beter voorbereiden op de langverwachte titanenstrijd, dan in 2020 het geval zou zijn.

Datum Badr-Rico part II (de rematch): 21 december 2019

Lange zoektocht naar een datum voor de rematch Badr Hari-Rico Verhoeven

Op welke datum wordt dat tweede gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven georganiseerd? Mike Passenier, de trainer van Badr Hari, wilde oorspronkelijk dat het gevecht tegen Rico Verhoeven al eind 2017 plaats zou vinden. Mede vanwege de gevangenisstraf van Hari was dat praktisch gezien echter uitgesloten. Rico Verhoeven gaf vervolgens in een interview (maart 2018) aan dat hij graag in september 2018 de rematch tegen Badr Hari wilde vechten. Ook dat ging niet door; in plaats daarvan vocht Rico Verhoeven in die maand in de Johan Cruijf Arena tegen Guto Inocente. Er was lang onduidelijkheid, waarom Badr Hari in die periode geen wedstrijden vocht. Later bleek dit dus te maken te hebben met de dopingaffaire die pas in 2019 naar buiten kwam. Door die affaire kan de rematch Badr vs Rico pas op z'n vroegst in december 2019 plaatsvinden. Velen hadden oorspronkelijk verwacht dat de wedstrijd hierdoor uiteindelijk pas in de loop van 2020 plaats zou vinden, mede omdat men dacht dat Badr Hari na zijn schorsing eerst wat wedstrijdritme op zou willen doen en niet meteen als comeback tegenover Rico Verhoeven zou willen staan. Dat bleek echter niet het geval te zijn: de wedstrijd tegen Rico Verhoeven is in december 2019 meteen de eerste wedstrijd van Hari na zijn schorsing.

Datum: 21 december 2019

De rematch tussen Badr en Rico vindt op zaterdag 21 december 2019 plaats tijdens het eindejaarsgala van Glory Kickboxing: Glory Collision 2.

Real life soap Rico Verhoeven, documentaire Badr Hari

In de aanloop naar hun titanengevecht heeft Rico Verhoeven een real life soap op tv. Die is vanaf 25 november 2019 te zien op SBS6. Over Badr Hari wordt een documentaire gemaakt, over de voorbereiding op het gevecht. Die documentaire is te zien bij Videoland (RTL Nederland). De docu bestaat uit drie delen. De eerste twee afleveringen kunnen abonnees van Videoland bekijken vanaf 14 december. Het derde deel kan men bekijken vanaf 28 december. Ook Veronica heeft een soort (korte) documentaire gemaakt als voorbeschouwing op het titanengevecht. Die is op de avond van woensdag 11 december vanaf circa 23u59 (na afloop van de nabeschouwing op het Champions League-voetbal) bij hen te zien.

Locatie rematch Badr vs Rico: Gelredome in Arnhem

In welke plaats zal de tweede partij van Badr vs Rico plaatsvinden? Zowel de managers van Verhoeven en Hari als de organisatie Glory Kickboxing waren het er al vroeg over eens dat het hun voorkeur had om die rematch op een locatie in Nederland plaats te laten vinden. Mogelijke locaties die hiervoor in de loop der tijd zijn genoemd zijn onder meer de Johan Cruijff Arena en de Ziggo Dome. Uiteindelijk heeft men echter gekozen voor het Gelredome te Arnhem als locatie voor deze titanenstrijd.

Wereldtitelgevecht? Aantal ronden?

Titelgevecht? Ja

Is deze tweede wedstrijd, in tegenstelling tot het eerste gevecht, wel een titelgevecht? Ja, uiteindelijk is toch besloten dat dit gevecht in december 2019 een wereldtitelgevecht is. Oorspronkelijk koos men om diverse praktische en juridische redenen ervoor om ook van deze rematch op 21 december 2019, net als van het eerste gevecht in 2016, niet een officieel wereldtitelgevecht te maken. Medio november 2019 maakte Glory echter bekend dat zij dit besluit hebben herroepen en het toch een titelgevecht is. De winnaar wint dus de Glory wereldtitel kickboksen in de gewichtsklasse 'zwaargewicht'.

Aantal ronden? Vijf

Het gevecht op 21 december 2019 in het Gelredome gaat over maximaal vijf ronden. Dit in tegenstelling tot het gevecht in 2016 in Oberhausen, waarbij was afgesproken dat het over maximaal drie ronden zou gaan. Elke ronde duurt bij Glory Kickboxing drie minuten.

Evenement: Glory Collision 2, unifinished business

Het kickboksgala waarvan de rematch Rico vs Badr de hoofdwedstrijd is, heeft als naam gekregen: 'Glory Collision 2, Unfinished Business - Arnhem Gelredome'. Welke overige toppartijen vinden plaats op dat gala? Op het programma staat onder meer een wereldtitelgevecht in het middengewicht, waarbij de fenomenale wereldkampioen Pereira zijn titel op het spel zet. Ook is er een interessant gevecht op de fight card tussen Mohammed Jaraya en Massaro Glunder.

Tickets voor Rico Verhoeven vs Badr Hari part II

Is het mogelijk om tickets te bestellen voor het eindejaarsgala van Glory in het Gelredome, waarbij de wedstrijd tussen Badr en Rico de headliner is? Bij het organiserende Glory Kickboxing kon men zich op hun website inschrijven voor de pre-sale. Hierbij bleek er reeds een grote vraag naar kaarten te zijn: na een week waren er al ruim 15.000 voorinschrijvingen voor tickets. De personen die zich via de voorinschrijving gemeld hebben, krijgen op 25 juli 2019 als eersten de kans om tickets voor dit evenement te kopen. Vervolgens begint de reguliere verkoop van de overige tickets op 26 juli 2019. De goedkoopste tickets kosten 65 euro (exclusief servicekosten). De duurste tickets voor dit kickbokgala kosten 1500 euro.

Persconferentie: livestream 17 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober is er een persconferentie voor deze titanenstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Deze persconferentie is via een gratis livestream te volgen. Die livestream bevindt zich op die middag op het YouTube-channel van Glory Kickboxing. De livestream begint rond 16u00. Die gratis livestream is ook te vinden via de Facebook-pagina van Glory.

Live op tv: Rico vs Badr, op welke zender? Hoe laat?

2016: toen nog live bij Ziggo Sport

In 2016 werd het eerste gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven live uitgezonden door Ziggo Sport. Dit werd een enorm publicitair succes. Hoewel deze zender slechts door een beperkt deel van het Nederlandse kijkerspubliek ontvangen kon worden (alleen mensen met digitale tv bij Ziggo), keken toch bijna een miljoen mensen live naar dit evenement. In de daaropvolgende periode bleef Ziggo Sport veel aandacht besteden aan kickboksen en zonden ze ook alle overige grote gala's van Glory, waaronder dus ook alle gevechten van Rico Verhoeven, live uit op tv en livestream.

21 december 2019: rematch Rico vs Badr live bij Veronica Tv

In de zomer van 2018 zijn de uitzendrechten (tv en livestream) van Glory Kickboxing voor Nederland echter voor een groot bedrag verhuisd van Ziggo Sport naar Talpa (SBS Broadcasting). Dat is het moederbedrijf van onder meer Veronica, SBS6 en SBS9. Zij zenden de rematch Rico Verhoeven - Badr Hari 2019 live uit op de zender Veronica Tv. Daarnaast wordt dit evenement wereldwijd ook door allerlei andere omroepen live op tv uitgezonden, waaronder Titan, Startimes, Fight Sports, Boks Tv, Fight Channel en Combat World. Zodra er meer nieuws bekend is over de internationale live tv-uitzendingen van dit kickboksgala, dan wordt die info hier gemeld.

Hoe laat begint de live tv-uitzending van 'Glory Arnhem - Gelredome'?

Hoe laat begint op zaterdag 21 december 2019 de live tv-uitzending van het gala 'Glory Arnhem - Gelredome'? De uitzending van dit evenement begint om 20u00 op Veronica Tv. De presentator van de live tv-uitzending is Hélène Hendriks doet de presentatie. De analisten bij deze live tv-uitzending zijn Jamal Ben Saddik en Remy Bonjasky. Welke delen van dit vechtsportgala worden live op tv uitgezonden? De wedstrijden van het hoofdprogramma worden sowieso live op tv uitgezonden. Daarnaast wordt ook een deel van het voorprogramma live op tv uitgezonden (een aantal wedstrijden van de Superfight Series).

Badr vs Rico live: hoe laat is dit gevecht?

Hoe laat is het hoofdgevecht van deze avond live op tv (of per livestream) te zien? De titanenstrijd tussen Verhoeven en Hari is de afsluitende wedstrijd van de avond en is daarom waarschijnlijk pas na 23u00 's avonds live op tv te zien.

Livestream Rico Verhoeven vs Badr Hari

Gratis livestream Rico vs Badr in Nederland

De tweede wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is ook weer live op het internet te zien zijn via een livestream. Met zo'n livestream kan men dit kickboksgala op 21 december 2019 op een smartphone of computer bekijken. De uitzendrechten (live tv en livestream) van dit kickboksgala zijn in handen van Talpa. Zij verzorgen een gratis livestream. Die livestream van dit gala wordt door hen onder meer aangeboden op hun mediaplatform Kijk. Ook vindt men de gratis livestream op de website van Veronica. De gratis livestream van het gala is wel geo-restricted, wat inhoudt dat men die stream van 'Badr vs Rico part II' bij Veronica officieel alleen in Nederland mag bekijken. Voor kijkers uit andere landen is de livestream geo-blocked. Veronica biedt vaak zo'n gratis livestream aan als zij een sportevenement live uitzenden. De overige gala's van Glory zijn ook bij hen via een gratis livestream te bekijken. Ook veel interlands van de Oranje Leeuwinnen zijn bij hen via zo'n gratis livestream te bekijken. Veel vechtsportgala's van de UFC zijn eveneens via een gratis livestream bij hen te zien. Zo'n gratis livestream is natuurlijk een mooie vooruitgang vergeleken met de oude situatie (voor de zomer van 2018), waarbij men de gala's van Glory in Nederland via een stream op de Ziggo Sport Totaal App moest bekijken. Die 'app' van Ziggo was immers niet gratis. Men kon zo'n stream bekijken door een betaald abonnement op die app te nemen, of door een livestream via 'PPV' (pay per view) te kopen.

Inloggen bij livestream Rico vs Badr van Talpa

Bij zo'n livestream van Talpa (bijvoorbeeld op de site van Veronica Tv) dient men doorgaans wel in te loggen. Men kan bij die livestream inloggen met een account van Kijk, wat het online mediaplatform is van Talpa Media. Ook mensen zonder zo'n account bij Kijk kunnen zo'n gratis livestream echter bekijken. Men kan bij de livestream van 'Rico Verhoeven vs Badr Hari' ook inloggen met een Facebook-account. Bij heel veel andere evenementen biedt Talpa ook zo'n gratis livestream aan waarbij men moet inloggen.

Livestream Badr Hari-Rico Verhoeven mondiaal

Daarnaast zal Glory waarschijnlijk ook in diverse landen een eigen livestream aanbieden via hun 'Glory Inplayer'. Dit is echter niet een gratis livestream, maar een stream waarvoor men een abonnement dient te hebben. Waarschijnlijk komt er ook een internationale livestream bij UFC Tv van de strijd tussen deze twee titanen om het WK kickboksen in het zwaargewicht. Zodra er meer nieuws bekend is over de livestreams, dan wordt het hier geplaatst.

Livestream via Go App (hele EU)

Men kan dit kickboksgala ook via een livestream op de Go App (online tv) volgen. Dit is een dienst waarmee men online (per livestream) tv kan kijken. Het is een product van VodafoneZiggo. Iedereen met een abonnement op digitale tv bij Ziggo kan via deze app dezelfde zender per livestream bekijken, als men thuis in de woonkamer op het tv-toestel kan bekijken. Tot de zenders die men dus automatisch kan bekijken is Veronica Tv (aangezien die in het basispakket voor Ziggo-klanten zit). Men hoeft niets bij te betalen om als klant van Ziggo op die app een livestream te bekijken. Elke livestream op die app (en dus ook de stream van dit gevecht) is te zien in de hele EU. Via die app kan men overigens niet alleen per livestream naar tv kijken. Ook is het mogelijk om nog een week lang elke tv-uitzending (dus ook het gevecht Verhoeven-Hari) terug te kijken via een stream. Via de livestream van de Go App bekijkt men dus eigenlijk puur de televisie-uitzending.

Het hoofdgevecht van het gala, de strijd om het WK kickboksen in het zwaargewicht, van Rico Verhoeven tegen de beroemdste en beruchtste Marokkaanse kickbokser, kan men dus zeker wel via die livestream bekijken. Ook andere wedstrijden uit het hoofdprogramma, zijn via die livestream op de Go App te bekijken. Wedstrijden uit voorprogramma, die niet live op tv te zien zijn, kan men echter niet via zo'n livestream op de Go App bekijken. Die wedstrijden zijn daarentegen wel elders via een livestream te bekijken. (Deels bijvoorbeeld bij Veronica Tv, maar deels ook via een livestream op het YouTube-Channel van Glory, waarop men de PreLims uitzendt.)

Livestream van het gevecht 'Verhoeven - Hari' (WK kickboksen zwaargewicht) via NLziet

Is het ook mogelijk om dit kickboksevenement, inclusief het wereldtitelgevecht tussen de twee zwaargewichten, via een livestream op de NLziet-app te bekijken? Ja, op die app kan men per livestream naar Veronica Tv kijken en zo dus de strijd om het WK kickboksen in het zwaargewicht zien tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Dit is echter niet een gratis livestream. Men dient men een abonnement te hebben op die app naar deze livestream te kunnen kijken.

Livestream van dit WK kickboksen in het zwaargewicht via iTV

Het is ook mogelijk om dit evenement met het wereldtitelgevecht van Verhoeven tegen Hari te bekijken via een livestream op de iTV-app. Dit is een dienst waarmee klanten van KPN per livestream naar tv kunnen kijken. Net als bij de Go App geldt ook hierbij dat de livestream in de hele EU te zien is. Men dient echter wel een abonnement op Interactieve Tv bij KPN te hebben, om deze app te kunnen gebruiken. De iTV-app is vooral gemaakt om per livestream tv te kijken op een smartphone. Ook is deze app bruikbaar om per livestream naar tv te kijken op een tablet. Indien men als klant van KPN deze kickbokswedstrijd per livestream op een desktop computer wil bekijken, dan kan men hiervoor beter de website 'Interactieve Tv' van KPN gebruiken.

Gratis livestream op Youtube-channel van Glory? Alleen voorprogramma

Glory verzorgt bij dit Arnhemse evenement ook een gratis livestream op YouTube. Let op: dit is dus niet de livestream van de Titanenstrijd tussen Verhoeven en Hari. Via die gratis livestream op YouTube kan men alleen het eerste deel van het voorprogramma (Prelims) van dit Arnhemse gala bekijken. Die gratis livestream van Glory Kickboxing van de Prelims is ook via Facebook te bekijken. Die PreLims worden daarnaast overigens ook live uitgezonden door de Franse zender Pluto Tv.

Vechtsport live op tv en via een livestream in 2020

Ook in het seizoen 2020 zijn de uitzendrechten van de evenementen van Glory Kickboxing in Nederland in handen van Talpa. De wedstrijden van Rico Verhoeven en Badr Hari zijn in dat jaar dus ook weer live op tv bij hen te zien (op Veronica of SBS9) en online via een gratis livestream (onder meer via het mediaplatform Kijk). Talpa heeft eveneens de uitzendrechten van de UFC, de toonaangevende organisatie in de MMA (Mixed Martial Arts). Talpa zendt bijvoorbeeld op 18 januari het gala UFC 246 uit, waarbij Conor McGregor het opneemt tegen Donald Cerrone.

Lees verder

© 2016 - 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Glory 2020: Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik, live op tvGlory 2020: Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik, live op tvIn 2020 organiseert Glory Kickboxing mogelijk een titelgevecht tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven. Jamal 'The Gol…
Glory 59: Rico Verhoeven-Guto Inocente live tv en livestreamGlory 59: Rico Verhoeven-Guto Inocente live tv en livestreamDe kickboksers Rico Verhoeven (Nederland) en Guto Inocente (Brazilië) nemen het tegen elkaar op in een wereldtitelgevech…
Kickboksen: Glory 59 Amsterdam (Arena) live tv en livestreamKickboksen: Glory 59 Amsterdam (Arena) live tv en livestreamOp zaterdag 29 september 2018 organiseert Glory Kickboxing een groot vechtsportgala in Amsterdam. Dit evenement vindt pl…
Glory Collision 2 (Gelredome Arnhem), live tv en livestreamGlory Collision 2 (Gelredome Arnhem), live tv en livestreamGlory Kickboxing organiseert op zaterdag 21 december 2019 een groot vechtsportgala in Nederland. Dit evenement vindt pla…
Kickboksen: Glory 73 Shenzhen (China), live tv en livestreamKickboksen: Glory 73 Shenzhen (China), live tv en livestreamOp zaterdag 7 december 2019 wordt er in China een groot kickboksgala gehouden van de bond Glory Kickboxing. Dit evenemen…
Bronnen en referenties
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Rico_Verhoeven
  • http://www.glorykickboxing.com/en/fighters/view/1110
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Badr_Hari
  • https://www.moroccoworldnews.com/2017/06/221445/badr-hari-re-fight-rico-verhoeven-march-2018/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Reageer op het artikel "Glory 2019: Rico Verhoeven-Badr Hari, live tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 09-12-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Vechtsport
Special: Kickboksen
Bronnen en referenties: 4
Schrijf mee!