Glory 2021: Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik via livestream

Glory 2021: Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik via livestream Glory Kickboxing organiseert een wereldtitelgevecht tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven. Jamal 'The Goliath' Ben Saddik werd geboren in België, maar komt uit voor Marokko. De Nederlander Rico Verhoeven is de wereldkampioen kickboksen in de gewichtsklasse 'heavyweight' (zwaargewicht). Het titelgevecht 'Rico vs Jamal' is live op het internet te bekijken via een livestream.

Biografie: Jamal Ben Saddik

Jamal Ben Saddik werd op 3 oktober 1990 geboren in Antwerpen. Zijn bijnaam is The Goliath. Ben Saddik werd als vechtsporter voor een belangrijk deel opgeleid door de Nederlander Cor Hemmers bij het team Golden Glory. Later werd hij begeleid door diens zoon Nick Hemmers. Ben Saddik heeft een lengte van 205 centimeter. Daarmee is deze Belgische Marokkaan de langste kickbokser die actief is bij de bond Glory Kickboxing. Ben Saddik heeft een 'reach' van 203 centimeter.

Debuut: eerste gevecht tegen Rico Verhoeven

De profcarrière van Jamal Ben Saddik begon in 2011. Bij een kickboksgala van It's Showtime in de Sporthallen Zuid (Amsterdam) was in maart van dat jaar nota bene Rico Verhoeven zijn tegenstander. Verhoeven had op dat moment al enige jaren ervaring als profkickbokser, maar toch slaagde de debutant Jamal Ben Saddik erin om de Nederlander te verslaan. Ben Saddik zegevierde via een technische knock-out in de tweede ronde.

Resultaten

In totaal heeft Jamal Ben Saddik in de loop van zijn carrière 44 officiële profpartijen gevochten. Daarvan won hij er 36. Hij leed 8 nederlagen. Jamal Ben Saddik vocht tegen diverse kickbokslegendes. Op zijn cv staan onder meer een overwinning tegen Remy Bonjasky (in 2012) en een nederlaag tegen Peter Aerts (in 2013). Ben Saddik voor bij diverse organisaties uitgekomen, maar hij was vooral actief bij Glory en A1. Zijn grote droom is de wereldtitel kickboksen in het zwaargewicht. In 2021 krijgt Jamal Ben Saddik eindelijk weer de kans om te strijden om die titel tegen Rico Verhoeven.

Versus Goliath

In het voorjaar van 2017 ging er een documentaire over Ben Saddik in première, getiteld: Versus Goliath. Deze documentaire is diverse keren op tv getoond door Ziggo Sport. In deze film vertelt Ben Saddik zijn levensverhaal en leert men ook zijn familie kennen. Jamal Ben Saddik vertelt in de documentaire over de verschrikkelijke gezondheidsproblemen die hem hebben getroffen: meermaals werd bij hem kanker geconstateerd.

Biografie: Rico Verhoeven

Ricardo Verhoeven werd geboren op 10 april 1989. Hij komt uit het Brabantse Bergen op Zoom. De roepnaam van Ricardo is Rico. Onder begeleiding van zijn vader begon Rico Verhoeven reeds als vijfjarige met vechtsport. In die begintijd deed hij aan karate, op zijn zevende ging hij kickboksen. Daar bleek hij ontzettend veel talent voor te hebben. Rico Verhoeven groeide uit tot één van de grootste sterren van de kickbokswereld.

Statistieken

Rico Verhoeven heeft als profkickbokser 62 officiële partijen gevochten, waarvan hij er 51 won. Eén match van hem eindigde in een 'draw' (remise). Tien keer leed hij een nederlaag. Verhoeven heeft een lengte van 196 centimeter en ook een 'reach' van 196 centimeter. Een hoogtepunt in zijn carrière vond plaats op 21 juni 2014 in Los Angeles: hij won toen de wereldtitel van Glory Kickboxing in de gewichtsklasse 'Heavyweight'. Sindsdien heeft Verhoeven diverse malen zijn titel verdedigd en al die titelgevechten heeft hij gewonnen.

Badr Hari

Het beroemdste gevecht van Verhoeven was zijn eerste wedstrijd tegen Badr Hari (dat was overigens geen officieel titelgevecht). De match Rico Verhoeven-Badr Hari vond plaats op 10 december 2016 in Oberhausen en werd gewonnen door Verhoeven, aangezien Hari wegens een blessure moest opgeven. In december 2019 was er de rematch van 'Rico vs Badr'. Die werd gehouden in het Gelredome. Bij dat tweede gevecht maakte Badr Hari in eerste instantie veel indruk; Verhoeven kreeg twee keer acht tellen. Badr Hari leidde hierdoor dus duidelijk op punten, maar vervolgens moest Hari wederom wegens een blessure opgeven.

Historie Rico vs Jamal: Part I, Part II en Part III

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik hebben al twee keer eerder tegen elkaar gevochten. De eerste keer won Jamal Ben Saddik. In die tijd waren ze nog twee jonge, beginnende kickboksprofs. De tweede ontmoeting in de kickboksring van de Nederlander tegen Jamal Ben Saddik was een wereldtitelgevecht in december 2017 in Ahoy. Rico Verhoeven was toen de titelverdediger en al enige tijd niet meer verslagen. Het werd een zeer spectaculair gevecht. In de beginfase was Jamal Ben Saddik zeer sterk. Verhoeven won de wedstrijd uiteindelijk wel, door een zeer sterke slotfase waarin hij het afmaakte met een knock-out. Waar de beide kickboksers bij hun eerste gevecht nog onbekend waren, waren ze bij het tweede gevecht al grote sterren en er werd ook massaal live op tv en per livestream naar die tweede wedstrijd gekeken.

Glory 79 - Collision 3: Rico vs Jamal part III

Jarenlang hebben de kickboksliefhebbers wereldwijd er naar uitgekeken: wanneer wordt het derde gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik gehouden? Oorspronkelijk zou dit op zaterdag 30 januari 2021 worden gehouden op het gala Glory 77. Vanwege een blessure van Jamal Ben Saddik moet het echter worden uitgesteld naar een latere datum. Vervolgens leek de wedstrijd helemaal niet meer door te gaan in 2021, omdat Ben Saddik problemen met justitie kreeg in de 'operatie Sky' (waarbij één van de sponsoren van deze kickbokser werd aangepakt). Het leek alsof het duel 'Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik III' op z'n vroegst in 2022 pas gehouden zou kunnen worden. Verhoeven had ondertussen in het najaar van 2021 een wedstrijd tegen een andere grootheid gepland: Alistair Overeem. Omdat die wedstrijd door blessureleed van Overeem niet door kon gaan, zocht men naar een nieuwe prominente tegenstander. En dat werd dus alsnog Jamal Ben Saddik.

Rico Verhoeven: moeizame contractonderhandelingen met Glory Kickboxing

Er waren oorspronkelijk plannen bij Glory om het gevecht 'Rico vs Jamal III' al in mei 2019 plaats te laten vinden. (Een mogelijke locatie hiervoor was het GeldreDome.) Aangezien de onderhandelingen tussen Rico Verhoeven en Glory Kickboxing voor een nieuw contract echter langer duurden dan vooraf door Glory werd verwacht, lukte het niet om dit evenement in mei 2019 te organiseren. In plaats daarvan besloot Glory Kickboxing om in mei 2019 een kleinschaliger evenement in Nederland te organiseren, namelijk: 'Glory 65 - Utrecht' (17 mei 2019) in de Central Studios. Op het programma van dit evenement stond dus niet de wedstrijd Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik, maar wel vonden er bij dat kickboksgala diverse interessante andere wedstrijden plaats.

Rico vs Jamal in 2021

Wat was oorspronkelijk de aanleiding om een derde gevecht tussen deze titanen te organiseren? In december 2018 won Jamal Ben Saddik met grote overmacht het achtmanstoernooi van de Glory zwaargewichten in Ahoy. Veel toppers deden mee aan dit toernooi, maar niet wereldkampioen Verhoeven en ook niet Badr Hari. Voorafgaand aan dat toernooi was aangekondigd dat de winnaar van dat evenement niet alleen een groot geldbedrag kreeg, maar ook het recht kreeg op een wereldtitelgevecht tegen Rico Verhoeven. Hoewel Jamal Ben Saddik en veel fans erop rekenden dat dit gevecht er dan in 2019 zou komen, was dat dus uiteindelijk niet het geval. De reden was, dat er nog geen contract was van Glory met Rico Verhoeven voor zo'n nieuw titelgevecht. Glory hoopte dat snel met Verhoeven te kunnen regelen. Dat viel echter voor Glory tegen om verschillende redenen (waaronder de filmplannen van Verhoeven, die immers grote acteerambities heeft, maar die ook als mede-producer aan een film werkt). Men hield echter de hoop dat Verhoeven na zijn gevecht tegen Badr (in december 2019) en mogelijk ook na opnamesessies van zijn film (in het voorjaar van 2020) alsnog tegenover Jamal Ben Saddik in de ring wilde treden. Mede door de coronacrisis en door een crisis binnen Glory liep het gehele proces echter vertraging op, met als gevolg dat het gevecht tegen Jamal Ben Saddik uiteindelijk pas in 2021 plaatsvindt.

Preview Show: 15 oktober 2021 live op tv en livestream

Op vrijdag 15 oktober 2021 is er een Preview Show waarin men voorbeschouwt op het evenement 'Collision 3 - GelreDome', met als hoofdgevecht Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik. De show is vanaf circa 23u00 live op tv te bekijken bij Veronica en online via een gratis stream van Kijk.

Programma: Collision 3 op 23 oktober 2021

Het gevecht Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik is het hoofdgevecht van het mega-evenement Collision 3 - GelreDome Arnhem dat plaatsvindt op zaterdag 23 oktober 2021.

Voorprogramma

Hoe ziet dat programma op 23 oktober 2021 eruit? Het evenement bestaat uit twee delen. Het eerste deel draagt de naam Glory 79 en is het voorprogramma. Dit bestaat uit vier partijen. Die zijn vanaf 18u00 via een gratis livestream te bekijken. Tijdens dit deel van het programma komen al diverse prominente vechters in actie. Adamchuck is bijvoorbeeld een ex-wereldkampioen van Glory. Zijn wedstrijden waren in het verleden dikwijls de headliners van evenementen van deze kickboksorganisatie. Alim Nabiyev was wereldkampioen bij andere organisaties, maar vocht ook wereldtitelgevechten bij Glory.

Programma Glory 79 (voorprogramma), live vanaf 18u00:

 • Lichtgewicht: Stoyan Koprivlenski (Bulgarije) - Bruno Gazani (Brazilië)
 • Middengewicht: Serkan Ozcaglayan (Turkije) - Matt Baker (USA)
 • Vedergewicht: Serhiy Adamchuk (Oekraïne) - Alekei Ulianov (Rusland)
 • Weltergewicht: Alim 'The Professor' Nabiyev (Azerbeidzjan) - Troy 'Trouble' Jones (USA)

Hoofdprogramma, met Rico vs Jamal, maar ook de comeback van Gökhan Saki

Het tweede deel van het evenement is het hoofdprogramma. Dit draagt de naam Collision 3. Dit deel bestaat uit zes partijen. Hoe laat begint dit? Het hoofdprogramma is officieel vanaf 20u00 per PPV-livestream te bekijken. De meeste mensen kijken natuurlijk vooral voor het wereldtitelgevecht in het zwaargewicht kickboksen tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Er zijn echter ook heel wat andere interessante gevechten op de 'Fight Card' te vinden. Twee vechters die zeer befaamd zijn om hun spectaculaire partijen komen in actie: Michael Duut vecht in het Light Heavyweight (halfzwaargewicht) en Hamicha komt in actie in het weltergewicht. Duut vecht tegen de Amerikaan King. Oorspronkelijk zou Hamicha het opnemen tegen Eyevan 'Mr. Cool' Danenberg, maar wegens blessureleed kan die niet deelnemen. Hij zou vervangen worden door Suarez, maar die moest ook afzeggen en werd vervangen door Samuel Dbili. Op dit evenement krijgt de zeer getalenteerde Donegi Abena, na een paar verliespartijen, weer de kans om zijn grote talent te tonen. Hij vecht tegen de sterke Maslovoyev. In het zwaargewicht nemen twee potentiële kandidaten voor een toekomstig wereldtitelgevecht het tegen elkaar op: Benny Adegbuyi en Antonio Plazibat. Veel vechtsportliefhebbers kijken echter vooral uit naar de comeback van de legendarische Turkse strijder Gökhan Saki. Hij neemt het in de voorlaatste wedstrijd van dit gala op tegen de Engelsman McSweeney.

Programma Glory Collision 3 (hoofdprogramma), live vanaf 20u00:

 • Light Heavyweight: John King (USA) - Michael 'The Dream Crusher' Duut (Nederland)
 • Zwaargewicht: Benjamin 'Benny' Adegbuyi (Roemenië) - Antonio Plazibat (Kroatië)
 • Light Heavyweight: Sergej Masloboyev (Litouwen) - Donegi Abena (Suriname)
 • Weltergewicht: Mohammed 'Hamicha' Mezouari (Marokko) - Samuel Dbili (Frankrijk)
 • Zwaargewicht: Gökhan 'The Rebel' Saki (Turkije) - James McSweeney (Engeland)
 • Wereldtitelgevecht zwaargewicht: Rico Verhoeven (Nederland) - Jamal Ben Saddik (Marokko)

Live op tv Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik? Neen

Op welke zender wordt deze wedstrijd in 2021 live uitgezonden? Het evenement Collision 3 - GelreDome Arnhem wordt niet live op tv uitgezonden. Het gevecht Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik is alleen online live te bekijken via een livestream.

Live-uitzendrechten Nederland (tv en stream) niet meer bij Talpa

Toen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven hun voorgaande titelgevecht tegen elkaar vochten ('Rico vs Jamal 2', dat plaatsvond in 2017), werd het nog live op tv en per livestream uitgezonden door Ziggo Sport Totaal. Van de zomer van 2018 tot aan de zomer van 2020 waren de live-uitzendrechten (live tv en livestream) van Glory Kickboxing in Nederland in handen van Talpa Broadcasting. Zij zonden de evenementen live uit op hun tv-zenders Veronica Tv en SBS9 (en online via een gratis livestream bij Kijk). In de zomer van 2020 kwamen Talpa en Glory echter in conflict met elkaar over het tv-contract. Uiteindelijk besloot men uit elkaar te gaan. Het gevolg daarvan is dus dat de kickboksevenementen van deze organisatie niet meer live te zien zijn op tv bij Talpa (op SBS9 of Veronica) en ook niet meer bij hen via een gratis livestream (op Kijk) te bekijken zijn. Glory kreeg in het najaar van 2020 als partner in Nederland Spike Tv, maar zij willen zich samen vooral richten op het uitzenden van evenementen online (via een livestream). Nieuwe internationale partners waren in eerste instantie Fite Tv en La Sueur. Ook dat zijn partijen die zich vooral willen richten op online live-uitzendingen (via een livestream).

Livestream Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik op 23 oktober 2021

Livestream Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik (Glory Collision 3)

De wedstrijd tussen Rico en Jamal is live op het internet te volgen via een livestream. Met zo'n livestream is deze titanenstrijd op een smartphone, tablet of computer te bekijken op zaterdag 23 oktober 2021. Op de stream zijn ook alle andere wedstrijden van het evenement Collision 3 - GelreDome Arnhem live online te bekijken.

Hoe laat begint de livestream? En hoe laat is Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik te zien?

Hoe laat begint de livestream van 'Collision 3: Rico vs Jamal' op de avond van 23 oktober 2021? De livestream van het hoofdprogramma begint om 20u00. (Vanaf circa 18u00 is er al een stream van het voorprogramma te zien.) Hoe laat is de hoofdwedstrijd te zien? Het gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven stond oorspronkelijk officieel pas gepland om circa 23u00. In de realiteit klopt dat tijdstip waarschijnlijk niet. Hoe laat exact deze titanenstrijd te zien is, hangt af van het verloop van het programma. Het is zeer goed mogelijk dat deze hoofdwedstrijd wat eerder plaatsvindt. Als alles heel snel verloopt, dan is het goed mogelijk dat het al begint om circa 22u30. Omdat het programma in de realiteit op de avond van 23 oktober relatief snel verloopt, is de kans groot dat het inderdaad al rond dat tijdstip (of zelfs vroeger) begint.

Het vernieuwde Glory: eigen livestream als fundament

De officiële stream van het kickboksgala is een PPV-livestream die deze kickboksorganisatie samen met Endeavor produceert. PPV is een afkorting van Pay Per View. Dit betekent dat men moet betalen om de officiële livestream te kunnen bekijken. Hoeveel kost zo'n officiële PPV-stream? Deze livestream kost 19,99 euro. De livestream is ook te betalen in dollars en Britse ponden. Amerikaanse kickboksfans betalen 24,99 dollar voor zo'n livestream. De Britse fans kunnen de livestream van Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik kopen voor 17,99 Britse ponden. Zo'n officiële stream is onder meer te koop via de site van GloryFights.

Livestream Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik III? Geen livestream hoofdprogramma bij Talpa (Kijk)

Voor Nederlandse vechtsportfans is het jammerlijk dat Talpa niet meer de uitzendrechten (live tv en livestream) heeft van de hoofdprogramma's van de grote gala's van Glory. Zij boden namelijk bij evenementen een gratis livestream aan op de site van Kijk voor de kijkers in Nederland. Ook was er altijd een link naar die gratis livestream te vinden op de site van Veronica. (Voor kijkers van buiten Nederland was de gratis livestream van Talpa op beide websites geo-blocked. Wel was de livestream via de Kijk-app in andere EU-landen te bekijken.) Helaas heeft Talpa echter niet meer de live-uitzendrechten en kunnen zij dus niet meer zo'n gratis livestream aanbieden. Bij Veronica Fight en Kijk is echter wel een deel van het voorprogramma van het evenement op 23 oktober 2021 via een gratis livestream te bekijken. Op die livestream zijn de eerste vier partijen (vanaf 18u00) te bekijken. De zes partijen van de 'main card' (Collision III), waaronder Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik, zijn dus niet op de gratis stream van Kijk te zien. Die zijn officieel alleen via de PPV-stream live te bekijken op 23 oktober 2021.

Internationale partijen zoals La Sueur en Fite?

In Frankrijk werkt Glory samen met de livestream-dienst La Sueur. Zij bieden de promotie van de Franstalige livestream van de evenementen van deze kickboksorganisatie aan. Internationaal waren de uitzendrechten van de Engelstalige livestream van Glory enige tijd in handen van het online platform Fite Tv. Bij het gevecht tussen Rico en Jamal Ben Saddik op 23 oktober 2021 is dat echter niet meer het geval. De internationale livestream wordt door Glory verzorgd op hun website GloryFights. Op die site is de stream dus ook te koop. Deze livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Endeavor Streaming.

Livestream Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik in België

Het is ook mogelijk om via een livestream in België naar het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik te kijken. Bij welke aanbieder is die stream op zaterdag 23 oktober 2021 te zien? In het verleden had Eleven Sports kortstondig de uitzendrechten voor de stream in België. Dat is bij het evenement op 23 oktober 2021 niet het geval. De Belgische fans kunnen hun stream voor dit evenement verkrijgen bij de internationale site van GloryFigts.

Gratis livestream Glory 79 op 23 oktober 2021

Er word een gratis livestream aangeboden van Glory Kickboxing op de avond van 23 oktober 2021 voor een deel van het programma. De gratis livestream is bedoeld om het kickboksen te promoten bij een groter publiek. Voorheen (tot 2021) bestond de gratis livestream van Glory alleen uit een zeer beperkt aantal partijen van jonge talenten in de 'PreLims'. Met ingang van 2021 is echter een groter aantal, kwalitatief gezien betere partijen via de gratis officiële livestream van Glory te bekijken. Die gratis livestream is op 23 oktober 2021 te bekijken vanaf 18u00. Dit is een livestream van de 'Glory 79 - Superfight Series' oftewel het voorprogramma. De gevechten van de 'main card' (waaronder Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik) zijn niet via die livestream te bekijken. De gratis livestream is te vinden via GloryFights. Ook via het YouTube-channel van Glory en hun Facebook-pagina is de gratis stream te vinden. Opvallend genoeg is deze gratis livestream op 23 oktober 2021 ook te bekijken via twee mediapartners: Spike Tv en Kijk (Talpa). Het lijkt mooi nieuws voor vechtsportliefhebbers, dat er zo'n samenwerking is voor een gratis livestream. Dit kan mogelijk betekenen dat in de toekomst meer evenementen van deze kickboksorgansatie gratis live op tv of via een gratis livestream te zien zijn bij Tapa of Spike.

Live tv-uitzending van een deel van het voorprogramma in de Verenigde Staten?

Op 23 oktober 2021 kan men in de Verenigde Staten een deel van het voorprogramma (de Glory 79 Superfights) live op tv bekijken bij het Bally Sports Regional Network. Het hoofdprogramma van Collision 3, waaronder het gevecht Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik is niet live op televisie bij hen te zien. Dat is ook in de Verenigde Staten alleen via een PPV-livestream te zien. In Frankrijk is een deel van het voorprogramma (Glory 79) op televisie en per stream gratis live te zien Pluto Tv. Ook bij hen is echter de Main Card, inclusief de titanenstrijd Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik exclusief per livestream via PPV te bekijken.

Glory Inplayer: livestream Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik?

Internationaal was er in het verleden de mogelijkheid om een livestream van de Glory Inplayer. Dit was de livestream in het eigen beheer van deze kickboksorganisatie. (Ook het terugkijken van wedstrijden via een stream was een optie op die site.) Om een livestream van de Inplayer te bekijken, diende men wel een abonnement op die dienst te hebben. Die optie van een abonnement op de stream (met een proeftijd waarin het een gratis livestream zou zijn) bestaat anno 2021 niet meer. Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik is dus ook niet via zo'n abonnementsdienst live per stream te bekijken. Dat komt doordat men zich qua verdienmodel op de PPV-livestream is gaan richten. Dat geldt met name bij partijen van grote publiekstrekkers zoals Badr 'Bad Boy' Hari en Rico 'The King of Kickboxing'.

Livestream Rico vs Jamal Ben Saddik: persconferentie en weging

In de aanloop naar het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik wordt de persconferentie via een livestream uitgezonden. Ook wordt de weging door hen via de livestream uitgezonden. De stream bevindt zich bij de nieuweconferentie en bij de weging op het YouTube-Channel van Glory Kickboxing. Het is beide keren een gratis livestream.

Lees verder

© 2017 - 2024 Fjodorboekanski, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Glory Collision 2 (Gelredome Arnhem)Glory Collision 2 (Gelredome Arnhem)Glory Kickboxing organiseerde op zaterdag 21 december 2019 een groot vechtsportgala. Dit evenement vond plaats in het Ge…
Badr Hari - Benjamin Adegbuyi via livestream (2020)Badr Hari - Benjamin Adegbuyi via livestream (2020)In december 2020 neemt Badr Hari (Marokko) het in de kickboksring op tegen Benjamin Adegbuyi (Roemenië). Het titanengeve…
IFP Enfusion Live: Wuppertal via livestreamIFP Enfusion Live: Wuppertal via livestreamEr wordt jaarlijks groot vechtsportgala georganiseerd door Enfusion Live in Wuppertal (Duitsland). Daarbij staan op het…
Glory: Badr Hari - Jamal Ben Saddik via een livestreamnieuws uitgelichtGlory: Badr Hari - Jamal Ben Saddik via een livestreamEr wordt een kickbokswedstrijd georganiseerd tussen Badr Hari en Remy Jamal Ben Saddik. De organisatie van deze Marokkaa…

Boksen 2021: Floyd Mayweather-Logan Paul via livestreamBoksen 2021: Floyd Mayweather-Logan Paul via livestreamOp zondag 6 juni 2021 maakt de legendarische bokser Floyd Mayweather Jr zijn comeback. Zijn tegenstander in de boksring…
UFC Fight Night met Alistair Overeem live op tv & livestreamUFC Fight Night met Alistair Overeem live op tv & livestreamAlistair Overeem behoort tot de allergrootste vechtsporters die Nederland ooit voort heeft gebracht. Hij bereikte de abs…
Bronnen en referenties
 • https://en.wikipedia.org/wiki/2017_in_Glory
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Jamal_Ben_Saddik
 • https://www.glorykickboxing.com/en/news/view/1260
 • http://www.ad.nl/andere-sporten/video-verhoeven-accepteert-uitdaging-van-saddik~af0b9255/
 • http://www.sport-planet.eu/nl/andere/lees/2017-03-22/dit-weekend-op-zoek-naar-roem-in-eigen-land-maar-deze-belgische-kickboxer-overwon-al-twee-keer-de-strijd-tegen-kanker
 • http://www.bndestem.nl/overige-sporten/rico-verhoeven-vecht-in-december-weer-in-nederland-jamal-ben-saddik-is-zijn-tegenstander~aa6b222e/
Fjodorboekanski (511 artikelen)
Laatste update: 31-12-2021
Rubriek: Sport
Subrubriek: Vechtsport
Bronnen en referenties: 6
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.