Glory: wedstrijden van Rico Verhoeven via een livestream

Glory: wedstrijden van Rico Verhoeven via een livestream Rico Verhoeven komt op zaterdag 23 oktober 2021 weer in actie. Zijn tegenstander is dan de vechtsportlegende Alistair Overeem. Het gevecht van Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem is de headliner van het evenement 'Glory Collision 3', dat gehouden wordt in het GelreDome te Arnhem. De wedstrijd van de 'King of Kickboxing' tegen Alistair Overeem is online via een livestream te bekijken. Rico Verhoeven is één van de grote sterren van Glory Kickboxing. Hij staat sinds 2012 onder contract bij deze organisatie. In 2013 behaalde hij bij Glory de wereldtitel kickboksen in het zwaargewicht. Een belangrijk moment in zijn carrière was zijn eerste gevecht tegen Badr Hari in 2016. Rondom die wedstrijd ontstond er een gigantische hype, met als gevolg dat Rico Verhoeven uitgroeide tot één van de populairste sporters van Nederland.

Rico Verhoeven-Alistair Overeem: 'Glory 79 - Collision 3' op 23 oktober 2021

De wedstrijd van Rico Verhoeven en Alistair Overeem op zaterdag 23 oktober 2021 is een wereldtitelgevecht kickboksen in het zwaargewicht. In tegenstelling tot diverse andere grote evenementen van Glory waarbij een gevecht van Rico Verhoeven de headliner was, wordt dit evenement op 23 oktober 2021 niet live op tv uitgezonden. Het vechtsportgala Collision 3 (Glory 79 - GelreDome) is alleen live online te bekijken via een livestream.

Glory Kickboxing

Vanaf 1993 tot 2010 was het Japanse K-1 de belangrijkste mondiale organisatie in het profkickboksen. Na de uitbraak van de kredietcrisis (in 2008) kwam de K-1 echter in problemen. Rond 2011 probeerde een groep Europese investeerders, onder leiding van de Fransman Pierre Andurand, om de K-1 te kopen. Zij slaagden hier echter niet in. Daarop besloten zij om een eigen, nieuwe kickboksorganisatie op te zetten: Glory Kickboxing. Die werd gelanceerd in 2012. Glory groeide al snel uit tot de toonaangevende organisatie in het mondiale kickboksen. In 2020 werd Glory Kickboxing, net als veel andere organisaties, zwaar getroffen door de coronacrisis. Hierdoor vond er in 2020 een grote reorganisatie plaats binnen Glory. Daarna is deze kickboksorganisatie echter aan een grote wederopstanding begonnen.

Biografie: Rico Verhoeven

Ricardo 'Rico' Verhoeven werd op 10 april 1989 geboren in Bergen op Zoom. Al op 5-jarige leeftijd ging hij de Japanse vechtkunst Kyokushinkai (een vorm van karate) beoefenen. Zijn vader was daarbij zijn trainer. Vanaf zijn zevende ging Ricardo aan kickboksen doen. In 2004 maakte Verhoeven zijn debuut als profkickbokser.

Ricardo werd Rico

In z'n eerste jaren stond hij onder zijn officiële naam 'Ricardo Verhoeven' op de affiches van de vechtsportgala's waaraan hij deelnam. In het voorjaar van 2006 besloot hij dat echter te veranderen: voortaan stond hij onder de naam Rico Verhoeven op de affiches. De bijnaam 'Rico' was toen al vele jaren de roepnaam die door diverse mensen in z'n directe omgeving voor hem werd gebruikt. Die bijnaam is een verwijzing naar het personage Ricardo 'Rico' Tubbs uit Miami Vice.

Glory

Rico Verhoeven was in de loop der jaren als kickbokser onder meer actief bij de profbonden K-1, It's Showtime en Superkombat. Vervolgens tekende hij in 2012 een contract bij de bond Glory. In december 2012 debuteerde hij bij die organisatie op een toernooi in Tokyo. Daarbij won hij zijn eerste wedstrijd van Kharitonov, maar verloor hij zijn tweede wedstrijd van Semmy Schilt.

Wereldtitel

2013 werd een gloriejaar voor Verhoeven. Hij won dat jaar de wereldtitel kickboksen in het zwaargewicht bij Glory. In die begintijd van Glory werd er bij die organisatie nog in een toernooivorm om het wereldkampioenschap gestreden. Het WK-toernooi van de zwaargewichten vond plaats in Chicago. In de halve finale won Verhoeven van Gökhan Saki, in de finale versloeg hij Daniel Ghita. Later dat jaar versterkte Verhoeven zijn status, door bij een wedstrijd in Tokyo de levende kickbokslegende Peter Aerts te verslaan. Rico Verhoeven werd daarvoor al jaren beschouwd als een groot talent en droeg toen de bijnaam 'The Prince of Kickboxing'. Sinds dat gloriejaar 2013 verdient hij met eer de bijnaam 'The King of Kickboxing'.

Titelbehoud

Sinds 2014 wordt de wereldtitel kickboksen bij Glory niet meer in toernooivorm vergeven, maar (net als bij het reguliere profboksen) in titelgevechten. Het eerste titelgevecht van Verhoeven bij Glory was in juni 2014 tegen de Roemeen Daniel Ghita. De Nederlander won op punten (unanieme jurybeslissing) en behield dus zijn wereldtitel. Sindsdien heeft Verhoeven veelvuldig titel verdedigd en hem steeds behouden. Toch leed hij in die tijd wel één nederlaag: in 2015 tegen Andrey Gerasimchuk. Dat was echter niet bij Glory, maar bij de organisatie Kunlun. De wereldtitel van Verhoeven stond bij die wedstrijd dus niet op het spel.

Rico Verhoeven vs Badri Hari I

Het beroemdste gevecht dat Rico Verhoeven heeft gevochten is vanzelfsprekend zijn match tegen Badr Hari. Dit gevecht was in Nederland een enorme mediahype. Deze wedstrijd werd live op tv en per livestream enorm goed bekeken. Het gevecht vond plaats op 10 december 2016 in de Duitse stad Oberhausen. Badr Hari liep tijdens deze match een armblessure op, waardoor Rico Verhoeven het gevecht won. Dit gevecht was live op tv en per livestream bij Ziggo Sport Totaal te zien.

Jamal Ben Saddik

Een ander beroemd gevecht van Verhoeven vond plaats in 2017: hij nam het toen in Ahoy tijdens een wereldtitelgevecht op tegen de Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik. Dit was het tweede gevecht tussen Rico en Jamal. In hun jonge jaren (in 2011) hadden ze al eens tegen elkaar gevochten. Die eerste wedstrijd won Jamal. Dat was toen een grote verrassing, aangezien Verhoeven al een bekend talent was, terwijl het voor Jamal pas zijn debuutwedstrijd als prof was. In het gevecht van 2017 leek Rico het in de eerste fase erg zwaar te hebben tegen Jamal Ben Saddik, maar uiteindelijk won Rico Verhoeven toch. Dit gevecht was live op tv en middels een livestream te bekijken bij Ziggo Sport Totaal.

Rico Verhoeven vs Badr Hari II

In 2019 won de langverwachte rematch van 'Rico vs Badr' plaats. Ditmaal was de locatie het Gelredome. Oorspronkelijk had men zo'n rematch al heel snel plaats willen laten vinden na de eerste ontmoeting in 2016. Door verschillende oorzaken, waaronder een gevangenisstraf en een dopingaffaire van Badr Hari, duurde het uiteindelijk nog drie jaar voordat deze rematch plaats kon vinden. Tijdens de rematch in 2019 begin Hari zeer sterk, maar ook ditmaal moest het gevecht vroegtijdig beëindigd worden vanwege een blessure van Badr. Wederom ging de zege dus naar Rico Verhoeven. Dit gevecht was live op tv te zien bij Veronica; de gratis livestream werd verzorgd door Kijk.

Kijkcijferkanon van het kickboksen: Rico Verhoeven live op tv en livestream

In 2016 waren de uitzendrechten (live tv en livestream) van Glory Kickboxing in handen van Ziggo Sport Totaal. In het programma Peptalk van die zender had Verhoeven Badr Hari uitgedaagd. (In die tijd was het namelijk niet bekend of Badr Hari zijn kickbokscarrière wilde voortzetten, of dat hij gestopt was.) Nadat Badr die uitdaging aannam, groeide het eerste gevecht tussen beide titanen uit tot een enorme hype. Uiteindelijk keken in december 2016 bijna een miljoen mensen naar Rico vs Badr. Dat was een extreem hoog kijkcijfer. Nooit eerder keken er zoveel mensen naar een kickbokswedstrijd in Nederland. En dat nog wel op een zender die slechts een beperkt aantal mensen in Nederland konden bekijken (alleen abonnees van Ziggo Digitale Tv en Ziggo Sport Totaal). Daarna is Rico Verhoeven altijd een kijkcijferkanon gebleven. In 2018 verhuisden de uitzendrechten van Glory naar Talpa. Dat zond de wedstrijden van Rico Verhoeven uit op Veronica tv (en per livestream bij Kijk). Naar die wedstrijden (tegen Guto Inocente en de rematch tegen Hari) keken vele miljoenen mensen live op tv (en via de gratis livestream). Deze kijkcijfersuccessen wil Glory met ingang van 2021 gaan uitbuiten met haar vernieuwde mediastrategie, waarbij de uitzendingen via de livestream een hoofdrol spelen.

Glory 79 - Collision 3 op 23 oktober 2021: Rico Verhoeven-Alistair Overeem

Biografie: Alistair Overeem

Het eerstvolgende evenement waarbij Rico Verhoeven in actie komt vindt plaats op 23 oktober 2021. De tegenstander is Alistair Overeem. Hij is een vechtsportlegende. Overeem werd geboren in mei 1980. Alistair Overeem heeft in de loop der jaren een buitengewoon rijke erelijst opgebouwd. Overeem won wereldtitels in zowel het kickboksen (K-1) als in MMA (Mixed Martial Arts), bij grote organisaties zoals Dream en Strikeforce. Eveneens pakte Alistair Overeem de Europese titel in het 'grappling'.

Alistair Overeem en het afscheid bij de UFC

Sinds 2011 was Alistair Overeem als MMA-vechter actief bij de UFC. Het grote doel van Overeem was, om bij die organisatie de wereldtitel in het zwaargewicht te behalen. Diverse malen was Alistair Overeem daar dichtbij. In 2021 heeft Overeem tot de conclusie moeten komen dat dit niet meer gaat lukken. De UFC heeft het contract van Alistair Overeem in 2020 namelijk niet meer verlengd. De grote vraag was: is dit het einde van de rijke vechtsportcarrière van Alistair Overeem, die inmiddels z'n 40e verjaardag was gepasseerd? Of zou Alistair Overeem nog naar een andere organisatie gaan voor een laatste kunstje? In mei 2021 werd bekend dat Alistair Overeem in onderhandeling is met Glory voor een mogelijk gevecht tegen hun wereldkampioen. In de zomer werd bekend dat Overeem bij Glory had getekend. In augustus 2021 werd definitief bekend dat Alistair Overeem het in het najaar van 2021 opneemt tegen Rico.

Stats: Alistair Overeem

Alistair Overeem heeft een lengte van 193 centimeter. De 'reach' van Alistair Overeem is 203 centimeter. Alistair Overeem heeft doorgaans een wedstrijdgewicht van circa 116 kilogram. In de Mixed Martial Arts (MMA) vocht Alistair Overeem 67 partijen, waarvan hij er 47 keer won. Als kickbokser vocht Alistair Overeem 14 officiële profpartijen, waarin hij tien keer de zege pakte. De bijnaam van Alistair Overeem is The Demolition Man.

Voorbeschouwing: the comeback of Alistair Overeem in kickboxing

Wie is de favoriet bij een gevecht anno 2021 tussen deze twee strijders? Alistair Overeem was ooit één van de allerbeste kickboksers ter wereld. In zijn glorietijd als kickbokser versloeg Alistair Overeem onder meer Peter Aerts, Badr Hari, Tyrone Spong en Gökhan Saki. De laatste officiële kickbokswedstrijd van Alistair Overeem was echter in 2010. Overeem heeft zich sindsdien vele jaren qua training en wedstrijden vooral op de MMA gericht. Hierdoor is Alistair Overeem minder een 'striker' geworden dan in z'n jonge jaren, maar meer een allround MMA-atleet. Alistair Overeem is daardoor een ander type vechter geworden, met veel ervaring in technieken die functioneel in de MMA zijn, maar waarvan er heel wat niet bruikbaar in het kickboksen zijn. Ook is Alistair Overeem inmiddels al 41 jaar. Mede om deze redenen lijkt Verhoeven de grote favoriet voor de wedstrijd tegen Alistair Overeem te zijn.

Alistair Overeem: internationale ster

De wedstrijd tegen Overeem wordt op 23 oktober 2021 wereldwijd exclusief per livestream uitgezonden. Waar Rico 'The King of Kickboxing' vooral in Nederland extreem populair is, heeft Alistair Overeem juist buiten Nederland heel wat fans. Het is dan ook de hoop van de organisatie dat men met het binnenhalen van Alistair Overeem ook buiten Nederland goede cijfers kan bereiken met de PPV-livestream en zo het kickboksen ook internationaal kan promoten.

Locatie Glory 79 (Collision 3) op 23 oktober 2021? GelreDome

Waar wordt het evenement Collision 3 gehouden? Het gevecht van Rico tegen Alistair Overeem vindt op 23 oktober 2021 plaats in het GelreDome te Arnhem.

Naam: Collision 3

Het evenement op 23 oktober 2021 is het 79e grote vechtsportgala dat door deze organisatie wordt gehouden. Daarom is de gebruikelijke naam voor dit evenement 'Glory 79'. Om duidelijk te maken dat dit evenement nog wat groter en pretentieuzer is dan de meeste andere vechtsportgala's die ze organiseren, heeft het evenement als extra naam gekregen 'Collision 3'. De eerder twee evenementen die de naam Collision droegen, waren de twee gevechten van Rico Verhoeven tegen Badr Hari. De naam 'Collision 3' is officieel overigens niet de naam voor het gehele evenement, maar voor het hoofdprogramma (een reeks topwedstrijden, met daarin dus het gevecht tegen Alistair Overeem) waarmee het kickboksgala wordt afgesloten.

Tickets

Tickets zijn onder meer via de organisatie van dit evenement te bestellen. Er zijn bij dit kickboksgala 27.000 tickets beschikbaar. De algemene kaartverkoop begint op 14 september 2021. Daarvoor is het vanaf 7 september al mogelijk om tickets voor dit gala te verkrijgen voor de trouwe kickboksfans die voorheen ook tickets hebben gekocht voor het evenement 'Badr Hari - Wrzosek' dat in september 2021 werd gehouden.

Gratis livestream persconferentie op 21 september 2021

Op dinsdag 21 september 2021 is er een persconferentie voor Glory Collision 3, waarbij de titanen Rico Verhoeven en Alistair Overeem de pers te woord staan. Hoe laat begin het persmoment van Rico Verhoeven en Alistair Overeem? Het is op dinsdag 21 september vanaf 20u00 online te volgen via een gratis livestream. De officiële gratis livestream is onder meer beschikbaar op het YouTube-channel van Glory Kickboxing. Eveneens is de livestream via een link op Facebook te bekijken. De gratis livestream van het persmoment van Rico Verhoeven en Alistair Overeem duurt tot circa 21u00. Achteraf is de persconferentie terug te kijken via een stream.

Programma Glory 79 - Collision 3 op 23 oktober 2021?

Hoe ziet de rest van het programma eruit van Glory 79 op 23 oktober 2021, naast het gevecht tussen Alistair Overeem en Rico? Op het programma staat als co-headliner een gevecht tussen twee andere grootheden uit het zwaargewicht kickboksen: Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. De winnaar van dat gevecht is de volgende uitdager voor de wereldtitel in het zwaargewicht. Op het programma staat ook een interessant gevecht in het halfzwaargewicht (lightheavyweight): Donegi Abena-Sergej Maslobojev. Ook staat er een gevecht tussen twee bekende weltergewichten op het programma: Alim Nabiev tegen Troy Jones.

In het middengewicht is er een gevecht van Ertugul Bayrak tegen Matej 'Money' Penaz. In de 'light weight division' is er de strijd tussen Bruno Gazani en Stoyan Koprvilenski. In het halfzwaargewicht (light heavyweight) mag vuurwerk verwacht worden van Michael Duut in een gevecht tegen John King. In het vedergewicht neemt Ulianov het op tegen Vidales. In het middengewicht staat er een gevecht van Matt Baker tegen Serkan Ozcaglayan op het programma. Hieronder vindt u het voorlopige programma. Zodra het definitieve programma bekend is, wordt het hier gemeld.

Hoe laat vecht Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem?

Hoe laat begint Collision 3? Het hoofprogramma, dat uit circa 9 partijen bestaat, begint om 21u00. Dit deel van het programma is per PPV-livestream te bekijken. Hoe laat is op die livestream het hoofdgevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem live te zien? Hoe laat het exact begint is afhankelijk van het verloop van het programma. Waarschijnlijk is het gevecht op z'n vroegst rond circa 23u00 live te zien. Indien de overige wedstrijden echter erg snel verlopen, of juist wat langer duren, dan bestaat de kans dat het gevecht wat eerder of later begint.

Wedstrijden: voorlopig programma Collision 3 (23 oktober 2021):

 • Middengewicht: Matt Baker (USA) - Serkan Ozcaglayan (Tur)
 • Weltergewicht: Romania Eduard Gafencu (Roe) - n.n.b.
 • Halfzwaargewicht: Michael Duut (Ned) - John King (USA)
 • Vedergewicht: Aleksej Ulianov (Rus) - Mexico Abraham Vidales (Mex)
 • Middengewicht: Ertugrul Bayrak (Ned) - Matej Penaz (Tsj)
 • Lichtgewicht: Stoyan Koprivlenski (Bul) - Bruno Gazani (Bra)
 • Weltergewicht: Alim Nabiev (Aze) - Troy Jones (USA)
 • Halfzwaargewicht: Donegi Abena (Sur) - Sergej Maslobojev (Lit)
 • Zwaargewicht: Jamal Ben Saddik (Mar) - Benjamin Adegbuyi (Roe)
 • Zwaargewicht wereldtitelgevecht: Rico Verhoeven (Ned) - Alistair Overeem (Ned)

Livestream Rico Verhoeven-Alistair Overeem bij Glory

Livestream Glory Collision 3: Verhoeven-Overeem (23 oktober 2021)

De wedstrijd van Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem is via een livestream te bekijken. Met zo'n livestream zijn deze partijen dus op een smartphone of computer te volgen. Live-uitzendingen via een stream zijn erg belangrijk geworden binnen het business model van deze kickboksorganisatie. In de winter van 2020-2021 hebben er veel hervormingen plaatsgevonden binnen Glory Kickboxing. Met ingang van 2021 is Glory de eindverantwoordelijke over de productie en distributie van de livestream van de partijen van Rico Verhoeven. Zo'n stream is onder meer te verkrijgen via de site van GloryFights. Een mediapartner voor de Nederlandse livestream is Spike TV. De Franstalige livestream wordt waarschijnlijk door Leue geproduceerd. Doorgaans zijn evenementen van Glory te verkrijgen via een PPV-livestream. PPV is een afkorting van Pay Per View, wat betekent dat men per evenement een livestream koopt. Voorheen (tot aan medio 2020) was de PPV-livestream slechts een bijverdienste en bijzaak voor deze kickboksorganisatie. De belangrijkste livestream was in die tijd de stream die Talpa produceerde voor de Nederlandse markt (voor Veronica en Kijk). Dit was een gratis livestream voor kijkers in Nederland, die gefinancierd werd via reclame-inkomsten.

Sinds de zomer van 2020 heeft Talpa echter niet meer de uitzendrechten (live tv en livestream) van deze kickboksevenementen. Na de hervormingen in het najaar van 2020, heeft men moeten besluiten om voortaan voor een ander verdienmodel te kiezen, aangezien er niet meer een grote partij zoals Talpa is, die garant kon staan voor een gratis livestream. Daarom zijn de gala's sindsdien in principe vooral te bekijken via een PPV-livestream. Dat geldt met ingang van 2021 ook voor de livestream van de evenementen waarop Rico in actie komt. Zo'n livestream dient men dus te kopen via PPV bijvoorbeeld bij Spike. In theorie is het wel mogelijk, net als in het verleden, een mediabedrijf voor een bepaald land of continent de mediarechten koopt en voor kijkers uit die regio een 'gratis livestream' verzorgt (die hij via advertenties betaalt). Die kans is echter wel kleiner geworden dan die kans voorheen (voor 2021) was. In de praktijk is het namelijk vooral het doel van Glory om van de PPV-livestream een verdienmodel te maken. In veel landen, zoals de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, is er al heel lang een PPV-cultuur bij uitzendingen die via de livestream worden aangeboden. Glory hoopt ook zo'n PPV-cultuur te kweken in landen waar Glory populair is (met name in Nederland, maar ook in Frankrijk). Met de komst van Alistair Overeem hoopt men ook buiten Europa (bijvoorbeeld in de Verenigde Staten) meer PPV's van de officiële livestream te verkopen.

Livestream Glory 79 - Collision 3 (met Rico Verhoeven vs Alistair Overeem)

Het evenement Glory 79 op 23 oktober 2021, met als hoofdgevecht de strijd van Rico tegen Alistair Overeem, is vanzelfsprekend ook per livestream te bekijken. Bij welke aanbieders is zo'n livestream van het gevecht tegen Alistair Overeem allemaal te vinden? Hoe ziet de rest van het programma van het evenement eruit, naast de wedstrijd van Rico tegen Alistair Overeem? Wordt het evenement ook nog live op tv ergens uitgezonden? Het is niet de planning om het live op tv uit te zenden, bij dit evenement focust men zich puur op een live-uitzending online per livestream (PPV). Is er nog een gratis livestream voor een deel van het voorprogramma? Hoe laat begint zo'n livestream? Zodra er meer info definitief bekend is over de livestream van het evenement 'Glory 79 - the comeback of Alistair Overeem in Kickboxing', dan wordt die informatie hier geplaatst.

Historie prominente partijen: livestream Rico Verhoeven

Livestream Rico Verhoeven o.a. tegen Hesdy Gerges (Glory 77 op 30 januari 2021)

Op 30 januari 2021 doet Rico Verhoeven mee aan een viermanstoernooi voor zwaargewichten tijdens het evenement Glory 77. Verhoeven neemt het in de eerste ronde op tegen Hesdy Gerges. Het toernooi is via een livestream te bekijken. Oorspronkelijk zou Verhoeven op 30 januari 2021 het opnemen tegen Jamal Ben Saddik, maar wegens een blessure van Jamal kon dit niet doorgaan. In plaats daarvan besloot Glory op dat evenement op 30 januari 2021 een viermanstoernooi te organiseren, waaraan Verhoeven en Gerges deelnemen. Dit evenement was alleen per livestream te bekijken en niet live op tv. De livestream werd in Nederland aangeboden door Spike. Internationaal bood Fite de livestream aan (Engelstalig). Ook was het mogelijk om een livestream rechtstreeks via de site van Glory te verkrijgen.

Livestream derde gevecht Rico Verhoeven Jamal Ben Saddik

Mogelijk wordt in 2022 het gevecht Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik georganiseerd. (Het is echter ook mogelijk dat Rico het in zijn volgende titelgevecht opneemt tegen Benjamin Adegbuyi. Dit volgende titelgevecht van Rico is normaal gesproken dus weer exclusief via een livestream te bekijken. De livestream wordt onder meer aangeboden door Glory en Spike. Dit gevecht van 'the King of Kickboxing' bij Glory wordt dus waarschijnlijk weer puur per livestream uitgezonden en niet live op tv. De kans bestaat wel dat de kleinere evenementen van deze kickboksorganisatie (dus niet de grote gala's met wereldtitelgevechten in het zwaargewicht) in de toekomst wel weer live op tv (en daarnaast ook online per livestream) worden uitgezonden. Dat komt doordat een PPV-livestream bij zulke evenementen minder interessant is als verdienmodel.

Livestream derde gevecht Rico Verhoeven-Badr Hari

Het derde gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari wordt ook per livestream uitgezonden. Dit gevecht vindt waarschijnlijk eind 2021 of in 2022 plaats. De voorgaande twee ontmoetingen waren zowel live op tv als online via de livestream te bekijken. In principe heeft men als doel om de derde ontmoeting alleen per livestream uit de zenden (PPV). Het is echter nog niet zeker of de mediastrategie van de organisatie in de tussentijd niet wijzigt en er niet alsnog een partij komt die het financieel interessant vindt om dit live op tv en via een gratis livestream aan te bieden in Nederland en dat dan via advertenties financiert.

Lees verder

© 2017 - 2021 Fjodorboekanski, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Badr Hari - Benjamin Adegbuyi via livestream (2020)Badr Hari - Benjamin Adegbuyi via livestream (2020)In december 2020 neemt Badr Hari (Marokko) het in de kickboksring op tegen Benjamin Adegbuyi (Roemenië). Het titanengeve…
Glory Collision 2 (Gelredome Arnhem)Glory Collision 2 (Gelredome Arnhem)Glory Kickboxing organiseerde op zaterdag 21 december 2019 een groot vechtsportgala. Dit evenement vond plaats in het Ge…
Glory 2021: Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik via livestreamGlory 2021: Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik via livestreamIn 2021 organiseert Glory Kickboxing een wereldtitelgevecht tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven. Jamal 'The Goliat…
IFP Enfusion Live: Wuppertal via livestreamIFP Enfusion Live: Wuppertal via livestreamEr wordt op zaterdag 23 oktober 2021 een groot kickboksgala georganiseerd door Enfusion Live in Wuppertal (Duitsland). O…

Glory Kickboxing: wedstrijden van Badr Hari via livestreamGlory Kickboxing: wedstrijden van Badr Hari via livestreamBadr Hari behoort tot de grootste namen uit de wereld van het kickboksen. Deze Marokkaanse kickbokser staat onder contra…
MMA: Waar alle vechtsporten samenkomenMMA: Waar alle vechtsporten samenkomenHet MMA is een geliefde en een omstreden sport in de wereld. Het is eigenlijk een mix van vechtsporten waar alles wordt…
Bronnen en referenties
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Rico_Verhoeven
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Remy_Bonjasky
 • http://www.ziggosporttotaal.nl/nieuws/124056-rico-verhoeven-daagt-bonjasky-officieel-uit.html
 • https://www.glorykickboxing.com/en/events
 • https://en.wikipedia.org/wiki/K-1
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Glory_(kickboxing)
Fjodorboekanski (511 artikelen)
Laatste update: 21-09-2021
Rubriek: Sport
Subrubriek: Vechtsport
Bronnen en referenties: 6
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.