InfoNu.nl > Sport > Voetbal > Voetbal 2019: PSV-Feyenoord, live op tv en livestream

Voetbal 2019: PSV-Feyenoord, live op tv en livestream

Voetbal 2019: PSV-Feyenoord, live op tv en livestream Op zondag 24 februari 2019 speelt PSV tegen Feyenoord. Deze wedstrijd vindt plaats in het Philips Stadion te Eindhoven. PSV Feyenoord wordt live op tv uitgezonden. Ook kan men de competitiewedstrijd tussen PSV en Feyenoord online via een livestream volgen. Hoe laat is de aftrap van PSV-Feyenoord? Op welke zender wordt deze eredivisiewedstrijd live uitgezonden? Waar kan men een livestream vinden van PSV-Feyenoord?

Feyenoord

Deze Zuid-Rotterdamse voetbalclub werd opgericht in 1908. Oorspronkelijk heette deze vereniging Wilhelmina. Daarna veranderde de club binnen enkele jaren diverse malen van clubnaam. Uiteindelijk nam men in 1912 de naam Feijenoord aan. Men behield die schrijfwijze tot aan 1971. Toen werd de clubnaam veranderd in Feyenoord (dus met een 'y' in de plaats van een 'ij').

Erelijst Feyenoord

Feyenoord behoort samen met PSV en Ajax tot de traditionele 'Top Drie' van het Nederlandse profvoetbal. 15 keer won Feyenoord het landskampioenschap. De KNVB Beker werd door hen 13 keer gewonnen. Vier keer won Feyenoord de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord was in 1970 de eerste Nederlandse club die de Europa Cup I (de voorloper van de Champions League) won. In dat jaar won Feyenoord ook de Wereldbeker voor Clubteams. Tot de overige grote internationale successen van Feyenoord behoren de twee eindzeges in de UEFA Cup (1974 en 2002).

PSV Eindhoven

De clubnaam PSV is een afkorting van Philips Sport Vereniging. Deze Eindhovense club werd op 31 augustus 1913 opgericht. PSV won 24 keer het Nederlands landskampioenschap. Negen keer won PSV de KNVB Beker. Eén keer won PSV de Europa Cup I (in 1988). Ook won PSV één keer de UEFA Cup.

Datum, hoe laat, opstellingen, statistieken: PSV-Feyenoord

Hoe laat vindt de aftrap plaats van de match tussen PSV en Feyenoord? De wedstrijd tussen deze twee topclubs begint op zondag 24 februari 2019 om 14u40.

Opstelling PSV? Opstelling Feyenoord?

Met welke opstelling speelt PSV? Met welke opstelling speelt Feyenoord? Voorafgaand aan deze wedstrijd worden hier de opstellingen van beide ploegen geplaatst. Na afloop vindt u hier de uitslag en de statistieken.

Live op tv PSV-Feyenoord: welke zender?

Zender?

Op welke zender kan men in Nederland live naar PSV-Feyenoord kijken? De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden op de zenders FOX Sports 1 en FOX Sports 3. Dit zijn twee aboneezenders, men dient een betaald abonnement op FOX Sports te hebben om deze zenders te kunnen bekijken. Daarnaast is het echter ook mogelijk om een eenmalige dagpas te kopen, om deze wedstrijd live op tv mee te bekijken.

Hoe laat?

Hoe laat begint de voorbeschouwing op PSV-Feyenoord? Vanaf 13u30 kan men op de zender FOX Sports 3 naar een uitgebreide voorbeschouwing kijken. De wedstrijd PSV-Feyenoord is vervolgens vanaf 14u30 live te zien op FOX Sports 1 en FOX Sports 3.

Volgende wedstrijd van Feyenoord live op tv: klassieker Feyenoord-Ajax

De eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord die men live op tv en online per livestream kan zien is Feyenoord-Ajax (27 februari 2019). Dat is een wedstrijd in de halve finale van de KNVB Beker.

Livestream PSV-Feyenoord (24 februari 2019)

Livestream FOX Sports

De wedstrijd PSV-Feyenoord is op de wedstrijddag ook online te volgen via een livestream. De officiële livestream van PSV-Feyenoord wordt beschikbaar gesteld door FOX Sports. Met die livestream kan men op zondag 24 februrair deze wedstrijd tussen Feyenoord en PSV dus op een smartphone of computer volgen. De livestream van PSV-Feyenoord bevindt zich op de FOX Sports Go App. Is dit een gratis livestream van PSV-Feyenoord? Om live deze officiële stream van deze wedstrijd uit de Nederlandse eredvisie te kunnen volgen, dient men een abonnement op FOX Sports te hebben. Dus neen, dit is niet een gratis livestream van PSV-Feyenoord. De livestream van PSV-Feyenoord begint tegelijk met de live tv-uitzending.

Livestream PSV-Feyenoord via dagpas of PPV?

Wanneer men geen vast abonnement heeft en toch de livestream van de bekerwedstrijd PSV-Feyenoord wil bekijken, kan men dan een dagpas kopen voor een livestream van FOX Sports? Of kan men de livestream bij hen kopen via PPV (Pay Per View)? Neen, helaas is het anno 2019 niet meer mogelijk bij FOX Sports om een livestream via PPV te bekijken. Ook is het niet meer mogelijk om een livestream van FOX Sports via een dagpas te bekijken. Hoewel dagpassen niet meer te koop zijn voor de livestream, zijn ze overigens nog wel te koop voor de tv-uitzendingen.

PSV-Feyenoord: live op tv en via de livestream in België

De wedstrijd PSV-Feyenoord wordt op 24 februari 2019 ook live op tv uitgezonden in België op de zender Telenet Play Sports 3. Is dit een gratis zender? Om deze zender te bekijken, dient men een abonnement op Play Sports te hebben, dus neen, dit is niet een gratis tv-zender. De wedstrijd is live te zien bij deze Belgische sportzender vanaf 14u25.

Livestream Play Sports

Men kan de wedstrijd PSV-Feyenoord ook online via een livestream van Telenet Play Sports bekijken. Met zo'n stream kan dus live naar PSV-Feyenoord kijken op bijvoorbeeld een computer of smartphone. De livestream begint ook om 14u25. Deze livestream is te vinden op hun website. Daarnaast is het ook mogelijk om deze livestream te bekijken via de Play Sports Go App. Is dit een gratis livestream van de competitiewedstrijd PSV-Feyenoord op 24 februari 2019 bij deze Vlaamse aanbieder? Men dient een betaald abonnement te hebben om deze livestream van PSV-Feyenoord bij Play Sports te kunnen bekijken, dus neen, dit is niet een gratis stream. Wie geen vast abonnement heeft en toch deze Nederalndse eredivisiewedstrijd via deze Vlaamse livestream wil bekijken, kan bij Play Sports een dagpas of weekendpas kopen. Daarmee kan men als klant bij Play Sports respectievelijk een etmaal of een weekend lang elke livestream bekijken, waaronder dus ook PSV-Feyenoord.

Lees verder

© 2016 - 2019 Fjodorboekanski, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
De Graafschap in seizoen 2018-2019: live op tv en livestreamDe Graafschap in seizoen 2018-2019: live op tv en livestreamDe Doetinchemse voetbalclub De Graafschap komt in het seizoen 2018-2019 uit in de Nederlandse eredivisie. De club promov…
Voetbalclub: Fortuna SittardFortuna Sittard, 30 jaar geleden een topclub, nu niet meer dan een zorgenkindje in de 1e divisie van het Nederlands voet…
Eredivisie seizoen 2018/2019: speelschema en speeldataEredivisie seizoen 2018/2019: speelschema en speeldataHet 63ste seizoen van de eredivisie start op vrijdag 10 augustus 2018 en eindigt op zondag 12 mei 2019. Net als in de vo…
Speelschema Jupiler League 2012-2013Speelschema Jupiler League 2012-2013Speelschema Jupiler League 2012-2013. De wedstrijden in de Jupiler League worden van 10 augustus tot en met 3 mei 2013 g…
Speelschema Jupiler League 2011-2012Speelschema Jupiler League 2011-2012Speelschema Jupiler League 2011-2012: de Jupiler League van 2011-2012 zal plaatsvinden van 5 augustus 2011 tot en met 27…
Bronnen en referenties
  • http://www.knvb.nl/competities/knvb-beker
  • https://www.rijnmond.nl/nieuws/173519/Feyenoord-ADO-op-donderdag-1-november
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/KNVB_beker_2018/19_%28mannen%29

Reageer op het artikel "Voetbal 2019: PSV-Feyenoord, live op tv en livestream"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Fjodorboekanski
Laatste update: 19-02-2019
Rubriek: Sport
Subrubriek: Voetbal
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!